- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru canım ama yuvarlama olursa 0.79 okabilirInşallah dogru hesaplamisimdir bian emin olamadim
Tebrik ederim canım. Hemen peşinden geliyorum:))Alio kizlar nasi hesapliyoduk ya 68.9/68/0.9 e gerisi yok uctu aklim
gel bekliyorum canımTebrik ederim canım. Hemen peşinden geliyorum:))
Oooo Hadi ya ! Hiç aklıma gelmemişti benimde hedefe 5 var, iyi iyiO diyilde bizim takimda hedefe 2/3 kala hamile kaliniyoya ben hedefi 60 yapim en iyisi nolur nolmaz
Hahaaaa süpermiş ! Valla bu aralar o kadar çok kilo vermek istiyorum ki şimdi o kahvaltı sofrasını kim hazırlayacak? Hadi hazırladık diyelim yemeden bide kaldırması var!!!
İlk yarışmacı sayesinde yarıştan soğumak oda zor bee :))))))
Git de görama yok yokk görme bu saatte bende öyle bir etki yaptı ki karnım gurul gurul oldu. Tavsiye etmem!
Kizlar cakinin cebine adimsayarimi koydum aksam 4 ten 10 kadar 12000 adim atmis o da evde kendimi cok tembel hissettim
Daha yemi oturdum kızlar. Oturdum dediysemde benim ufaklık ayağımda sallıyorum. Dün kıtlıktan çıkmış gibiydim o nedenle bugün telafi ettim ve saf protein günü yaptım. Yani sabahtan akşama kadar sadece protein yedim ve saat sınırlaması yok.
Sabah 09:00
1 haşlanmış yumurta, peynir
Saat 12:00
6 mini nuget( tam protein değil ama Can'ım istedi), 1 kase yoğurt
Saat 16:00
1 bardak süt
Saat 18:00
6 tane köfte, 1 kase yoğurt
3 lt su, 45 dk koşu bandı
Hiç tatlı yemedim :))
Bide konustugunu duysan gece dua ediyoruz beraber ben soyluuorum o tekrarliyo
yattim allah kaldir beni diyorum
Diyoki
Men datmadim allak annem yatiyo
Men oturuyom soyledigimi tekrarla diyorum ama anne men datmadim cen datiyon bi haftadir bi duayi okutamadim
Senin bebeğin küçük canım.Oğlum beş yaşında. Emzirdiğin için patır patır gidecek kilolar. Bisiklet baktın mı hiç? Bu arada geçmiş olsun.
İyi n olmuş dinlen canım. Bebişin ile bol bol sohbet et. Üzülecek bir şey yok. Sen kucağına inşallah anneliği o zaman göreceksin.
Karbonhidratı dengelemeyle başla.Simit yemişsin öğlen ekme yeme mesela.Simit 4 dilim ekmek demekmiş.
Ohhh maşallah.Allah bu çocuklara nasıl enerji veriyor böyle.Benşm küçük oğlan buhün ateşlendi.O haliyle kalkıp bana dans ediyor.Allah hepsine sağlık versin.
Kuzummmm yerim ben onu.Çok tatlılar ,çokk..
Günaydın Günaydın kizlar valla gün bana ayditam 86 kg çıktım - 1.9
![]()
Gunaydin hanimlar kac gundur gelemedim.evde yatili misafirim var.bugun gitcek.
Günaydın beni de araniza dahil ettiğiniz için tşkler
Kizlae biz denize gidiyoruz malum bugun tatil görüşürüzinşallah hepinizi guzel kilo vermis bulurum
Günaydın kızlar. Geçen cuma 70.1 kg dım. Bu cuma 69.1 kg.
Keten Prenses en kısa zamanda seni yakalıycam:)))
Kizlar bundan sonra gun icinde ne yiyip ictiysem surekli yazicm aksm da toplu yazarim.accim kafanizi sisircem simdiden affola.kendimi surekli kontrol alti da tutmak istiyorum
Allahımmm kaplumbaga hızıyla kilo veriyorum![]()
Once bildirim 71.2
Ben kilo vermek istemiyorum onu anladum. Dikkat edince 1-2 gün hemen gidiyo kilo ama 3. Gün Nutella kavanozunda buluyorum kendimi. Kaç aydır 71 kgyum. Biri bana çok şişko Olduğum gerçeğini kabul ettirirse çok memnun olurum.
ooooo harikaaaa.. babana tebriklerimi ilet lütfen..
emin misin sanki benim en yaşlı.. 78liyimm
kuuzm yaa yorma kendişni dinlen bence.. ya da taksiyle falan git gel otobüslerde çok yorulursun
kuzumm benim oğlum da çok duygusal.. üzüldüm sen anlatırken bunları.. nşallah sorunsuz atlatırsınız şu 2.5 ayı
taskiyle git taskiyle..
hahahhaaaaa çakiye bak seennn
hoşgeldinnn
Ya moralin bozuk yaaatartimmi bozuk bilmiyom
Bi insan dün gecede n fazla çıkar mi şimdi gece boyunca sadece su iceryrm
ben çok üzgünüm.. kilo vermişimdir diye beklerken artıda çıktım nasıl olsu anlamadım.. diyetisyen arkadaşıa sordum. bacaklarımın ağrısı hala çok feci.. kasların ödem yapmıştır. pazartesi tej,krar tartıl dedi.. ama ben bu moral bozukluğuyla diyeti bozmazsam tabii.
Arkadaşlar çok kilo verenler
Benim psikolojim bozuk gibi
Mesela ben doğumdan bri 19 kilo verdim.ve hamile kaldığım kiloma sadece bi kilom kaldı.ama sanki hala çok şişman misim gibi hissedip moralin bozuluyo
Nasıl geçer bu drum![]()
Ya insan kendini hiç şişko görmüyor nedense. Mesela ben o kadar şişkoyken bile herhalde alıştığım için şişko görmüyordum. Ama bazı insanlara bakıyorum hem zayıf hem de kilo muhabbeti yapıyo.
Bende senin gibiyim bu tatlı konusunda. Anladım ki hayatımdan çıkmıyo ama dün kendime söz verdim 24 saat hiç tatlı yemiycem diye ve yemedim. Şimdilik bir gün yiyip bir gün yemesem bile bana kardır. Sende söz ver kendine. Gel beraber yapalım hatta birbirimize söz verelim.
Çok doğru söylüyorsun. Bir de bir kalınlaşma bir bıngıllaşma var ki sorma. Spor inşallah bu vücudu toparlar. Bir de acayip sezaryan göbeği var bende hiç kıpırdamıyor yerinden. Senin göbek nu durumda peki? Bir de mezurayla ölçüyo musun hiç kendini ? İncelme durumun Nasıl ?
O diyilde bizim takimda hedefe 2/3 kala hamile kaliniyoya ben hedefi 60 yapim en iyisi nolur nolmaz
K.v.sarma lahana sarmis yapmis okuldan geldigimde menum farkliydi ama mecburen ondan yedim 4 lahana 2 de mini kuru patlicn 1 kase yogurtl yedim
Az once 1 brdk tarcinli yarim yagli sutumu ictim 4 gunkurusu
Evine taşın da alırsın.Şu an zaten bebiş ile ilgilenmen lazım.Yemiyorumnartik canm bi ara sirf bu yuzden 5 kilo aldim
İnsallah canm bisiklet bakiyorum icim gidiyo aliveresim geliyo ama muhtemelen nisanda kendi evimize tasincaz masraf cok olacak diye almiyorum eve gecince insalah
Kutlarım,çok iyi kilo vermişsin.Günaydın Günaydın kizlar valla gün bana ayditam 86 kg çıktım - 1.9
![]()
Kilo bildirimimi yapayim.73.3 sonra unutabilirum beni de eklermisnz
Bu hafta kızlar coştu maşallah.Günaydın kızlar. Geçen cuma 70.1 kg dım. Bu cuma 69.1 kg.
Keten Prenses en kısa zamanda seni yakalıycam:)))
Kaçamak yapıyorsan gün içinde yazman senin için daha iyi olur.Kizlar bundan sonra gun icinde ne yiyip ictiysem surekli yazicm aksm da toplu yazarim.accim kafanizi sisircem simdiden affola.kendimi surekli kontrol alti da tutmak istiyorum
Verecek kilon az kaldı diyedir canım.Yine veriyorsun maşallah.Bir hafta için iyi kilo vermişsin.Allahımmm kaplumbaga hızıyla kilo veriyorum![]()
Otimoti haydi kendine gel, fazlalıkları ver sende kurtul ve rahatla canım.Once bildirim 71.2
Ben kilo vermek istemiyorum onu anladum. Dikkat edince 1-2 gün hemen gidiyo kilo ama 3. Gün Nutella kavanozunda buluyorum kendimi. Kaç aydır 71 kgyum. Biri bana çok şişko Olduğum gerçeğini kabul ettirirse çok memnun olurum.
Duygusal bir çocuk ama öğetmenleri çok seviyor.Bu öğretmen haricinde.Zaten devamlı milli eğitime şikayete gidiyorlar.Ben şimdiye kadar hiç bir öğretmeni eleştirmedim ve hepsine saygım var ama çocuğun psikolojisini bbozdu.Bana söylediklerini bile ben öyle söylemedim deyince söyleyecek başka bir söz kalmadı zaten.Allah çocuklarımızı da iyilerle karşılaştırsın.emin misin sanki benim en yaşlı.. 78liyimm
kuzumm benim oğlum da çok duygusal.. üzüldüm sen anlatırken bunları.. nşallah sorunsuz atlatırsınız şu 2.5 ayı
hoşgeldinnn
Gece boyu içtiğin suyu atamamışsındır.Ben de dikkat ettim geç yattığım saatlerde su tartıda fazla çıkmama sebep oluyor.Ya moralin bozuk yaaatartimmi bozuk bilmiyom
Bi insan dün gecede n fazla çıkar mi şimdi gece boyunca sadece su iceryrm
Senin yoğun spordan ötürü ödem yapmıştır.Diyetisyenin doğru söylüyor.Ödem sökücü beşi bir yerde çay var,ondan kullanabilirsin.ben çok üzgünüm.. kilo vermişimdir diye beklerken artıda çıktım nasıl olsu anlamadım.. diyetisyen arkadaşıa sordum. bacaklarımın ağrısı hala çok feci.. kasların ödem yapmıştır. pazartesi tej,krar tartıl dedi.. ama ben bu moral bozukluğuyla diyeti bozmazsam tabii.
O konu biz kadınlarda ideal vücut ölçülerine gelene kadar devam ediyor.Bilinç altımız kilo konusunda kötü bilgilerle dolu.Buda aynaya baktığımızda görüntümüzden memnun olmamamızı sağlıyor. Ben 62 kiloyke 58 olsam başka bir şey istemem diyordum.Şimdi de 52 olsam başka bir şey istemem diyorum.Arkadaşlar çok kilo verenler
Benim psikolojim bozuk gibi
Mesela ben doğumdan bri 19 kilo verdim.ve hamile kaldığım kiloma sadece bi kilom kaldı.ama sanki hala çok şişman misim gibi hissedip moralin bozuluyo
Nasıl geçer bu drum![]()
Aynen canmEvine taşın da alırsın.Şu an zaten bebiş ile ilgilenmen lazım.
Kutlarım,çok iyi kilo vermişsin.
Bu hafta kızlar coştu maşallah.
Kaçamak yapıyorsan gün içinde yazman senin için daha iyi olur.
Verecek kilon az kaldı diyedir canım.Yine veriyorsun maşallah.Bir hafta için iyi kilo vermişsin.
Otimoti haydi kendine gel, fazlalıkları ver sende kurtul ve rahatla canım.
Duygusal bir çocuk ama öğetmenleri çok seviyor.Bu öğretmen haricinde.Zaten devamlı milli eğitime şikayete gidiyorlar.Ben şimdiye kadar hiç bir öğretmeni eleştirmedim ve hepsine saygım var ama çocuğun psikolojisini bbozdu.Bana söylediklerini bile ben öyle söylemedim deyince söyleyecek başka bir söz kalmadı zaten.Allah çocuklarımızı da iyilerle karşılaştırsın.ApriL_2007 nasılsın diye sormuştun,uzun uzun anlattım,gözünden kaçtı heralde kuzum.
Ben 76' lıyım canım.Senin de ablanım.En yaşlı benim ayyyy yazık bana.
Gece boyu içtiğin suyu atamamışsındır.Ben de dikkat ettim geç yattığım saatlerde su tartıda fazla çıkmama sebep oluyor.
Senin yoğun spordan ötürü ödem yapmıştır.Diyetisyenin doğru söylüyor.Ödem sökücü beşi bir yerde çay var,ondan kullanabilirsin.
O konu biz kadınlarda ideal vücut ölçülerine gelene kadar devam ediyor.Bilinç altımız kilo konusunda kötü bilgilerle dolu.Buda aynaya baktığımızda görüntümüzden memnun olmamamızı sağlıyor. Ben 62 kiloyke 58 olsam başka bir şey istemem diyordum.Şimdi de 52 olsam başka bir şey istemem diyorum.![]()
canım çok sağol bak ikimizde 700 gr vermişiz yaşasın bakalım bu hafta napıcaz :)baronnes hesaplamanı tekrar yaptım.
Sizlerin desteğiniz ile oldu canım.Karatay diyetinde ekmek yok.İlk defa hayatımda beş gün ekmek yemedim.Eşimde yemedi.İlk günden sonra sofraya çocuklara ekmek koydum,biz yiyebiliyor muyuz diye soruyor yazık.canım çok sağol bak ikimizde 700 gr vermişiz yaşasın bakalım bu hafta napıcaz :)
kızlar listenizi paylaşmamışsınız?*1.TAKIM 455. ETAP***
April_2007(65.1/-/%-)
Sevim_mrt (76.7///%) 76,9
sevilay 80 (74.3/73.3/ 1/% 1.34)
otimoti (71.5///%)
Gulicikkk (68///%)
Keten prenses (68.9/-//%-)
EFatos (76/75.4/0.60/0.78%)
denizzeynep (79.2/78.9/-0.3/%-0.38)
gulfuren(56.8/56.1/0.7/% 1.23)
buse8 (87.9/86/1.9/%2.16)
ispanyol (69.8/70.2/+0.4/-%0.57)
kanikey (55.3/54.6/0.7/%1.27)
1. Takım Ortalaması : %
Tatlım biz listeyi herzaman geç paylaşıyoruz malesef işten eve geldiğim zaman :))) oyüzden zaten 20:00 'e kadar uzatılmasını istemiştikkızlar listenizi paylaşmamışsınız?