Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slmmm kızlarrr dünden beri giremedim.malum hastaydım evi p.. götürüyodu dün temizliğe giriştim yemek yaptım bebişi gezdirdim gece oldu valla.nasılsınızz keyifler yerindedir inşşş.
papatyacım nasılsın burayada yazmışsın.yer varsa sen de gel.

kızlar bu arada ben sözleşmeliydim ve kadro verildi çok mutluyum.başka kadro alan varsa herkese hayırlı olsunnnnnn:64:

tebrik ederim canım hayırlı olsunn :69:

abah:
1 simit
domates
salatalık
biber
1 zeytin
beyaz peynir
az kaşar peynir1 yumurta
1 çay kaşığı bal
2 bardak çay şekersiz

ara:
2 avuç çekirdek

öğle:
2 bardak ayran

ara:
fruttare ananas
1 kayısı

akşam:
1 tabak makarna yağlı
5 çatal taze fasulye
2 dilim dana jambon

ara:
2 tane diyet kraker
1 dilim pepino meyva
1 dilim çukulatalı kek
2 dilim kavun

spor yok
su 1.5 lt
yeşil çay, tarçın çay, form çay

sabah:
2 dilim uno denge ekmekarasına labne peynir ve jambon

ara:
2bardak çay
1 fincan nescafe sütlü
1 yeşil çay

öğle:
1 tabak çilek

ara:
4 tane kare kraker

akşam:
1 simit
domates
salatalık
biber
haşlama yumurta
4 zeytin
kk beyaz peynir
3 dilim kaşar ( küp şeklinde)
1 dilim salam

spor yok
su 2 lt
bugün evdeydim ve tüm gün temizlik yaptım valla ter burnumun ucundan aktı herhald espor yerine geçmiştir saat 11 gibi başladım akşam 8 de anca bitti işim birde yemek sonrası eşimle shailde biraz yürüyüş 30 dak kadar

ya ben artık işler yüzünden gündüz fazla giremiyorum havalar ısındıkça benim işler artıyor anca akşamları vakit kalınca giriyorum ozamanda kimsecikler yok :59:
muhabbetlere katılmak istiyorum olmuyor sayfalarda birikiyor yetişemiyorum oku oku derken sona geldiğimde hepsini unutuyorum :59:

slmmm kızlarrr dünden beri giremedim.malum hastaydım evi p.. götürüyodu dün temizliğe giriştim yemek yaptım bebişi gezdirdim gece oldu valla.nasılsınızz keyifler yerindedir inşşş.

kızlar bu arada ben sözleşmeliydim ve kadro verildi çok mutluyum.başka kadro alan varsa herkese hayırlı olsunnnnnn:64:
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım..:nazar::nazar:

ayy seni hep sudem sanıyorum sonra mesajında oğlan falan diyince allah allah diyip nickine bakıyorum...:9:
nedense anlayamadım bi türlü...
beni o kadar özlüyon yaniiiiiiiii

slm arkadaşlar..
3 gün lahana çorbası diyeti yaptım.1.5 kg verdim yattığım yerden.
bu sabah kontrole gittim dktora.yaramda ödem oluşmuş..canım çok yanıyo..bu ameliyatta böle bişiyle karşılaşmamıştım hiç dedi.ama kendisi bana merhem ve suya koyucam antiseptik tozu yazmamış .unutmuşşş..
:27:sadece bi antibiyotik ve a.kesici verip taburcu etti..devlet hastanesi işte bu muamele yapılıyo.yıllarca heray maaşımızdan prim kesilerek bizden bu giderlerin parası alınmıyo sanki..
bugün 4.günüydü diyetimin çorbayla beraber süt ve 5 muz yicektim.ama annem muz kabız yapar sakın haa dedi.o yüzden bugün taze fasulye salata yogurt yedim..ama yarın devam edicem lahana diyetime..çok karşıyım şok diyetlere ama 68 i görene kadar hiç ii hissetmicem kendimi..onun için 68 e kadar her yol mübah diyoum:2:
sen daha ıyı bılın ama bence boşver o şok dıyetleri

zaten kendı başına güzelce veriyosun.bırak yağdan gitsin.hızlanır sonraa

akşam yemeğim
karnı yarıktan artan kıymalı iç:1::1:
2 sunta püskevit:1::1:
2 minik galeta başka bişey canım istemedii yeterde zaten haftasonu çok kaçırdım toparlanmam lazım
mağlum sudem ve mağdureyle yarıştayız bu çıtırlarlada yarış yaparmışımmm bee yaşıma bakmadan:52::52::52:
ayy ben yarışı unutuydum ya biraz daha dıkkatli oluyum bari iyi aklıma düşürdün.

sağol canım...
borcun yoksa zorlama kendini benim çoık borcum var üç gün beş gün tutabildiğim kaddar tutup yavaş yavaş ödicem inşallah...
off ya benımde borcum çoooooooook

mai ya benım borçlar nasıl ödenecek

aaa sen de miiiiiii

amanın bu seherle ne çok ortak noktamız varmış.

hayırlı olsun hemşom.ya bende kodro dılekçemı verıcem ama.kamu sitesınde iş sonu tazmınatı içinde dilekçe verın dıyo.

sen verdın mi iş sonu tazmınatı? napıcez?

günaydın kızlar...
off bu sıpalar beni çok yormaya başladı yaa...
gece 10 da uyuyakaldım sabah bi kalktım saat 6 olmuş... gece sürekli kalkardım ölü gibi uyumuşum...
orucu da kaçırdım tabi...:50:
neyse bakalım... ben şimdi şu metabolizma hızlandırıcı içecekten hazırlayacağım...

selam herkese

kahvaltım
1 çay bardagı kefir,
3 kuru kayısı,1 nektari
1 kandıl simidi,
1 haş.yumurta,
bol yeşillikli limonlu salata
1 form çayı

Son düzenleme:
kızlarr 45.gün sonunda dün regli olmayı basardımm cok ağrılı gectii halada öyle ve hiç kahvaltı etmek istemiyorr canımmm

Son düzenleme:

tebrik ederim hayırlı olsun.valla yazınca bende anladım hemen hemşire oldugunu.benim kardeşimde hemşire..
ya gelsim iyi olurdu dimi:9:..ah ahh..

günaydın kızlar...
off bu sıpalar beni çok yormaya başladı yaa...
gece 10 da uyuyakaldım sabah bi kalktım saat 6 olmuş... gece sürekli kalkardım ölü gibi uyumuşum...
orucu da kaçırdım tabi...:50:
neyse bakalım... ben şimdi şu metabolizma hızlandırıcı içecekten hazırlayacağım...

günaydın..üzülme kız ne yapak..benim cadılarda kırk kere kaltılar hiç yapmazlardı ama valla 3-4 saatlik uykuyla duruyorum.alışmışım cin gibiyim:52:
aman o metabolizma çıyı hiç işe yaramıyo bence.adam akıllı bogazımızı tutunca veriliyo ben diym sana:19:..off.bi yandan spor yapıyom bi yandan üstüne çikolata yiyom.işte böyl edersek veremeyiz.off

tebrik ederim hayırlı olsun.valla yazınca bende anladım hemen hemşire oldugunu.benim kardeşimde hemşire..
ya gelsim iyi olurdu dimi:9:..ah ahh..

günaydın..üzülme kız ne yapak..benim cadılarda kırk kere kaltılar hiç yapmazlardı ama valla 3-4 saatlik uykuyla duruyorum.alışmışım cin gibiyim:52:
aman o metabolizma çıyı hiç işe yaramıyo bence.adam akıllı bogazımızı tutunca veriliyo ben diym sana:19:..off.bi yandan spor yapıyom bi yandan üstüne çikolata yiyom.işte böyl edersek veremeyiz.off

kız öğretmen o hemşire değil ki...:60::60::60::60:
valla benn de kalkar kalkmaz bi çikolata yedim...:77:
uyku sersemiydim şimdi sen söyleyince aklıma geldi...:9:

kız öğretmen o hemşire değil ki...:60::60::60::60:
valla benn de kalkar kalkmaz bi çikolata yedim...:77:
uyku sersemiydim şimdi sen söyleyince aklıma geldi...:9:

kız naptınız kalkınca dolapdaki pudingler ciikolatalarr bana bakdı ye beni diye yemedim yarın doktora gidince kötü olmıyayım diye :1:

kızlarr 45.gün sonunda dün regli olmayı basardımm cok ağrılı gectii halada öyle ve hiç kahvaltı etmek istemiyorr canımmm

vatana millete topice hayırlı olsun...
neyseki sen make gibi dellenmiyon...
bi de make in 45 gün gelmediğini düşünsene:52::52::52::52:
kulakları çınlasın :9:

bilirim bilirimm..benim kız dogdu tam 12 ay sonra olmuştum.bide hamelilik dersen hesepla 2 yıl ediyo:9:..poff çok kötüydü..
benim de kızdan kızdan sonra lohusaslığım 18 ay sürmüştü...:9:
şimdi doğum kontrol hapı kullanmaya başladım da geçti çok şükür...:1:

Back
X