Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık kızıl kafayım alış şekerimsudem cadısı ben seni hep angelina resimlerine alışmışım şimdi yabancı geliyosun gözüme...
canım 2 sarmayı öglen yeseydım akşama kadar açlıktan geberırdim.sebze tok tuttu.baklava felan ikram ettiler yemedım düşün....ama sarma yesem doymadığım için kesın yerdımTeşekkürler canım.Evet sporumu yapıyorum.Baseni ve bacakları eritmek istiyorum.Fil bacağı kadar bacağım var.:26:
Gayet iyi menün canım.Ama akşam iki sarmayla kalacağına sarmayı öğlene alıp sebze yemeğini akşama alsan daha iyi olur gibi (yani genel manada konuşuyorum) Zorlanmazsın diyet sürecinde
ayy desene benı esssaktan görseniz hayal kırıklığı olacak...amanınal bendende o kadar oresimlerle tanıdık kız seni sanki gerçek halinide öyle hayal ediyorum valla![]()
modellik te nerden çıktı kıssKastan gitmesi imkansız gibi çünkü sırf protein üzerine kurulu bir diyet bu tatlım.Vallahi benimde gözümü korkutuyor açıkcası ama çok istekliyim, model olmak istiyorum.Bu diyette çok etkiliymiş.Elimden gelenin en iyisini yapacağım.Napalım...
![]()
selam kızlar
bireysel meklilikten haberınız var mı*
iş bankasından geldiler buugn.
ayda 150 tl ödüyosun 10 yıl sonra bitiyo parayı ister toplu cekıyosun ister 56 yaşında maaşa bağlanıyosun.
ne dersinzi tavsiye eden var mı?
çevrenizde felan bu konuyla ilgilenen ,yapan ,eden,memnun kalan var mı?
ilerde pişman olur muyum?
bendede yarım kilo fazla var ama canımm regl olamıyorum 1 hafta gecti onun şişliğiii
artık kızıl kafayım alış şekerim
sıradan olmıyım .farklılık güzeldir
canım 2 sarmayı öglen yeseydım akşama kadar açlıktan geberırdim.sebze tok tuttu.baklava felan ikram ettiler yemedım düşün....ama sarma yesem doymadığım için kesın yerdım
modellik te nerden çıktı kıss
Kızlar herkese günaydın şuçlu kedi gibi geldim bu sabah dün akşam yediğim haltlardan sonra bu sabah tartı bana resti çekti kızlar..Dün akşam ve hafta sonu yediklerim için çooook piişmanım..
toplamda yarım kilo almışım nerdeyse 63 gösteriyor insafsız tartı
bugünden itibaren tekrar kalori saymaya başlıycam. En azından cuma günü artıda gelmemem lazım offf çok üzgünümmm..![]()
bendede yarım kilo fazla var ama canımm regl olamıyorum 1 hafta gecti onun şişliğiii
kızlaarr..gurupta en fazla kaç kişi oluyoruzz.12 mi 13.müüü
Haklısın aslında bende öğlen çok fazla açıkırım birde gece on - onbir sularında.:26:Bende kızılım kız 2.5 senedir falan.Ay vallahi eski aşkım colins modeli oldu.Bu son diyetime başlama nedenlerimden biri de ona olan hırsım.Taktım vallahi boy boy fotograflarımı görsün istiyorum.
Üzülme canım.Biz burdayız sakın kaytarmanı tekrarlama bu hafta için.Yoksa önünü alamazsın.Aynen devam et bugünden sonra sorun yok canım.:97:
Bende adet oldum dün gece.Tartıda 1 kilo falan fazla çıkarım değil mi?:44:![]()
günaydın herkese...
mağdurem mağdurem nasılsın canım....
ben de seni çok özledim canım...
makele görüşemedik bi türlü o aradı benim işim vardı ben radım onun işi vardı nasip olmadı...
ben de regl oldum olucam aşırı şişkinlik var.. iğne batırsan patlıcam sanki...![]()
cumaya var daha kuzummm o s islik gider ben daha olamadım onu ayrı sıkıntısı varr topgibi bi göbek oturdu önümeee
![]()
Dostlara günaydın
Sevgiye sevgi katmak için
Yola çıkanlara günaydın
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.
![]()
Dostlara günaydın
Sevgiye sevgi katmak için
Yola çıkanlara günaydın
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.
Sabah kahvemi içiyorum şimdi kızlar.Bu diyeti ilk kez yapıyorum.Dün nekadar zor bir diyet oldugunu anladım ama harfi harfinede uyguladım.2.Günümde de böyle olacak ama bugünün menüsü biraz daha zor gibi.:18:45 dakikalık karın ve kalça inceltme egzersizlerimi yapmam gerek üşeniyorum kızlar bana kızar mısınız?
![]()
kalk cabuk douğru sporuna yok burda öle sürekli lak lakkkkböle sacını cekerimmm