Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar herkese selam.bi gireyim bakıyım neler yapmışlar dedim.maşallah muhabbet çok koyu ilerliyor.tebrik ederim 34.olmuşuz.gerçi bunda benim bi katkım yok ama siz bide beni geri döndügümde görün.make ben sana kilomu bildiririm biraz kaçamak oldu ama kabul edin artık.bu hafta cuma biraz kilolu halimi gir bak gör ben haftaya nasıl derece yapıyorum.kızlar yarın alesten sonra saat 4 de gidiyorum.bir hafta kalcam.haftaya pazartesi itibariyle aranıza bomba gibi döneceğim.özledim yawwww

merıs kuzum yarın ıcın basarılar canım alllah zıhın acıklıgı versın

senkıloları dert etme sınava konsantre ol

merıs kuzum yarın ıcın basarılar canım alllah zıhın acıklıgı versın

senkıloları dert etme sınava konsantre ol

saol canım çok teşekkür ederim.gitcez bakalım yarın,nler yapacagız görecez.sen neler yaptın görüşebildiniz mi? bizim bugün itibariyle tam 1 ayımız kaldı.yarın aydan düşeceğiz

son 20 dk kızlar maının cezası bıtmek uzere hahaahha kacın kacınn maı gelıyoo mapısdan cıkıyoo

selam kızlar
bende bugün pazara gittim,markete gittim,
1 saate yakın spor yaptım(bisiklet,mekik ve mezdeke)
1 saatten fazla yürüdüm.ayak tabanlarım ağrıyo.yemeği abartmadım.
ooooooo maşallah canım süpersinnnnn
hoşgeldin canımmmm allah yardımcın olsun basarılar sınavında canım

selam kızlar
bende bugün pazara gittim,markete gittim,
1 saate yakın spor yaptım(bisiklet,mekik ve mezdeke)
1 saatten fazla yürüdüm.ayak tabanlarım ağrıyo.yemeği abartmadım.

ohhh ohhh maşallah... ben de sabahtan beri hiç potişimi yerden kaldırmadım...:26:

maibeyaz hoşgeldin canım
ya hem cok kılo vermek ıstıyom.bazen de yemek yemek ıstıyom umarım sabredebılırım .
boğazıma yenik düşmeden hayta devam edrsem çok mutlu olcam

kızlar bu hafta 1. olcez ona göre.
hedefinize bu hafta bi saplanın ondan sonrakı haftalar bakalım hadı bakın surda 5 gun kaldı azcık sıkalım dişimizi
make bak çekecem saçinı boğa sın bılıyom ama bak ıkı gun sonra nısanlının yanına tombık mı cıkacan
düşünsene seni tombik görmesini istermisin.:44:
toplan make yarın seni daha iyi beklıyom.bak bana yarının hesabını verecen.bak ben sizlerin sayesinde bu hafat kilo verdim.her hafta vermek istiyoruz ama hep birlikte vermek istiyoz demi?

diyet ii sayılırrr bide fırsat bulup doktora gidebilsem tam olacak bakalım hayatta çok acayşp kosturmacalı neye yeişeceğimi sasırdım iş çok yordu beni seni nasıl gidiyo canım bebişler napıyo
çok güzel canımmm inşş fırsat bulurda biran önce gidersin canımm allah kolaylık versin canımm çok şükür iyi gidiyo bnimde bebişlerde iyi canım huysuzluk işte bebekliklerini yapıyolarrrr

gunaydın nen

obur kaptan geldı ama bugun yemek yok bıtttı hersey dınde kaldıı offf reglı olsam kurtulsam ya gergınım bennn

81 ken canım
bende anlamıyorum insanları emeğe saygı olur biraz biliyolar çabaladığımı nerdeyse 7 kilo hiç belli olmazmı yaaa

onlar çekememişler bence canım 7 kilo farketmezmi yahu.. nasıl morel bozucu insanlar var..

kızlar haftasonu evde olamadğm için biraz kaçırdım yemekleri.. çekin saçlarımı valla..
bide aşure flan .. ama pazartesi toparlıycam ve spor yapcam en az yarım kilo vermiş olarak döncemm perşembe günü..

obur kaptannn yarın istemeye geldikleride de böyle ye de beğenmesinler seniii...

bundan sonra sana da ceza.. kaptansın diye seslenmedik diye kaçırma bakim ipin ucunu... regl falan bahane...

bak bana heç yiyom mu... koem gelince manken gibim olcem...

haklsıın canımmmm duy make duy bunlarııı hıhhhhhhhhhhhh

haklsıın canımmmm duy make duy bunlarııı hıhhhhhhhhhhhh

sen verdin verdin bi duraklama dönemine girdin canım yaa...
diyetisyene falan gitme ihtimalin varsa bi git istersen...
kaç ay oldu tanışalı 1 kilo verdin daha...
benim yeniden elma diyeti yapasım var... ne dersin beraber yapalım mı yine...

canım neredeyse 1 ay 68 de takıldım kaldım.. şu 2 haftadır çözüldü sonunda 66 oldum bu hafta..
ben bu hafta çoba içmeyi planlıyorum canım .. elmayı daha sonra denycem .. braz bkle bi ara beraber yaparız destek olur banada ne dersin beklermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…