Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bencede çatlaşınlar çatlıyorlarda zate biliyorum onlar farkında olmassa olmasın ben en başta kendim için zayıflıyorum zaten onlar için değil hahahahaaaa...
hemde daha öyle bir zayıflıycam öyle fit olucam kii daha yolun yarısıydı bu.bir daha hamile kalırsamda zaten allahın izniyle diyetisten kontrolunde geçirecem hamileliğimi h,amilelik boyu sporumu pilatesimi hiç eksik etmiycem.. İlk gebelikti bilemedik bebişin herbişeyini araştırcam derken kendimi 90 kilolara dayanmış buluverdim amma bundan sonra gözü açık davranıcam walla.. çıtırın önde gidenide ben olucam birde inadına onlarla biraraya geldiğimde homini gırtlak yiycem gerekirse ertesi gün aç kalayım fark etmez. onlardan fazla yiyip onlardan daha fit olduğumu görüp daha beter çatlaın patlasınlar kudursunlar hahahaaaa....
Şimdi memlekete gitmiycem bu yaz. Ama yaz sonunda düğün var o düğüne gittiğimde oooooooopphhhss diyee kalcaklar..
bana bi çocuk doğurmuşsun dağılmış vucüdün diyenler. Sen ikinci yoldamı yoksa hahahaha diyenler.. Ayy ne hale gelmişsin diyenler.. Göktuğ çıkmış gölgesi içerde kalmış hohoho şeklinde zekasını böyle espiriler üretmekte kullanan herkese kapak olcak görünüşüm ve nasıl zayıfladın diyenlere susarak cevap vereceğim haaahahaaaayyyytttt

Helal olsun arkadaşım sana, insanların böle üzerine vazife olmayan şeyler sölemesi moral bozuyo ama birazda insanı kamçılıyo dimi ? benim kayınvalidem doğumdan 2 gün sonra bana'' hiç doğurmamış gibisin, kalırsın sen böle '' dedi. 55 kiloyla hamile kalmıştım ''sana 55 bile fazla , 50 olaman lazım ama çok zor '' dedi. Sinirden kulaklarımdan dumanlar çıktı ama bişi diyemezsin tabi. temmuzda eşimin memleketine gidicez, onu haklı çıkarmamak adına azmettim, sonuç istediğim gibi değil, göbeğim hala duruyo ama en azından kilo veriyorum. gerçi doğum yaptığım 5,5 ay oldu, dr.um bile daha erken illaki verirsin acele etme dio ama insanların dilleri iğne gibi acıtıyo. önümde 1 ayım kaldı allah yardımcım olsunda o zamana kadar epey yol alayım.

catlasinlar kizlar insallah zayiflayalim, biz zayifladikca onlarda ortalarindan catlasin pis fesatlar
benimde eltim sagolsun beni baya motive ediyor bu konuda
kendisi 42 kilodur iskelet tarzi birsey, resmen yuzu cokmus durumda zayiflamaktan
benimle suan tek ugrasabilecegi konu kilom
o yuzden surekli dogumumdan beri sokmadigi laf kalmadi
dogumdan ciktim herkesin karni gibi kocaman bi karnim vardi
daha bebege bakmadan ilk bana sarildi
ay elif sanki dogurmamissin bu karin ne boyle
zaten metobolizman yavas sen eski kilona asla donemezsin dedi :41::41::41: (hemde esim kayinpederim kayinvalidem onun esi gorumcem gorumcemin esi filan vardi odada)
gorumcemin esi bile gorumceme demis buyuk yengen elifi cok kiskaniyor ve asiri sekilde belli ediyor demis
her gorusmemizde ozellikle toplum icinde kendi capinda laf sokar ..
akrabalardan birisi kurban bayraminda
elif zayifkende hamileykende su kilolu halindede ne giysen yakisiyor masallah imreniyorum sana demisti
kadina donup ay halacim elife boyle dersen asla zayiflamaz o gobegindende asla kurtulamaz dost aci soylermis elif gucenmez soyle soyle icinden gecenimi ne ole bisey dedi
bi ben degil herkes sok olmutu :37::37::37:
gecenlerde dedigi lafda kilolu bayanlarin eslerine aciyorum
hic bi erkek kilolu bayan istemez sonra kocalarida aldattimi ancak aglamayi bilirler dedi :27::27:

daha ne inciler var kizlarda anlattikca sinirim bozuluyor :51:

ama sagolsun benim rejime baslamamda katkisi buyuk kendisinin :52:

kendisininde iki cocugu var ikisinede hic sutunu vermedi direk mamaya gecti sadece hemen rejime baslayabilmek icin

bu arada hepiciginizi arkadasim olarak ekledim:1:
bu arada kocisle resimlerimiz var albümde, orda daha su ankinden zayiftim. simdi iyice dumba gibi oldum :30:

ay sekerim baktim fotolara
supersin masallah fistik gibisin ..:34::34::34:
esinlede cok yakismissiniz .. allah sizi birlikte yaslandirsin insallah .. mutlulugunuz daim olsun .. eviniz bebislerle dolsun .. :71::71::71:

Kızlar slm hepinize diyetisyenden geldim ve bir daha gitmemeye karar verdimçok kızgınım hırsımı halen alabilmiş değilim yani..
ulen sadece tartılmak için o kadar para vermeye değmez. Anlattığı şeyleri zaten biliyorum ve aylardır zaten yapıyorum çok gereksizmiş benim diyetisyene gitmem. birde öyyyle havalı havalı konuşuyor deli oluyyorum hem para ver hemde tafra çek.. Hani birde tartısı bile doğru çalışmıyor olabilir çünkü benim evdekinden 300 gr eksik çıkarıyor neymişte yağını suyunu kasını vs ni tartıyormuş.. aynı aletten spor salonunda da var gider orda öğrenirim neyim ne kadar eksilmiş diye.. yok bacım yok 50 tl verdim bana bir liste verdi o listeye uyarım olur biter..
tekrar tekrar gitmeme gerek yok sanki bedava bakıyormuş gibi bi de onun havalarını çekemem.. bu arada havası kilo almamdan kaynaklı değil, çok yoğunmuşta hanımefendi hazretleri geç kalınca alamıyormuş bilmem ne ulen altı üstü 5 dk geç kaldım o araya başka hasta sığıştırıp beni yarım saat bekletti kucağımda çocukla ondan sonra birde hani lütfetmiş gibi geç kalırsanız araya alamam bu defalık boş seansım olduğu için alıyorum vs. diyor..ulen benim 15 dk seans hakkım var içeri girip dışarı çıkmam toplasan 5-7 dk ancak sürüyor.. hızlı hızlı anlatıyor herşeyi soru sorma olanağı bile bırakmıyo birde geç kaldım diye süklüm püklüm oluyorum tafrasından sorcamıda soramadan çıkıyorum.. gitmiycem anasını satıyım ben kendim 17 kg zayıfladıysam kaln 8 inide zayıflarım. defolsun gitsin, bide paramı alıcak...Ayyyy çok kızgınım çokkkkkk

Kızlar slm hepinize diyetisyenden geldim ve bir daha gitmemeye karar verdimçok kızgınım hırsımı halen alabilmiş değilim yani..
ulen sadece tartılmak için o kadar para vermeye değmez. Anlattığı şeyleri zaten biliyorum ve aylardır zaten yapıyorum çok gereksizmiş benim diyetisyene gitmem. birde öyyyle havalı havalı konuşuyor deli oluyyorum hem para ver hemde tafra çek.. Hani birde tartısı bile doğru çalışmıyor olabilir çünkü benim evdekinden 300 gr eksik çıkarıyor neymişte yağını suyunu kasını vs ni tartıyormuş.. aynı aletten spor salonunda da var gider orda öğrenirim neyim ne kadar eksilmiş diye.. yok bacım yok 50 tl verdim bana bir liste verdi o listeye uyarım olur biter..
tekrar tekrar gitmeme gerek yok sanki bedava bakıyormuş gibi bi de onun havalarını çekemem.. bu arada havası kilo almamdan kaynaklı değil, çok yoğunmuşta hanımefendi hazretleri geç kalınca alamıyormuş bilmem ne ulen altı üstü 5 dk geç kaldım o araya başka hasta sığıştırıp beni yarım saat bekletti kucağımda çocukla ondan sonra birde hani lütfetmiş gibi geç kalırsanız araya alamam bu defalık boş seansım olduğu için alıyorum vs. diyor..ulen benim 15 dk seans hakkım var içeri girip dışarı çıkmam toplasan 5-7 dk ancak sürüyor.. hızlı hızlı anlatıyor herşeyi soru sorma olanağı bile bırakmıyo birde geç kaldım diye süklüm püklüm oluyorum tafrasından sorcamıda soramadan çıkıyorum.. gitmiycem anasını satıyım ben kendim 17 kg zayıfladıysam kaln 8 inide zayıflarım. defolsun gitsin, bide paramı alıcak...Ayyyy çok kızgınım çokkkkkk

kiz iki uc laf etseydinde hirsini bari alsaydin hem onun havasi soner hem senin hirsin gecerdi :))
bosver tatlim hic takma kendilerini birsey saniyorlar sen kalan 8 degil yeniden bi 17 bile verirsin masallah ..
aslinda diyetisyen jinekolog cocuk doktoru gibi branjlari olan doktorlarin ayriyeten bide insan psikolojisi okumalari gerekiyor

1.takım yine birinci olmuşş:46::46::46: tebrik ederimm..ay bizde ikinci:51:..
kaptanım..ben gidiyom..girmem artık..işleri hep akşama attım:37:..kaptanım yardım için teşekkür edirm..sen arada yokla olurmu..biliyom yapacagınıda olsun .bi öpeyimde öyle gideyim dedim..:54::54:

Bencede çatlaşınlar çatlıyorlarda zate biliyorum onlar farkında olmassa olmasın ben en başta kendim için zayıflıyorum zaten onlar için değil hahahahaaaa...
hemde daha öyle bir zayıflıycam öyle fit olucam kii daha yolun yarısıydı bu.bir daha hamile kalırsamda zaten allahın izniyle diyetisten kontrolunde geçirecem hamileliğimi h,amilelik boyu sporumu pilatesimi hiç eksik etmiycem.. İlk gebelikti bilemedik bebişin herbişeyini araştırcam derken kendimi 90 kilolara dayanmış buluverdim amma bundan sonra gözü açık davranıcam walla.. çıtırın önde gidenide ben olucam birde inadına onlarla biraraya geldiğimde homini gırtlak yiycem gerekirse ertesi gün aç kalayım fark etmez. onlardan fazla yiyip onlardan daha fit olduğumu görüp daha beter çatlaın patlasınlar kudursunlar hahahaaaa....
Şimdi memlekete gitmiycem bu yaz. Ama yaz sonunda düğün var o düğüne gittiğimde oooooooopphhhss diyee kalcaklar..
bana bi çocuk doğurmuşsun dağılmış vucüdün diyenler. Sen ikinci yoldamı yoksa hahahaha diyenler.. Ayy ne hale gelmişsin diyenler.. Göktuğ çıkmış gölgesi içerde kalmış hohoho şeklinde zekasını böyle espiriler üretmekte kullanan herkese kapak olcak görünüşüm ve nasıl zayıfladın diyenlere susarak cevap vereceğim haaahahaaaayyyytttt

Helal olsun arkadaşım sana, insanların böle üzerine vazife olmayan şeyler sölemesi moral bozuyo ama birazda insanı kamçılıyo dimi ? benim kayınvalidem doğumdan 2 gün sonra bana'' hiç doğurmamış gibisin, kalırsın sen böle '' dedi. 55 kiloyla hamile kalmıştım ''sana 55 bile fazla , 50 olaman lazım ama çok zor '' dedi. Sinirden kulaklarımdan dumanlar çıktı ama bişi diyemezsin tabi. temmuzda eşimin memleketine gidicez, onu haklı çıkarmamak adına azmettim, sonuç istediğim gibi değil, göbeğim hala duruyo ama en azından kilo veriyorum. gerçi doğum yaptığım 5,5 ay oldu, dr.um bile daha erken illaki verirsin acele etme dio ama insanların dilleri iğne gibi acıtıyo. önümde 1 ayım kaldı allah yardımcım olsunda o zamana kadar epey yol alayım.

İşte böyle söylemeleri beni delirtiyor yaaaaa...Sanane demek geliyor içimden böylelerine ama işte denmiyor ki... Neyse canım biz bu insanlara cevabımızı kilo vererek verelim.. sende asıl azmet 1 ayda 5 kilo rahatlıkla verilebilir.. o oda yarı yol demek zaten yapabilirsin bence.. İsteyince oluyor çünkü..

tesekkur ederim kizlar doktordan geldim bebisi yatirdim yatagina
allaha sukur onemli degilmis basit bi virus dedi doktor
agri kesici ates dusurucu verdi .. antibiyotik verdi kullanmam antibiyotigi dedim
siz bilirsiniz 3 gunde gecmesse kullanmanizi tavsiye ederim dedi
bakicaz bakalim insallah yarina biseysi kalmaz

tesekkur ederim canim
kabizlik cok zordur cok iyi bilirim bende kronik yani hic gecmeyen kabizlik vardi .. hemororid oldum kabizlik yuzunden igrenc bi sey :(

ay canim bizede bulastirsana izcik su zayiflama isteginden

tesekkur ederim arkadaslar

hic moralim yok istedigim sonucu alamadim bu hafta
72 den 67 e bir bucuk haftada dusmustum
bu sefer ne oldu bilmiyorum 1 haftada 1 bucuk kilo bile veremedim
acayip bi motivasyon dusuklugu yasiyorum suan

catlasinlar kizlar insallah zayiflayalim, biz zayifladikca onlarda ortalarindan catlasin pis fesatlar
benimde eltim sagolsun beni baya motive ediyor bu konuda
kendisi 42 kilodur iskelet tarzi birsey, resmen yuzu cokmus durumda zayiflamaktan
benimle suan tek ugrasabilecegi konu kilom
o yuzden surekli dogumumdan beri sokmadigi laf kalmadi
dogumdan ciktim herkesin karni gibi kocaman bi karnim vardi
daha bebege bakmadan ilk bana sarildi
ay elif sanki dogurmamissin bu karin ne boyle
zaten metobolizman yavas sen eski kilona asla donemezsin dedi :41::41::41: (hemde esim kayinpederim kayinvalidem onun esi gorumcem gorumcemin esi filan vardi odada)
gorumcemin esi bile gorumceme demis buyuk yengen elifi cok kiskaniyor ve asiri sekilde belli ediyor demis
her gorusmemizde ozellikle toplum icinde kendi capinda laf sokar ..
akrabalardan birisi kurban bayraminda
elif zayifkende hamileykende su kilolu halindede ne giysen yakisiyor masallah imreniyorum sana demisti
kadina donup ay halacim elife boyle dersen asla zayiflamaz o gobegindende asla kurtulamaz dost aci soylermis elif gucenmez soyle soyle icinden gecenimi ne ole bisey dedi
bi ben degil herkes sok olmutu :37::37::37:
gecenlerde dedigi lafda kilolu bayanlarin eslerine aciyorum
hic bi erkek kilolu bayan istemez sonra kocalarida aldattimi ancak aglamayi bilirler dedi :27::27:

daha ne inciler var kizlarda anlattikca sinirim bozuluyor :51:

ama sagolsun benim rejime baslamamda katkisi buyuk kendisinin :52:

kendisininde iki cocugu var ikisinede hic sutunu vermedi direk mamaya gecti sadece hemen rejime baslayabilmek icin
kızlar hepiciğiniz de çok sabırlısınız ben olsam saçlarını başlarını yoluk yoluk yolardım galıba.

merak etmeyın biz en guzel cevabı onlara zayıflayarak verıyoruz onalra fazlasıyla kapak oluyo sız merak etmeyın.farkedıyolatr zaten farketmemiş gibi yapıyolar.

okuldakıelr bazen terslıyom sanane dıyom.2 gun önce bırıne dedım.pantolonuma laf attı sanane istedıgımı gıyerım dedım.yok ben begendıgım ııcn soluyom dedı.

bencede tersleseydın sende onu rahatlasaydın eşşek gibi paranı alıyosa eşşek gibi de bakıcak.özel hastane hıkaye zaten ya para verdık dıye özel bişey yapıcak sanıyoz....

kaptanım..ben gidiyom..girmem artık..işleri hep akşama attım:37:..kaptanım yardım için teşekkür edirm..sen arada yokla olurmu..biliyom yapacagınıda olsun .bi öpeyimde öyle gideyim dedim..:54::54:

saol canım sizede tebrıkler

elif sena cım

saglıklı ve dogru olanı haftada 1 kılo vermek zaten .....en fazla 1.250

sonuçları hazırladım kızlar...
birinci olduk tebrik ederim...
birinciliğimizde en büyük payı olan bal10 ve thirty four arkadaşlarımı da ayrıyeten tebrik ediyorum...
ikinizde bu hafta 20 puan bonus kazandınız...
ekstradan bal10 10 thirtyfour 7 puan kazandı...
diğer kilo veren arkadaşlarda 7 şer puan alacak...
şimdi çok yorgunum akşam yapayım inşallah puanlamayı...

hayırlı yolculuklar canım...
allaha emanet ol... çok kaçırma bak 3 kilodan fazla gelirsen saçını çekerim senin...:4:

elif sena cım

haklisin canim aslinda ama ilk 5 kilo o kadar cabuk gittiki gunde 500 gramdan fazla veriyordum
simdi 1 kilo cok cok az geldi gozume :34:

:64: :64: :64: yaşasınnnnn hem takım olarak birinci olduk. hemde şahsi olarak birinci olmuşummm :65:

tebrik ederim canim
kizlar ha gayrettt haftayada birinciligi kaptirmayalim

haklisin canim aslinda ama ilk 5 kilo o kadar cabuk gittiki gunde 500 gramdan fazla veriyordum
simdi 1 kilo cok cok az geldi gozume :34:

tebrik ederim canim
kizlar ha gayrettt haftayada birinciligi kaptirmayalim
iyi de canım benım o verdııgn 5 kılo yağ degıldır kı vuucttakı ödem ve sudur.

önemlı olan yagdan gitmesı ve gerı gelmemesi....

Son düzenleme:
mai canım 211 etap derecelerı sayfasına tarııh yanlış gırmışsın 10-17 hazıran yazcaktın.

3-10 hazıran yazıyo düzenleme panelın acıksa degıstır

tesekkur ederim kizlar doktordan geldim bebisi yatirdim yatagina
allaha sukur onemli degilmis basit bi virus dedi doktor
agri kesici ates dusurucu verdi .. antibiyotik verdi kullanmam antibiyotigi dedim
siz bilirsiniz 3 gunde gecmesse kullanmanizi tavsiye ederim dedi
bakicaz bakalim insallah yarina biseysi kalmaz

tesekkur ederim canim
kabizlik cok zordur cok iyi bilirim bende kronik yani hic gecmeyen kabizlik vardi .. hemororid oldum kabizlik yuzunden igrenc bi sey :(

ay canim bizede bulastirsana izcik su zayiflama isteginden

tesekkur ederim arkadaslar

hic moralim yok istedigim sonucu alamadim bu hafta
72 den 67 e bir bucuk haftada dusmustum
bu sefer ne oldu bilmiyorum 1 haftada 1 bucuk kilo bile veremedim
acayip bi motivasyon dusuklugu yasiyorum suan

geçmiş olsun cnm acil şifalar dilerim miniğine............ .:nazar::71::71::71::71::71::71:

bende gıcık oluyom öle dr lara yaw sen geç kalınca randevuya sankim sadaka niyetine bakıyo ulen çuvalla para döküyoz biz zamanında gelince siz bekletiyonuzda bir gıkımızı çıkarmıyoz demi .iyi yapmışın tatlım kendini biliyom zaten yap dietini almışın listeyide zaten ver kiloları o dr kendi haline yansın inşallah 5 kilo alır 1 ayda :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

elif sena cım

ya ben ilk 2 hafta öle verdim su ödem vss gitti başlarda şimdi 600-800 arası gidiyo bu hafta regl olmuştum son günüm bugün. accıkta kaçamak yapmadım değil hani ama bu sağlıklı 1kg vermeyi bende istiyorum tekrardannn:1:

ben sporumu yapayım kocişim gelmedi kızların yemeğini yedireyimde kendimde yiyeyim sonra yürüyüşümü yapayım hatta bu akşam gıcık oldum az verdim bu hafta diye 90 dk yürüyebilirmiyim acep.koşu bandında hızlı tempoda yürüyom kan ter içinde kalıyom 1 saatte 90 dk da nolurum bilemiyom : aerobiğimide yaparım 1-2 saat sonra ohh veririm 200 gr daha :)))))))))

Son düzenleme:
mai canım 211 etap derecelerı sayfasına tarııh yanlış gırmışsın 10-17 hazıran yazcaktın.

3-10 hazıran yazıyo düzenleme panelın acıksa degıstır

evet haklısın ama geçmiş botun pazarı.. uçmuş edit butonu...
modlar değiştirir artık çok da önemli değil...

:64: :64: :64: yaşasınnnnn hem takım olarak birinci olduk. hemde şahsi olarak birinci olmuşummm :65:

tatlım müsait zamanında paylaşım alanına gidip bu 1 hafta boyunca neler yaptığını yani kısacası 3 kilo verirkenki başarı öykünü yazacaksın...unutma tamam mı...
tekrar tebrikler...:64:

Back
X