Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar zor oldugunu bilmiyodum ama yapanlarada helal olsun bende öyle isyan bayrağını cekerdim :)çalıştırmak ne kelime, öldürüdü kaslarımı.. 10 . dakikada geberdim , 30 dk zor dayandım valla.. aklıma ne kadar küfür geldiyse ettim .. en çok da kendime ettim kondisyonsuz yapılacak iş değil ..bi de disco gibi ışıklandırma müzik nevrim döndü yaaa..
Canim bende burdaki arkadasin yaptigini sldim şöyle yaptim cevapla ya bastim orda ki bilgileri kenfimkiyle degistim alinti kodlarını sildimnasıl yaptınız yaa ben bi türlü beceremedim
Ooo maşallah 48 kilo nedir ya boyunuz kacki sizinNasıl gidiyor kızlar diyetBende bi ara cozuttum tekrar toparlamaya başladım gibi şu an adetim bakalım bitince asıl kilomu göreceğim. 48 filan olmuştum ama adetten bi gün önce tartılmıştım adet şişkinliğindendir.
Canim çok geçmiş olsun sana ve kuzularakizlar acayip hastaydik bugun ilgazla nasil aksam ettim bilmiyorum ece uctrn beri uyumuyo ilgaz dolayisyla ben de ..
Neyse dunku menum
Sabah kynamis yumurta bitane cay sekersiz kk peynir bitane simit
Oglen mandalina bitane
Aksam bezelyeli turlu kucuk tabak
Bi dilim ekmek
İki kasik pilav salata
Ara 22.00
Cay ve galeta iki tane
Spor ilgaz
İki lt su
Güzel canım menün, hep değişik şeyler sende hatme çiçeği çayı hiç içmedim tadı neye benziyor ve bir şeye yariyormuu?Menü de yazayim
Simdi yazayim
Sabah 14
2yumurta krep maydanoz
Öğle
Hatme çiçeği cayi
Yesil cay
Aksam 19.30
Yayla çorbası (unsuz)
Kavurma et
Dün protein günümdü
Spor . carsidan cok yorgun geldim yapamadım
Su.2lt
GünaydınnGünaydın canlar![]()
Günaydın kaptanımmm.Günaydınnnnn kk'nin en güzel hatunları :)))))
Günaydın.Hoş geldin.günaydınnn
Heee şöyle gel tabi yeniden canlandırırız bebeğimben motiveden dustum gelmez oldum buralara:)
seviyorum sizi babyylerr:)Heee şöyle gel tabi yeniden canlandırırız bebeğim![]()
hps geldin canim iyiki geri dondun bende merak ediyodum seniseviyorum sizi babyylerr:)
inş. hiç bi sıkıntı çıkmaz hemen atlatırsın .ilaçların yan etkisine gelecek olursak vucüt ölçülerinde değişiklikler,çok acıkma başağrısı,mide bulantısı . ama korkma bunlar bünye alışınca geçiyor sende dikkat edince zaten kilo falan almıyorsun geçici şiş ve ödem oluyor :)Rabbim en kısa zamanda dilediğine kavuştursun, hayırlısı ile arkadaşım. Gerçekten yaşından dolayı çok avantajlısın, süper bu. Hem sendede sorun yokmuş budahada avantaj çok güzel.
Çok teşekkür ederim paylaştığın için, bakalım bizde ne çıkacakhayırlısı olsun.
İlaçların ne gibi yan etkisi var ? Ahhhh bende en çok ondan korkuyorum. Çünkü banada ilaç çok dokunur . Eğer tedavi gerekirse o ilaçlardan hayattan soğurum orası kesin.
![]()