Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım senin randevun benden önce değilmiydi sen çarşambadan beridir tahlil peşinde mi koşuyon gülümmm..
neyse geç olsunda güç olmasın bariii..
Az önce herkesler burdaydı şimdi bi senle ben kaldık azda biz muhabbet edelim bari..,
hepsi şimdi tıkınmaya gitmişlerdir:27::27:

nasıl bildin ?

aslında bişi yemıycektım...........

taa ki benımkı teeeeeeeee maraşlardan hakıkı dondurma getırtene kadar.

ya bu adam eskdıen çiğ köfte ısterdım almazdı,baklava ısterdım almazdı kılo alıyoz dıye şimdi nıye alıyon dıye kızıyom.bu sefer maraştan getırtıyo.

napmaya çalışıyo anlamış değilim.

gitgide güzelleşiyom unu mu kıskanıyo,:17::17::17:

kurutma alıcak ya ondan mı kaçmaya çalışıyo,:13::13:

kılo verıyom oda şişko kalıyo onu kıskanıyo mu,:41::41:

yoksa hiçbiri mi şeytan mı dürtüyo benı zorlamak için:47::47::47:

12 saatlık yoldan geldı ye dıyıp durdu .

bende bı kısmını yedım kalanını dolaba koydum napım:18::18::18:

şimdide suyumu ve ballı yeşilçayımı içiyom

kızlar angelıc genel derecede nıye 2. olmadı yuzdesı 4 ten fazla .?????????

diğer 2. ve 3. nun yuzdesı 3 lerde....

ben bişi anlamadım

menümü yazayım dedim unutmadan yoksam maicim puanımı cartttt diye keserr

sabah:tam buğday ekmeğiyle yağsız tost 1/2 porsiyon omlet
ara:1 fincan az sekerli türk kahvesi
öğle:1 dilim cevizli tarcınlı kek 1 adet poğça
ara:yok
akşam:3 köfte kadar haslama tavuk göğsü 3 yk pilav yağsız salata

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ .................1. TAKIM

İKİNCİ ....................4. TAKIM

ÜÇÜNCÜ ................8. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ 13. takımdan...............moonros...............4.16%

İKİNCİ 1. takımdan..................angelic2................ ...4.02%

ÜÇÜNCÜ
13. takımdan..................file76 .....................3.01%

sudemcim sonradan değişdirmişler angelic2 ikinci olmus kuzummm:10::10::10:

TAKIM DERECELERİ

BİREYSEL DERECELER

ÜÇÜNCÜ

o zaman angelıc e kocaman:nazar::nazar::nazar::nazar::65::65::65::65::65::71::71::71::71::71:

bak lahanaya felan çokta gerek yokmuş yattıgın yerde verıyosun :nazar::nazar::nazar:

sanada günaydınn canım gerçi öğlen oldu:37::37:
isveç diyetin bittimi tam olarak kaç kilo verdin:26:ben pazartesi 1 haftalık tatile çıkıyorum döndüğümde bende isveç yapmayı düşünüyorum çok sıkıldım artık 6 lı rakamları görmek istiyorum:69:

Yok bitmedi bugün 9. günüm canım.İnşallah sende güzel güzel kilolarını verirsin ama bu diyet zor vallahi.

insallah canim agustosun 13 unde tr ye geliyorum
o zamana kadar 54 kilo olmam lazim
kasimda gitmistim bebis 3 aylikdi ve ben o zaman 60 kiloydum aa kiz sen ne olmussun dedilerdi
simdi 68 im goril gibi olmussun derler valla :52:
bizimkiler cok uyuzdur kilo konusunda kizkardesim 46 annem 56 kilo hepsi kilo takintili :27:
[/QUOTE]

Öyle olmaları daha iyi aslında biyerde canım kendini salmanı engeller.İsteyince herşey oluyor valla.

Kilo veren arkadaşları tebirk ederim kızlar. Darısı başıma :):)

Teşekkürler canım.

kızlarrrr bu hafta etap birincisi olduk..:62::62::62::62:

Hoooolllleeeeyyyy:52:

TAKIM DERECELERİ

BİREYSEL DERECELER

ÜÇÜNCÜ

Bende 73.1 le başladım 69.7 şuan ki kilom. 9.günüm bitti.Ben takıma daha alınmadığım için mi eklenmiyorum acaba?:44:

TAKIM DERECELERİ

BİREYSEL DERECELER

ÜÇÜNCÜ

canım arkadaşım angelic tebrik ederim seni harikasın :27::27::27::nazar::nazar::nazar::nazar::66::66::66::65::65::65::65::46::46::46::46::46::52::52::52::52::52:

o zaman angelıc e kocaman:nazar::nazar::nazar::nazar::65::65::65::65::65::71::71::71::71::71:

bak lahanaya felan çokta gerek yokmuş yattıgın yerde verıyosun :nazar::nazar::nazar:
tatlım bi haftadır içim dışım lahana çorbası oldu yaa nası gerenk yokmuş:)))
bugün ilk kez normal insan kahvaltısı ettim öğlende de köfte yedim..valla insan nasıl yediğinin tadını her lokmasında alıyo..bigün ara verdim..bu haftada kahvaltımı edip diğer öğünlerde bu çorbayı gene içerek devam etmeyi düşünüyoum bakalım..

canım arkadaşım angelic tebrik ederim seni harikasın :27::27::27::nazar::nazar::nazar::nazar::66::66::66::65::65::65::65::46::46::46::46::46::52::52::52::52::52:
ben alkışı bulamadıydım

tatlım bi haftadır içim dışım lahana çorbası oldu yaa nası gerenk yokmuş:)))
bugün ilk kez normal insan kahvaltısı ettim öğlende de köfte yedim..valla insan nasıl yediğinin tadını her lokmasında alıyo..bigün ara verdim..bu haftada kahvaltımı edip diğer öğünlerde bu çorbayı gene içerek devam etmeyi düşünüyoum bakalım..
ınatçısın sen

ne desek yapcen bu dıyeti

burcun neydı bu arada?

menum bıraz saçma oldu ama yazıyım

sabah koştur koştur okula ordan ilçeye kadro ıle ilgili işlemler ııcn gıtıgım için pek olmadı

kahvaltı

1 meyvelı yogurt,
3 tane kuru kayısı

öğlen

1 lahmacun
1 ayran

ara
2 tana hoşbeş gofret
3-4 bardak tek şekerli çay

akşam
2 tane sarma
yagsız tavuk döner ekmeksiz:39::39::39::39:
acı biber turşusu

ara
lımonlu adaçayı:68::68::68:

spor 10-15 dakıka voleybol okuldakı lerle.:52::52:
su henuz 500ml içtim.:68:

bu arada okulda mezunıyet eglencesı varı bişiler vardı
bana tabak yaptılar sarma,kek ıvır zıvır bişiler yemedim.çok hayran kaldılar yemeyışime.
ideal kıloma ulaşıyım o zaman yerım dedım.:60::60::60::60:
tebrik ederim cancazım iradenden dolayı..

saol bitanem..bi de şu 68 i görsem..

oyna da yedıklerını erıt dıycektım bısey yememişsin.

çok sağlıksız canım.3 saatte bır mutlaka bısıyler ye.
meyve
sut
yogurt gibi

valla öyle bi oynadim ki :1:biliyorum sagliksiz oldugunu, farkindayim bende.
ama is saatlerim cok düzesiz bu aralar, dogru düzgün yemek saatim yok.
bide aclik hissi yok :26:

kaptanım ben pazar günü tatile çıkıyorum 1 haftalığına yani inş. allahtan bişey olmazsa20 haziranda dönmüş olurum:69::69:istanbula düğüne gidiyom:66::66:
haftaya cuma bildirim yapamam nasıl olacak aynımı yazarsın yoksa izinlimi bilmiyorum canım yarında burdayım ama haber veriyim dedim:69:

maicimmm sana yazmıştım ama gözünden kaçtı herhalde canımm tabi çocuklarla uğraşıyosun zor işin canımm kıyamam daha ikiside çok küçük inş. biraz daha iyilerdir:69::69:
iyi gecelerrr diyeyim o zaman :69::69:

Kızlar slm kaç gündür dilim şişmişti size istediğim gibi yazamamaktan. Ohh sonunda gittim bi klavye aldımda google benden kurtuldu:60::60:
Şimdi size uzun uzun bugün yaptıklarımı anlatayım hehehe..
öğlenden sonra diyetisyene gittim..
bana 1400 kalorilik bir liste verdi ve oldukça doyurucu bir liste..
1hafta bu listeyi uyguladıktan sonra tekrar görüşeceğiz kendisiyle..
Ayrıca vücut analizimi yaptı anaamm ben göbeğimden yakınırken meğer benim tüm yağlar kollarımda birikmiş her bir kolumda 8 kg yağ var kızlar ve gövdemde toplam yağ 7 kg uleeen dedim kendi kendimee birde ben spor hocası bana kol hareketleri verdiğinde ukala ukala yok ben göbekimden ve yanlarımdan şikayetçiyim onları eritsek diyodum pehhh..
neyse kızlar durum bundan ibaret ancak diyetisyenden kötü bir haberde getirdim ilk hafta metabolizmam dengeleneceği için hiç veremeyebileceğim gibi 1-2 kilo civarında alabilirmişimde..
bende spora asılcam naaapiimm en azından almıyım dimi...
nası yani sağ kolunda 8 sol kolunda 8 kg yağmı varmış.yok artık..o kol yerinden kalkmaz yaa..bence bi yannışlık var o işte..

yok balım töbe sevınmem bıda.aksıne uzulurum hepimiz verelım kılolaları.

68 olana dek senle dostça konuşcam:16::16::16::24::24::24:

ama bı 68 oluyum o zaman sakız gibi alacam senı elime............:13::13::13::4::4::4::22::22::22:

canım bugunku menun çok guzel sadece döner ekmegın az mıy dı çokmuydu onu kestıremedım.....eger doyuyorsan az ekmeklı yada ekmeksız yıyebılrısın.

mesela bende akşam atvuk dönerı tavada yagsız kızartttım hıç ekmek yemedım.ama sen hareketlısın.aykata çalışıyosun sanırım o yzuden sen yedıgını daha ıyı yakarsın....sen kendını daha ıyı bılirsin.

menulerden pek anlamama ama menunu begendım

totiş,potiş ,toto bunlar popoyu anlatan sanalda daha çok kullanılan bı tabırı canımcım.

bı de yahşi cazibede çok kullanılır.totoş du sanırım ordakı versıyonu

canım yarın ben hazırlayıcı ve temmel eğitim aldıgıma daır olan belgelerle beraber ilçe meme gidecem.
1.benım onayladıgım sayfanın damgalı muhurlu olanı.

2.hazırlayıcı temel egıtım aldıgıma daır belgeler

3. mudurun netten onayladıgı sayfanın çıktısını alıp gidicem.inş yarın hallolur

ayy menun o kadar güzelki canım çekti ya ben çok etçilim.

kıyma,sucuk,pide offff çok pis canım çekti ha....

hafta sonu kaçamagı lısteme yazayım

kız becermişin işte sadece seherın emsajının sonun ayazmayı unutmussun
ayyy geç gördüm mesajı keşke gece okusaydım belgeleri.neyse sağlıkolsun.
slm arkadaslar benide takiminiza aldiginiz icin oncelikle tesekkur ederim ..
ismim Elif .. 26 yasindayim ve 9 aylik bir oglum ve emzirme doneminden kalan cillop gibi 13 kilom var..
aslinda 18 kilom vardi ama 5 kilosunu 2 haftalik bi rejimle yok ettim geriye kaldi 13 cuk :)
bu aralar moralim cok bozuk kilo vermem durdu 4 gundur vermek bi yerde dursun 400 gramda almisim geriye .. iyi bi motivasyona ve destege ihtiyacim var insallah hep beraber veririz su canim cicim kilolarimizi ..

arkadaslar beni biraz bilgilendirebilirmisiniz tam okuyamiyorum oglusum yuzunden konulari
neler yapmak gerekiyor yediklerimizi yaptigimiz aktiviteleri burdan paylasacakmiyiz ?
takimda suan kac kisiyiz ? ben haftaya cumami tartilicam ?
rakip takimlara iyi sanslar yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum :27:
kendime bi yesil cay yapam :51:
hoşgeldin canımmm:71:
kızlarrrr bu hafta etap birincisi olduk..:62::62::62::62:

:46::46::46::46:
slmm kızlarr ancak gelebildim.gündüz kadroiçin belgem eksikti.işim bitti tamamlayana kadar öldümvalla.baş ağrısı ve mide ağrısı çektim tüm gün.akşam da eşimin okuluyla yemeğe gittik.ancak gelebildim.herkes iyidir umarım.
maicim mesajım eksik ama biraz idare et tatlım.deimya birazyoğunum yoksa ben de aksatma istemem.
kızlar çokk yorgunum benden bu kadar bu günlükkk

bu arada günaydınnn kızlarr daha yeni kalktım kahvaltı filan yapmadım ben regl olunca düzenim alt üst oluyo bide tamm 10 gün sürüyo ve ben regl iken kesinlikle kilo veremiyorum bunu bi daha anladım hiç kaçamak yapmadığım halde yürüyüşümü ihmal etmediğim halde 1 grm cık bile veremedim:19::19::19:
yani kilom aynıı...71... olsun napalım almamış olmakta güzel:52:
ayda bir hepimizin başına gelen olay tatlım takma kafana..tuzu o dönemde kesmek çok işe yarıyo ama..

valla öyle bi oynadim ki :1:biliyorum sagliksiz oldugunu, farkindayim bende.
ama is saatlerim cok düzesiz bu aralar, dogru düzgün yemek saatim yok.
bide aclik hissi yok :26:
bahane yok yıycen :4::4::4::22::22::22:

maicimmm sana yazmıştım ama gözünden kaçtı herhalde canımm tabi çocuklarla uğraşıyosun zor işin canımm kıyamam daha ikiside çok küçük inş. biraz daha iyilerdir:69::69:
iyi gecelerrr diyeyim o zaman :69::69:
mai yenı lerı görunce attı bizim papucumuzu dama.

bana da cevap yazmıyo hıç

ama keretalar iyileşsin inş.ayrıntılı cevaplar bence....

ayyy geç gördüm mesajı keşke gece okusaydım belgeleri.neyse sağlıkolsun.

hoşgeldin canımmm:71:

:46::46::46::46:
slmm kızlarr ancak gelebildim.gündüz kadroiçin belgem eksikti.işim bitti tamamlayana kadar öldümvalla.baş ağrısı ve mide ağrısı çektim tüm gün.akşam da eşimin okuluyla yemeğe gittik.ancak gelebildim.herkes iyidir umarım.
maicim mesajım eksik ama biraz idare et tatlım.deimya birazyoğunum yoksa ben de aksatma istemem.
kızlar çokk yorgunum benden bu kadar bu günlükkk
neyse hallettın çok şükür

ya ben aslında inadın i sini bilmem.burcum terazi.ve iki gün yapar 3.gün bozardım hep diyetleri...ama şimdi nolduysa baa 68 i görecem kardeşim şu tartıda ..diyom bi daha da demiyom:66:
kız maş.benım 7 aydan fazla oldu sen 1 ayda benım 7 aylık verdıgım kılodan fazla mı verdın ne.

bi de guya ben 26 yaşındayım metabolızma mın hızlı olması gerekırkene ben kaplumbaga hızıyla

durmak yok,yola devam

hayal di gerçek olacak inş.

benımde yukselelenım terazı bu arada

Son düzenleme:
kızlar bi forumda okuyup bi hafta on gün kadardır uyguladığım bişi :bepanten ile madecassol merhemi karıştırıp gece kremi olarak yüzüme sürüyoum..hücre yenileyici etki yapıyomuş..beş altı kişi sen botox mu yaptırdın die sordu..hem ciltteki lekeleri alıyo hemde kırışıklıklara çok ii geliyo..aklınızda bulunsun dedim..

Back
X