Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baksana kuzum buranın kalabalıklığa ihtiyacvı varr bi anda sayfalar ilerledikkk sabah bakdığımda koca gün 3-4 sayfa gitmişdi simdi 2 saatte o kadar sayfa ilerlediklkk muhabbettenn
Ben size bütün gevezeliğimle geldim merak etmeyin:78:hiihihihih
kızlarr ben cıkıyorum doktora gideceğim ilaç yazdırcam adet olamıyorummm diye ordanda işe giderim işteyken girmeye calısırım yine öptüm hepinizii görüşürüzzzzzzzzzzz
bu arada sudem ile aslı cadısı hala ortada yok cekicem sacınızı haaaaaaa![]()
:) begendim.Hımm ozaman bir kişilik daha sanşsımız olabilir belkiHihi hadi hayırlısı.
Evet kesinlikle.Hehe ben harikayım.Ben kalıcam hehe
4 kişiden 3 ü siz olabilirsiniz ama.Grupta kalıcak olan üçlünün arasında üçünüz olmayabilirsiniz.Hihi rekabet iyi iyi motivasyonumuz için.
![]()
baksana kuzum buranın kalabalıklığa ihtiyacvı varr bi anda sayfalar ilerledikkk sabah bakdığımda koca gün 3-4 sayfa gitmişdi simdi 2 saatte o kadar sayfa ilerlediklkk muhabbettenn
sağol canım amin..Hihi allah bağışlasın.Hoşçakal![]()
ya kızlar ben derse gidemedim geç kaldım laf yetiştircem diye..
neyse bari akşama gideyim ufaklıkta rahat vermiyo zaten mamasını vereyimde rahat dursun
ögrencimisin?
selam kılzar ben geldim...
freedy geri döndüüü ha ha ha![]()
Yok canım öğrenci değilim
plates dersine gidecektim sabahtan ama benim velet saolsun çıkartmadı evden. Bende yetişemem diye gitmedim.. Akşam giderim diye..
Kız ne fredy sii Allah iyiliğini versin emi..
Hoş geldin...
Kavuştun kocanla hasrette giderdin heralde..
Hoş geldin maicimm özledik seni yawww
ayy çok komıksınHımm ozaman bir kişilik daha sanşsımız olabilir belkiHihi hadi hayırlısı.
Evet kesinlikle.Hehe ben harikayım.Ben kalıcam hehe
4 kişiden 3 ü siz olabilirsiniz ama.Grupta kalıcak olan üçlünün arasında üçünüz olmayabilirsiniz.Hihi rekabet iyi iyi motivasyonumuz için.
![]()
yürüyüşümü yaptım geldim canımın içi.kızlarr ben cıkıyorum doktora gideceğim ilaç yazdırcam adet olamıyorummm diye ordanda işe giderim işteyken girmeye calısırım yine öptüm hepinizii görüşürüzzzzzzzzzzz
bu arada sudem ile aslı cadısı hala ortada yok cekicem sacınızı haaaaaaa![]()
selam kılzar ben geldim...
freedy geri döndüüü ha ha ha![]()
hoşbulduk canım.... çok şükür kavuştuk canım...
ben de sizi çok özledim vallahi...
net yoktu evde kendimi taş devrinde gibi hissettim..
şimdi bağladılarda hemen yanınıza koştum...
naptınız bakalım yokluğumda...
yeni arkadaşlarımız gelmiş hoş gelmiş takımımız şenlenmiş...
hoşgeldin şişko tebi benden ayrı kalırsan yersın alırsın kılo şişkooooooooooooayy kızlar ben çok kilo aldım takımdan ayrıyken...
valla burdan ayrı kalmak hiç yaramıyo insana...![]()
ayy çok komıksın
yürüyüşümü yaptım geldim canımın içi.
duşumu da aldım.
kahvaltımı da yaptım.
hoşgeldin şişko tebi benden ayrı kalırsan yersın alırsın kılo şişkoooooooooooo
bu arada yenı gelen 4 arkadaşımız hoşgeldınız eğlenceli tiplere benziyosunuz.çok sevindim takım adına sizin gibi tiplerın aramızda olmasına.
eğelenceli vakit geçirecez gibime geliyo.
aranızda ki rekabet te pek hoşuma gitti.rekabet olunca indanın pek bi hoşuna gidiyo