Kızlar ben işe girdim zaman buldukça yazıcam kusura bakmayın.:26::26::26::26::26::26::26:
yeni işin hayırlı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben işe girdim zaman buldukça yazıcam kusura bakmayın.:26::26::26::26::26::26::26:
cancazım ben de aynı sen gibi haksızlıklara hiç gelemem karşı çıkmadan duramam.mağdur olduğu halde susan bi kelime bile eklemeyen insanlara da hep hayret etmişimdir.çok var bizim okulda da böle insanlar.
bu kadın kendini beden öğretmeni sanıyo sanırsam
kaçakçayla biz komşuyuz ve kardeş gibi birbirini seven iki arkadaşız.müsait zamanında sarıyerde senle olmaktan mutluluk duyarız canım..
cok karmasik ve düzensiz geldi bana menün canim. arada fzla abur cubur kacirmisin gibi.
1 corba ve üstüne 2 porsiyon yemek diyette bi ögle yemegi icin cok fazla degil mi?
sirf bi ögünde 1000e yakin kalori almisin![]()
KIZLAR KİMSE yok muhabbete zaten bende cok yoruldum yatıyoum sabah erken doktora gidicem ordan gelince uğramaya calısırım öptüm herkesi ii geceler
yeni işin hayırlı olsun![]()
2 ündür köpeğimle yürüyüşe gidiyorum dedim ya daha önce sizlere akşam çok ağrım vardı kalçalarım ve basenlerimin ağrısından yürüyüşüm bile değişmişti sabah benim koçiş bana sen bu işi beceremicen galiba bırak yapma dediii![]()
niye benim moralimi bozuyor bu adam yaaaaaaaaa![]()
kızlar doktora gittim ultrasonda doktor rapora bişiler yazdı am anlamadım bide tekrar kan verdim hormonlarıma bakacaklarr sonucları yarın öğleden sonra alıcam
günaydın hanımlarr bol hareketli ve kalorisiz bir gün diliyorum cuma arefesinde herkesee
kahvaltımı ettim bi bakınıyım dedim kimseler yokmuşş
3 dil. ekmek ve 2 etimek çok oldu ama doymadımm
domates salatalık biber
az peynir
az reçel az da bal( 1 çay kaş. kadar)
yarım dil. kaşar
farkındayım biraz çok olmuş ama şimdi dışarı çıkıyorum ve en az 3 saat dolaşıcam düğünümüz var kendime ciciler bakınıcam görüşürüzz![]()
saol canım inş.evet çok mutlu oluruz gelirsen bu taraflara bekleriz![]()
hmm kocanm korktu demi sen çıtır olucan o şişko kalıcak diye.2 ündür köpeğimle yürüyüşe gidiyorum dedim ya daha önce sizlere akşam çok ağrım vardı kalçalarım ve basenlerimin ağrısından yürüyüşüm bile değişmişti sabah benim koçiş bana sen bu işi beceremicen galiba bırak yapma dediii![]()
niye benim moralimi bozuyor bu adam yaaaaaaaaa![]()
hadi geçmiş olsun bişeyın çıkmıycak ınş.kızlar doktora gittim ultrasonda doktor rapora bişiler yazdı am anlamadım bide tekrar kan verdim hormonlarıma bakacaklarr sonucları yarın öğleden sonra alıcam
iyi alışverişler tatlım.günaydın hanımlarr bol hareketli ve kalorisiz bir gün diliyorum cuma arefesinde herkesee
kahvaltımı ettim bi bakınıyım dedim kimseler yokmuşş
3 dil. ekmek ve 2 etimek çok oldu ama doymadımm
domates salatalık biber
az peynir
az reçel az da bal( 1 çay kaş. kadar)
yarım dil. kaşar
farkındayım biraz çok olmuş ama şimdi dışarı çıkıyorum ve en az 3 saat dolaşıcam düğünümüz var kendime ciciler bakınıcam görüşürüzz![]()