yok onları yediğimde sıkıntı yaşamıyordum açıkçası yulaf kinoa falan bayağı tok tutuyor beni ama ekmek tam buğday da olsa sanırım acıktırıyor. diyetisyene de özellikle söyledim ben aç bir insanım bana listeyi dolu dolu yazın diye ama
Günaydınnnn kizlarrr iste geldimmm burdayimmm
gunaydın kızlar.tartıda azalma olmasa bıle bı daralma soz konusu.tunığim vardı bıraz dar gelıyodu bugun gıydım sıkmıyor artık.spor yapıydoum işe yaramıyor dıye bıraktım ve sonuç bu.şekr orucuna başladım 21 gun inş. bakalım yapabılecekmıyım .
ekmek konusunda ben de senin gibi düşünüyorum ama diyetisyenin dediklerine uyacağım bu sefer bakalım bir de böyle deneyelimBen karataya baya alışmışım demekki anım önceden bende yulaf felar yediğimde gayet tok olrdum ama bu sefer öyle olmadım ekmek zaten uzun zamandır yemiyorum hamile de olsam ekmeğe geri dönmeyi hiç düşünmüyorum.
21 gün hiç şekerlı unlu mamulşler yenışmıcek.meyve bıle yok.kuru meyve de yok.bezelye, patates,bulgur,prınç.bı kaç şey dah vardı unuttum.Hoşgeldin canım
Nasıl bişey ki canım şeker orucu
ben bunu yapsam ölürüm21 gün hiç şekerlı unlu mamulşler yenışmıcek.meyve bıle yok.kuru meyve de yok.bezelye, patates,bulgur,prınç.bı kaç şey dah vardı unuttum.
Çok sağol :)A Annelikyoluuzun bu takım canım : )
takıma girmek istiyor musun? ona göre kaptana yazalım : ) ilk sayfadaki kuralları oku bir istersen?Çok sağol :)
Hoşgeldin canım
Nasıl bişey ki canım şeker orucu
ben denıcem inşallah. yapabılcekmıyım bılmıyorumben bunu yapsam ölürüm
21 gün hiç şekerlı unlu mamulşler yenışmıcek.meyve bıle yok.kuru meyve de yok.bezelye, patates,bulgur,prınç.bı kaç şey dah vardı unuttum.
hatbaşka biri de sormuş tamam teşekkürler
spor salonunda yaptırıyorsunuz yani anladığım kadarıyla
ben zaten o saydıklarının çoğunu yemiyorum ama meyve,kuru meyve patates falan da yasak ya ondan hayatta yapamam :)ben denıcem inşallah. yapabılcekmıyım bılmıyorum
ben de diyetisyene gidiyorum ama onun aleti yok maalesef, başka nerede ölçtürebilirim acaba. sen istanbul'da mı gidiyorsun?hat
hayır canm spor salonu değil benim yaptırdığım yer özel diyetisyen
Benim şuan herşey yolunda gidiyor şükürler olsun hafiften göbeğim çıkmaya başladı 65 kilo oldum hala diyet öncesi kiloma gelmedim. Hamilelik öncesi kilo vermek çok iyi oldu.Zehra_mda canım nasılsın bebişin cinsiyeti belli oldu mu ikinizin de sıhhati iyidir inşallah. @caroline84 canım nasılsın ev çocuklar hastalıklar yoluna girmiştir inşallah. @Gunayfur canım nasılsın ne zaman döneceksin gruba? @Xeroderma_pig canım nasılsın koruma programı nasıl gidiyor?
hele bizim bahçedeki çilekleri görsen ne 1 leğeni 2 leğen yersin tadı nefis daha çıkmadı bakalım nasıl durduracağım kendimiekmek konusunda ben de senin gibi düşünüyorum ama diyetisyenin dediklerine uyacağım bu sefer bakalım bir de böyle deneyelim
bir de evet her vücudun istediği,alıştığı şey farklı oluyor haklısın. ben de bol meyve yemeye alışığım ama 3 porsiyon yiyorum şu an sadece, 1 porsiyon çilek 6 adet kalbim acıyor vallaeskiden bir leğen yerdim çünkü
benim göğüslerim ağrımıştı başım ağrımıdı hatırlamıyorum ne söylesem yalanKızlar günaydın ben ayağa kalktığım anda ağrı başlıyor yatarken bişey yok ya hamilelik öncesinde böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda? ay meraktan çatlıycam zaman geçmez şimdi bana Rabbim tabiki asyama sağlık sıhhat versin hayırlı uzun ömür versin ama ben sağlıkla hayırlısıyla bir bebeğim daha olsun çok istiyorum asyayla ikiz gibi büyüsünlerbu gidişe ben pek dayanamam perşembe felan bi kan testi yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?