Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sudem cadısı ben seni hep angelina resimlerine alışmışım şimdi yabancı geliyosun gözüme...
artık kızıl kafayım alış şekerim

sıradan olmıyım .farklılık güzeldir

Teşekkürler canım.Evet sporumu yapıyorum.Baseni ve bacakları eritmek istiyorum.Fil bacağı kadar bacağım var.:26:

Gayet iyi menün canım.Ama akşam iki sarmayla kalacağına sarmayı öğlene alıp sebze yemeğini akşama alsan daha iyi olur gibi (yani genel manada konuşuyorum) Zorlanmazsın diyet sürecinde:31:

canım 2 sarmayı öglen yeseydım akşama kadar açlıktan geberırdim.sebze tok tuttu.baklava felan ikram ettiler yemedım düşün....ama sarma yesem doymadığım için kesın yerdım

al bendende o kadar oresimlerle tanıdık kız seni sanki gerçek halinide öyle hayal ediyorum valla :52::52:
ayy desene benı esssaktan görseniz hayal kırıklığı olacak...amanın

Kastan gitmesi imkansız gibi çünkü sırf protein üzerine kurulu bir diyet bu tatlım.:31:Vallahi benimde gözümü korkutuyor açıkcası ama çok istekliyim, model olmak istiyorum.Bu diyette çok etkiliymiş.Elimden gelenin en iyisini yapacağım.Napalım...
:31:
modellik te nerden çıktı kıss

selam kızlar

bireysel meklilikten haberınız var mı*

iş bankasından geldiler buugn.

ayda 150 tl ödüyosun 10 yıl sonra bitiyo parayı ister toplu cekıyosun ister 56 yaşında maaşa bağlanıyosun.

ne dersinzi tavsiye eden var mı?

çevrenizde felan bu konuyla ilgilenen ,yapan ,eden,memnun kalan var mı?

ilerde pişman olur muyum?

Ben biliyorum tatlım güzel bir sistem ama düzenlki ödemen gerekiyor. Eğer düzenli ödersen vergi indirimide var yani yatırdığının %20 yada %25 ini (tam hatırlamıyorum) vergi iadesi olarak alıyorsun devletten. aylık yatırdığından da sadece %6 gibi bir oran vergi kesiliyor. Birikim aracı olarak çok iyi birden fazla yatırım seçeneğin var farklı fon gruplarına paranı dağıtabiliyorsun ve piyasadaki tüm yatırım araçlarından fazla kazanıyorsun.
Ama şöyle bir riski var eğer her ay düzenli ödemezsen yani dondurursan içerdeki parandan aylık vergi kesilmeye devam ediyor. Böylece kazancını götürdüğü gibi zamanla içerdeki paranıda yiyor. Ben bir heves yaptırıp 4 ay yatırdım ayda 100 tl olarak 5 sene sonra 250 tl ancak alabildim düşün yani..
Birde giriş aidatı diye bir zımbırtısı var girdiğinde ilk 5 yıl içinde belli sürelerde ayrılırsan bu tutarı ödüyorsun ada baya fazlacana bir tutar ama ayrılmazsan 5 yıldan sonra almıyor iş bankası başka şirketler 10 yıl dolmadan ne zaman ayrılırsan ayrıl alıyorlar..
ay çok uzun anlattım neyse kısacası her ay düzenli ödersen çok güzel bir sistem tavsiye ederim ama düzenli ödeyemeyeceksen boşver olan paranda boşa gitmesin tatlım :))

günaydınnnnn aksam misafirim vardı ondan gelemedimmmmm maii canım arkadasım bitanem çok özlemişdim kız sen i hoş geldinnn kuzummm kocişinle giderdin mi hasrettte arıcakdım ama rahatsız etmek istemedim make aradımı ararım diyodu amaaa

Kızlar herkese günaydın şuçlu kedi gibi geldim bu sabah dün akşam yediğim haltlardan sonra bu sabah tartı bana resti çekti kızlar..Dün akşam ve hafta sonu yediklerim için çooook piişmanım..
toplamda yarım kilo almışım nerdeyse 63 gösteriyor insafsız tartı :43::43:
bugünden itibaren tekrar kalori saymaya başlıycam. En azından cuma günü artıda gelmemem lazım offf çok üzgünümmm..:43::43:

bendede yarım kilo fazla var ama canımm regl olamıyorum 1 hafta gecti onun şişliğiii

Canım keşke benim kide öyle şişlik falan olsa.. Benimki resmen pis boğazlığın cezası ..
dün akşam eşim dışarı çıkalım dedi.. spordan geldim çıktık dışarı arkadaşları aldık yemek yiyelim biyerde dedik ondan sonra olan oldu zatenn..
offf yaa offf

artık kızıl kafayım alış şekerim
sıradan olmıyım .farklılık güzeldir
canım 2 sarmayı öglen yeseydım akşama kadar açlıktan geberırdim.sebze tok tuttu.baklava felan ikram ettiler yemedım düşün....ama sarma yesem doymadığım için kesın yerdım

modellik te nerden çıktı kıss

Haklısın aslında bende öğlen çok fazla açıkırım birde gece on - onbir sularında.:26:Bende kızılım kız 2.5 senedir falan.:12:Ay vallahi eski aşkım colins modeli oldu.Bu son diyetime başlama nedenlerimden biri de ona olan hırsım.Taktım vallahi boy boy fotograflarımı görsün istiyorum.:9::9:

Kızlar herkese günaydın şuçlu kedi gibi geldim bu sabah dün akşam yediğim haltlardan sonra bu sabah tartı bana resti çekti kızlar..Dün akşam ve hafta sonu yediklerim için çooook piişmanım..
toplamda yarım kilo almışım nerdeyse 63 gösteriyor insafsız tartı :43::43:
bugünden itibaren tekrar kalori saymaya başlıycam. En azından cuma günü artıda gelmemem lazım offf çok üzgünümmm..:43::43:

Üzülme canım.Biz burdayız sakın kaytarmanı tekrarlama bu hafta için.Yoksa önünü alamazsın.:20:Aynen devam et bugünden sonra sorun yok canım.:97:

bendede yarım kilo fazla var ama canımm regl olamıyorum 1 hafta gecti onun şişliğiii

Bende adet oldum dün gece.Tartıda 1 kilo falan fazla çıkarım değil mi?:44::31:

günaydın herkese...
mağdurem mağdurem nasılsın canım....
ben de seni çok özledim canım...
makele görüşemedik bi türlü o aradı benim işim vardı ben radım onun işi vardı nasip olmadı...
ben de regl oldum olucam aşırı şişkinlik var.. iğne batırsan patlıcam sanki...:9:

Haklısın aslında bende öğlen çok fazla açıkırım birde gece on - onbir sularında.:26:Bende kızılım kız 2.5 senedir falan.:12:Ay vallahi eski aşkım colins modeli oldu.Bu son diyetime başlama nedenlerimden biri de ona olan hırsım.Taktım vallahi boy boy fotograflarımı görsün istiyorum.:9::9:

Üzülme canım.Biz burdayız sakın kaytarmanı tekrarlama bu hafta için.Yoksa önünü alamazsın.:20:Aynen devam et bugünden sonra sorun yok canım.:97:

Bende adet oldum dün gece.Tartıda 1 kilo falan fazla çıkarım değil mi?:44::31:

cumaya var daha kuzummm o s islik gider ben daha olamadım onu ayrı sıkıntısı varr topgibi bi göbek oturdu önümeee

günaydın herkese...
mağdurem mağdurem nasılsın canım....
ben de seni çok özledim canım...
makele görüşemedik bi türlü o aradı benim işim vardı ben radım onun işi vardı nasip olmadı...
ben de regl oldum olucam aşırı şişkinlik var.. iğne batırsan patlıcam sanki...:9:

ben olamıyorum gecikdi ilaç kullanıyomm gelsin diye doktora gidecem bakayım kontrole olmasınnn kist falan

Good%20Morning%20(158).gif

Dostlara günaydın
Sevgiye sevgi katmak için
Yola çıkanlara günaydın
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.

Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.​

Dostlara günaydın
Yola çıkanlara günaydın

günaydın bitanemmmmmmmmmm

Dostlara günaydın
Yola çıkanlara günaydın

Günaydıııınnnnnnn:16:

Sabah kahvemi içiyorum şimdi kızlar.Bu diyeti ilk kez yapıyorum.Dün nekadar zor bir diyet oldugunu anladım ama harfi harfinede uyguladım.:12:2.Günümde de böyle olacak ama bugünün menüsü biraz daha zor gibi.:18:45 dakikalık karın ve kalça inceltme egzersizlerimi yapmam gerek üşeniyorum kızlar bana kızar mısınız?
:19:

Sabah kahvemi içiyorum şimdi kızlar.Bu diyeti ilk kez yapıyorum.Dün nekadar zor bir diyet oldugunu anladım ama harfi harfinede uyguladım.:12:2.Günümde de böyle olacak ama bugünün menüsü biraz daha zor gibi.:18:45 dakikalık karın ve kalça inceltme egzersizlerimi yapmam gerek üşeniyorum kızlar bana kızar mısınız?
:19:

kalk cabuk douğru sporuna yok burda öle sürekli lak lakkkk:4::4:böle sacını cekerimmm

Back
X