Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canm bence menün çok güzel son derece sağlıklı ve kaloriside cok iyi bende bazen tam böyle yiyorum canm bazen arada bir istahm olmassa onu da böyle degerlendiriyorm bu sabah da biraz şişlik vardı ondan hirs yaptm galiba

İyiyim canım koruma iyi gidiyor okul çok yoğun haftasonları da gidiyoruz. Pilatesi biraz aksattım
Sen nasılsın ? Bebek mi istiyorsunuz tekrar :)

Adet gecikmesi var mı canım

Evet canım ikinciyi istiyoruz yok daha adet günüme 10 gün var daaa ya nasıl diyeceğimi bilmiyorum yumurtlama günlerinde deneme yapılıyor ya hani onlardan beri kasıklarımda ağrı var ama dün çok şiddetli oldu hatta birden sancı şeklinde girdi. Önümüzdeki pazartesi kan testi yaptırayım diyorum çıkar o zaman değil mi? Daha erken çıkar mı kanda? Ya da eczane testlerinde? Bende aksattım canım ya ev taşıma işi çıktı birde kilo veremedim takıldım bunaldım antidepresan kullanıyordum bebek düşününce onu bıraktım felan üst üste gelince cozuttum ama toparlamaya çalışıyorum neyse ki senin işin bitti platesi de yaparsın nasılsa canım

benim hep iştahım var sanırım, ama 4. günüm daha bugün hala alışma evresindeyim galiba

Süper gidiyosun canım maşallah sana

benim menum
sabah yogurt limon
oglen peynir yogurt ceyrek vafle
aksam 3 4 sosis
yurus.
2.5l su 0.5l yogurt suyu
Ne kadar değişik bir menü olmuş gece falan zararlı şeyler yemezsen iyi olur
Oo dolu dolu bir menü diyetisyen menüsü olduğu çok belli listeye girip girmeyeceğim cuma belli olur hatta perşembe listeleri hazırlıyorum ona göre belli olur

Sabahtan beri bişeyler içmekten içim sisti
Smoothie detoksu yapayım dedim şu gün bitse de kurtulsam ya gozumun önünde peynir yumurta ucusuyor sabah penir yiyeceğim
Şuan da az sutlu nescafe ile selamlıyorum sizi 2 lt su ve 1 saatte yürüyüş yaptım
Bu arada da bitki çayı türk kahvesi soda falan da içtim bir sürü sıvı oldu

tamam bana önden haber edersin ki tartılmayı unutmayayım

spor mükemmel,bence erkenden uyu ben çok dayanamayacağımı anlayınca yatağa zıplıyorum

Kızlar iyi akşamlar ay bugün günlerdir ilk defa dışarı çıktım akşam yemeğe gittik eşimle karışık ızgara çiğköfte yedim ikram olarak fındık lahmacun ve fındık kaşarlı pide vardı ikisinin de yarısını yedim ayran salata bir lokma lavaş kopardım bal kaymak felan vardı ikram olarak yemedim tatlı bişey yemedim kızlar meyve de yemedim dondurma da yemedim çiğköfte biraz fazla oldu ama ondan pişman değilim

kizlar şimdi eşimle çay içerken 2ceviz 2fıstık yedim onu da yazıyım
bugün sporla yaktığım kalori aldığım kaloriyi geçti eksilerdeyim

Canım zaten çok hafif yemişsin maşallan çok iyi gidiyosun kesin zaten iyi bi sonuç alacaksın ama iki gün ısırık da olsa meyve ve dondurma yok bir daha tamam mı

Canım zaten çok hafif yemişsin maşallan çok iyi gidiyosun kesin zaten iyi bi sonuç alacaksın ama iki gün ısırık da olsa meyve ve dondurma yok bir daha tamam mı
ay canım baya tutmaya çalışıyorum anca bukadar ya ama kalorim diplerde zaten az önce gene muzlar çilekler önümde yediler ben bakiyorum tabak tabak fıstık,ceviz,badem yediler hep ben anca 2tane tatdm

O kadar da çok değil bence durmayı bilmissin çiğ köfteye bugünlük bişey demiyorum zaten çok yememissindir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…