Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayy doğru listeye girmek için bıraktığımız kiloya dönmemiz lazımdı
ben kaçla ayrılmışım dead?
8 kiloyu kaç ayda vermen gerekiyor peki?
Sen ayrılalı uzun zaman olmuş duruma göre girebilirsin bile
Kızlaaaaar ay normalde yazmam ama 1 gün bile fark etti hemen yarım kilo gitmiş ay nolur beni engelleyin de kaçamaksız bir hafta geçireyim ya
Tebrik ederim canım kacamaksiz bir hafta olur inşallah hepimiz icin
çok teşekkürler
Black tanita marka olcum cihazı var genelde tüm diyetisyenler on kullanıyor

Sen ayrılalı uzun zaman olmuş duruma göre girebilirsin bile

Tebrik ederim canım kacamaksiz bir hafta olur inşallah hepimiz icin
Black tanita marka olcum cihazı var genelde tüm diyetisyenler on kullanıyor
ben ayrılalı yıllar oldu valla bence de girmeliyim
benim diyetisyenimde yok maalesef onun için başka bir yere gidip baktırmam lazım

Herkese merhaba 3 gün hic aktif olamadım ama bugünden itibaren tam gaz katılım yapicam çalıştığım için bazen fırsatım olmayabilir
Şu üç günde feci kacamaklarim oldu affedin beni sık sık girmem ve takipte kalmam gerek

Kızlar bende 71.1 çıkıyorum ya sinir oldum o kadar dikkat ediyorum yürüyorum falan yine bir direnç noktama geldim o yüzden bugün detoks yapıyorum smoothie detoksu
Sabah öğle akşam çeşitli smoothie tuketeecgim bakalim ne olacak yarın ilk defa deniyorum kendisini

dead smoothie detoksu yap ama smoothienin içeriği de önemli. inek sütü falan kullanma. daha çok yeşil smoothilere yönel,badem sütü,ıspanak,salatalık,yeşil elma gibi. smoothie benden sorulur bak
şöyle tam yağlı inek sütlü,bol muzlu,agave şuruplu muruplu yaparsan kilo bile alabilirsin

ayyy ne güzel spor yapıyorsun
darısı başıma.
ne zamandır böyle? ben azıcık yürüyeyim dedim hemen hamladım belime ağrı falan girdi
canm yıllardır kondisyon bisikletim var ara ara yapip birakiyordum aralarda sporsalonuna yazildgm oluyordu ama işte çocukla duzen ve istikrar kuramiyordum yarıda kaliyodu canm uzun bir ara vermistim son verdigimin ustunede 7 kilo almış bir şekilde istikrari bozmadan sadece evde yapabilicegimi anlayp 7-8 ay önce eve koşu bandi aldim canm zaten onceki yillardan alt yapi vardi yani hareketlerinde artk hepsini zaten biliyorum evede kosubandi,bisiklet,dambil,trambolin herseyde olunca 7 ay once basladm bir ara sabah aksam bidsiklet yaptigim oldu ve onceki aylar hergun bosluksuz sekilde spor yapiyordum i ara baya kas yaptm kilo düşüşü azalinca gün sayisini biraz azalttim şimdi canm ama suan tam 7.ay bitiyor bu sekilde spor yapali canm ama araliktada ölçü almaya başladım oncesini takip etmedim ama canm 19aralik-20nisan arası yani tam 4ayda göbekten 10cm basenden 5cm incelmem oldu 38 giymeye başladım

valla süpersin
benim de şu alt bedenim 38 olsa süper olacak,koşu bandım var dumbell setim falan da var ama ben salona yazılacağım ilk bir disiplin olsun diye,sonra senin gibi evde yaparım

Kızlar ben kahvaltımı yazayım sonra unutuyorum şükür biraz ağrım geçti de kalkıp bişey hazırlayabildim bulgurlu lor peynirli salata
Malzemeler
Marul
Yeşil soğan
Taze nane
Taze reyhan
Maydanoz
Dereotu
Kapya biber
Domates
Bulgur
Lor peyniri
3 ceviz
Kırmızı toz biber
Az zeytinyağ ve limon ve az tuz

yok canım sabah 2 ceviz 1 yk yulaf 1 muz toz tarcin ve su ile yaptım
Öğlen ıspanak nane kayısı ve süt ile yapacağım tadını çok merak ediyorum onun akşam da meyvesiz tarçınlı süt gibi olanından yapacağım unuttum içindekileri de yaparken yazarım

bende bu hafta en son 71.1 e kadar inip kaldm bende bugün itibariyle üç gün şekere çok dikkat edicem yani ekmek ve meyve kullanmamaya calisicam cumaya 70leri gorelim de hafatay 69a geçiş yapalm artk

bende bu hafta en son 71.1 e kadar inip kaldm bende bugün itibariyle üç gün şekere çok dikkat edicem yani ekmek ve meyve kullanmamaya calisicam cumaya 70leri gorelim de hafatay 69a geçiş yapalm artk

Bu hafta bende meyve ve doondurma yemiycem bakalım cumaya güzel bi iniş yaşayalım inşallah

valla süpersin
benim de şu alt bedenim 38 olsa süper olacak,koşu bandım var dumbell setim falan da var ama ben salona yazılacağım ilk bir disiplin olsun diye,sonra senin gibi evde yaparım
aynen canm benim alt 38 oldu üstte büyük göğüslu ince belliyim karnim da baya düz alma yolunda ilerliyor yakinda dümdüz olack gibi bi hale geldi suan

tamam kolay gelsin,benim burada midem guruldadı kaç gün böyle peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…