Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende senden duydum canim cok sagol hemen arastiricam netten

gunyadin canim
allah kolaylik versin sinavlarinda :34:

kizlar bugun tartilmadim yarin tartilicam
acayip motivesizim bugun daha kahvalti etmedim canim acayip sucuklu yumurta istiyo .. kendime bi yumruk atasim var :41::41::41:

saol canım ama bana kolaylık değil öğrencilerime kolaylık versin ben bugn kaddar öğretmen rolndeyimm sakın yeme sucuklu yumurta sadece yumurta ye ama diyetisyen bana yasak dedi sucuk salam sosis gibi yiyecekleriii

aşk olsun tatlım ne cahilliği, bende K.K ile tanışmadan önce bi haberdim Leslie'deb burda öğrendim Walk at Home die bi program. Leslie die bi bayan var cd den onunla birlikte evde olduğun yerde yürüyüş yapıyosun. 1 mil, 2 mil ,3-4-5 millik ayrı ayrı videoları var. acaip efor sarfettiriyo ve terletiyo. 4 akşamdır 3 mil olanıyapıyoruz eşimle, işallah bi faydasını görürüz. burda onunla ilgili çok olumlu şeyler okudum. Leslie Sansone die aratırsan bulursun cnm.

aaa evet bende indirmistim leslieyi, indirdim ama hic bakmadim :) bi denesem mi ne

Genelde benim menülerimde denk gelmiş olabilirsin canım, çünkü diyetisyenin bana verdiği listede var ara öğün olarak haftada bi kaç gün ama ben bazen abartıp hergün yiyorum :76: diğer kuruyemişlere göre biraz daha masum, kalorisi daha düşük, tok tutucu ve bol su içmenizi sağlıyor.

anliyorum canim, ama kalorisi az degil ki? bence cok :50: ben ara ögüne ihtiyac duymuyorum ALLAHTAN. zaten diyetimde ara ögün diye bisey yok:1:

bu arada sabah tartiya ciktim... veee :)) 93.1
gecen hafta ki baslangic kilom 97ydi :)
nerdeyse 4 kiLo gitti.

motivasyonum acaip yüksek, dün alis verise ciktim simdiden zayiflayinca giymek istediklerime kaydi gözlerim hep :9:

nerdeyse 4 kiLo gitti.

motivasyonum acaip yüksek, dün alis verise ciktim simdiden zayiflayinca giymek istediklerime kaydi gözlerim hep :9:
masallah canım hep böylen kurtul kilolarından ama sana tavsiyemm çok sık tartıya çıkma haftada maksimum 2 kere cık tartıya

Herkese günaydın.millet .ben bu hafta kilo veremiyorum regl den dolayı sanırım haftaya artık bakıcaz bu hafta ölü geçti yanii

aç karnına 1 bardak ballı sirkeli su

sabah ki menüm 2 ev poğaçası :17::17: ( bu sabah öle oldu dayanamadım artık nappiim kilo da vermemiş görünce kendimi)

2 çay
20 gr kadar peynir
1 taze kırmızı biber
1 domates

Herkese günaydın.millet .ben bu hafta kilo veremiyorum regl den dolayı sanırım haftaya artık bakıcaz bu hafta ölü geçti yanii

sabah ki menüm 2 ev poğaçası :17::17: ( bu sabah öle oldu dayanamadım artık nappiim kilo da vermemiş görünce kendimi)

2 çay
20 gr kadar peynir
1 taze kırmızı biber
1 domates

olmamıs kuzum kilo veremesende o poğçayı yememen gerekliydiii daha doğrusu poğçalarıı

nerdeyse 4 kiLo gitti.

helall olsun walla, bu ne hız şekerim. Böyle devam inşallah

sımma canını tatlımm, regl olduğunda normal kilondan ne kadar fazla çıkıyosun oratalama ? bende şuan o durumdayımda bizim evdeki tartı zaten pek sağlıklı değil bide üstüne regl olunca benim kilo iyice karıştı :19:

herkese selamlar

dişçiye gitiim geldım.

azı dişimdeki çürük temizlendi dolgu yapıldı.

kahvaltım

1 pogaca,cheryy domates,beyaz peynir,çay

ara

1 şeftali

masallah canım hep böylen kurtul kilolarından ama sana tavsiyemm çok sık tartıya çıkma haftada maksimum 2 kere cık tartıya

aslinda cikmamam gerek biliyorum ama dayanamiyorum :44:

2 çay
20 gr kadar peynir
1 taze kırmızı biber
1 domates

tatlim yanlis düsünüyorsun, regl döneminde sadece ödemler nedeniyle kilo fazla görünür, ama reglin bitince ödemler gider ve aslinda o dönem zayifladigini görürsün.
bana dokturum regl dönemi diyet icin ideal demisti, cünkü dolasim daha hizli calistigindan daha cok kalori yakiyormusun

helall olsun walla, bu ne hız şekerim. Böyle devam inşallah

insallah tatlim ya :69: cok istiyorum artik zayiflamak.

saol canım ama bana kolaylık değil öğrencilerime kolaylık versin ben bugn kaddar öğretmen rolndeyimm sakın yeme sucuklu yumurta sadece yumurta ye ama diyetisyen bana yasak dedi sucuk salam sosis gibi yiyecekleriii

ay canim dayandim ve yemedim
kepekli dost ekmegiyle kendime kucuk yagsiz peynirle bir tost yaptim
yanindada salatalik domates yedim ve bir bardak cay
iyi geldi sucuklu yumurta istegim geri uctu :34:

nerdeyse 4 kiLo gitti.

soyleyecek bir sey bulamiyorum :86::86: en iyisi masallah masallah masallah diyim :nazar::nazar::nazar::nazar: nazar etmim

selam kızlar
ben bu gün sabah erkenden kalktım mercimek köfte yaptım kızın okuluna götürdüm...
velilerle çatlayana kadar yedik... diyet miyet kalmadı anlıcanız...:52::52:
pişman mıyım hayırrrrrrr...
çünküüüüü sabah eteğim belimde dönüyodu bolluktan...:9:
hemen tartıya çıktım kahvaltıdan sonra 60.5 geldim... yarın belki 59.5 görürüm...:64::64:
demekki benim geçen günkü çıkan artı ödemmiş ve ben maydanoz suyu içiyodum onun faydası oldu sanırım...

offf ya tamda ilk defa listeye girecektim yarın, regl oldum olcak işmi şimdi bu. inanılmaz bi şişlik var karnımda. inşallah tartıya çok yanısımaz.

Kızlar sabahtan beri notebook bakıyorum internette, saolsun kocam evdekini koltuktan düşürdü ekranını patlattı 2 gün önce. tamir için yarı bilgisayar parası istiyolar nerdeyse. benim laptopla idare ettik 2 gün ama oda kağnı gibi bi sayfa açana kadar yarım saat geçiyo.

offf ya tamda ilk defa listeye girecektim yarın, regl oldum olcak işmi şimdi bu. inanılmaz bi şişlik var karnımda. inşallah tartıya çok yanısımaz.

Kızlar sabahtan beri notebook bakıyorum internette, saolsun kocam evdekini koltuktan düşürdü ekranını patlattı 2 gün önce. tamir için yarı bilgisayar parası istiyolar nerdeyse. benim laptopla idare ettik 2 gün ama oda kağnı gibi bi sayfa açana kadar yarım saat geçiyo.

ben,m eşim yeni aldı HP 6020
çok güzel bilgisayar tavsiye ederim canım...

canim ödem sökücü seyler ic... yesil cay, isirgan otu...

Back
X