- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Sadece su yetmezki canim yediklerine dikkat edip sporda yapmalisin3 ile 4 litre arası şu içiyorum. Spor da yapıyorum ama tartıda etkisi hiç yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece su yetmezki canim yediklerine dikkat edip sporda yapmalisin3 ile 4 litre arası şu içiyorum. Spor da yapıyorum ama tartıda etkisi hiç yok![]()
Aynen canım bende merak ediyorum :)Evet ya bunu bende merak ediyorum çok su içmek ters etki yaparmiki bende 3 lt bazen daha fazla içiyorum
Hem diyet hemde spor yapıyorum hergün aksatmadan hemdeSadece su yetmezki canim yediklerine dikkat edip sporda yapmalisin
insallah cnm ama sanmam -1 cok :)Minnakmiinşallah agzindan duyayim minnak minicik olurumm
Ya biberli ekmek yememliydim ama sicak sicak aklimi celdii
Canim firsat buldukca ugra yoksa ipin ucu kaçıyor bendede telefonuda var 10000 olunca alfin ayakkabi hediyem oluyo
Ozaman sabah ac karnina en az -1sindir tebrik ederim![]()
insallah cnmCanım benim sende öylesin ve inşallah her şey güzel olacak.Bugün dinlendim moralim iyi şükür.Emirhanında ateşi az yükseldi.Yarın profesörden randevu alacağız.Bakılsın kuzumda içimiz rahat olsun.
Yediklerin ile alakalı olabilir.Geçen hafta her gün tartıldım ve bulgur ile bakliyat vücudumda su tutuyor.Birde sen hormon ilaçlarına başladın normal.Ödem atıcı çaylar iç canım tabi bu süreçte kullanabiliyorsan.
Ha hayyyy sensin hatırladım.Hadi moralini bozma ve canın kaçamak çektiği an beni aklına getir.Kadın 39 yaşında ve istediği kiloya 4 kilo kalmış diye düşün ve kaçamapı aldığın yere bırak canım.
O kadar kaçamaktan bir şey olmaz.Bugün sen onu kapatırsın.Maşallah çok iyi gidiyorsun.
Merhaba doktorcum.Nasılsın,fıstık kızın nasıl?
Vayyy çok iyi gidiyorsun.Sen adımsayar aldın değil mi? Telefona yüklenen adımsayar ile normal adımsayarı karşılaştırdım,telefon çok sayıyor bilgin olsun.
Suyu çoğalt,bu yaptığın ile yarın eksi çıkarsın üzülme.
Buraya gelmeyince ipin ucu kaçıyor.Kaçamak yapacağım zaman burası aklıma geliyor,bırakıyorum.
Sabah daha çok eksi çıkarsın.
harikasn cnm ama ıkı portakal cok gunde bırının yerne elma yıyebılırsn hm lıflı hem portakal kdar kalorılı olmaz tok tutarBiraz geç kalmış olsam da. Herkese merhabalar..
9 mart salı diyet günlüğüm
07.30 500 ml su
08.00 nescafe fincanı büyüklüğünde misli
09.00 yeşil çay
10.00 500 ml su
11.00 portakal
12.30 öğlen kahvaltısı : 500 ml su peynir Zeytun 1 haşlanmış yumurta domates maydanoz taze soğan 2 dilim tahıllı ekmek acik cay
14.00 yeşil çay
15.30 portakal
16.30 500 ml su
18.00 yeşil kahve
19.00 aksam yemegi : 500 ml su bulgur pilavı 1 kase yoğurt
20.00 2 bardak açık çay
21.00 portakal
22.00 500 ml su
00.00 bitki çayı
50 mekik 20 dakika işten gelirken yürüyüş
Evet haklısın bende farkındayım ama evde portakal vardı. Elma m bitti :)insallah cnm ama sanmam -1 cok :)
insallah cnm
harikasn cnm ama ıkı portakal cok gunde bırının yerne elma yıyebılırsn hm lıflı hem portakal kdar kalorılı olmaz tok tutar
Senin menün gayet güzel.Bulguru yediğim ertesi gün vücudum su tutuyor.Bilginiz olsun.Biraz geç kalmış olsam da. Herkese merhabalar..
9 mart salı diyet günlüğüm
07.30 500 ml su
08.00 nescafe fincanı büyüklüğünde misli
09.00 yeşil çay
10.00 500 ml su
11.00 portakal
12.30 öğlen kahvaltısı : 500 ml su peynir Zeytun 1 haşlanmış yumurta domates maydanoz taze soğan 2 dilim tahıllı ekmek acik cay
14.00 yeşil çay
15.30 portakal
16.30 500 ml su
18.00 yeşil kahve
19.00 aksam yemegi : 500 ml su bulgur pilavı 1 kase yoğurt
20.00 2 bardak açık çay
21.00 portakal
22.00 500 ml su
00.00 bitki çayı
50 mekik 20 dakika işten gelirken yürüyüş
Çok iyi gidiyorsun .Ödem için ne içiyorsun?Arkadaşlar acaba çok fazla su içmenin zararı var mı. Günde 3 ile 4 litre arasi iciyorum Ben bir haftadır hep aynı çıkıyorum çok dikkat etmeme rağmen. Hala 79.7![]()
Telefon ise fazla sayabiliyor.Bugun de su an itibariyle 4111 adim oldu en iyisi yatmadan 5000 e tamamlamaya calisayim
Bugün iyiyim şükür.Evet ben ikisini birlikte taşıdım arada fark çok oluyor. Sen nasılsın çalışma hayatına alıştın mı?Gulfiren nasilsin canim haklusin telefondaki adim sayar teli her oynattiginda sayiyor
Haklısın. Seni kutluyorum canım.Ben bıraktığım halde ipsiz 2.olmuşum.Kizlar ben size soylemistim ip atlama yarismasinda cok fazla ip atlatyanlarin hepsi yarin sapir sapir dokulur diye herkes dokuldu bi ben kaldim bir aylik sonuc 1. Benim cunku en istikrarli devam eden benim
Bulgur su tutar mı hiç bilmiyorum doğrudur dun aksam yenisi bulgur . Ödem için birşey içmemmi gerek. Valla ben hicbirsey bilmiyorum açıkçası ilk defa diyet yapıyorum. Diyetisyen de herhangi bir şey söylemedi bununla ilgili.Senin menün gayet güzel.Bulguru yediğim ertesi gün vücudum su tutuyor.Bilginiz olsun.
Çok iyi gidiyorsun .Ödem için ne içiyorsun?
Telefon ise fazla sayabiliyor.
Bugün iyiyim şükür.Evet ben ikisini birlikte taşıdım arada fark çok oluyor. Sen nasılsın çalışma hayatına alıştın mı?
Haklısın. Seni kutluyorum canım.Ben bıraktığım halde ipsiz 2.olmuşum.
Bulgur yediğiö günden sonra tartıldığım zaman fazla çıkıyorum.Çok denedim her seferinde fazla çıktım.Sen emziriyorsun ödem için ne kullanabileceğini diyetisyenine sor bence.Ben beşi bir arada çay içiyorum.Sen suyuda çok içiyorsun oda ödemi vücuttan atıyormuş.Bulgur su tutar mı hiç bilmiyorum doğrudur dun aksam yenisi bulgur . Ödem için birşey içmemmi gerek. Valla ben hicbirsey bilmiyorum açıkçası ilk defa diyet yapıyorum. Diyetisyen de herhangi bir şey söylemedi bununla ilgili.
3 ile 4 litre arası şu içiyorum. Spor da yapıyorum ama tartıda etkisi hiç yok![]()
Kizlar ben size soylemistim ip atlama yarismasinda cok fazla ip atlatyanlarin hepsi yarin sapir sapir dokulur diye herkes dokuldu bi ben kaldim bir aylik sonuc 1. Benim cunku en istikrarli devam eden benim
Bulgur su tutar mı hiç bilmiyorum doğrudur dun aksam yenisi bulgur . Ödem için birşey içmemmi gerek. Valla ben hicbirsey bilmiyorum açıkçası ilk defa diyet yapıyorum. Diyetisyen de herhangi bir şey söylemedi bununla ilgili.
Öğle 15.00
2 dilim küçük çavdar ekmeği
Bir dilim peynir
İki dilim domates
1 acı yeşil biber
Çay
2 gün kurusu 2 ceviz
Akşam 19.45
2 kepçe yayla çorbası
4 kaşık barbunya
Sarımsaklı yoğurtlu atom marul,roka,salatalık
1 gün kurusu 1 ceviz
21.00
Sütlü neskahve
2.5 litre su,2 bardak yeşil çay
30 dakika eliptik
50 mekik
30 ters mekik
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim.Karatayın bazı şeyleri mantıklı geliyordu ama diyetisyenlerin de az az sık sık söylemleri hep kafamı karıştırmıştı.Kendi yaşantımda diyetisyen ile de çalıştım.Bir ayda zar zor bir buçuk kilo verdim.Karatay ile bir haftada 1,5 kilo verdim ve beni şaşırtan baskülde yağ oranım 29.4 görmem oldu.Karatayın yöntemiyle yağdan gitti ve spor yapmadığım halde kasta artma oldu.Gerçekten şaşırdım.Şu an sadece 5 saat ara ile yiyorum ve akşam yemeğinden sonra bir şey yemiyorum.Şu sıra gece uykusuzluğundan emirhan ile geç uyandığımız için kahvaltıda geç oluyor.Buda 17-18 saat açlık oluyor ama uyandığım zaman hiç açlık hissetmiyorum.Bu şekilde yapıp da zayıflayanlar vardı ama bunun adını unuttum.
canımmmmmm cok sevindim ne güzel sorun olmamasını duymak en iyisi bebiş düşüncesini kafandan tamamen atmaya çalışman stres de cok etkiliyormuş çünkü hadi bakalım hiç ummadığın bir anda yakın zamanda gelir inşallah minik kuzucuğun
Günaydın kaptanım,aminnnnn.Günaydın kuzularbol bol yağ yakmalı bir gün olsun hepimize... Dikkat bu arada yarın tartı günü unutmayınız!!!!
yıllardır hayatı insülin direnci,diyetisyen,kilo alma kilo verme ve spor yapma ya da yapmamayla geçmiş birisi olarak karatayın çok mantıklı olduğunu söyleyebilirim.mesela diyetisyen listesinde 2-3 saatte bir beslenme oluyordu ve ekmek var.o zaman ben 2 saati bile zor ederdim ve sürekli açtım.aklımda sadece yemek fikri vardı.yok sebze ye yok et ye.yok çantanda şunu taşı yok bu.sonuç zar zor verilmiş 1-2 kilo ve akabinde fazlasıyla geri alma.şeker ilacı kullanmama rağmen kan değerlerim bile yıllarca hiç iyi olmadı.doktor ne tehditler etti bak insüline geçicem diye.ama benim aklım fikrim hep yemek ve tatlıdaydı.Bu arada söylemeden geçemeyeceğim.Karatayın bazı şeyleri mantıklı geliyordu ama diyetisyenlerin de az az sık sık söylemleri hep kafamı karıştırmıştı.Kendi yaşantımda diyetisyen ile de çalıştım.Bir ayda zar zor bir buçuk kilo verdim.Karatay ile bir haftada 1,5 kilo verdim ve beni şaşırtan baskülde yağ oranım 29.4 görmem oldu.Karatayın yöntemiyle yağdan gitti ve spor yapmadığım halde kasta artma oldu.Gerçekten şaşırdım.Şu an sadece 5 saat ara ile yiyorum ve akşam yemeğinden sonra bir şey yemiyorum.Şu sıra gece uykusuzluğundan emirhan ile geç uyandığımız için kahvaltıda geç oluyor.Buda 17-18 saat açlık oluyor ama uyandığım zaman hiç açlık hissetmiyorum.Bu şekilde yapıp da zayıflayanlar vardı ama bunun adını unuttum.