slmmmmm nerdesiniz yavvvvv ben geldimmmm hu huuuuuuuu
çok mutluyum her zaman gittigim markete gittim ve ordaki çalışan sen günden güne zayıflıyosun dediii
nasıl mutlu oldumm anlatamamm çok spor yapasım varrrrrrrrr kim tutar beni
ohhhhhhhhh ne güzelll yakalımm bol bol kaloriiiiii saolllllll kaptannnnnn çoşturrrrrrrrr çoşturrrrrrrrbu arada evde kendı ımkanları ıle spor yapanlara cesıtlı sporlardan olusan kolay eglencelı ve bol kalorı yaktıran sporlar hazırlıycamm bu hafta sonu muhtemel hazır olur
sız kılo verın ben daha sevkle sıze kaptanlık yapıyom ayy valla benıde boyle costurdunuzzz:13:
tamamdır kaptannnn ben inşş 75 olcammmmmmmmmmmm1. TAKIM 186. ETAP
makeup ( 70/69
teodase ( 74.0 / ızınlı
jnaz ( 68.8 / ızınlı
giz3mmm( 66/65
cumbo( 59.5/ 59
merıspek( 76.1/izinli
ezgıılknur( 76.0/ 75
maibeyaz ( 60.0/59
bucakmagduru( 77/76
asl35 (74.0/73
innuk(68.9/67.9
sudem34(76,7/75.7
bence süper ben yaparımmmmm süper 400 kaloriii tamamdır ben bu gazla yaparım vallaakızlar sıze benım yazın yaptıgım yaprken cok zevk aldıgım zumba fıtness ı haftanın sporu olarak lınkını eklıyorum soyle bı baakın eger begenırsenız
shakıranın hocasın yaptırdıgı zumba serısı var onu bulucam sıze yaksasık olarak 400 kalorı yaktırıyo 1 saatte ve tum vucudunuz calısıyoo
haftanın aktıvıtesı ve sporumuz zumba
zumba power
valla ben bomba gibi başladım kaptanım dün 5 mil lesilei yaptımmm bugunde çok enerjigim zaten zumba yapacam lesilei ve calllllllhehh gelelım yenı uygulamamıza her hafta bı aktıvıte secelım dıyorum
fıkırlerınızı beklıyorum fıkrım yok dersenız bende cok valla
bu arada yaptıgımız aktıvıteye 5 dk olsa zman ayırıp yaprsanız grupca hos olur ne dersınız fıkırlerınız beklıyorumm
bu hafta sızı bomba gıbı hedefe kıtlenmıs ve ulasmıs olarak ıstıyorumm
tşklerrrrrrrrrrkızlar sımdı vercegım lınkde muzık bıraz daha motıve edıcı specıal k nın sundugu zumba buyrunn
zumba power
ohhhhhhhhh hepsi süper bence[video=youtube;qsSrq3HBa7A]http://www.youtube.com/watch?v=qsSrq3HBa7A[/video]
zumba basıc yenı baslayanlar ıcın bu demosu ısteyene ındırecegınız lınkı bulurum kızlar
[video=youtube;oOpXuHL9RM4]http://www.youtube.com/watch?v=oOpXuHL9RM4&feature=channel[/video]
günaydın canımmmm valla bugun geç kalktım oglusum gece uyutmuyo bende anca o sabah uyuya kaldı bende :85::85::85::85::85:günaydın millet
kalkın ulennnnnnnnn
kahvaltım
maydonoz,domates,salatalık,az reçel,siyah çay,acuka,haşlanmış yumurta,kızarmış az kaşar
günaydın canımmmm aman canımm sende bir tane yemişsin o kaçırmak sayılmas göz hakkıgünaydınlarrrrr
bugün kahvaltıda biraz kaçırdım, krep yapmıştım 1 tane ondan yedim, domates, peynir, maydanoz , o kadar aslında ama sanki krep yedim diye fazla yemişim gibi geliyor , aslında 1 dilim ekmek eder ,, yok yawwww kaçamak sayılmazzzz:)))))
bugün dışardayım önce kocişle termal otele gidicez , hamam , kese , jakuzi ,, ohhhhh yumuşak yumuşak olucammmmm
sonra av mevsimine gidicez inşallah güzeldir film, geilim korku dışında pek sarmıyor filmler beni,
evet canım çok mutlu oldummmmm nasıl spor istegi var içimdeee çalış canım çalış bende şimdi dersleri indirmek için araştırma yapacagım bende başlıcam çok ama çok eksigim varrrrrrrrrrrway wayy ne guzel bı haber canım ben burdayım ama ders calısmak ıstıyom ıcıme calısma ıstegı gelsede calıssam
zamn cok hemen baslarsan yetısrsın be arayı kapatırsın canımevet canım çok mutlu oldummmmm nasıl spor istegi var içimdeee çalış canım çalış bende şimdi dersleri indirmek için araştırma yapacagım bende başlıcam çok ama çok eksigim varrrrrrrrrrr
evet canım çalışacam çok calışacamm inşşş yetişecemmmzamn cok hemen baslarsan yetısrsın be arayı kapatırsın canım
canımmm sen kitaptan mı yoksa netten mi çalışyosunnzamn cok hemen baslarsan yetısrsın be arayı kapatırsın canım
slm kızlarr nasılsınız
benim misafirim vardı moralimde bozuk o kadar üğraşıyorum hiç fark etmemiş dediler
bende o sinirle yedimama kendime ettim keşke yemeseydim çok kızgınım kendime:84:
inş keeşke olabilsem 73 ama uğraşıcam hergün sporumu eksik etmiycem bakalım
en son kaç kiloyken gördülerki seni farketmemiş dediler..
slm kızlarr nasılsınız
benim misafirim vardı moralimde bozuk o kadar üğraşıyorum hiç fark etmemiş dediler
bende o sinirle yedimama kendime ettim keşke yemeseydim çok kızgınım kendime:84:
ayyyy canımm sen ne bakıyon onlara çekemiyodurlarr aaa moralını bozmaya çalışmışlar hafiftende hedeflerine ulaşmışlar olurmu öyle seyyy az degil canım verdigin kilo artı dahada veriyosun sıkma canını incecik olacagız tıg gibi istedigimiz giyip gezecegiz artı ne yap sen biliyon mu hedefine ulaşınca ilk işin sana gelen arkadaşına oturmaya git bakalım hala farkedecek mi???????slm kızlarr nasılsınız
asl35 için söylediklerine katılıyorummmmmcanım 81 ıle 75 arasıda en az 1beden zayıflamıssın kılo farkı demıyorum bak 1 bedenden bahsedıyorum senın o mısafırlerın bence
1 gozu bozuk
2 kalbı bozuk
3sen tartıyamı ınanıyon onlaramı
delı etme benı kacamagın ıcın bısey demıycemkuzum bende bugun krızlerdeyım yıyorum hala hatta onumde bı kase cekırdek var reglı oncesı krızdeyım valla bugun mola verdım kendıme daldım yemeklere
ımam boyleyse cemaat ne yapmaz dımı neyse yarın acıl toplarız
kaptan sen baya verdin süperde gidiyodum bi günlük dinlenme hakkın ama bi günlük heeeecok cokk yemek yedım sıstı karnımkızlar ama bugunluk boyle yarın toplıcemm soz reglı krızındeyım napım :26:
film çok güzeldi yaaa, ama adamın kızını ilk gördüğüm sahnede tahmin ettim cinayeti ve nedenini, yalnız cm ylmz ın sonunu beklemiyodum şok oldumçok doğru bir seçim gecen cuamrtesi izledik bizsde harika mükemmel bir film bayılırsın.ben bayıldım
.akşama fıkırlerını yaz bakalım.ben baya ağladım yaaaaa
yok kızzz benim de bakma en son sinemya hamileyken gittim, çocuktan önce ayda 1 giderdik hamama ama ona da gitmeyeli 1 yılı geçmişti, kocamdan çok kayınvalidemin kıyağı oldu buu, hediye alıcam onaaagünaydın canımmmm aman canımm sende bir tane yemişsin o kaçırmak sayılmas göz hakkı
ohhhhh canım çıkar keyfini
ayyyy ne güzelllll beni götürmüyo koçişşşş iki çoçuk bide burda yok merkeze gidince gez alışveriş anca geliyoz eve
81 ken canım
bende anlamıyorum insanları emeğe saygı olur biraz biliyolar çabaladığımı nerdeyse 7 kilo hiç belli olmazmı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?