Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

gunaydın kızlar.tartıda azalma olmasa bıle bı daralma soz konusu.tunığim vardı bıraz dar gelıyodu bugun gıydım sıkmıyor artık.spor yapıydoum işe yaramıyor dıye bıraktım ve sonuç bu.şekr orucuna başladım 21 gun inş. bakalım yapabılecekmıyım .

Ben karataya baya alışmışım demekki anım önceden bende yulaf felar yediğimde gayet tok olrdum ama bu sefer öyle olmadım ekmek zaten uzun zamandır yemiyorum hamile de olsam ekmeğe geri dönmeyi hiç düşünmüyorum.

Günaydınnnn kizlarrr iste geldimmm burdayimmm

Hoşgeldin canım

Nasıl bişey ki canım şeker orucu

ekmek konusunda ben de senin gibi düşünüyorum ama diyetisyenin dediklerine uyacağım bu sefer bakalım bir de böyle deneyelim
bir de evet her vücudun istediği,alıştığı şey farklı oluyor haklısın. ben de bol meyve yemeye alışığım ama 3 porsiyon yiyorum şu an sadece, 1 porsiyon çilek 6 adet kalbim acıyor valla eskiden bir leğen yerdim çünkü

Hoşgeldin canım

Nasıl bişey ki canım şeker orucu
  • Hazır soslar (Salata sosları, pasta sosları, yemek sosları dahil)
  • Rafine şeker
  • Ambalajlı ürünler
  • Cips gibi atıştırmalıklar
  • Tatlandırıcı gıdalar
  • Ekmek
  • Unlu mamuller
  • Pirinç
  • Patates

21 gün hiç şekerlı unlu mamulşler yenışmıcek.meyve bıle yok.kuru meyve de yok.bezelye, patates,bulgur,prınç.bı kaç şey dah vardı unuttum.

Ya kış olsa kolay yapardım ama yazın benim canım çok meyve istiyorrr hatta kışın hızlı vermemin nedenlerinden biri buydu hiç şekerli bişey tüketmediğim haftalar çok olmuştur

Benim şuan herşey yolunda gidiyor şükürler olsun hafiften göbeğim çıkmaya başladı 65 kilo oldum hala diyet öncesi kiloma gelmedim. Hamilelik öncesi kilo vermek çok iyi oldu.
Daha cinsiyeti öğrenmedim canım en son 3 hafta önce gitmiştim muayeneye ozaman da erkendi öğrenmek için 2-3 haftaya kadar net belli olur heralde. 30unda kontrolüm var belki ozaman öğrenirim
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor diyet. Grubu özledim valla. Bekleyin 7 ay sonra gelicem insallah. Öpüyorum hepinizi.

hele bizim bahçedeki çilekleri görsen ne 1 leğeni 2 leğen yersin tadı nefis daha çıkmadı bakalım nasıl durduracağım kendimi

benim göğüslerim ağrımıştı başım ağrımıdı hatırlamıyorum ne söylesem yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…