- 6 Mayıs 2013
- 3.825
- 3.130
- 133
Yetistim com sukur.kzim hala rahatsz onun pesinde kosturmaktan bugunun cuma oldgunu dahi unutmusumsevilay80 kuzummm nerelerdesin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yetistim com sukur.kzim hala rahatsz onun pesinde kosturmaktan bugunun cuma oldgunu dahi unutmusumsevilay80 kuzummm nerelerdesin?
Cok geçmiş olsun canim halen iyilesmedimiYetistim com sukur.kzim hala rahatsz onun pesinde kosturmaktan bugunun cuma oldgunu dahi unutmusum
Hi?mmm bezelyenin zamani geldi miKizlar market ten cok güzel bezelye aldim
Bayada aldim ayiklayp diftize koyucam bildiginiz guzel tarif varsa yazarmisiniz ben hep tavuklu yaparim
Hos geldin canim[/QUOT. hosbuldum:)
Cnm ah su disler bi de duygusal ki yapisik ikiz gibiyiz.wc yi bile kucagima aliyorum tek elle oyle temizliyorumCok geçmiş olsun canim halen iyilesmedimi
İyiz kaptanı m seni bekliyrzKızlar hu huuu ben geldim şu listeyi hazırlayıp paylaşalım dimi ama? Nabersiniz?
Ayyy tatlım işte öyle merakta kalın diye yazmıyorum, he heeee sanki sabah görseniz bir anda içinizdeki yağlar eriyip kilolar mı verceksinizİyiz kaptanı m seni bekliyrz
Dikkat ediyrum kaptanım sen kilomu hep geç yaziyon
Bende merak ediyrum.seni görünce gaza geliyim diye düşünüyorum.ama hep en son sen yaziyisunn![]()
Neyse yinede geldin ya bakkkk yoksa diskalifiye ederdimYetistim com sukur.kzim hala rahatsz onun pesinde kosturmaktan bugunun cuma oldgunu dahi unutmusum
Kolay gelsin BusecimKizlar market ten cok güzel bezelye aldim
Bayada aldim ayiklayp diftize koyucam bildiginiz guzel tarif varsa yazarmisiniz ben hep tavuklu yaparim
Kesinlikle zaten çok sağlıksızlar !! vazgecsin oyle seyleri eve sokup çocuklara kötü örnek olmasınAllahim esim yine marketten donmus gida almis dondurulmus pizza gibi bisey kizmayacagini bilsem cope atcktim.benim midemi bulandiriyo bu gidalar.
Bide icim de bi his var :d
Sabaha 1 kg vericekmisim gibi geliyor![]()
![]()
Iyi aksammlaar....
Yarin aksama dogru burda olacagim artik eve ne zaman gelirsem.. gezmelerde olacağım. .
Sabah yuruyusum tabiki olucak :d
Eve geldigim de artik pilates yaparim
Gittiğim yerdede biraz yuruyus yaptim mi idare ederim artik
Menuyu aksama gececegim :)
Sabah yaptim.Sen bugün kilo bildirimi yaptın mı? Her cuma saat 18 e kadar kilo bildirimi var mutlaka yapmalısınız ok?