kaptan kusura bakma geç kaldım yürüyüş köpekleri besle derken bu saat oldu daha kahvaltımı bile yapamadım herkesten özür![]()
yok canım benimmmmmm geç kalmadınnn gayet erken bitridik listemizi hepinize tşk ederimmmmmmmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaptan kusura bakma geç kaldım yürüyüş köpekleri besle derken bu saat oldu daha kahvaltımı bile yapamadım herkesten özür![]()
inşkuzum 100 gr gitsin yağdan gitsinnn hiç kilo veremeyip yada + cıkmakdan iidir demiiiiii
derecedeyizzzzzzzzzzzzz bence.bi kaçakçayımız kalmıs kilo bildirimi yapmayan onun dısındakiler masallah nazar değmesinnn hiç üzmediler beni saolun arkadaslarrr
inş
derecedeyizzzzzzzzzzzzz bence.
tekrardan hosgeldin canım aramızaaaherkese çok teşekür ediyorum..
ben 1 buçuk sene önce sezeryanla dogum yapmış bir anneyim..bildiginiz gibi dogumdan kalan kilolar var zaten öncesinde ilaç pko derken kilo almıştım 70 kiloyla kamile kaldım hamileligimde 12 kilo aldım ama hala gitmedi kilolar..şuanda 168 boy 77 kilodayım aslında 65 olsam süper olur ama benim idealim şuanda 70 olmak ve göbegimin gitmesi.benim asıl sorunum göbek en çok orda birikim var bu görüntü oldukça beni rahatsız ediyor hamile gibi duruyorum..şuanda elma sirkesine başladım yeniden bi dönem çok inceltmişti yeşil çayda içiyordum ama şimdi 5 i bir yerde form çayı falan içiyorum.mekik çekiyorum bir de degişik bir hareket var sırt üstü yatıyorsunuz ayaklarınızı havaya kaldırıyorsunuz ama çok degil aşagı yukarı yeren 10 cm kadar yukarı ve bu inanılmaz yoruor karnınıza ellediginde nasıl sert oluyor bir tür komando hareketiymiş ban söylediler onu yapıyorum spor olarak ..umarım bu sefer hedefe ulaşmak istiyorum..:2:
CUMA zayiflama YARIŞMASI 208. ETAP SONUC LİSTELERİ
20 mayıs - 27 mayıs
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................4. TAKIM
İKİNCİ .................1. TAKIM
ÜÇÜNCÜ..................14. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
4. takımdan.............bijoux.................3,40%
İKİNCİ
7. takımdan.............azerikızı......................2.87%
ÜÇÜNCÜ
4. takımdan.............lilineva .....................2.41%
benımde ya sankı 5 aylık hamıle gıbı karnım hamıeller var okulad onalrın karnı öle değilherkese çok teşekür ediyorum..
ben 1 buçuk sene önce sezeryanla dogum yapmış bir anneyim..bildiginiz gibi dogumdan kalan kilolar var zaten öncesinde ilaç pko derken kilo almıştım 70 kiloyla kamile kaldım hamileligimde 12 kilo aldım ama hala gitmedi kilolar..şuanda 168 boy 77 kilodayım aslında 65 olsam süper olur ama benim idealim şuanda 70 olmak ve göbegimin gitmesi.benim asıl sorunum göbek en çok orda birikim var bu görüntü oldukça beni rahatsız ediyor hamile gibi duruyorum..şuanda elma sirkesine başladım yeniden bi dönem çok inceltmişti yeşil çayda içiyordum ama şimdi 5 i bir yerde form çayı falan içiyorum.mekik çekiyorum bir de degişik bir hareket var sırt üstü yatıyorsunuz ayaklarınızı havaya kaldırıyorsunuz ama çok degil aşagı yukarı yeren 10 cm kadar yukarı ve bu inanılmaz yoruor karnınıza ellediginde nasıl sert oluyor bir tür komando hareketiymiş ban söylediler onu yapıyorum spor olarak ..umarım bu sefer hedefe ulaşmak istiyorum..:2:
bend emiştim dereceye gırcez dıye...CUMA zayiflama YARIŞMASI 208. ETAP SONUC LİSTELERİ
20 mayıs - 27 mayıs
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................4. TAKIM
İKİNCİ .................1. TAKIM
ÜÇÜNCÜ..................14. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
4. takımdan.............bijoux.................3,40%
İKİNCİ
7. takımdan.............azerikızı......................2.87%
ÜÇÜNCÜ
4. takımdan.............lilineva .....................2.41%
geçmiş olsun canım.meraba arkadaşlar..
öncelikle hepimizi kutluyoum gene derece aldık..ve önümüzdeki hafta ben ilk derecemi yapıcam inş
arkadaşlar ben pazartesi sabah hemoroidden ameliyat olup ondan kurtulucam inş.20 yıldır ihmal ettim ama artık bıktım onun verdiği rahatsızlıklardan..pazar günü yatıp salı günü çıkıcam hastaneden..
ordada iğrenç hastene yemekleri sayesinde de diyetim bozulmaz die ümit ediyoum
bugün yarın buralardayım ama sonrasında bikaç gün olamıcam..yürüyüş yapamıcam bikaç gün yaa..
saol tatlım inş..benımde ya sankı 5 aylık hamıle gıbı karnım hamıeller var okulad onalrın karnı öle değil
bend emiştim dereceye gırcez dıye...
geçmiş olsun canım.
inşallah kurtul hastalıgından tez zamnda ayga kalkar kıloarıını verırısın inşallah..
meraba arkadaşlar..
öncelikle hepimizi kutluyoum gene derece aldık..ve önümüzdeki hafta ben ilk derecemi yapıcam inş
arkadaşlar ben pazartesi sabah hemoroidden ameliyat olup ondan kurtulucam inş.20 yıldır ihmal ettim ama artık bıktım onun verdiği rahatsızlıklardan..pazar günü yatıp salı günü çıkıcam hastaneden..
bugün yarın buralardayım ama sonrasında bikaç gün olamıcam..yürüyüş yapamıcam bikaç gün yaa..
meraba arkadaşlar..
canım ben de lcw nın etek pantalonlarından var kardeşim 42 almış.şuan fermuarını açmadan çıkkıyo yaniii 40 beden tam olurmuş düşük bel bu arada.canım boyum 1.71-72 arası
etek bedenımde 44 şöle açıklayım düşük bel gıyıyorum etegı teeeeeeee göbeğime çekmiyorum.bide kemıklerım çok iri yanı 65 kıloda olsam bedenım 42 den aşagı ınemez sanmıyorum cunku evlenırken 64 kıloydum ve 42-44 felan gıyıyodum yıne .
düşük bel olayı bebiş
evet canım her markanın kalıbı farklı oluyo bi de modele göre kesım yapılıyo.bazen modleler de tutmuyo.mesela lcw dan pntolon etek şeklınde olanlardan aldım 40 beden biraz dar oluyo bu kılomla bıle...
süpersın ya.maş
ya aslım metabolızman maşş çok hızlı bence.maşş maşşş
benım metabolızma hızım bı 40-50 yaşında bırıyle aynıdır sanrım.
kızlarrrr 2.olmusuz tebrik ediyorum hepiniziiiiii
meraba arkadaşlar..
canım zaten ilk gelen arkadaslarımızı 1 haftalık deneme süresine alıyoruz ondan sonra takıma dahil ediyoruzzz haftaya cuma kilo vermiş olarak aramızda görücseni senden tek istediğim bol bıol uğra buraya
canım ben de lcw nın etek pantalonlarından var kardeşim 42 almış.şuan fermuarını açmadan çıkkıyo yaniii 40 beden tam olurmuş düşük bel bu arada.
canım rabbim şifalar versin.en kısa zamanda düzelip dönersin inşşşş.![]()
geçmiş olsundiyor veeee ben bundan sonra sabahları kimle yüricem yaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
geçmiş olsun canım allah acil şifalar versinçok zor bi hastalık kayınvalıdemden ve arkadaşımdan biliyorum
inş. ameliyatın sorunsuz geçer:rr i[/QUOTE
]
hepiniz çok saolun arkadaşlar..küçük bişi ama işin içine anestezi giriyo işte..neysekimseyede haber vermedim ailemden..inş herşey benim hesabıma uygun gelişir:82:
1.TAKIM 207.ETAP
bucakmagduru(70.8/70/0,8/%1,12)
shryvz(68,4/67,5/0,9/%1,31)
senemmesut(103/)geri dönmek üzere ayrıldı
sudem34(72.6/72,5/0,1/%0,13)
asl35(73/72/1/%1,36)
innuk(63,1/62,6/0,5/%0,79)
burcak34(68.7/) haftaboyunca hiç paylaşım yapmayıp sadece kilo bildirimi yapdığı için diskalifiye
angelic2(75,5/74,5/1/%1,32)
kaçakçay(83,5/83/0,5/%0,59)
1.TAKIM TOPLAM KİLO(506,9/502,1/4,8/%0,94)