Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım sende hoşgeldin..
bu haftasonu biraz boş bıraktık buraları istemeden..
bize birde burda kendini tanıtırsan diğer takım arkadaşlarımızda seni tanımış olurlar...
kurallar gereği ilk bir hafta deneme süren bu bir hafta içinde takımla bol bol sohbet etmeni bekliyoruz. Eğer bol paylaşımda bulunursan ikinci hafta listedesin..
Hoş geldin..

Hihi teşekkürler :16:

Ölçülerim şöyle; :68:

Boy : 1.69 cm

Basen : 107 cm

Üst bacak : 65 cm

Göbek : 92 cm

Baldır : 40 cm

Üst kol : 31 cm

Göğüs : 97 cm :12:

Bir süredir kendim diyet yapıyorum. Bu kış başında 84 kiloydum. Kendi emeklerimle bir şekilde bu kiloya kadar düştüm. Artık son düzlükteyim sizlerden de yardım almak istedim. Hayalimdeki vücuda kavuşup alışverişler yapmak, fotograflar çekilmek hayalim:12::9: Bir eski sevgilimi değerimi bilemediği için pişman etmek istiyorum. Bu da büyük bir motivasyon kaynağı oldu benim için.:9: İnşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız, başarılarımızın devamı gelir.Sevgileeer:16::16:

olurda .iki kişimi üç kişimi.şidi onlarada diycem çünkü.beraber yapıyorduk diyet.paylaşım boy olur zaten:)

tamam canım üçünüzüde denemeye alıyorummm başlangıc kilonuzuu hedef kilonuzu yazınnn cumaya kilo vermiş olursanızzz ve bol paylasım yaparsanız cuma listedesinizzz

kuzum 1 kişilk yer var ama 3 kişilk yok zaten denemede olanlar varrr bide senemle mai dönğnce hiç yerimiz olmıcak takımda kişi sayısı var 11 yada 12 kişi:37:yi gecemezzzz onun için ben arkadaslara yer yok dedimmmm

Canım yaw çok pardon ben deneme sürecindekileri hiç hesaba katmıyorum sabah sabah kusura bakma yaww sen görmedin diye yazdım dı.. pardon tatlım yaww...

arkadaşlardan da özür diliyorum karışıklık yarattığım için :(( üzgünüm..

tamam canım üçünüzüde denemeye alıyorummm başlangıc kilonuzuu hedef kilonuzu yazınnn cumaya kilo vermiş olursanızzz ve bol paylasım yaparsanız cuma listedesinizzz

Canım yaw çok pardon ben deneme sürecindekileri hiç hesaba katmıyorum sabah sabah kusura bakma yaww sen görmedin diye yazdım dı.. pardon tatlım yaww...

arkadaşlardan da özür diliyorum karışıklık yarattığım için :(( üzgünüm..

tamam teşekkürederim.üçünüde çağrıyorum.
ne damak karışıklığı meil vermeyelim yetir..arkadaşları çağırayım..ben..
benim başlanğıç kilom:56
hedef:50
boy :1.63
hadi bismillah diyelim ozaman...bizler sık yazarız zaten şüpheniz olmasın..teekkürler bu arad::71:

günaydın jet hızıyla geldim:))
papatya arkadaşımızın bahsettiği kişinin biri benm...
başlangıç kilom 60..
hedef:57
boy:1.63

hedefim çok değil ama..boşlayınca tekrar alıyorum ...kendimi salmak istemiyorum hehe:)
3 haftaya kaaa vermem lazım..tatile gtcem...38 beden gitmek istiyorum:))
vatana millete hayırlı uğurlu olsun:64:

07papatya/sibelce0/zehra_s/jessicarabit/mavideniz/serce1989 bu 6 kişi suan deneme sürecindelerrr bu hafta en cok paylasımı yapan 4 üye aramıza katılacakdır bilginize arkadaslarrrr

Son düzenleme:
efet canım 6 kişiden 4 kişi secebileceğimmm 2 kişilik yer bırakmak zorundayım eski kaptanmla bi arkadasımm izinliler geri döneceklerrr bi arkadasımız 3 gündür yazmıyoo zaten kafadan gitmrk üzereee

07papatya/sibelce0/zehra_s/jessicarabit/mavideniz/serce1989 bu 6 kişi suan deneme sürecindelerrr bu hafta en cok paylasımı yapan 4 üye aramıza katılacakdır bilginize arkadaslarrrr

Walla kaptanım süper fikir bende aynı fikirdeyim hem arkadaşlar arasında rekabet olur hemde burası biraz daha renklenir.. süper olmuşş süper..
hadi bakalım kızlar...

efet canım 6 kişiden 4 kişi secebileceğimmm 2 kişilik yer bırakmak zorundayım eski kaptanmla bi arkadasımm izinliler geri döneceklerrr bi arkadasımız 3 gündür yazmıyoo zaten kafadan gitmrk üzereee

hımm.ben biliyorum mai yi.kaptandı..neyse bizim için pek sorun teşkil etmiyo.o 4 ününn 3 ü biziz zaten:9:

07papatya/sibelce0/zehra_s/jessicarabit/mavideniz/serce1989 bu 6 kişi suan deneme sürecindelerrr bu hafta en cok paylasımı yapan üye aramıza katılacakdır bilginize arkadaslarrrr

Peki teşekkürler :81:

Ben İsveç diyeti yapmaya başladım bugün.Kahvaltıda sadece kahve içiyorum(tek şekerli).Şimdi kahvemi bitiricem.Ardından biraz dinlenip 40 dakika karın ve kalça inceltme egzersizleri yapıcam.:15::13:

Hımm ozaman bir kişilik daha sanşsımız olabilir belki :9: Hihi hadi hayırlısı.:52:

Walla kaptanım süper fikir bende aynı fikirdeyim hem arkadaşlar arasında rekabet olur hemde burası biraz daha renklenir.. süper olmuşş süper..
hadi bakalım kızlar...

Evet kesinlikle.Hehe ben harikayım.Ben kalıcam hehe:52::15::16:

hımm.ben biliyorum mai yi.kaptandı..neyse bizim için pek sorun teşkil etmiyo.o 4 ününn 3 ü biziz zaten:9:

4 kişiden 3 ü siz olabilirsiniz ama.Grupta kalıcak olan üçlünün arasında üçünüz olmayabilirsiniz.:15:Hihi rekabet iyi iyi motivasyonumuz için.:16:

hadi bakalım kızlar...

baksana kuzum buranın kalabalıklığa ihtiyacvı varr bi anda sayfalar ilerledikkk sabah bakdığımda koca gün 3-4 sayfa gitmişdi simdi 2 saatte o kadar sayfa ilerlediklkk muhabbettenn

Back
X