Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ApriL_2007 ApriL_2007

April Slm cnm Ben 9.takımdan Zühal
Kim kaç kilo verdi listesinde gördüm seni
Sende 100 ün üstünde başlamışın maşallah çok güzel vermişin
Şimdi 64 e düşmüşün
Boyun hedefin kaç bi mahsuru yoksa merak ettim

Çokkk teşekkür ederim, çok naziksin.:KK15:

Boyum 1.57 hedefim 60 canım az kaldı yani, zorlu bir yoldan buralara kadar geldim. Darısı seninde başına daima başarılar dilerim canım :KK200:

Ben geldim kizlar bakiyorumda eskilerden pek kimse kalmamis bende kilo alip veremedigimden donemedim nasilsiniz ben yokken april super kilo vermissin tebrikler canim
Dagatesi rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin minigini
Ee nasilsiniz kizlar
canımmm nasılsın kz,uzular nasıl.. özledik valla ...bizler iyiyiz. deadline izinde, bzia devam edioruz.. ben de izne ayrıldım kilo aldım vermem 3 ayı buldu aldığımı.. çok mu aldın ki... listede olmasan bile takımda motive olmak için dönebilrisin..
Ispanyol sen devam ediyormusun takima bide aprilim o listede ben niye yokum
sanırım yarışma listesinde de olmyanalar yani izindekiler veya mezun olanlar listede olmuyır

canımmm nasılsın kz,uzular nasıl.. özledik valla ...bizler iyiyiz. deadline izinde, bzia devam edioruz.. ben de izne ayrıldım kilo aldım vermem 3 ayı buldu aldığımı.. çok mu aldın ki... listede olmasan bile takımda motive olmak için dönebilrisin..

sanırım yarışma listesinde de olmyanalar yani izindekiler veya mezun olanlar listede olmuyır

Kuzular iyi canim esimin isiyle alakali sorunlardan dolayi stresten yemege vermistim kendimi en son 74.7 gorunce ne oluyor boyle aldim gidiyorum diyip frene bastim suan 72.8 im tekrar 67 ye dusecegim ins. Dusup listeye devam edecegim sizleri ozledim

Ben geldim kizlar bakiyorumda eskilerden pek kimse kalmamis bende kilo alip veremedigimden donemedim nasilsiniz ben yokken april super kilo vermissin tebrikler canim
Dagatesi rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin minigini
Ee nasilsiniz kizlar

Ispanyol sen devam ediyormusun takima bide aprilim o listede ben niye yokum

Oooo kimler gelmiş hoşgeldin Burcucum. :KK200:
Eskilerden ispanyol deadline dagatesi sevilay 80 otimoti sevim_mrt var buralardalar. İyiyiz biz sen nasılsın? Evet güzel verdim bakalım şimdiden sonrası zorlayabilir gibi geliyor. Sen kaç kilo aldın şuan kilon nedir?

O listede olmamanın nedeni şuanda izinde olman :KK52:

Oooo kimler gelmiş hoşgeldin Burcucum. :KK200:
Eskilerden ispanyol deadline dagatesi sevilay 80 otimoti sevim_mrt var buralardalar. İyiyiz biz sen nasılsın? Evet güzel verdim bakalım şimdiden sonrası zorlayabilir gibi geliyor. Sen kaç kilo aldın şuan kilon nedir?

O listede olmamanın nedeni şuanda izinde olman :KK52:
Hosbulduk canim
Kilo almam disinda suan iyiyim canim darisi benimde basima ins. Ispanyol soyledi anladim canim. 5kilo kadar fazlaligim var listeden ayrildigimdan buyana canim ins. Verirsem donecegim

Hosbulduk canim
Kilo almam disinda suan iyiyim canim darisi benimde basima ins. Ispanyol soyledi anladim canim. 5kilo kadar fazlaligim var listeden ayrildigimdan buyana canim ins. Verirsem donecegim
Verirsin canım bende izinden dönünce, 4 kilo kadar almıştım verene kadar burada takıldım verdim listeye girdim. Sende gel listedeymissin gibi davran, kendini disipline sokmaya çalış beraberce veririz kuzum. Kendini hazır hissedince, kapımız açık sonuna kadar bilirsin bebem bekleriz.

Kizlar dunku menum
Sabah iki yumurta haslama
Bir dilim ekmek
Kk peynir kupa cay

Oglen yok

Aksam bi kase mercimek corba
İki tane az aci biber tursu
Salata
İki kasik pilav uc kasik kuru fasulye
Biraz tavuk firin

İki lt su
Leslie ile 15 dk sipor :)

Verirsin canım bende izinden dönünce, 4 kilo kadar almıştım verene kadar burada takıldım verdim listeye girdim. Sende gel listedeymissin gibi davran, kendini disipline sokmaya çalış beraberce veririz kuzum. Kendini hazır hissedince, kapımız açık sonuna kadar bilirsin bebem bekleriz.
Biliyorum canim ins. Vericem kafama koydum :KK49:
:KK48:
Listeye giricem ve eskisi gibi ayni kilolari vermeye calisicaz :KK19:

Kuzular iyi canim esimin isiyle alakali sorunlardan dolayi stresten yemege vermistim kendimi en son 74.7 gorunce ne oluyor boyle aldim gidiyorum diyip frene bastim suan 72.8 im tekrar 67 ye dusecegim ins. Dusup listeye devam edecegim sizleri ozledim
listeye gerek yok gel sen geeeellll
Kizlar dunku menum
Bir dilim ekmek
Kk peynir kupa cay

Oglen yok

Salata
Biraz tavuk firin

İki lt su
canımmm menü güzel de sporun eksik.. hani ılgaz sporu :)

Kaptanım süper vermissin maşallah
Daha önce gelseymisim iyiymis.bende daha çabuk ukasirdim hedefine
Bende bugün -100 ciktim

Allah bagslasin kızını ve bütün kuzularii

Çokkk teşekkür ederim, çok naziksin.:KK15:

Boyum 1.57 hedefim 60 canım az kaldı yani, zorlu bir yoldan buralara kadar geldim. Darısı seninde başına daima başarılar dilerim canım :KK200:
Bende teşekkür ederim cnm

Ne güzel yolun sonuna gelmişin eminim bu yolun tekrar geri dönüşü olmıcaktır

Bende rakam takıntısı yüzünden 65 demiştim ama heralde 68 de bırakıcam
Benimde başlayalı 15.aya girdi çok yoruldum ve sıkıldım

Kizlar dunku menum
Bir dilim ekmek
Kk peynir kupa cay

Oglen yok

Salata
Biraz tavuk firin

İki lt su

Ohhh sporlar başlamış süpper :))) menüde Çokkk iyi ;)

Umarım geri dönüşü olmaz ikimiz içinde sende çok güzel vermişsin Maşallah :nazar: aslında sıkılmamak elde değil fakat bunu zaten hayat felsefesi haline getirmeliyiz.

Senin boyun Bayaa uzunmuş, 68 de güzel rakam senin için olabilir. o_O ama tabi 65 daha iyi ve onda kalmak, geçmemek de güzel olabilir. Herşey senin elinde kuzum bol şanslar, bol motiveli günler dilerim :KK200:

dolaylı da olsa takip ediyorum seni azmine hayranım.. boyun çok güzel 68 de yeterli olur sana.. biraz dinlenirsin biraz dah a vermek istersen tekrar başlarsın.. harikasın sen yaparısn

Umarım geri dönüşü olmaz ikimiz içinde sende çok güzel vermişsin Maşallah :nazar: aslında sıkılmamak elde değil fakat bunu zaten hayat felsefesi haline getirmeliyiz.

Senin boyun Bayaa uzunmuş, 68 de güzel rakam senin için olabilir. o_O ama tabi 65 daha iyi ve onda kalmak, geçmemek de güzel olabilir. Herşey senin elinde kuzum bol şanslar, bol motiveli günler dilerim :KK200:

dolaylı da olsa takip ediyorum seni azmine hayranım.. boyun çok güzel 68 de yeterli olur sana.. biraz dinlenirsin biraz dah a vermek istersen tekrar başlarsın.. harikasın sen yaparısn

Çok teşekkür ederim :KK200:

Bende zamanında çok alıp verdiğim için inşallah bu sefer aynı hataya düşmicem
Zaten burda hepimiz diplomasız diyetisyen olduk :KK48:

Yaş biraz ilerleyince haliyle boy kilo oranı değişiyor

Inşallah kk ailemizdeki herkes biran önce hedefine ulaşır :KK68:

Back
X