Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam kızlar, ben 5. takımın şişkosu shelly. Hedefim 60 kilo, başlangıç 75 kilo. iki ay olacak ama ben daha 3 kilo verebildim. buna rağmen geçen hafta hemen hergün kaçamak yaptım ve bir haftada 300 gramını geri aldım. Ben pis şişkonun tekiyim. Benimle dalga geçer misiniz :)

Bu haftayı kendime "merhamet yok" haftası ilan ediyorum. Hergün spor, sıfır kaçamak ve doğru beslenmeyle haftaya tam 70 kiloya inmek istiyorum. bütün kadınlar kulübü duysun :)

slmmmmm nerdesiniz yavvvvv ben geldimmmm hu huuuuuuuu
çok mutluyum her zaman gittigim markete gittim ve ordaki çalışan sen günden güne zayıflıyosun dediii
nasıl mutlu oldumm anlatamamm çok spor yapasım varrrrrrrrr kim tutar beni

way wayy ne guzel bı haber canım ben burdayım ama ders calısmak ıstıyom ıcıme calısma ıstegı gelsede calıssam

ohhhhhhhhh ne güzelll yakalımm bol bol kaloriiiiii saolllllll kaptannnnnn çoşturrrrrrrrr çoşturrrrrrrr
tamamdır kaptannnn ben inşş 75 olcammmmmmmmmmmm
bence süper ben yaparımmmmm süper 400 kaloriii tamamdır ben bu gazla yaparım vallaa
tşklerrrrrrrr
valla ben bomba gibi başladım kaptanım dün 5 mil lesilei yaptımmm bugunde çok enerjigim zaten zumba yapacam lesilei ve calllllll
kızlar sımdı vercegım lınkde muzık bıraz daha motıve edıcı specıal k nın sundugu zumba buyrunn

zumba power
tşklerrrrrrrrrr
[video=youtube;qsSrq3HBa7A]http://www.youtube.com/watch?v=qsSrq3HBa7A[/video]
zumba basıc yenı baslayanlar ıcın bu demosu ısteyene ındırecegınız lınkı bulurum kızlar
ohhhhhhhhh hepsi süper bence
[video=youtube;oOpXuHL9RM4]http://www.youtube.com/watch?v=oOpXuHL9RM4&feature=channel[/video]

günaydın millet
kalkın ulennnnnnnnn
kahvaltım
maydonoz,domates,salatalık,az reçel,siyah çay,acuka,haşlanmış yumurta,kızarmış az kaşar
günaydın canımmmm valla bugun geç kalktım oglusum gece uyutmuyo bende anca o sabah uyuya kaldı bende :85::85::85::85::85:
günaydın canımmmm aman canımm sende bir tane yemişsin o kaçırmak sayılmas göz hakkı
ohhhhh canım çıkar keyfini
ayyyy ne güzelllll beni götürmüyo koçişşşş iki çoçuk bide burda yok merkeze gidince gez alışveriş anca geliyoz eve

way wayy ne guzel bı haber canım ben burdayım ama ders calısmak ıstıyom ıcıme calısma ıstegı gelsede calıssam
evet canım çok mutlu oldummmmm nasıl spor istegi var içimdeee çalış canım çalış bende şimdi dersleri indirmek için araştırma yapacagım bende başlıcam çok ama çok eksigim varrrrrrrrrrr

slm kızlarr nasılsınız
benim misafirim vardı moralimde bozuk o kadar üğraşıyorum hiç fark etmemiş dediler
bende o sinirle yedim ama kendime ettim keşke yemeseydim çok kızgınım kendime:84:
inş keeşke olabilsem 73 ama uğraşıcam hergün sporumu eksik etmiycem bakalım

en son kaç kiloyken gördülerki seni farketmemiş dediler..

canım 81 ıle 75 arasıda en az 1beden zayıflamıssın kılo farkı demıyorum bak 1 bedenden bahsedıyorum senın o mısafırlerın bence

1 gozu bozuk
2 kalbı bozuk
3sen tartıyamı ınanıyon onlaramı

delı etme benı kacamagın ıcın bısey demıycemkuzum bende bugun krızlerdeyım yıyorum hala hatta onumde bı kase cekırdek var reglı oncesı krızdeyım valla bugun mola verdım kendıme daldım yemeklere

ımam boyleyse cemaat ne yapmaz dımı neyse yarın acıl toplarız

cok cokk yemek yedım sıstı karnımkızlar ama bugunluk boyle yarın toplıcemm soz reglı krızındeyım napım :26:

ayyyy canımm sen ne bakıyon onlara çekemiyodurlarr aaa moralını bozmaya çalışmışlar hafiftende hedeflerine ulaşmışlar olurmu öyle seyyy az degil canım verdigin kilo artı dahada veriyosun sıkma canını incecik olacagız tıg gibi istedigimiz giyip gezecegiz artı ne yap sen biliyon mu hedefine ulaşınca ilk işin sana gelen arkadaşına oturmaya git bakalım hala farkedecek mi???????
asl35 için söylediklerine katılıyorummmmm
kaptann

çok doğru bir seçim gecen cuamrtesi izledik bizsde harika mükemmel bir film bayılırsın.ben bayıldım
.akşama fıkırlerını yaz bakalım.ben baya ağladım yaaaaa
film çok güzeldi yaaa, ama adamın kızını ilk gördüğüm sahnede tahmin ettim cinayeti ve nedenini, yalnız cm ylmz ın sonunu beklemiyodum şok oldum((

yok kızzz benim de bakma en son sinemya hamileyken gittim, çocuktan önce ayda 1 giderdik hamama ama ona da gitmeyeli 1 yılı geçmişti, kocamdan çok kayınvalidemin kıyağı oldu buu, hediye alıcam onaaa
81 ken canım
bende anlamıyorum insanları emeğe saygı olur biraz biliyolar çabaladığımı nerdeyse 7 kilo hiç belli olmazmı yaaa

yaaa nassııı farketmez yaa 7 kilo bu boru mu, bence gözleri bozuk onların kaptanın da dediği gibi

selam kızlar
bende bugün pazara gittim,markete gittim,
1 saate yakın spor yaptım(bisiklet,mekik ve mezdeke)
1 saatten fazla yürüdüm.ayak tabanlarım ağrıyo.yemeği abartmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…