Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Beybiler bugün gezdim tozdum. Gelemedim :confused:
Şimdi de annemdeyim, Sohbet muhabbet iştee. Sizde keyifler nasıl, geçmişi okudum sonra cevaplayacağım :KK39:

Olsun hepimizin yoğunluğu var.
Bende meniere kulak tansiyonu deniyor,fibromiyalji yumuşak doku,kas romatizması da deniyor birde tirotler çalışmıyor. Mehmet öz D ribose fibromiyalji hastalarına iyi geliyor demiş.Videosuda var.Türkiyede bir markanın buldum hard. İle başlayan marka.Buna iyi değil dediler. Bildiği marka var mı? Yada kreatin ve l carnitin günlük hayatımda enerji vermesi için kullanabilir miyim?
Tavsiye edice bi marka yokmus canim kreatin ve carnitine gelince bilinen bi yan etkisi yok ama profesyonel anlamda spor yapmadigi icin gerekte yok dedi futbolcularin surekli cignedikleri sakizlardada kreatin varmis ama onlar profesyonel dedi

Buginku mnm
Khvlti 1 hslnms yumurta.1 cvdr ekmegi.az domates.peynir.3 yesil zeytin.1 tatli ks. Tahinli pekmez
Ara ceyrek yesil elma.skrsiz turk kahvesi.2 gunkurusu
Ogle. 4 karnibahar cok az patates.1 kase yogurt.2 kucuk lahana sarma.1 mini patlican kuru dolma
Ara 1 brdk tarcinli yarim yagli sut.seyyyyy 3 kizimin mini gofretlerindwn yedim
Aksm 1 dilm ekmk 1 kucuk kase yogurt.az ev yapimi sucuk. ( esim kahvlti yapalim dedi)
Ara 6 findik.10 antep fistigi
Su 2 lt spor yok koca evi temizledim.spor olsun diye yerleri elimle sildim

Buginku mnm
Khvlti 1 hslnms yumurta.1 cvdr ekmegi.az domates.peynir.3 yesil zeytin.1 tatli ks. Tahinli pekmez
Ogle. 4 karnibahar cok az patates.1 kase yogurt.2 kucuk lahana sarma.1 mini patlican kuru dolma
Aksm 1 dilm ekmk 1 kucuk kase yogurt.az ev yapimi sucuk. ( esim kahvlti yapalim dedi)

Benim caki hep kendi yatti ben hic sallamadim cok rahat oluyo
Buyuk kizim oyleydi uykusu geldiginde bi kenarda uyur kendi kendine ama kucuk kizim oyle degil.ayakta sallanarak uyuyo
Beybiler bugün gezdim tozdum. Gelemedim :confused:
Şimdi de annemdeyim, Sohbet muhabbet iştee. Sizde keyifler nasıl, geçmişi okudum sonra cevaplayacağım :KK39:
Ohhhhhhhh neguzel gezmissin

Tavsiye edice bi marka yokmus canim kreatin ve carnitine gelince bilinen bi yan etkisi yok ama profesyonel anlamda spor yapmadigi icin gerekte yok dedi futbolcularin surekli cignedikleri sakizlardada kreatin varmis ama onlar profesyonel dedi
Sağol canım.Bu hastalıklar ani enerji düşüşü yapıyor.Bir ara ginseng tablet kullanıyordum.Tekrar ona başlayayım.
Buginku mnm
Listen güzel ve baya enerji harcamışsınız.

İstanbul'da çok güzeldi, ne çok soğuk ne sıcak:)))) arkadaşlarla buluştuk bebek görmeye gittim, çok eğlendik :KK75:
Güzel olmuş,pozitif enerji depolamışsın ne güzel.
Mrb kızlar. Küçük oğlum ve ben hastayız. Grip olduk. Dünün ve bugünün menülerini fırsat bulunca yazıcam
Geçmiş olsun.Allah şifa versin canım.

Sağol canım.Bu hastalıklar ani enerji düşüşü yapıyor.Bir ara ginseng tablet kullanıyordum.Tekrar ona başlayayım.

Listen güzel ve baya enerji harcamışsınız.

Güzel olmuş,pozitif enerji depolamışsın ne güzel.

Geçmiş olsun.Allah şifa versin canım.
Onemli diyil canim kusura bakma unuttugum icin tekrar ne zaman istersen yardimci olurum sana

gulfuren gulfuren tatlım, tam anladım mı bilmiyorum ama enerji veren vitaminler ilaçlar içilebilirmiş fakat sporla onları vücuttan atmak gerekirmiş. O enerjiyi vücutta bırakmak yanlış hicbirsey yapmadan arkadaşımın spor hocası söylemişti.

gulfuren gulfuren tatlım, tam anladım mı bilmiyorum ama enerji veren vitaminler ilaçlar içilebilirmiş fakat sporla onları vücuttan atmak gerekirmiş. O enerjiyi vücutta bırakmak yanlış hicbirsey yapmadan arkadaşımın spor hocası söylemişti.
Buda yeni bir bilgi oldu.Ben yine bildiğim yoldan gideyim.O kadar spor yapmıyorum zaten.

Back
X