Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yulafi ben de kullanıyorum.cogu zaman öğle yemeği niyetine yoğurtla karistiriyorum

Kacinci gundesin canim.ben de eşlik edeyim sana.ben de yapmak istiyorum

ben denıcem inşallah. yapabılcekmıyım bılmıyorum
Yapılır inş. Ben de şeker bağımlılığından kurtulmak icinyapmak istiyorum
Su ve spor canim?????
Kızlaaaaar ay normalde yazmam ama 1 gün bile fark etti hemen yarım kilo gitmiş ay nolur beni engelleyin de kaçamaksız bir hafta geçireyim ya
Hayırdır naptın da yarim kilo gitti.hadi devam canim bi yarim kilo daha gitsin cuma günü en az 1 kilo gitmiş olur

Karataya geri döndüm canım. Hadi inşallah meyve ve dondurma yok üç gün. Cumaya güzel bi sonuç alalım inşallah

Şeyyyy bide hangi tarafında ağrı olmuştu bi kaç kişi sağ tarafta ağrım oldu erkek oldu yazmışta

Canım benimde sağımda oldu ikisinde de ama biri erkek biri kız:)

Maşallah canım süpersin bende 1 saat yürüyüş yaptım:)

İnşallah detoksun faydasını görürsün canım benim de en sevmediğim şey kilomun takılması

Zaten mantıklı gelmemişti ya sonuçta kadın belirlemiyor ki cinsiyeti ama böyle baya bi yorum görünce acaba mı demiştim. Normal otururken veya yatarken bişey yok canım ama ayağa kalkıp bişey yaptığım anda sağ tarafta başlıyor ağrı. Pazartesiye kadar merak edicem ve dikkat edicem yapıck bişey yok

Hay maşallah sporlar yapılmış da dinlenmeye geçmiş bizim kizceler. Ben hala evle ilgileniyorum.detayli temizlik yapayım dedim daha süpürmeye geçmedim ama dolap içleri mutfak rafları elime geçen kışliklarla uğraş derken bu saat oldu

Hakkında hayırlısı olsun canım bende 3. olsun istiyorum şahsen kısmetse olur inşallah:) Bize de haber ver bebiş varsa:)

Kolay gelsin canım yazlık kışlık işi çok vakit alıyor gerçekten

Ben şu an fırsat bulursam ancak evi toparlıyorum artık yeni evde yapıcam detayları kolay gelsin canım.

Hakkında hayırlısı olsun canım bende 3. olsun istiyorum şahsen kısmetse olur inşallah:) Bize de haber ver bebiş varsa:)

Kolay gelsin canım yazlık kışlık işi çok vakit alıyor gerçekten

Ayy tabiki haber veririm zaten gruptan gitmeye hiç niyetim yok listeden çıksam bile burayı bırakmam çünkü kontrollü hamilelik istiyorum Allah sağlık sıhhat verirse. Sen ne zaman düşünüyosun canım valla 2 ye cesaretim var ama 3 biraz zor yine de büyük konuşmayayım

kahvaltı: peynirli kırmızı biber tostu 2tane,(kirmizi biberi ortadan kesip arasina peynir ile tost makinasinda kizartiyorsunuz) ve bir kupa sütlü kahve

öğlen: 2 adet çilek bir issirik dondurma
(kızım yerken tirtikladm)

Akşam: sebze çorbası,1adet pirasali enginar

2.5 litre su artk geceye kadar rahat 3lt olur
sporumu sabah yazmıştım ama öğlenden sonrada dışarda saatlerce gezdim

canım sen doydun mu

İyiyim canım koruma iyi gidiyor okul çok yoğun haftasonları da gidiyoruz. Pilatesi biraz aksattım
Sen nasılsın ? Bebek mi istiyorsunuz tekrar :)

bugünkü menüm (aranızdaki en obur benim hazır olun)

sabah
domates,salatalık,kapya
1 çk çörek otu
5 siyah zeytin
1.5 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek

ara
6 çiğ fıstık
10 çiğ badem
1 muz
1 kupa karışık bitki çayı

öğle
ıspanak salatası
4 yk yeşil mercimek
1 kase çorba
1 kupa soda-limon

ara
2 kupa karışık bitki çayı
2 gün kurusu
2 hurma
1 kupa kakaolu badem sütü

akşam
1 kase çorba
1 tabak taze fasulye
3 yk siyah kinoa
kırmızı lahana-havuç salatası

ara
6 çilek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…