Kızlar slm hepinize diyetisyenden geldim ve bir daha gitmemeye karar verdimçok kızgınım hırsımı halen alabilmiş değilim yani..
ulen sadece tartılmak için o kadar para vermeye değmez. Anlattığı şeyleri zaten biliyorum ve aylardır zaten yapıyorum çok gereksizmiş benim diyetisyene gitmem. birde öyyyle havalı havalı konuşuyor deli oluyyorum hem para ver hemde tafra çek.. Hani birde tartısı bile doğru çalışmıyor olabilir çünkü benim evdekinden 300 gr eksik çıkarıyor neymişte yağını suyunu kasını vs ni tartıyormuş.. aynı aletten spor salonunda da var gider orda öğrenirim neyim ne kadar eksilmiş diye.. yok bacım yok 50 tl verdim bana bir liste verdi o listeye uyarım olur biter..
tekrar tekrar gitmeme gerek yok sanki bedava bakıyormuş gibi bi de onun havalarını çekemem.. bu arada havası kilo almamdan kaynaklı değil, çok yoğunmuşta hanımefendi hazretleri geç kalınca alamıyormuş bilmem ne ulen altı üstü 5 dk geç kaldım o araya başka hasta sığıştırıp beni yarım saat bekletti kucağımda çocukla ondan sonra birde hani lütfetmiş gibi geç kalırsanız araya alamam bu defalık boş seansım olduğu için alıyorum vs. diyor..ulen benim 15 dk seans hakkım var içeri girip dışarı çıkmam toplasan 5-7 dk ancak sürüyor.. hızlı hızlı anlatıyor herşeyi soru sorma olanağı bile bırakmıyo birde geç kaldım diye süklüm püklüm oluyorum tafrasından sorcamıda soramadan çıkıyorum.. gitmiycem anasını satıyım ben kendim 17 kg zayıfladıysam kaln 8 inide zayıflarım. defolsun gitsin, bide paramı alıcak...Ayyyy çok kızgınım çokkkkkk
valla diyetisyen olmak varmış.tartı ne varsa söylüyo zaten.yağdan mı vermiş kastan mı vermiş.herkese aşagı yukarı bellediği diyeti aynen yazıyo..boşver gitme bence de seni motive etmemiş ki daha çok sinirlendirmiş gıcık kadın..biz burdayız ve motivasyon için en doğru yerdeyiz canım