Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım maydonoz limon kürü dediğin nasıl oluyor?anlatırsan çook sevinirim.aç karnına mı içmek zorundasın ?
Evet :) sabah ac karnina 15 gun boyunca
1 avuc dolu dolu maydonoz blendirdan geciriyorsun 1 su bardagi su ile. Sonrasin da Suzuyorsun 1 adet limon sıkıp iciyorsun tadida cok guzel yesil erik suyu gibi
20 dk bekleyip uzerine bir sey yemiceksin
Meteblizmayi canlandiriyor bagirsaklarr bütün gunnn calisiyorr hic susmuyorrr :D
Odem atiyor tokluk hisse muhtesem tatli istegini kesiyorrrrrr yag yakiyoooo harika

1 avuc dolu dolu maydonoz blendirdan geciriyorsun 1 su bardagi su ile. Sonrasin da Suzuyorsun 1 adet limon sıkıp iciyorsun tadida cok guzel yesil erik suyu gibi
Meteblizmayi canlandiriyor bagirsaklarr bütün gunnn calisiyorr hic susmuyorrr :KK70:
Odem atiyor tokluk hisse muhtesem tatli istegini kesiyorrrrrr yag yakiyoooo harika

ah canım tam da aradığım şey desene :D katı meyve sıkacağım var onda olur heralde dimi? bide sabah çok erken uyanıyorum ben bunu aksamdan yapıp koysam bardağa sabah içsem sence olur mu yoksa uyanınca mı yapayım taze taze.evdekileri uyandırarak :D :D

Ok canım sadece fikrini almak istedim. Memnuniyetle seni aramızda görmek isteriz. Şimdi öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım benim :KK66:

tamam sevgili kaptanım biliyorum zaten kuralları eskilerdenim..inşallah kilo verme maceramı bu takımda tamamlarım :):):)

ah canım tam da aradığım şey desene :KK70: katı meyve sıkacağım var onda olur heralde dimi? bide sabah çok erken uyanıyorum ben bunu aksamdan yapıp koysam bardağa sabah içsem sence olur mu yoksa uyanınca mı yapayım taze taze.evdekileri uyandırarak :KK70: :KK70:
Taze olmali :) yapip hemen icilmeli

Taze olmali :) yapip hemen icilmeli
Yogurt kuru de var oda iyidir o gobek icin daha ziyade eritiyor
2 hafta boyunca 3 gun arayla(cok etkili cunki her gun olmaz) ac karnina 4 yemek kasigi yogurt 1 cay kasigi toz zencefil zerdecal tarcin yiyosun uzerine 1 saat bise yemicen 3 ogun bu sekilde bak karnin nasil iniyor
Ay gene yapamadim etiketi :D merops sana yazdım :d

Meteblizmayi canlandiriyor bagirsaklarr bütün gunnn calisiyorr hic susmuyorrr :KK70:
maydanoza bayılırım amma hamileyken düşüğe neden oluyo diye ,dogumdan sonra da sütü azaltıyo diye yıyemedım hıc hasretımm

Yogurt kuru de var oda iyidir o gobek icin daha ziyade eritiyor
2 hafta boyunca 3 gun arayla(cok etkili cunki her gun olmaz) ac karnina 4 yemek kasigi yogurt 1 cay kasigi toz zencefil zerdecal tarcin yiyosun uzerine 1 saat bise yemicen 3 ogun bu sekilde bak karnin nasil iniyor
Ay gene yapamadim etiketi :KK70: merops sana yazdım :d

ay canımm süpersin eve gitmeden direk attar'a uğrayayım ben.yaza kadar 10 kg vermem lazım en az iyice bunalımlara girdim stresten yiyorum durmadan bari yoğurt yiyim :D :D

Canımmm tünaydın evet bazen siteyle ilgili sıkıntı oluyor ara ara birisini vuruyor demekki sıra sendeydi:))))) amannn kotan bitmesin! Sensiz kalmayalım.
Yok canim yenilerim bende sizsiz kalamam:KK36:

Kizlar tatli krizlerim surekli tatli seyler yiyor olmm bende bi rahatsizlik mi tahlil falan yaptirmalimiyim.gerci kendimi bildim bileli hep boyleyim tatli canavariyim
Sekerine baktir bencede
kızlar selamlar.bende aranızda yarışmak istiyorum daha önce 13.takımda yarışıp 20 kg dan fazla verdim..sonra bir süre 5.takımdaydım 13.takım kapanmıştı çünkü..ama araya ameliyat ve tatiller girdi..98 den 70 e kadar inmiştim.şu an 75-76 arası gidip geliyorum.hedef kilom 58.ama sanki diyet yapmaktan çok sıkıldım 1,5 yıldır..son zamanlarda da oldukça sağlıksız besleniyorum bir dukan bir sebze diyeti derken motivasyonum iyice bozuldu..ve stresten hızla kilo aldım 2 ay içinde..aranızda yarışıp sizinde menülerinizden örneklerle giderek kalan kilomu vermek istiyorum.bu arada 27 yaşındayım ismim Dilara.
Hoşgeldin canim hedefine ulasmn dilegiyle:KK37:

Bugün karnabahar dan bi kısır yaptım ki harika oldu hwmse saglikli daha ne isteyim

Tass her yerimizz tasss sıkııı
Karninizi her zamam iceri cekinm kalcalari sikinn cok faydasi olcakk emin olunn..
Ben dayanamadim yine tempolu yuruyus yaptimm 1 saat 500 kcal
100 merdiven ciktim 5 dk/40 kcal
Aksam yemegi yemicem dedim ama yuruyusten sonra el ayak boşaldı 3 yemek kasigi kuru fasulye yedim 85 kcal (60g)
1 saat sonra da pilates ile sonlandiricam 250 kcal

Back
X