Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Once bildirim 71.2

Ben kilo vermek istemiyorum onu anladum. Dikkat edince 1-2 gün hemen gidiyo kilo ama 3. Gün Nutella kavanozunda buluyorum kendimi. Kaç aydır 71 kgyum. Biri bana çok şişko Olduğum gerçeğini kabul ettirirse çok memnun olurum.
ayyy aynı ben yaaa

Arkadaşlar çok kilo verenler
Benim psikolojim bozuk gibi
Mesela ben doğumdan bri 19 kilo verdim.ve hamile kaldığım kiloma sadece bi kilom kaldı.ama sanki hala çok şişman misim gibi hissedip moralin bozuluyo
Nasıl geçer bu drum:mad::KK51:

**1.TAKIM 455. ETAP***

April_2007(65.1/-/%-)
Sevim_mrt (76.7///%) 76,9
sevilay 80 (74.3/-/-/% -)
otimoti (71.5///%)
Gulicikkk (68///%)
Keten prenses (68.9/-//%-)
EFatos (76///%)
denizzeynep (79.2/78.9/-0.3/%-0.38)

gulfuren(56.8/-/-/% -)
buse8 (87.9/86/1.9/%2.16)
ispanyol (69.8///%)
kanikey (55.3/54.6/0.7/%1.00)

1. Takım Ortalaması : %

Once bildirim 71.2

Ben kilo vermek istemiyorum onu anladum. Dikkat edince 1-2 gün hemen gidiyo kilo ama 3. Gün Nutella kavanozunda buluyorum kendimi. Kaç aydır 71 kgyum. Biri bana çok şişko Olduğum gerçeğini kabul ettirirse çok memnun olurum.
Ya insan kendini hiç şişko görmüyor nedense. Mesela ben o kadar şişkoyken bile herhalde alıştığım için şişko görmüyordum. Ama bazı insanlara bakıyorum hem zayıf hem de kilo muhabbeti yapıyo.
Bende senin gibiyim bu tatlı konusunda. Anladım ki hayatımdan çıkmıyo ama dün kendime söz verdim 24 saat hiç tatlı yemiycem diye ve yemedim. Şimdilik bir gün yiyip bir gün yemesem bile bana kardır. Sende söz ver kendine. Gel beraber yapalım hatta birbirimize söz verelim.

Kizlar kitlendim nasil hesaplandigini unuttum yuzdenin iyimi ne sacma ya biri bana anlatsin bildirim yapicam

Arkadaşlar çok kilo verenler
Benim psikolojim bozuk gibi
Mesela ben doğumdan bri 19 kilo verdim.ve hamile kaldığım kiloma sadece bi kilom kaldı.ama sanki hala çok şişman misim gibi hissedip moralin bozuluyo
Nasıl geçer bu drum:mad::KK51:
Çok doğru söylüyorsun. Bir de bir kalınlaşma bir bıngıllaşma var ki sorma. Spor inşallah bu vücudu toparlar. Bir de acayip sezaryan göbeği var bende hiç kıpırdamıyor yerinden. Senin göbek nu durumda peki? Bir de mezurayla ölçüyo musun hiç kendini ? İncelme durumun Nasıl ?

Çok doğru söylüyorsun. Bir de bir kalınlaşma bir bıngıllaşma var ki sorma. Spor inşallah bu vücudu toparlar. Bir de acayip sezaryan göbeği var bende hiç kıpırdamıyor yerinden. Senin göbek nu durumda peki? Bir de mezurayla ölçüyo musun hiç kendini ? İncelme durumun Nasıl ?
Sin zaman lar olcmedim canım ama eski bütün kıyafetlerine rahat Raht gidiyrm
Göbeğinde yok çok sukur normal yaptım
Ama benimki psikolojik tamamen
Bide sen biraz daha yeni dgum yaptın galiba biraz vakit geçtikçe toplaniyo vücut
Ben 9 ay oldu yapali

**1.TAKIM 455. ETAP***

April_2007(65.1/-/%-)
Sevim_mrt (76.7///%) 76,9
sevilay 80 (74.3/-/-/% -)
otimoti (71.5///%)
Gulicikkk (68///%)
Keten prenses (68.9/-//%-)
EFatos (76/75.4/0.60/0.78%)
denizzeynep (79.2/78.9/-0.3/%-0.38)

gulfuren(56.8/-/-/% -)
buse8 (87.9/86/1.9/%2.16)