valla ne zaman konuşsask net bağlatcam bu hafta diyo...
bağlatsada kavuşsak artık...ben de özledim...![]()
netsizliğe alısmıs öyle diyo garibim zaten işten 10da falan cıkıyo gelip yatıyomus direkkk ama özledik işte bizide düşünsün azcıkkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ne zaman konuşsask net bağlatcam bu hafta diyo...
bağlatsada kavuşsak artık...ben de özledim...![]()
kız öğretmen o hemşire değil ki...
valla benn de kalkar kalkmaz bi çikolata yedim...
uyku sersemiydim şimdi sen söyleyince aklıma geldi...![]()
ay ben 45 günde delirdimm öyle hamilelik sonrası ve menopozda ne manyak bişi olucam allah kerimm yandı benimki bendenn
benim de kızdan kızdan sonra lohusaslığım 18 ay sürmüştü...
şimdi doğum kontrol hapı kullanmaya başladım da geçti çok şükür...![]()
kız öyle 50 kiloya inince yicemö içccem deme bende 65e düşmüştümm 17 kilo vermişdimmm bak işte yedim içtim gene cıkmısdım 80eeeayy soryyykız 4/b li hemşirelede bu aralrda kadro veriliyorda onlardan sandım.olsunn oda hayırlı olsun..
kız tatlımı..off sabahta çok severim..ay çok pis bogazım..şöyle 50 kiloyal geleyimde oh iyiycem içicem..
ayy valla çok zor oldu inan.çok terliyirdum.ve hiç üşümüyordum..sıkıntı basıyordu beni..valla olmak bi dert olmamak iki dertmiş meger..:)
oh ohh.seinki epey sürmüş..![]()
ayy soryyykız 4/b li hemşirelede bu aralrda kadro veriliyorda onlardan sandım.olsunn oda hayırlı olsun..
kız tatlımı..off sabahta çok severim..ay çok pis bogazım..şöyle 50 kiloyal geleyimde oh iyiycem içicem..
ayy valla çok zor oldu inan.çok terliyirdum.ve hiç üşümüyordum..sıkıntı basıyordu beni..valla olmak bi dert olmamak iki dertmiş meger..:)
oh ohh.seinki epey sürmüş..![]()
kız öyle 50 kiloya inince yicemö içccem deme bende 65e düşmüştümm 17 kilo vermişdimmm bak işte yedim içtim gene cıkmısdım 80eee
he ben de57 e düşmüştüm...yedim içtim gezdim geri geldim...![]()
innuk yakaladım seni napıyoon gittinmi sporaa
ben tartıldım da söylenecek kayda değer bişi olmayınca demedim...![]()
Bende malum yeni regl olduğum için tartılıp moralimi bozmak istemedimmm![]()
iyi bende demiycem o zaman hehheeee![]()
kız öyle 50 kiloya inince yicemö içccem deme bende 65e düşmüştümm 17 kilo vermişdimmm bak işte yedim içtim gene cıkmısdım 80eee
sözleşmeli herkese kadro geldi canım...
imam öğretmen hemşire herkese...
he ben de57 e düşmüştüm...yedim içtim gezdim geri geldim...![]()
ben yine kendimi şoklamaya karar verdim bakalım
3 tane yumurta kadar haşalama patates yedim...
bu gün bütün gün haşlama patates yicem... sudem cadısı bana yetişcek bişeyler yapmam lazım...![]()
yapma kızz..bunlar biliyon geri geliyo..bence karbonhidrat diyeti yap.çogunluk yağdan yıkıyorsun ve hızlı gidiyo..yada protein diyeti..ama şu 5 günde 5 kiloyu denemi..o degilmi..
canım ben anlamadım o karbonhidrat diyetini...
puan falan filan zor geliyo...
evet 5 günde 5 kilo diyeti yapayım dedim ama yapamıcam sanırım patates dokundu galiba...![]()