Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç de saçma değil çok güzel bence(Biraz saçma oldu canım pek bişey istemedi dün)
Dünkü menüm
Sabah 10
İki dilim ekmek
Bir yumurta
Bir kk peynir
2 çay
Ara 14
Bir elma
Akşam 18
İki dilim ekmek
Yaklaşık bir yumurtadan omlet
Bir bardak süt
Ara 21
İki mandalina
İki kasik yoğurt
İki litre su
45 dk yürüyüş
hiç protein yok mu listende et tavuk falan .. bence eklemelisin7 mart 2016 pazartesi
07.30 - 500 ml limonlu ılık su
08.00 - kahvalti kib. kutusu peynir 5 adet zeytin. haslama yumurta. İki dilim tahıllı ekmek şekersiz çay yarım domates
09.00 - yeşil çay
10.00 - 500 ml su
11.00 - Portakal
12.00 - bitki çayı
13.00 - 500 ml su
14.00 -öğle yemeği -yeşil salata ( marul maydanoz mısır havuç domates) iki dilim tahıllı ekmek
15.00 - besi biryerde bitki çayı
16.00 - 500 ml su - Portakal
17.00 - çay
18.00 - koşu bandı bisiklet 45 dakika . 500 ml su
19.00 - 2 kasik yoğurt. Domates yarım
Uc dilim tahıllı ekmek
20.00 acik cay sekersi 5 adet kraker
Uyumadan yarım saat önce de bitki çayı icecegim. Ayrıca sabah egzersiz yapamadım inş gece yatmadan önce 50 mekik cekicem. Tabi kizim erken uyurda izin verirse
Bugünkü menum de bunlardi arkadaşlar..
Bugünde çok şükür 3 litre su içmeyi basardim
benim diyetisyenim veriyordu 2kaşık nesfit 2 kaşık yulaf ezmesi 1 bardak süt v ya yoğurtla.. ben de çok sık yiyorum ..Ayrıca kahvaltida hafta içi mısır gevreği yiyorum ben bir kaç gün. Diyetisyen e sormadım unutmuşum. Tavsiye ediyor musunuz. Kimisi kalorisi çok kilo aldırıyor diyo. Sizler ne düşünüyorsunuz acaba arkadaşlar.
oyyy yorulmuş benim kuzummm..çaki ne yaptı acaba aradı mı seni..Merhaba kizlar bugun hic giremedim iste ilk gunumdu 6 yildir calismayinca birden cok yorucu geldi kontrol tartisinida unuttum bu arada
offfff ben de senin gibiyimmm. ama artık abartmıyorum bu kadar.. arada geliyor böyle krizler. tadellenin iekersiz çikolataları var onlardan aldım kriz anında ondan yiyiorm .. dün kayıvalidem tiramisu yapmış , 2 koca dilim verdi. 1 çatal aldım sadece..kendimize hakim olmayı öğreniyoruz bir süre sonra..Mrb kızlar. Bugün güzel başladı kötü bitti menü olarak.
Sabah09:00
2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin
Öğle12:30
4 kaşık Müsliyi 1 bardak sütle karıştırdım
Sonra annemlerin dolapta pasta gördüm hadi 1 dilim yedim. Kabak tatlısı gördüm ondanda yedim. Annemin işi vardı o nedenle spor yapamayıp eve geldim.
Evde de tatlı yedim sonra börek yedim. Sonra mide bulantısından öldüm
Ve itiraf ediyorum bugün yine moralim bozuktu ve sonu bu oldu. Off ya şu tatlıyla duygusal durumumu bir ayrımadım gitti. Pişmanım((
canımm hava güzel al paşayı çık dolaş biraz sana da ona da çok iyi gelir..Bugun modum cok dusuk neden boyleyim onu da bilmiyorum bu lohusaliu psilolojisini atamadim hala
kuşumm kıyamam ona.. ateşi yokken nöbet geçridiyse mutlaka nörolog görsün.. ben hep ateşe bağlı olarak düşünmüştüm..Sağol canım.Perşembedeb beri oğlum ateşli,düşemedi bir türlü.Allah size de şifa versin canım.
Nöbet ateşi yokken oldu.Bugün çocuk doktoru nöroloğa götür dedi.Randevu almaya çalışıyorum üniversite hastanesinden.Öksürük dediğin gibi geniz akıntısı.Dün geceden beri iki kere balgam kustu.Yoruldu çocuk artık ya,halim yok,ilaç içmekten bıktım diyor.İlgin için teşekkürler.
döneminde hep ağlardım.Normalde pozitif bir insanım ama emirhana tek baktım ve zor bir bebekti heralde ondan
ben de çok kıstlamalaı diyet yapamıyorum.. yenmeyeceğim bişeyse de canım çekiyor. daha önce karatay yaptım ben 10 ngünde 2- 3 kilo vermiştim .. normalde meyve çok aramam nasıl canım çekiyordu o yüzden bırakmıştım56.1 kg dan 55.5 kg ya inmişim şükür. -600 gram.8 sene önce bu kiloyu görmüştüm.Ama bugün çeyrek simit yedim.Biraz karatayın dışına çıkacağım,her sabah yumurta yemek midemi bulandırdı.Enteresan olan eşim bir haftada 1 kg verdi,normalde dikkat ettiği zaman daha çok kilo verir.Bugün morali bozuldu,kendini dağlara vurdu.7 km dağa çıkmış,inmiş.Biz sadece sabahları çavdar ekmeği yemeye karar verdik.Arada yulaflı kahvaltıda yapacağız.Bakalım cuma sonuç ne olacak?Aslında benim de keyfim yok bugün,dün gecede emirhan zor bir gece geçirdi.Allah hepsine şifa versin.Yediklerimi yarın yazarım,iyi geceler fıstıklar.İyiki varsınız.![]()
teşekkür ederizz sizinde ktlu olsun4.Takim ve Takim arkadaslarim adina, Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun.
Eki Görüntüle 1790801
csamımm teşekkürler senin de kutlu olsun
biz de 14. takımın dünya kadınlar gününü kutlarız sevgileeerrr14. Takım arkadaşlarımın adına dünya kadınlar gününüz kutlu olsun Eki Görüntüle 1790867
dünkü menüm
08:00 2 kaşık yulaf ezmesi, 2 kaşık nesfit, 1 bardak yoğurt
12:00 5 tane ekiili köftenin keöfteleri, 150 gram yoğurt
16:00 1 kupa sade nescafe, 1 avuç beyaz leblebi, 1 avuç kuru meyve
19:00 1 haşlanmış yumurta, 1 kase salaata, 4 kaşık kısır, 1 çatal tiramisu
su:2.5 lt
spor 8500 adım aralıklı yürüyüş
Gunaydin kizlar sabh 1 haslnms ymrta 1 dilim ekmk yarimdan az dil peyniri.1 tatli ks tahinli pekmz yedim.
30 dk hizli yuruyus yaptim
Ama az once yine kacamak 2 tane kakolu biskivi
Sonra da 2 kuru hurma
günaydın kızlar
sabah 08,30
2 yumurta
1 havuç domates çeri 6
çiğ fıstık 1 avuc 1 y.k labne
09,00//18,00
turk kahvesi 2 fincan 2 kare bıtter
aksama dogru acıkır gıbı olunca 1 avuc cıg fıstık
aksamda
çilek 6 tane fırın tavuk
vee triliçeyi çok merak edıyordum bıme gelmıs aldım ve yedımayyy zayıflamadan odul vermiş oldum kendıme
Kızlar dışarıdayım, sabah hastanedeydim. Şimdi lazere geldim. Buradan da yine saat 2 de sonuçları alıp dra göstereceğiz. (Eşim sperm testi verdide) sonra yine döneceğim sizeeeee. Kocaman öpüyorum
![]()
ben artık merk etmiyorum kaç haftadır büyük bir sevinçle çıkyorum hooop bakıyorum artı.. kalorimi azalttım sporu arttırdım inşallah bu sefer vermiş olurumbu haftaki kilo bildirimini merakla bekliyoruuum.
oyyy kuşumm.. güzel haberlerle dön inşallah ..Kızlar dışarıdayım, sabah hastanedeydim. Şimdi lazere geldim. Buradan da yine saat 2 de sonuçları alıp dra göstereceğiz. (Eşim sperm testi verdide) sonra yine döneceğim sizeeeee. Kocaman öpüyorum
![]()
kıyamam ben sanaaaa .. aşerdiğin şeye bayılıyorummm.. çıksa biran önceeekızlarr selamm kaç gündür internete giremiyordum nasılsınız bakalım zayıflamalar nasıl gidiyor :)keten prenses cnm işe başlamışsın hayırlı olsun yorgunlar kervanına hoş geldin doğuma kadar çalışamicam ben galiba cok halsiz hissediyorum kendimi akşam bulaşığı bile yıkayamadan yattım öylece neyseki oğlum uyumuştu yoksa uyumak ne mümkün . ben bu aralar aşermeye başladım galiba canım cok fena birkaç şey istiyor daha alamadık bir türlü çıkmadı
![]()
Haklısınız hiç karıştırmayayım ben en iyisi böyle devam edeyimO şekilde yiyenler oluyor, zayıflamak için yiyorlar ama sonucu ne çıkıyor bilmiyorum. Ben sevmiyorum oyüzden hiç denemedim .
Diyeyisyenin ne yazdıysa onu ye tatlım, liste harici yemegittiğinde sor bakalım varmı bir yararı?
Evet haklısınız. Neyse şimdilik riske atmayayim da. Yemiyim diyetisyene gidene kadar 100 gr zayiflamak bile mutlu ediyorOyyy bu cok şeker maşallahAllah bagislasin
Hoşgeldin canım kilo almissan hic erteleme hemn basla düzenini kur derim zira ipin ucu kaçmadan yakalamak lazım
Bunu sen kendinde test edebilirsin canim yediginin ertesi gün tartida rakamlar oynuyomu onu kontrol et
kızlarr selamm kaç gündür internete giremiyordum nasılsınız bakalım zayıflamalar nasıl gidiyor :)keten prenses cnm işe başlamışsın hayırlı olsun yorgunlar kervanına hoş geldin doğuma kadar çalışamicam ben galiba cok halsiz hissediyorum kendimi akşam bulaşığı bile yıkayamadan yattım öylece neyseki oğlum uyumuştu yoksa uyumak ne mümkün . ben bu aralar aşermeye başladım galiba canım cok fena birkaç şey istiyor daha alamadık bir türlü çıkmadı
![]()
ben artık merk etmiyorum kaç haftadır büyük bir sevinçle çıkyorum hooop bakıyorum artı..
kıyamam ben sanaaaa .. aşerdiğin şeye bayılıyorummm.. çıksa biran önceee
Menün çok güzel, ayyyy Özlücez ama napalım akşamları gel ama muhakkakkızlar inetrnetim bitti telden giremicem nir hafta aksamları girerim yazmaya
dünkü menum
sabah haslama yumurta btane
kk peynır
salatalık
kupa cay
bı dilim ekmek
öğlen ıkı galeta nescafe
aksam bi porsıyon patates yemegı
yogurt
sodalı ayran
ıkı lt su
spor leslıe 15 dk
tamam:)Menün çok güzel, ayyyy Özlücez ama napalım akşamları gel ama muhakkak![]()
canımm çok sevindimm.. inşallah yakında bebek haberini de alırız
Kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlarım, hep sevgiyle saygıyla yaşayacağımız günlerimiz olsun İnşaAllah
Eki Görüntüle 1791259