çilek kokusu zaten öldürüyor insanı. kendime en çok çilek zamanı diyete başladığım için kızıyorumhele bizim bahçedeki çilekleri görsen ne 1 leğeni 2 leğen yersin tadı nefis daha çıkmadı bakalım nasıl durduracağım kendimi
sağol canm 6-7 ayda cok guzel fark oldu bem kasim artti hemde hep direk yagdan verdim yag oranim baya bi dusmus oldu sonuc cok guzel gercekten baslardan ciddi spor yapip diyetle kendi tartimda pek fark olmuyor diye uzulunce ölçüme gittim verdigim yag kadar kas oluyor diye total agirlik sabit cikiyomus sonra tabi zamnala yapabilecegin kas miktari dusunce yaktigin yag normal tartidada dusus saglamaya basliyo direk yagdan aslimda 6-7 kilo vermis oldum ama arttirdigm kasdan dolayi normal tartida kilo farkim 4-5 kilo gorunuyor ama aslinda fark daha büyük bedenim baya guzel incelmis ve sikilasmis oldu gobekten tam 10cm incelmem oldu canm ama en az 7 aydir sporu hiç birakmadim bu arada salonda diil evde apor yapiyorum canm aletlerim evde varbu ölçümü nerede yaptırıyorsunuz acaba? ben de yaptırmayı çok istiyorum,ayrıca %24 yağ oranı çok iyi bence
valla tebrik ederim zaten profil fotondaki görseller yakıyorsağol canm 6-7 ayda cok guzel fark oldu bem kasim artti hemde hep direk yagdan verdim yag oranim baya bi dusmus oldu sonuc cok guzel gercekten baslardan ciddi spor yapip diyetle kendi tartimda pek fark olmuyor diye uzulunce ölçüme gittim verdigim yag kadar kas oluyor diye total agirlik sabit cikiyomus sonra tabi zamnala yapabilecegin kas miktari dusunce yaktigin yag normal tartidada dusus saglamaya basliyo direk yagdan aslimda 6-7 kilo vermis oldum ama arttirdigm kasdan dolayi normal tartida kilo farkim 4-5 kilo gorunuyor ama aslinda fark daha büyük bedenim baya guzel incelmis ve sikilasmis oldu gobekten tam 10cm incelmem oldu canm ama en az 7 aydir sporu hiç birakmadim bu arada salonda diil evde apor yapiyorum canm aletlerim evde var
sevindim canm bak nasl mutlu olduğunu düşün yeme ama acaba aş erme konusuysa şimdi ne diyim bilemwdim durur değişikKızlaaaaar ay normalde yazmam ama 1 gün bile fark etti hemen yarım kilo gitmişay nolur beni engelleyin de kaçamaksız bir hafta geçireyim ya
yap canm yaz geldi artk görüntuyede çalışmak lazımvalla tebrik ederim zaten profil fotondaki görseller yakıyor
benim de amacım daha çok o zatan kas kütlemi arttırmak ama şimdilik yürüyüşle başladım biraz ısınayım ağırlığa geçiş yapacağım
aynenyap canm yaz geldi artk görüntuyede çalışmak lazım
Haklısın tatlım yatılı misafirlerim var ondan giremedim dün zaten yemekteyiz programı gibi çıkamadım mutfaktan hemen yazayım 2 günü; çok afedersin bugübden itibaren düzenli gireceğim bilgilerimi
yok canm ben izmirdeyim internetten bir bak istersen bu alet büyük güzellik merkezlerinde de oluyorben de diyetisyene gidiyorum ama onun aleti yok maalesef, başka nerede ölçtürebilirim acaba. sen istanbul'da mı gidiyorsun?
hemen bakıyorum, aletin özel bir ismi var mı peki?yok canm ben izmirdeyim internetten bir bak istersen bu alet büyük güzellik merkezlerinde de oluyor
400 gram verip düz 72 olmak:)Kızlar cumaya hedefiniz nedir? Benim tek hedefim küsurluda olsa 64 leri görebilmek:) Regl oldum şu an fazla çıkıyorum cumaya inşallah ödem gider 64 ler görünür şu 6 lı rakamlardan kurtulmayı çok istiyorum:)
Benim şuan herşey yolunda gidiyor şükürler olsun hafiften göbeğim çıkmaya başladı 65 kilo oldum hala diyet öncesi kiloma gelmedim. Hamilelik öncesi kilo vermek çok iyi oldu.
Daha cinsiyeti öğrenmedim canım en son 3 hafta önce gitmiştim muayeneye ozaman da erkendi öğrenmek için 2-3 haftaya kadar net belli olur heralde. 30unda kontrolüm var belki ozaman öğrenirim
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor diyet. Grubu özledim valla. Bekleyin 7 ay sonra gelicem insallah. Öpüyorum hepinizi.
benim göğüslerim ağrımıştı başım ağrımıdı hatırlamıyorum ne söylesem yalan
sevindim canm bak nasl mutlu olduğunu düşün yeme ama acaba aş erme konusuysa şimdi ne diyim bilemwdim durur değişikbiran önce kan versen keşke
400 gram verip düz 72 olmak:)
Oyyy ikinize de maşallah canım. Bende ikinciyi düşünüyorum hayırlısıyla inşallah. Cinsiyeti öğrenince yaz muhakkak merak ederim ben. Öptük canım seni.
Başım değilde canım kasıklarım ağrıyor.
Ayyy sorma iyi geldi valla. Canım şu an kanda çıkmaz sanırım ya belki perşembe çıkabilir. Ki perşembe bile erken aslında pazartesi ancak belli olur sanırım. Ben asyada ilk aylar kilo vermiştim çok bulantım vardı ve hiçbişey yiyemiyodum bakalım bu olursa nasıl olucak
Canım adet günün geldiyse kanda çıkar aslında benim ikisinde de kasıklarımda ağrı olmuştu
Canım adet günün geldiyse kanda çıkar aslında benim ikisinde de kasıklarımda ağrı olmuştu
kızlar
hadi boolll enerjili günler olsun herkese
1 saat kondisyon bisikleti
20 dakika koşu
sguat,plank,köprü
mekik,sınav,ters mekik
ve esnemeler ile bitiş
ben duşa giriyorum kızlar
yine dışarı çıkıcam akşam görüşürüz
canm bilmiyorum ama pazartesi tekrar gidicem ya senin için sorarım canmhemen bakıyorum, aletin özel bir ismi var mı peki?
ayyy ne güzel spor yapıyorsunkızlar
hadi boolll enerjili günler olsun herkese
1 saat kondisyon bisikleti
20 dakika koşu
sguat,plank,köprü
mekik,sınav,ters mekik
ve esnemeler ile bitiş
ben duşa giriyorum kızlar
yine dışarı çıkıcam akşam görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?