Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlarrr herkese günaydınn :34:biraz geç oldu ama olsunn haftasonu ve dışarısı acayip yağmurluu
kahvaltımı ettim
2 dil kepek ekmeğiyle yağsız tost
1 zeytin ve söğüş eşliğinde
bu durumda öğlen yok
karbonhitratı kesip proteine ağırlık verince kilolar gidiyo bunu keşfettim biliyodumda denedim kızlarr ve 4 günde 1 kilo verdim düşünün benim gibi biri yani çok diyet yapmış :69::69:
uzun zamandır 72 göremiyodum artık çok kısa sürede 2 kiloyuda atıcama eminim sizede tavsiyem protein ağırlıklı beslenin :56::56:
herhalde yağdan veriyorum çünkü cildim normalde kurudur ama şimdi ellerim yüzüm yağlı yağlı pamuk gibi oldular:37::37:

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin:69::69:çok zor bi hastalık kayınvalıdemden ve arkadaşımdan biliyorum
inş. ameliyatın sorunsuz geçer:rr i:34:[/QUOTE
]
hepiniz çok saolun arkadaşlar..küçük bişi ama işin içine anestezi giriyo işte..neyse :58:kimseyede haber vermedim ailemden..inş herşey benim hesabıma uygun gelişir:82:

canım geçmiş olsun.
kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğimle acil şifalar...

sudemcimmmmmm.....

canım sana yazmak istedim bi türlü kısmet olmadııı ben kabız değilim ama daha çok wc ye çıkmak için çaylar çok içiyorum veee en etkili olarak .....açlık otu....nu gördüm canım görsellerden bakabilirsin resmine pek bulunmuyo ama aktarlara sor derim bulursan bana dua edersin:34::34:
hatta onun adına topik bile var açlık otu içerek incecik olmuş diyee orayada bakabilirsin
tadı kötü değil demleyince ıhlamur gibi oluyo:69:

merhaba arkadaşlar..takımda sanırım yereniz var.öyle yazmışsınız..en azından dolmadıysa biz üç arkadaş gruba girmek istiyoruz..yer varsa tabi:) kendi aramızda diyet yapıyoruz ama arada motivemizi kaybediyoruz.önce size yazayım dedim.:)

geçmiş olsun:71::54: diyor veeee ben bundan sonra sabahları kimle yüricem yaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
kız siz yoksa ıkınız sarıyerde buluşup sahılde beraber mı yuruyosunuz?????????
kıskandım......

canım ben de lcw nın etek pantalonlarından var kardeşim 42 almış.şuan fermuarını açmadan çıkkıyo yaniii 40 beden tam olurmuş düşük bel bu arada.

:65::65::65::65::nazar::nazar::nazar::nazar::72:

canım rabbim şifalar versin.en kısa zamanda düzelip dönersin inşşşş.:71::71:
canım sen hedef ulaş 38 bılem gıycen .ayy herlade 13-14 yaşından sonra hiç 38 gıymedım.

teşekkür ederim başlangıç kurallarını bilmediğim için ben yinede söylemek istedim:1:
elimden gelebildiğince uğrayıp size de destek olmaya çalışıyorum.yazdıklarınızıda okumaya çalışıyorum çünkü bazen çok değişik yöntemler olabiliyo.umarım cumaya bende başlangıç olarak 1 kilo vermiş olarak aranıza dahil olurum:75:
inş canım

bu arada öğünlerimi yazayım.öğlenleri dışarda olduğum için yemek yiemiorum fakat onun yerine hep atıştırıorum mesela bgun elma ve 10 tane küçük keten tohumlu galeta yedim.
akşam:keşkek çorbası,bolca salata,2 yemek kaşığı belki daha az nohut yemeği ve yine 2 kaşık kadar yoğurt
yemekten sonra kızlar kurabiye almışlar mutlaka yiceksin dediler kıramadım:50:minicik tuzlu bir kurabiye pooça tarzı bişey yedim.
ara(saat 22.00 gibi):çilek ve kayısı yedim ve yine dayanamayıp biraz fazlaca galeta yedim.:43: galeta çok lezzetli bitane yiince malesef durduramıorum kendimi:43:
aslında bugun 7 den sonra yememeye başlayacaktım asıl önemli olan o diyorlar bende bizamanlar akşamları iştahım olmadığı için istemeden gece yemelerini çok azlatmıştım ve farketmeden kilo vermiştim.fakat şmdi yapamıorum eğer bunu başarabilen varsa çok faydasını görürler tavsiye ediyorum kızlar
afiyet olsun

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin:69::69:çok zor bi hastalık kayınvalıdemden ve arkadaşımdan biliyorum
inş. ameliyatın sorunsuz geçer:rr i:34:[/QUOTE
]
hepiniz çok saolun arkadaşlar..küçük bişi ama işin içine anestezi giriyo işte..neyse :58:kimseyede haber vermedim ailemden..inş herşey benim hesabıma uygun gelişir:82:
inş canım

sudemcimmmmmm.....

canım sana yazmak istedim bi türlü kısmet olmadııı ben kabız değilim ama daha çok wc ye çıkmak için çaylar çok içiyorum veee en etkili olarak .....açlık otu....nu gördüm canım görsellerden bakabilirsin resmine pek bulunmuyo ama aktarlara sor derim bulursan bana dua edersin:34::34:
hatta onun adına topik bile var açlık otu içerek incecik olmuş diyee orayada bakabilirsin
tadı kötü değil demleyince ıhlamur gibi oluyo:69:
ayy ya evi otla çöple doldurmaktan korkuyom bagırsaklar tembel zaten ıyıce tembelleşir dıye korkuyom
ama kulagıma küpe olsun.
peki açlık otunun yan etkileri var mı ki????????

merhaba arkadaşlar..takımda sanırım yereniz var.öyle yazmışsınız..en azından dolmadıysa biz üç arkadaş gruba girmek istiyoruz..yer varsa tabi:) kendi aramızda diyet yapıyoruz ama arada motivemizi kaybediyoruz.önce size yazayım dedim.:)
canım ınnuk bve bucama mağduru kaptanlar yer var mı ben tam bilmiyorum.
onlar mesajı görunce yazarlar isze.
3 unuzede zayıflam yolunda başarılatr

kız siz yoksa ıkınız sarıyerde buluşup sahılde beraber mı yuruyosunuz?????????
kıskandım......

canım sen hedef ulaş 38 bılem gıycen .ayy herlade 13-14 yaşından sonra hiç 38 gıymedım.

inş canım

afiyet olsun

inş canım

ayy ya evi otla çöple doldurmaktan korkuyom bagırsaklar tembel zaten ıyıce tembelleşir dıye korkuyom
ama kulagıma küpe olsun.
peki açlık otunun yan etkileri var mı ki????????

canım ınnuk bve bucama mağduru kaptanlar yer var mı ben tam bilmiyorum.
onlar mesajı görunce yazarlar isze.
3 unuzede zayıflam yolunda başarılatr

inş canım yaaa ben de üniversite 1 den sonra giyemedim.:43::43:
meraba kılzarrrr herkese güzel haftasonlarıııı.bi baktım kaçıyorum oğlumla oynucaz sıkılıyo yafrucakkk.

ayyy kimseler uğramamış.bu haftasonları da bi tek ben evdeyim heralde.kızlaaaaaarrrr hadi gelin gari.ufffçorba koydum pişmedi bi türlü.bideıspanak yapim.çamaşır toplayıp yenilerini asıyım geliyimmmm.....görüşürüüüüüüüüüüzzzzzzzzz:66:

ayyy kimseler uğramamış.bu haftasonları da bi tek ben evdeyim heralde.kızlaaaaaarrrr hadi gelin gari.ufffçorba koydum pişmedi bi türlü.bideıspanak yapim.çamaşır toplayıp yenilerini asıyım geliyimmmm.....görüşürüüüüüüüüüüzzzzzzzzz:66:

bide ben evdeyım kuduracam.
evde olmaya alışık degılım ya çok sıkıldım
kocam kankısıyle buluşmaya gitti.
ama ben yanıma takılacak birini bulamadım havada soguk gibi.
tek başımada canım gitmek ıstemedı kukuman kuşu gibi kaldım evde

elin boşsa msn ye gel

slm kızlar nasılsınızzzz
dışardaydım şimdi geldim sanki azcık kaçamak yaptım bide eve gelince max dordurma yedim:50::50:
yarında simit yemeyi düşünüyorum kahvaltıyaa sonra tam gaz devam:32::32::32::32:

sabah:

1 kase nesfit

ara:
1 tane haşlama mısır

öğle:
tavuk döner yanında ayran (bugün dışardaydım mecburen yedim )

ara:
yok

akşam:

1 kase nesfit

yürüyüş sayılırsa eğer eminönüne gittim 4 saat gezmişim..:))

bide ben evdeyım kuduracam.
evde olmaya alışık degılım ya çok sıkıldım
kocam kankısıyle buluşmaya gitti.
ama ben yanıma takılacak birini bulamadım havada soguk gibi.
tek başımada canım gitmek ıstemedı kukuman kuşu gibi kaldım evde

elin boşsa msn ye gel

ben hep bööleyim canımm ya oğlumla çıkamıyorum ve çevrem de yok zaten.sıkıntıdan patlıyorummmmm:47:

sabah:

1 kase nesfit

ara:
1 tane haşlama mısır

öğle:
tavuk döner yanında ayran (bugün dışardaydım mecburen yedim )

ara:
yok

akşam:

1 kase nesfit

yürüyüş sayılırsa eğer eminönüne gittim 4 saat gezmişim..:))
ohh sefam olsun.eminonu soguk degılmıydı bugun ya.bende gıtmek ıstedım deuyuz kocam göturmedı kendı gıtı kankasının kolarına

kız emınone gıdıp balık ekmek yemden nasıl geldın ya benım canım acaip balık çekiyo yaaaaaaaaaa

ben hep bööleyim canımm ya oğlumla çıkamıyorum ve çevrem de yok zaten.sıkıntıdan patlıyorummmmm:47:
çocuklla ev oturması olur okuldakılerle aran ıyı degıl mı?
nıye gııdip gelmıyosunuz?
ayy ev çok sıkıcı yaaaaaaaa.
hele yazın hiç çekılm ıyo

günaydııııınnnn dükkanı ben açtımmmmm:62:oğlum dün 6 den beri uyuyodu.korktum bişey oldu diye gece de uyanmadı ben de kabuslar gördüm 7 de kalktım.emzirdim kahvaltısını yaptırdım geldimm.oğlum oynuyoşimdi:55::55::55:

ohh sefam olsun.eminonu soguk degılmıydı bugun ya.bende gıtmek ıstedım deuyuz kocam göturmedı kendı gıtı kankasının kolarına

kız emınone gıdıp balık ekmek yemden nasıl geldın ya benım canım acaip balık çekiyo yaaaaaaaaaa

canım okuldakilerle aram iyi degelipgidecek kadar değil.kardeşlerim var onlarla takılıyorum lise arkadaşlarım çok ama hepsi atanıp evlenip gitti.hele kankam batmanda şimdi çok özledimmm.olsun kardeşler yetiyo zaten.biz 4kız kardeşiz küçüğümle 3 yaş var arada takılıyoz işte.

günaydııııınnnn dükkanı ben açtımmmmm:62:oğlum dün 6 den beri uyuyodu.korktum bişey oldu diye gece de uyanmadı ben de kabuslar gördüm 7 de kalktım.emzirdim kahvaltısını yaptırdım geldimm.oğlum oynuyoşimdi:55::55::55:

canım okuldakilerle aram iyi degelipgidecek kadar değil.kardeşlerim var onlarla takılıyorum lise arkadaşlarım çok ama hepsi atanıp evlenip gitti.hele kankam batmanda şimdi çok özledimmm.olsun kardeşler yetiyo zaten.biz 4kız kardeşiz küçüğümle 3 yaş var arada takılıyoz işte.

ayy ne güzel tıpkı bizim gibi bizde 4 kız kardeşiz ama benim en küçüğümüzle aramda 20 ay var kanka gibiyiz valla:))))))

ben bıkmışım balık yemekten sarıyerde her yer balıkçı zaten :)))))))) ben de sebzeye hasretim eşim pek sevmiyor ve çok seçiyor canımın her istediğini yiyemiyorum maalesef....

slm arkadaşlr tekrardan hepinize tşk ediyorum..

dün yediklerim sabah
kahvaltı (peynir 3 zeytin kepek ekmegi 2 dilim azıcıkda reçel)
öglen 2 lokma domates sosu (kahvaltı geç yedim canım istemedi)
ara
3 eti form büsküvi
akşam çorba azıcık patlıcanlı türlü birde salata azda irmik helvası ama regl oldum 1 buçuk ay geçikmeli acayip canım istedi.

misafirlikteydik abarttım sanırım sonrada çay içtim..

sabah 25 mekik 30 saga sola dön ve yine bahsettigim yatıp ayaklarımı yere kaldırım 30 kadar bekledim.

bende durumlar böyle...

slm kızlar.bizim yani eşimin anneannesi vefat etti.kayınvalidem ankarada yanındaydı hastanede.bu gün dönerken vefat etmiş.geldi yazık dinlenmeden tekrar yola çıktı kayınvalidem ,onun yanına gittik.Allah rahmet eylesin çokkkk şeker nineydi.mekanı cennet olur inşşş.gelinin yanında kalıyodu çok çekti zavallım yaaaaa onun için çok üzüldük çok zayıflamış çok çökmüş.:43:

ayy kanka bulmnak zor ya ben 3.5 senede 1 tane kanka buldum ist. te çok şükür yuvarlanıp gidiyoz.o da yetiyo çogunlukla...

ben bıkmışım balık yemekten sarıyerde her yer balıkçı zaten :)))))))) ben de sebzeye hasretim eşim pek sevmiyor ve çok seçiyor canımın her istediğini yiyemiyorum maalesef....
off ya yıne canım balık çekti

slm kızlar.bizim yani eşimin anneannesi vefat etti.kayınvalidem ankarada yanındaydı hastanede.bu gün dönerken vefat etmiş.geldi yazık dinlenmeden tekrar yola çıktı kayınvalidem ,onun yanına gittik.Allah rahmet eylesin çokkkk şeker nineydi.mekanı cennet olur inşşş.gelinin yanında kalıyodu çok çekti zavallım yaaaaa onun için çok üzüldük çok zayıflamış çok çökmüş.:43:
allah rahmet eylesin

Back
X