offf yaa bende bu aralar çok ekmek yiyorumkendimi tutamıyorum YARDIIIIIIMMMMMM.......
günde nerden baksan 5 6 dilimi buluyor yediğim ekmek nasıl bırakıcam bu ekmek işini ??:84::84::84:
sizce kalori diyetimi daha ii yoksa karbonhidrat diyetimi ?????????
k fleks gerçekten 2 hafta 2 öğün yenildiğinde işe yarıyormu???![]()
teşkekkür ederim iyiym
bende tam ekmek sorunumu yazıyordumbana bi fikir verin
menümü ve yediklerimi hiç inceledinizmi az mı çok mu yiyorum nasıl ? yanlış olan bişey varmı ???
Canım ben bakıyorum menülerine sadece araları atlıyorsun bunu yapmaman lazım. Karbonhidrat diyeti kısa süreli atkili olabilir ama bu tür diyetleri çok uzun süre sürdürmemek lazım. 2 hafta 2 kase içinde aynı şey geçerli iki haftadan sonra normal düzende devam etmek gerekiyor. ben yapıyorum ve işe yarıyor.
Bu durumda sorunun cevabı kalori hesabı yaparak zayıflamak en etkili yöntem ve en sağlıklısı..Bunun için kalori sepeti diye bir site var google dan öyle arat çıkıyor oraya üye olup günlük yediklerin kaç kalori hesaplatabilirsin..
Ayrıca 5-6 dilim ekmek bir gün için oldukça normal ama tabi ekmek yediğin öğünde ekmek yerine geçen başka bir şey yememen gerekiyor örn. 2 yemek kaşığı pilav,2 yemek kaşığa makarna yarım kase çorba bunlar 1 dilim ekmek yerine geçiyor. Bunun daha geniş bir listesi var bulursam yazarım burdan..
Son düzenleme: