- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
ozamn direk alt bolgeye çalış canm ben de kumsaati denen vucut tipiyim her yere alıp heryere veriyorum sen direk alt vücut hareketleri yap
Yulafi ben de kullanıyorum.cogu zaman öğle yemeği niyetine yoğurtla karistiriyorumyok onları yediğimde sıkıntı yaşamıyordum açıkçası yulaf kinoa falan bayağı tok tutuyor beni ama ekmek tam buğday da olsa sanırım acıktırıyor. diyetisyene de özellikle söyledim ben aç bir insanım bana listeyi dolu dolu yazın diye ama
Kacinci gundesin canim.ben de eşlik edeyim sana.ben de yapmak istiyorumgunaydın kızlar.tartıda azalma olmasa bıle bı daralma soz konusu.tunığim vardı bıraz dar gelıyodu bugun gıydım sıkmıyor artık.spor yapıydoum işe yaramıyor dıye bıraktım ve sonuç bu.şekr orucuna başladım 21 gun inş. bakalım yapabılecekmıyım .
Yapılır inş. Ben de şeker bağımlılığından kurtulmak icinyapmak istiyorumben denıcem inşallah. yapabılcekmıyım bılmıyorum
Su ve spor canim?????herkese günaydın hemen dünkü menümü yazayım
sabah:
haşlanmış yumurta
bol yeşillik 5 zeytin çay
öğle:
2 kepçe mercimek çorba salata
ara:
türk kahvesi sade
1 kare bitter
akşam:
yarım kıymalı pide ayran
2 lt su
blonde ambition
@deadline
Hayırdır naptın da yarim kilo gitti.hadi devam canim bi yarim kilo daha gitsin cuma günü en az 1 kilo gitmiş olurKızlaaaaar ay normalde yazmam ama 1 gün bile fark etti hemen yarım kilo gitmişay nolur beni engelleyin de kaçamaksız bir hafta geçireyim ya
Yapılır inş. Ben de şeker bağımlılığından kurtulmak icinyapmak istiyorum
Su ve spor canim?????
Hayırdır naptın da yarim kilo gitti.hadi devam canim bi yarim kilo daha gitsin cuma günü en az 1 kilo gitmiş olur
Şeyyyy bide hangi tarafında ağrı olmuştu bi kaç kişi sağ tarafta ağrım oldu erkek oldu yazmışta
kızlar
hadi boolll enerjili günler olsun herkese
1 saat kondisyon bisikleti
20 dakika koşu
sguat,plank,köprü
mekik,sınav,ters mekik
ve esnemeler ile bitiş
ben duşa giriyorum kızlar
yine dışarı çıkıcam akşam görüşürüz
Kızlar bende 71.1 çıkıyorum ya sinir oldum o kadar dikkat ediyorum yürüyorum falan yine bir direnç noktama geldim o yüzden bugün detoks yapıyorum smoothie detoksu
Sabah öğle akşam çeşitli smoothie tuketeecgim bakalim ne olacak yarın ilk defa deniyorum kendisini
Canım benimde sağımda oldu ikisinde de ama biri erkek biri kız:)
Maşallah canım süpersin bende 1 saat yürüyüş yaptım:)
İnşallah detoksun faydasını görürsün canım benim de en sevmediğim şey kilomun takılması
Zaten mantıklı gelmemişti ya sonuçta kadın belirlemiyor ki cinsiyeti ama böyle baya bi yorum görünce acaba mı demiştim. Normal otururken veya yatarken bişey yok canım ama ayağa kalkıp bişey yaptığım anda sağ tarafta başlıyor ağrı. Pazartesiye kadar merak edicem ve dikkat edicem yapıck bişey yok
Kolay gelsin canım yazlık kışlık işi çok vakit alıyor gerçektenHay maşallah sporlar yapılmış da dinlenmeye geçmiş bizim kizceler. Ben hala evle ilgileniyorum.detayli temizlik yapayım dedim daha süpürmeye geçmedim ama dolap içleri mutfak rafları elime geçen kışliklarla uğraş derken bu saat oldu
Hay maşallah sporlar yapılmış da dinlenmeye geçmiş bizim kizceler. Ben hala evle ilgileniyorum.detayli temizlik yapayım dedim daha süpürmeye geçmedim ama dolap içleri mutfak rafları elime geçen kışliklarla uğraş derken bu saat oldu
Hakkında hayırlısı olsun canım bende 3. olsun istiyorum şahsen kısmetse olur inşallah:) Bize de haber ver bebiş varsa:)
Kolay gelsin canım yazlık kışlık işi çok vakit alıyor gerçekten
canım sen doydun mukahvaltı: peynirli kırmızı biber tostu 2tane,(kirmizi biberi ortadan kesip arasina peynir ile tost makinasinda kizartiyorsunuz)ve bir kupa sütlü kahve
öğlen: 2 adet çilek bir issirik dondurma
(kızım yerken tirtikladm)
Akşam: sebze çorbası,1adet pirasali enginar
2.5 litre su artk geceye kadar rahat 3lt olur
sporumu sabah yazmıştım ama öğlenden sonrada dışarda saatlerce gezdim
sen de doydun mu bu menüylebenim menum
sabah yogurt limon
oglen peynir yogurt ceyrek vafle
aksam 3 4 sosis
yurus.
2.5l su 0.5l yogurt suyu
İyiyim canım koruma iyi gidiyor okul çok yoğun haftasonları da gidiyoruz. Pilatesi biraz aksattım@Zehra_mda canım nasılsın bebişin cinsiyeti belli oldu mu ikinizin de sıhhati iyidir inşallah. @caroline84 canım nasılsın ev çocuklar hastalıklar yoluna girmiştir inşallah. @Gunayfur canım nasılsın ne zaman döneceksin gruba?Xeroderma_pig canım nasılsın koruma programı nasıl gidiyor?
Adet gecikmesi var mı canımŞeyyyy bide hangi tarafında ağrı olmuştu bi kaç kişi sağ tarafta ağrım oldu erkek oldu yazmışta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?