Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benkızlar hadi kaldırın potiişleri ben sahab 6 bucukda kalktımm 1 saat yürüüdüm geldimmmm yarım lt suyumda bitti kalkın hadi artıkkkk
ben
de yeşil çay içiyorum şimdi... daha kahvaltı yapmadım...
offf yaa oruca başlıcam hergün unutuyorum saat kurmayı... sıpalar çok yoruyo beni erkenden uyuyup kalıyorum...
[SUP]ama şu mübarek günleri oruçlu geçirmenin sevabı daha fazla canım...
ama işte bi tembellik var üzerimde bu sene...
hiç böyle değildim ben...salı perşembe tutsam hiç yoktan iyidir...[/SUP]
avatarımdaki garfield mi etkiliyo acaba beni...tembel kediii...
ben gideyim de hızlı gonzales falan koyim bari...![]()
ben zaten iştahınız kaçsın diye koydum...![]()
demi belki gördükçe spor yapasımız gelir...
tickerı da değiştirdim...
sabah kahvaltımı yazayım akşama kadar unuturum yediklerimi...
1 kk peynir
1 avuç maydanoz
1 avuç dereotu
4 yeşil zeytin
1 domates
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 bardak yeşil çay
çok mu oldu ne...
kuzu eşin çalışıyo galıba cumartesilerı hiç hafatsonu kahvaltııs gıbın degıl gayet cok cok guzel.....sabah kahvaltımı yazayım akşama kadar unuturum yediklerimi...
1 kk peynir
1 avuç maydanoz
1 avuç dereotu
4 yeşil zeytin
1 domates
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 bardak yeşil çay
çok mu oldu ne...
fıstık ya bende en çok incir reçelini begendım ılk onmu ızledım ondan mı kopuk ızlemedım akşam başlayıp bitirdim bi çırpıda.....yuppiii dükkanı ben açtımmm hemen geçmişi cvplayayım
ya sonra güseldi dediğimn gibi ağladımda kahkaha attığım yerlerde oldu ii filmdi özcan denizden daha kötü bi film bekliyodumm ama ben ilk önce aşk tesadüfleri sever i izledim ondan sonra ya sonrda ve incir reçeli okadar muhtesem gelmedi bana
bende kabul ettim canım masallah Allah mutluluğunuzu daim etsin masallah çok güzelsin çok foıtojeniksin kilonu verince mankenim diyeni cebinden cıkarırsın
alkısların en büyüğü sana canım muhtesemsinn bende gecen gün öyleydim herkes yedi tşk ederim cay yeter bana dedim oturdumm![]()
alkış alkışşşkızlar hadi kaldırın potiişleri ben sahab 6 bucukda kalktımm 1 saat yürüüdüm geldimmmm yarım lt suyumda bitti kalkın hadi artıkkkk
ayy canım ya maşş var.ayy benımde gecen yıldan 1 ay oruc borcum var.....[SUP]ama şu mübarek günleri oruçlu geçirmenin sevabı daha fazla canım...
ama işte bi tembellik var üzerimde bu sene...
hiç böyle değildim ben...salı perşembe tutsam hiç yoktan iyidir...[/SUP]
ayy ben arsız olsam ne kocam benden de utangaç töbe başkasının yanınmda öpmez beni.........ekledim tatlimm
yok valla hic utanmadim, biraz arsizim bu konudabide balayindaydi turistik yerde, fotografcimizda inanilmaz rahat bi tipdi, o söyledi zaten öp diye
![]()
alkış alkışşşbugün işten sonra arkadaşıma gittim çok maharetlideir kendisi hamurlar kızartmalar tatlılar ama ben hiçbirinden yemedim
habire şekersiz çay içtim onlar yedi ben baktım sanırım artık hayır teşşekür ederim demeyi öğrendim ben ......
evet canım yaa benim eşimin pazarı bile yok...
hergün sabahın köründe gider gece yarısı gelir...
çok çalışıyo....![]()
günaydın kızlar ....
ya ben siiz çok özluyom ya gözümde tütüyosunuz resmen....
heman aklıma gelıyosunuz kızlar naptı dıye çatlıyom meraktan buraya yazmazsam hayatımda bişiyler eksik kalıyo sanki....
bu arada....
süper bi kahvaltı yaptım.....kızlar iştahım pek açık bu aralar iyice şımardım....
bu arada benım bm puanım nıye gözukmuyo...........
bm puanı neyın nesı yaaaaaaaa????????
magdurem okul bitti mi var mı senın de seminer felan....