Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sisstttt yine kayboldun sankidagatesi allah yardımcın olsun canım ya allah sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin çok duygulandımsakin ol canım stres yapma
![]()
Annem geldi de surpriz ondanSisstttt yine kayboldun sanki![]()
İyi gidiyor canım bir ileri iki geri takılıyoruz işte. Senden sonra daha mezun olan yok . Kilonu koruman çok önemli kuzum ve görüyorum ki sende dikkatlisin bu konuda. Zaten öyle de olmak lazım hemen ipin ucu kaçar valla:))))Nasıl gidiyor kızlar diyetBende bi ara cozuttum tekrar toparlamaya başladım gibi şu an adetim bakalım bitince asıl kilomu göreceğim. 48 filan olmuştum ama adetten bi gün önce tartılmıştım adet şişkinliğindendir.
Ohhhh mis, senden iyisi yok deadımAnnem geldi de surpriz ondan![]()
İyi gidiyor canım bir ileri iki geri takılıyoruz işte. Senden sonra daha mezun olan yok . Kilonu koruman çok önemli kuzum ve görüyorum ki sende dikkatlisin bu konuda. Zaten öyle de olmak lazım hemen ipin ucu kaçar valla:))))
İş nasıl gidiyor? Sen nasılsın?
Cok istiyorum ama icim almiyo sankimenü gayet iyi tatlım.. miktar belritsen daha güzel olur. bir de tatlıları ve kaçamakları yazmıyorsun ama hem saatini hem miktarını yazran çok çok iyi olur.
afrocum çok iyi menü syu arttırmalısın biliyorsun seennn.. ilgaz zaten yeterince spor yaptırıyordur sana..
süpersinnn
çok çok iyisin devaaammmm
canım benimm, inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın sen de kzuunuu..
Guzel canm menunDunki menü
10.30 bi yumurta peynir zeytin iki dlm ekmk çay
15 bi sütlü kahve iki parmagim kadar yufka biregi
18 bi kepçe çorba iki kepçe karnabahar ymgi 2 yk bulgur pilavı salat yogrr
21 çay
Bi saat kadar hali yikadim 100 ip atladim
3 litre su
50 kilolara düşünce benimde planım o olacakAynen devam iş güç. Diyet evet ya en ufak bir boşlukta gidiyor zaten benim hedef 49 du 46 ya tedbir amaçlı düştüm. Mezun olduktan sonra en fazla 49 a çıktım işte önceki gün 47.8 dim dünde adet oldum hadi bir kilo şişkinlik normal. Bakalım şu bi 46 kilo otursaydı rahat ederdim. Kilo oturunca sıkıntı kalmıyor. Umarım sizlerde bi an önce ulaşırsınız ideal kilonuza. Yöntemim kalori sayımıydı cidden faydasını görüyorum. Kilom arttıgında da hemen o yönteme döndüm faydalanıyorum.
Tatlım her saat başı 2 bardak su iç zaten 5 saat sonra 2 litre oluyor:))) ben öyle yapıyorum valla yoksa asla içemem. Her içmede 2 bardak.Cok istiyorum ama icim almiyo sanki
Hmm denicem tatlim tupper ile iciyorum ama onu da esim dolduruveriyo sagolsunTatlım her saat başı 2 bardak su iç zaten 5 saat sonra 2 litre oluyor:))) ben öyle yapıyorum valla yoksa asla içemem. Her içmede 2 bardak.
Geçmiş olsun kuzuya , bu gece erken yatarda mışıl mışıl uyursunuz umarım . Uykusuzluk çok zor .kizlar acayip hastaydik bugun ilgazla nasil aksam ettim bilmiyorum ece uctrn beri uyumuyo ilgaz dolayisyla ben de ..
Neyse dunku menum
Sabah kynamis yumurta bitane cay sekersiz kk peynir bitane simit
Oglen mandalina bitane
Aksam bezelyeli turlu kucuk tabak
Bi dilim ekmek
İki kasik pilav salata
Ara 22.00
Cay ve galeta iki tane
Spor ilgaz
İki lt su
Ay iykumdan da gectim niye agladigini anlasam caresine bakicam ama anladim sonunda ikimizde ishal olmusuz daha dogrusu benm agrim sutumden ona gecmis simdi sallaiyorum insallah uyursa ben de dinlenicemGeçmiş olsun kuzuya , bu gece erken yatarda mışıl mışıl uyursunuz umarım . Uykusuzluk çok zor .
İşte bol su içmek için bir sebebin daha çıktı. Kuzum ya diyemiyor da tabii bişey Acil şifalar diliyorum Rabbim'den ikinizede.Ay iykumdan da gectim niye agladigini anlasam caresine bakicam ama anladim sonunda ikimizde ishal olmusuz daha dogrusu benm agrim sutumden ona gecmis simdi sallaiyorum insallah uyursa ben de dinlenicem
Tamam soz saat basi su icicem :) hatta benm bi uygulamam vardi bakim silmediysem kurayim alarmini :) sagol canm amin :)İşte bol su içmek için bir sebebin daha çıktı. Kuzum ya diyemiyor da tabii bişey Acil şifalar diliyorum Rabbim'den ikinizede.
Tatlım kilo bildirimi cuma sabahı yarın değilApriL_2007 cim canm bisi aorcam kilo bildirimi yarindi demi
Nasil yapicam ben hesaplamayi nasil olcak 62 kilo ile birakmisim
Tamam canm unutmusum valla niyyse persembe kalmis aklimda :)Tatlım kilo bildirimi cuma sabahı yarın değilsen kilonu yaz beni etiketle senin bilgilerini bulur ben eklerim listeye. Kaç olursan ol girebiliyorsun listeye çünkü hamilelik nedeniyle izne ayrılmıştın.
Yaptım ama cok ugrastirici pratik yöntemi vardır illaAma yapmışsın ellerine sağlık süperr olmuş
Amin aminGünaydınn güzel hatunlargünümüz süpper bol bol yağ yakmalı geçsin
![]()
Canim bak yaşında gençmiş hic canını sıkma Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsintabiki anlatırım :)
bebeğimiz olsun istedik ve 1 yıl sonra doğal yollarla olamayacağını öğrendik.eşimin yaptırdığı semen analizi normal çıkmadı sperm sayısı çok az ve hareketli sperm tane hesabıyla vardı.Aşılamayla bile olmaz,tüp bebek dediler bir kaç dr a daha gittik madem yolumuz tüp bebek başlayalım dedik başladık.bende bi sıkıntı yok ve yaşım 25 drlar bunun çok artısı oldugunu söyledi ama ilk denememiz negatif.dondurulmuş embriyolarım vardı şimdi onlarla ikinci tedaviye başladık bu daha kolay ama ilaçlarının çok yan etkisi var böyle işte. umarım hemen sağlıklı hayırlı evladın olur amin.![]()
Canimmm cok şükür iyimiş sin Allah bi daha yaşatmasın bebisimizde zamaninda gelsin dualarım seninleKizlar gunaydiin. Dun gece dogum riskiyle acile yattikkabus gibi bir geceydi. Cok agladim daha kucucuk gelmesin diye. Esim de soka girdi. Acilde esimi yanima da almadilar iyice agladim. Neyseki simdi evdeyim dinleniyorum. Dua edin olur mu vaktini beklesin. Daha kuzucugun kiyafetleri yok odasi hazir degil. Elbette ki ihtiyaci olan sey biziz , sevgimiz onu sarisimiz ama yine de alalim da oyle gelsiin. Annesi gelebilirsin kuzu demeden gelmesiin.