bugün hiç iştahım yoktu sanırım sabah kalkarkalkmaz bol su içerek güne baslamaktan olsa gerek bol bol su icince hiç açlık duymadm aksam yemegine oturdugumda hala aç gibi değildim canmcanım sen doydun mu
canm bence menün çok güzel son derece sağlıklı ve kaloriside cok iyibugünkü menüm (aranızdaki en obur benim hazır olun)
sabah
domates,salatalık,kapya
1 çk çörek otu
5 siyah zeytin
1.5 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek
ara
6 çiğ fıstık
10 çiğ badem
1 muz
1 kupa karışık bitki çayı
öğle
ıspanak salatası
4 yk yeşil mercimek
1 kase çorba
1 kupa soda-limon
ara
2 kupa karışık bitki çayı
2 gün kurusu
2 hurma
1 kupa kakaolu badem sütü
akşam
1 kase çorba
1 tabak taze fasulye
3 yk siyah kinoa
kırmızı lahana-havuç salatası
ara
6 çilek
İyiyim canım koruma iyi gidiyor okul çok yoğun haftasonları da gidiyoruz. Pilatesi biraz aksattım
Sen nasılsın ? Bebek mi istiyorsunuz tekrar :)
Adet gecikmesi var mı canım
ayy ne güzel bense sürekli kurt gibiyimbugün hiç iştahım yoktu sanırım sabah kalkarkalkmaz bol su içerek güne baslamaktan olsa gerek bol bol su icince hiç açlık duymadm aksam yemegine oturdugumda hala aç gibi değildim canm
benim hep iştahım var sanırım, ama 4. günüm daha bugün hala alışma evresindeyim galibacanm bence menün çok güzel son derece sağlıklı ve kaloriside cok iyibende bazen tam böyle yiyorum canm bazen arada bir istahm olmassa onu da böyle degerlendiriyorm bu sabah da biraz şişlik vardı ondan hirs yaptm galiba
Süper gidiyosun canım maşallah sanakahvaltı: peynirli kırmızı biber tostu 2tane,(kirmizi biberi ortadan kesip arasina peynir ile tost makinasinda kizartiyorsunuz)ve bir kupa sütlü kahve
öğlen: 2 adet çilek bir issirik dondurma
(kızım yerken tirtikladm)
Akşam: sebze çorbası,1adet pirasali enginar
2.5 litre su artk geceye kadar rahat 3lt olur
sporumu sabah yazmıştım ama öğlenden sonrada dışarda saatlerce gezdim
Ne kadar değişik bir menü olmuşbenim menum
sabah yogurt limon
oglen peynir yogurt ceyrek vafle
aksam 3 4 sosis
yurus.
2.5l su 0.5l yogurt suyu
Oo dolu dolu bir menü diyetisyen menüsü olduğu çok bellibugünkü menüm (aranızdaki en obur benim hazır olun)
sabah
domates,salatalık,kapya
1 çk çörek otu
5 siyah zeytin
1.5 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek
ara
6 çiğ fıstık
10 çiğ badem
1 muz
1 kupa karışık bitki çayı
öğle
ıspanak salatası
4 yk yeşil mercimek
1 kase çorba
1 kupa soda-limon
ara
2 kupa karışık bitki çayı
2 gün kurusu
2 hurma
1 kupa kakaolu badem sütü
akşam
1 kase çorba
1 tabak taze fasulye
3 yk siyah kinoa
kırmızı lahana-havuç salatası
ara
6 çilek
sağol canm benimSüper gidiyosun canım maşallah sana
tamam bana önden haber edersin ki tartılmayı unutmayayımNe kadar değişik bir menü olmuşgece falan zararlı şeyler yemezsen iyi olur
Oo dolu dolu bir menü diyetisyen menüsü olduğu çok bellilisteye girip girmeyeceğim cuma belli olur hatta perşembe listeleri hazırlıyorum ona göre belli olur
spor mükemmel,bence erkenden uyu ben çok dayanamayacağımı anlayınca yatağa zıplıyorumSabahtan beri bişeyler içmekten içim sisti
Smoothie detoksu yapayım dedim şu gün bitse de kurtulsam ya gozumun önünde peynir yumurta ucusuyor sabah penir yiyeceğim
Şuan da az sutlu nescafe ile selamlıyorum sizi 2 lt su ve 1 saatte yürüyüş yaptım
Bu arada da bitki çayı türk kahvesi soda falan da içtim bir sürü sıvı oldu
kizlar şimdi eşimle çay içerken 2ceviz 2fıstık yedim onu da yazıyım
bugün sporla yaktığım kalori aldığım kaloriyi geçti eksilerdeyim
ay canım baya tutmaya çalışıyorum anca bukadar ya ama kalorim diplerde zaten az önce gene muzlar çilekler önümde yediler ben bakiyorum tabak tabak fıstık,ceviz,badem yediler hep ben anca 2tane tatdmCanım zaten çok hafif yemişsin maşallan çok iyi gidiyosun kesin zaten iyi bi sonuç alacaksınama iki gün ısırık da olsa meyve ve dondurma yok bir daha tamam mı
Ya zaten yatacağım şimdi yeter bana bu gunspor mükemmel,bence erkenden uyu ben çok dayanamayacağımı anlayınca yatağa zıplıyorum
acıkmadıysan süperYa zaten yatacağım şimdi yeter bana bu guno değilde acıkmadım ya midem baya küçüldü akşama kadar
O kadar da çok değil bence durmayı bilmissin çiğ köfteye bugünlük bişey demiyorum zaten çok yememissindir diye düşünüyorumKızlar iyi akşamlar ay bugün günlerdir ilk defa dışarı çıktım akşam yemeğe gittik eşimle karışık ızgara çiğköfte yedim ikram olarak fındık lahmacun ve fındık kaşarlı pide vardı ikisinin de yarısını yedim ayran salata bir lokma lavaş kopardım bal kaymak felan vardı ikram olarak yemedim tatlı bişey yemedim kızlar meyve de yemedim dondurma da yemedim çiğköfte biraz fazla oldu ama ondan pişman değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?