Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın kızlar dün ki menüm akşama kadar çoook iyiydi ama akşam spordan sonra dayanamadım ve çikolata yedim..sauna da etkilemiş olabilir aç yaptım sporu.

bu sabah 09:00 2 dilim peynir yedim

öğle 12,30 haşlanmış tavuk yicem ve 1 kase yoğurt

akşam spordan önce 2 yumurta yemeyi düşünüyorum.

spor yine 1 saat yürüyüş hızlı tempo biraz da ağırlık çalışırım zamanım kalırsa

su:2 lt

Kizlar gectigimz gunlerde dikkat edemedigim icin 1 kilo artis var.sabah 74.5 tum ama kendime inaniyorum cumaya kadar daha vaktim var.sabah 30 dk hizli yuruyus yaptim.ons ogleden sonra da yaparim .dun de diyetisyene gittim.verdigi listede bugun ilk gunm.inancim var ben bu isi yapcm artik geriye donuslersen biktim.

canım diyet listeni paylaşabilir misin kilomuz yakın sayılır.bana da psikologum diyetisyene gitmemi önerdi.çok dengesiz beslendiğim için.ya çok yiyorum ya hiç yemiyorum.düzene sokmam lazım çok acil :)

Güzel bir gün olsun bayanlar .
yaşım 30 her sene kışın klo alıp yaz gelince zayıflamaya çalışırım 5,6 kilo verirdim ama geçen sene hiç kilo veremedim.kendimi bildim bileli hiç sabit bir kiloda kalmadım 2008 senesinde bazı nedenlerden dolayı çok zayıfladım daha doğrusu etrafımdakiler öyle söylüyordu ama ben farkında bile deyildim dolasıyla tadınıda çıkaramadım 2009 acak ayında evlendim ve yine farkına varmadan kilo almışım kilomun fazlalığından farkında deyildim eve baskül aldım bir tartıldım 75 küsür boyum 162 bu arada ilk diyetimle ozaman tanıştım bir hastanaenin diyetisyenine gittim bana bir liste ve egzersiz verdi yaptım kontrole gittiğimde tayini istemiş ve yerine yeni diyetisyen gelmeyince paramı iyade ettiler neyse ben devam ettim ve 13 kilo vermiştim ama çok zor olmuştu alışkanlıklarımdan vaz geçmek osenenin yazında diyet programıma devam edemedim mevsimsel dediğim gibi kışın alıp yayın vermek için uğraşıyorum şimdi yine 70 72 arası gidip geliyorum bu işin acemisi deyilim ama bu sefer nerden başlıycamı bilemiyorum h:oops:ayalim 52 kilo olmak artık eskisi gibi kolay veremiyorum kiloyu pko var yaş oldu yolun yarısı :KK17::KK48:amma yzasım varmış :oops:
Aramıza hoş geldin.
Günaydın Günaydınnn gunaydiiinnnn :KK70:
An itibarile 27 beden kot pant icine girmiş bulunuyorum :)
Hayırlı olsun senin adına sevindim.

Kizlar gectigimz gunlerde dikkat edemedigim icin 1 kilo artis var.sabah 74.5 tum ama kendime inaniyorum cumaya kadar daha vaktim var.sabah 30 dk hizli yuruyus yaptim.ons ogleden sonra da yaparim .dun de diyetisyene gittim.verdigi listede bugun ilk gunm.inancim var ben bu isi yapcm artik geriye donuslersen biktim.
Diyet listen hayırlı olsun.İnşallah bu sefer olur.

günaydın şekerli fıstıklaaarr
Günaydın canım.

günaydın kızlar dün ki menüm akşama kadar çoook iyiydi ama akşam spordan sonra dayanamadım ve çikolata yedim..sauna da etkilemiş olabilir aç yaptım sporu.

bu sabah 09:00 2 dilim peynir yedim

öğle 12,30 haşlanmış tavuk yicem ve 1 kase yoğurt

akşam spordan önce 2 yumurta yemeyi düşünüyorum.

spor yine 1 saat yürüyüş hızlı tempo biraz da ağırlık çalışırım zamanım kalırsa

su:2 lt
Sende hiç bir şey yememişsin.Bu şekilde de sağlıksız.

Şu an itibariyle 55.5 kiloyu sabitledim.Dün spor yapamadım başım çok ağrıyordu.Erken uyudum.
Dün öğlen 14.00

Küçük su böreği
Çay

Akşam
1,5 kepçe çorba
3 te 1 pide
1 bardak ayran
Roka

2 litre su spor yok.

selam kuşlaarrr..
sabah çocuğu fakülteye götürdüm bazı tetkikler için anamız ağladı yaaa.. dönünce de iş yoğunluğu .. ancak girebildimm
öpüyorum hepinizi
canım geçmiş olsun.hayırdır? bende büyük oğlumu alerji testi için götürücem 4 yaşını doldurunca ama ordaki yoğunluğu düşününce gözüm korkuyo
21 Mart Pazartesi menüm
Kahvalti
08.45 marul maydonoz ve misirdan olusan salata
1 altinbasak ustu zeytin ezmesi
1 kk peynir
1/2 dilim kızarmış ekmek+çay
Öğle
12.00 4 yk makarna
salata
14.00 1 orta sekerli Türk kahvesi
16.30 yulaf nesfit bir s.b süt ile
17.30 haslanmis tavuk
6 y.k makarna ve yoğurt
1,5 saat tempolu yuruyus arkasindan 100 tane yarim mekik 100 tane bacak çekme elli tane ters mekik
bugun de finito :)
çok karbonhidratlı bir gün olmuş. 2 kaşık makarna 1 dilim ekmeğe eşit.sen hesap et gerisini artık ve protein zayıflatıyo insanı ve tok tutuyo.sebze de ertesi gün su tuttuğu için ödem yapıyo ama 1-2 güne düzeliyo.
yaşım 30 her sene kışın klo alıp yaz gelince zayıflamaya çalışırım 5,6 kilo verirdim ama geçen sene hiç kilo veremedim.kendimi bildim bileli hiç sabit bir kiloda kalmadım 2008 senesinde bazı nedenlerden dolayı çok zayıfladım daha doğrusu etrafımdakiler öyle söylüyordu ama ben farkında bile deyildim dolasıyla tadınıda çıkaramadım 2009 acak ayında evlendim ve yine farkına varmadan kilo almışım kilomun fazlalığından farkında deyildim eve baskül aldım bir tartıldım 75 küsür boyum 162 bu arada ilk diyetimle ozaman tanıştım bir hastanaenin diyetisyenine gittim bana bir liste ve egzersiz verdi yaptım kontrole gittiğimde tayini istemiş ve yerine yeni diyetisyen gelmeyince paramı iyade ettiler neyse ben devam ettim ve 13 kilo vermiştim ama çok zor olmuştu alışkanlıklarımdan vaz geçmek osenenin yazında diyet programıma devam edemedim mevsimsel dediğim gibi kışın alıp yayın vermek için uğraşıyorum şimdi yine 70 72 arası gidip geliyorum bu işin acemisi deyilim ama bu sefer nerden başlıycamı bilemiyorum h:oops:ayalim 52 kilo olmak artık eskisi gibi kolay veremiyorum kiloyu pko var yaş oldu yolun yarısı :KK17::KK48:amma yzasım varmış :oops:
insan evlenince bi 10 kg alıyo :)) dediğin gibi her şey alışkanlık meselesi..bende de insülin direnci,pko ve hipotiroid var ama yemeyince zayıflıyosun.yani ben pko luyum zayıflayamıyorum diye bi şey yok.önce güzel düşün her şey güzel olsun.
Dunku menum
Sabah
Uc dilim sucuk
İki uc tane patates kizartmasi
Kk peynr
Uc zeytin
Bi dilim ekmek
Cay

Oglen
İki bardk cay
Patates salatasi bi kase
Bitane de Elmali kurabiye

Aksam bitane domates
İki lt su
Spor yuruyus yarim saat

Dun sapittim resmen sabah benm misafirim vardi oglen de ben gittim bole oldu
patates ekmek yerine geçiyo.akşamda hiç bi şey yememişsin.nasıl dayandın o kadar ?

kızlar 5 ten sonra yemek yememe sistemime göre menümü yazayım bakalım bu 1 haftada neler olacak.
sabah 09:00
1 haşlanmış yumurta,zeytin,peynir,1 avuç beyaz leblebi
öğle 12:30
4 kaşık müsliyi 1 bardak sütle karıştırdım,1 dilim su böreği
14:30
1 dilim kek,2 ceviz,1 kuru kayısı
16:45
2 tabak tavuk baharatlı,2 bardak ayran.2 ceviz
4 lt su,spor olarak ev temizliği :)

canım diyet listeni paylaşabilir misin kilomuz yakın sayılır.bana da psikologum diyetisyene gitmemi önerdi.çok dengesiz beslendiğim için.ya çok yiyorum ya hiç yemiyorum.düzene sokmam lazım çok acil :)
Tamam cnm eve gecince foto ceker yollarim
kızlar 5 ten sonra yemek yememe sistemime göre menümü yazayım bakalım bu 1 haftada neler olacak.
oooooo su boregi mi kaptanim duymasin

Güzel bir gün olsun bayanlar .
Aramıza hoş geldin.

Hayırlı olsun senin adına sevindim.

Diyet listen hayırlı olsun.İnşallah bu sefer olur.

Günaydın canım.

Sende hiç bir şey yememişsin.Bu şekilde de sağlıksız.

çünkü çoook şişkoyum 78 olmuşum :'( :'( bikaç kilo verdikten sonra sanırım düzenli beslenmeye başlıcam canım..burda sizin güzel menülerinizi takip edip diyetime devam etmeyi düşünüyorum aslında.yaza kadar 6 lı rakamları görsem artık.

canım geçmiş olsun.hayırdır? bende büyük oğlumu alerji testi için götürücem 4 yaşını doldurunca ama ordaki yoğunluğu düşününce gözüm korkuyo

çok karbonhidratlı bir gün olmuş. 2 kaşık makarna 1 dilim ekmeğe eşit.sen hesap et gerisini artık ve protein zayıflatıyo insanı ve tok tutuyo.sebze de ertesi gün su tuttuğu için ödem yapıyo ama 1-2 güne düzeliyo.

insan evlenince bi 10 kg alıyo :)) dediğin gibi her şey alışkanlık meselesi..bende de insülin direnci,pko ve hipotiroid var ama yemeyince zayıflıyosun.yani ben pko luyum zayıflayamıyorum diye bi şey yok.önce güzel düşün her şey güzel olsun.

patates ekmek yerine geçiyo.akşamda hiç bi şey yememişsin.nasıl dayandın o kadar ?
Valla dun oldu oyle.. Su ictim guruldadikca mide.. Hic bisey yemesen de hemen konusmaya basliyolar kilolarimdan diyetten sanki ustlerine vazife

Bugun itibatiyle diyet listeme uygulamaya basladim kizlar olmuyo oteki turlu ipin ucu kacbiliyo .. Sporumu da duzenli yapmaya basliyorm bugunden itubaren hergun ebru sallo plates cdm vardi bi saatlik o ve squat yapayim diyorum leslie ile isinip

Valla dun oldu oyle.. Su ictim guruldadikca mide.. Hic bisey yemesen de hemen konusmaya basliyolar kilolarimdan diyetten sanki ustlerine vazife
Canım ben mesela bulgur bana dokunuyor ki içli köfteye hayır demek için. Sabahları iş yerinde simit oluyo onun için de simit midemi yakıyo, doğumdan sonra midem çok hassaslaştı diyorum o zaman kimse ısrar etmiyo ya da ikram tabaklarında artık şöyle diyorum bunu yiyeyim sonra yine alırım vs diyorum ama yapmıyorum ya da tabağımdakini de bırakıp aradan Zaman geçirtip paket alayım evde yerim diyorum:)) kısacası her ısrara bir cvp buldum.

sağol canım , çok şükür bir sorun yok da bir iki tetkik istedi doktorumuz onlar da sadece fakültede var.. allah kolaylık versin canım çok yorucu oluyor..
ohh maaşalalh çok güzel .. sdece kek ve börek olmamaış
Kaptanim tembel karinca kek ve su boregi yemissssss :KK12::KK12::KK12::eek::eek::eek::eek::eek::eek::KK11::KK11:
hahhaahhaaaa süpersin valla ..
Bugun itibatiyle diyet listeme uygulamaya basladim kizlar olmuyo oteki turlu ipin ucu kacbiliyo .. Sporumu da duzenli yapmaya basliyorm bugunden itubaren hergun ebru sallo plates cdm vardi bi saatlik o ve squat yapayim diyorum leslie ile isinip
hadi afrocumm harikasın ..

Back
X