Bencede çatlaşınlar çatlıyorlarda zate biliyorum onlar farkında olmassa olmasın ben en başta kendim için zayıflıyorum zaten onlar için değil hahahahaaaa...
hemde daha öyle bir zayıflıycam öyle fit olucam kii daha yolun yarısıydı bu.bir daha hamile kalırsamda zaten allahın izniyle diyetisten kontrolunde geçirecem hamileliğimi h,amilelik boyu sporumu pilatesimi hiç eksik etmiycem.. İlk gebelikti bilemedik bebişin herbişeyini araştırcam derken kendimi 90 kilolara dayanmış buluverdim amma bundan sonra gözü açık davranıcam walla.. çıtırın önde gidenide ben olucam birde inadına onlarla biraraya geldiğimde homini gırtlak yiycem gerekirse ertesi gün aç kalayım fark etmez. onlardan fazla yiyip onlardan daha fit olduğumu görüp daha beter çatlaın patlasınlar kudursunlar hahahaaaa....
Şimdi memlekete gitmiycem bu yaz. Ama yaz sonunda düğün var o düğüne gittiğimde oooooooopphhhss diyee kalcaklar..
bana bi çocuk doğurmuşsun dağılmış vucüdün diyenler. Sen ikinci yoldamı yoksa hahahaha diyenler.. Ayy ne hale gelmişsin diyenler.. Göktuğ çıkmış gölgesi içerde kalmış hohoho şeklinde zekasını böyle espiriler üretmekte kullanan herkese kapak olcak görünüşüm ve nasıl zayıfladın diyenlere susarak cevap vereceğim haaahahaaaayyyytttt
Helal olsun arkadaşım sana, insanların böle üzerine vazife olmayan şeyler sölemesi moral bozuyo ama birazda insanı kamçılıyo dimi ? benim kayınvalidem doğumdan 2 gün sonra bana'' hiç doğurmamış gibisin, kalırsın sen böle '' dedi. 55 kiloyla hamile kalmıştım ''sana 55 bile fazla , 50 olaman lazım ama çok zor '' dedi. Sinirden kulaklarımdan dumanlar çıktı ama bişi diyemezsin tabi. temmuzda eşimin memleketine gidicez, onu haklı çıkarmamak adına azmettim, sonuç istediğim gibi değil, göbeğim hala duruyo ama en azından kilo veriyorum. gerçi doğum yaptığım 5,5 ay oldu, dr.um bile daha erken illaki verirsin acele etme dio ama insanların dilleri iğne gibi acıtıyo. önümde 1 ayım kaldı allah yardımcım olsunda o zamana kadar epey yol alayım.
catlasinlar kizlar insallah zayiflayalim, biz zayifladikca onlarda ortalarindan catlasin pis fesatlar
benimde eltim sagolsun beni baya motive ediyor bu konuda
kendisi 42 kilodur iskelet tarzi birsey, resmen yuzu cokmus durumda zayiflamaktan
benimle suan tek ugrasabilecegi konu kilom
o yuzden surekli dogumumdan beri sokmadigi laf kalmadi
dogumdan ciktim herkesin karni gibi kocaman bi karnim vardi
daha bebege bakmadan ilk bana sarildi
ay elif sanki dogurmamissin bu karin ne boyle
zaten metobolizman yavas sen eski kilona asla donemezsin dedi

gorumcemin esi bile gorumceme demis buyuk yengen elifi cok kiskaniyor ve asiri sekilde belli ediyor demis
her gorusmemizde ozellikle toplum icinde kendi capinda laf sokar ..
akrabalardan birisi kurban bayraminda
elif zayifkende hamileykende su kilolu halindede ne giysen yakisiyor masallah imreniyorum sana demisti
kadina donup ay halacim elife boyle dersen asla zayiflamaz o gobegindende asla kurtulamaz dost aci soylermis elif gucenmez soyle soyle icinden gecenimi ne ole bisey dedi
bi ben degil herkes sok olmutu

gecenlerde dedigi lafda kilolu bayanlarin eslerine aciyorum
hic bi erkek kilolu bayan istemez sonra kocalarida aldattimi ancak aglamayi bilirler dedi

daha ne inciler var kizlarda anlattikca sinirim bozuluyor

ama sagolsun benim rejime baslamamda katkisi buyuk kendisinin

kendisininde iki cocugu var ikisinede hic sutunu vermedi direk mamaya gecti sadece hemen rejime baslayabilmek icin