merıs kuzum yarın ıcın basarılar canım alllah zıhın acıklıgı versın
senkıloları dert etme sınava konsantre ol
son 20 dk kızlar maının cezası bıtmek uzere hahaahha kacın kacınnmaı gelıyoo mapısdan cıkıyoo
ooooooo maşallah canım süpersinnnnnselam kızlar
bende bugün pazara gittim,markete gittim,
1 saate yakın spor yaptım(bisiklet,mekik ve mezdeke)
1 saatten fazla yürüdüm.ayak tabanlarım ağrıyo.yemeği abartmadım.
hoşgeldin canımmmm allah yardımcın olsun basarılar sınavında canımkızlar herkese selam.bi gireyim bakıyım neler yapmışlar dedim.maşallah muhabbet çok koyu ilerliyor.tebrik ederim 34.olmuşuz.gerçi bunda benim bi katkım yok ama siz bide beni geri döndügümde görün.make ben sana kilomu bildiririm biraz kaçamak oldu ama kabul edin artık.bu hafta cuma biraz kilolu halimi gir bak gör ben haftaya nasıl derece yapıyorum.kızlar yarın alesten sonra saat 4 de gidiyorum.bir hafta kalcam.haftaya pazartesi itibariyle aranıza bomba gibi döneceğim.özledim yawwww
son 20 dk kızlar maının cezası bıtmek uzere hahaahha kacın kacınnmaı gelıyoo mapısdan cıkıyoo
kızlarrrmaı nın urkeklıgıne bakmayın mapıs damından sona boyle oluyoınsan sevkat gosterın ona
selam kızlar
bende bugün pazara gittim,markete gittim,
1 saate yakın spor yaptım(bisiklet,mekik ve mezdeke)
1 saatten fazla yürüdüm.ayak tabanlarım ağrıyo.yemeği abartmadım.
hoşgeldinn tatlımmmm eviyorukk senii gell gell bakimm yamacımızaaaaahe valla hadi sevin beniii
bugun dinlenmiş potişin bugunden sonraa o potişine yok dinlenmekkk potişler havayaaohhh ohhh maşallah... ben de sabahtan beri hiç potişimi yerden kaldırmadım...:26:
hoşgeldin canımm nasılsın nasıl gidiyo diyet hayattttnapıyonus bakim kızlarrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin canımm nasılsın nasıl gidiyo diyet hayatttt
çok güzel canımmm inşş fırsat bulurda biran önce gidersin canımm allah kolaylık versin canımm çok şükür iyi gidiyo bnimde bebişlerde iyi canım huysuzluk işte bebekliklerini yapıyolarrrrdiyet ii sayılırrr bide fırsat bulup doktora gidebilsem tam olacak bakalım hayatta çok acayşp kosturmacalı neye yeişeceğimi sasırdım iş çok yordu beni seni nasıl gidiyo canım bebişler napıyo
81 ken canım
bende anlamıyorum insanları emeğe saygı olur biraz biliyolar çabaladığımı nerdeyse 7 kilo hiç belli olmazmı yaaa
obur kaptannn yarın istemeye geldikleride de böyle ye de beğenmesinler seniii...
bundan sonra sana da ceza.. kaptansın diye seslenmedik diye kaçırma bakim ipin ucunu... regl falan bahane...
bak bana heç yiyom mu... koem gelince manken gibim olcem...
haklsıın canımmmm duy make duy bunlarııı hıhhhhhhhhhhhh
sen verdin verdin bi duraklama dönemine girdin canım yaa...
diyetisyene falan gitme ihtimalin varsa bi git istersen...
kaç ay oldu tanışalı 1 kilo verdin daha...
benim yeniden elma diyeti yapasım var... ne dersin beraber yapalım mı yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?