Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar bir de karın sıkılastirmak icin diyet ve spor harici ameliyatsiz alternatif bir uygulama ariyorum. nasil bisey yaptirabilirim internetten de ariyorum bulamıyorum?? su firsat sayfalarinda incelme paketleri var onlae hakkında bilginiz var mi acaba

eğer karnın çok gevşekse benim gibi ameliyat olabilirsin canım.karın germe ameliyatı oldum ben..tabi son çare olsun bu çoook çektim 15 gün hala da yüz üstü uzanırken canım acıyor :D ama genel olarak memnunum düzleşti karnım.eğer sarkma az sa çok rahat toparlarsın youtube'u aç video var bir sürü evde onları yap bence.şimdiden önlemini al düzelebilecekse daha kötü olmasın ;)

Bizim bir tanıdık bayan 50 yaşında güzellik merkezine gidiyor.Vakum ile yağları parçalıyorlarmış.125 cmden 119 cm inmiş 15 günde.

onu ben de duydum ama işe yaramadığını biliyorum canım.yağ eritmek için lazer lipo en güzeli ama o da çok ağrılıymış.en güzeli koşmak.son çare diğerleri.( diyorum ama meme ameliyatı olmak istiyorum ayrı :D :D )

Selamlar arkadaslar:)
20 mart menum
8:30 limonlu ilik su
9:30 kahvalti: 2 kk peynir, 10 zeytin
1 avuc yer fistigi
1 adet erik( mandalina buyuklugunde)
Domates, salatalik, maydanoz
1 haslanmis yumurta
1 tatli kasigi tahin bal karisimi
Avuc ici kadar ekmek
11:00 45 dk yuruyus
17:30 aksam yemegi
Kapuska -12 yk
Yogurt -4 yk
Salata- 1 buyuk kase( yagsiz, tuzsuz)
Ve 2,5 lt su
Saat 19 a kadar hersey guzeldi AMA canim acayip tatli istedi dayanamadim dondurma cikolata cerez yedim Allah ne verdiyse:KK43:
Haftada bir gun serbest demistim kendime o gun Bugun oldu:) sabahtan yesem bunlari cok daha iyi olacakti
AMA artik olan oldu kaldigim yerden daha gayretle devam..cumaya kadar kacamak yok eksileri gorucem bu hafta:KK66:
Cok kacirmissin :d

eğer karnın çok gevşekse benim gibi ameliyat olabilirsin canım.karın germe ameliyatı oldum ben..tabi son çare olsun bu çoook çektim 15 gün hala da yüz üstü uzanırken canım acıyor :KK70: ama genel olarak memnunum düzleşti karnım.eğer sarkma az sa çok rahat toparlarsın youtube'u aç video var bir sürü evde onları yap bence.şimdiden önlemini al düzelebilecekse daha kötü olmasın :KK66:
canim spora gidiyorum ama desteklemem lazim dışarıdan kavitasyon soguk lipoliz gibi seylerle. ama bunların nasi bi etki yaptigi nasil uygulandigi hakkinda hic fikrim yok:(

merhabalar cuma yarışma guruplarının başarı hikayelerini okudum ve çok etkilendim katılmak istedim April _2007 davet etti sağolsun , mezun olanların bazısı uzun sürede bazısı normal süresinde vermiş bende inşallah hayal ettiğim fiziğe kavuşurum sizlerle (benide aranıza alırmısınız):KK31:

canim spora gidiyorum ama desteklemem lazim dışarıdan kavitasyon soguk lipoliz gibi seylerle. ama bunların nasi bi etki yaptigi nasil uygulandigi hakkinda hic fikrim yok:KK43:

o zaman direk lazer lipo ol canım çok güzel inceliyorsun bölgeselse sorun;) ben bel çevreme düşnüüyorum biraz kilo verdikten sonra simitler canımı çok sıkıyo..

Merhaba kızlar. Diyet yaparken denemediğim kalmasın diye yöntemimi değiştirdim:)) 2 gündür gündüz Can'ımın istediğini yiyorum ama akşam 5 e kadar. 5 ten sonra sadece su, çay. Böylece vicdan azabıda duymuyorum. Bakalım bu işe yarayacak mı? En azından bebiş ek gıdaya geçene kadar bunu deniyim :))

Merhaba kızlar. Diyet yaparken denemediğim kalmasın diye yöntemimi değiştirdim:)) 2 gündür gündüz Can'ımın istediğini yiyorum ama akşam 5 e kadar. 5 ten sonra sadece su, çay. Böylece vicdan azabıda duymuyorum. Bakalım bu işe yarayacak mı? En azından bebiş ek gıdaya geçene kadar bunu deniyim :))

Canının istediği de çok olmasın sakın ! Yaniiii ;)

merhabalar cuma yarışma guruplarının başarı hikayelerini okudum ve çok etkilendim katılmak istedim April _2007 davet etti sağolsun , mezun olanların bazısı uzun sürede bazısı normal süresinde vermiş bende inşallah hayal ettiğim fiziğe kavuşurum sizlerle (benide aranıza alırmısınız):KK31:
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canım. Biraz kendinden bahsedermisin? Kilon kaç hedefin kaç kilo?

selam kuşlaarrr..
sabah çocuğu fakülteye götürdüm bazı tetkikler için anamız ağladı yaaa.. dönünce de iş yoğunluğu .. ancak girebildimm
öpüyorum hepinizi

Kızlar bir de karın sıkılastirmak icin diyet ve spor harici ameliyatsiz alternatif bir uygulama ariyorum. nasil bisey yaptirabilirim internetten de ariyorum bulamıyorum?? su firsat sayfalarinda incelme paketleri var onlae hakkında bilginiz var mi acaba
kavitasyon ultrason cihazı ile yağları parçalama işlemi ben daha önce gittim hiç fayda görmedim
karboksiterapi: ince bir iğne ile deri altına karbondioksit sanırım gaz veriliyor . buna bir arkadaşım gitmişti harikaa sonuç almıştı.. büyük bir hgazla ben de gitmiştim ama canım çok yanmıştı
laser lipoliz: çok güzel sonuçları var ama ufak bir operasyon gibi vcanın yanabiliyor.
son olarak fırsat sayfalarında çıkanlar işlemi doğrudürüst yapmıyrlar.. normal parası ile gittiğin gibi olmuyor .. örneğin benim gittiğim merkezde kavitasyon 30 dk baya da yoğun yapıp üstüne vakumlaama yaparken fırsat sitesinden gelenlere 1 dk yapıp vakum da yapmıyorlardı

şimdilik aklıma gelen bnlar
ben reformer pilatese gidiyorum ciddi anlamda sıkılaştım
hoşgeldiiiinnnn

Bugun ki Menu:
Sabah saat 6'da 1 saat tempo yürüyüş 500 kcal
Maydonoz limon kürü ( 15 dk ara )
Kahvalti etmedim acikmadim cunki

Saat 12'de 1 dilim ekmek 103 kcal (40g)
1 tatli kasigi köy salcasi 21 kcal (15 g)
Ekmegin ustune surup yedim

Saat 2'de 3 yemek kasigi mercimek corbasi 55 kcal (100g)
5 tane peynirli cubuk kraker 17 kcal (5g)

Saat 4'de 1 adet yesil elma 60 kcal
5 tane cubuk kraker peynirlo 17 kcal (5g)
2 lt su

Aksam saat 5 kapanis:
1 dilim ekmek 103 kcal (40g)
1tatli kasigi peynir 31 kcal (10g)

=407 kcal

( bugun cok cok az yedim kaloride oldukca dusuk bugun cunki midem kuculdu artik . Her yedigim ogun ara ogun gibi olur )

Yuruyusler egzersizler pilatese devam.. bu aksam kendime haftalik program hazirlicam egzersizler icin cunki kilo vercek biseyim kalmadi pek normal seyrinde devam edicem bunda sonra ustune pek dusmicem.
Haftada 3 gun pilates 2 gun karin egzersizleri olarak dusurucem .
Mekik eklicem programima gun icinde 100 mekik ile baslicam sabah aksam 20 şer olarak bolucem

Son düzenleme:
Bugun ki Menu:
Sabah saat 6'da 1 saat tempo yürüyüş 500 kcal
Maydonoz limon kürü ( 15 dk ara )
Kahvalti etmedim acikmadim cunki

Saat 12'de 1 dilim ekmek 103 kcal (40g)
1 tatli kasigi köy salcasi 21 kcal (15 g)
Ekmegin ustune surup yedim

Saat 2'de 3 yemek kasigi mercimek corbasi 55 kcal (100g)
5 tane peynirli cubuk kraker 17 kcal (5g)

Saat 4'de 1 adet yesil elma 60 kcal
5 tane cubuk kraker peynirlo 17 kcal (5g)
2 lt su

Aksam saat 5 kapanis:
1 dilim ekmek 103 kcal (40g)
1tatli kasigi peynir 31 kcal (10g)

=407 kcal

( bugun cok cok az yedim kaloride oldukca dusuk bugun cunki midem kuculdu artik . Her yedigim ogun ara ogun gibi olur )

Yuruyusler egzersizler pilatese devam.. bu aksam kendime haftalik program hazirlicam egzersizler icin cunki kilo vercek biseyim kalmadi pek normal seyrinde devam edicem bunda sonra ustune pek dusmicem.
Haftada 3 gun pilates 2 gun karin egzersizleri olarak dusurucem .
Mekik eklicem programima gun icinde 100 mekik ile baslicam sabah aksam 20 şer olarak bolucem
canim sen böyle nasil yasiyorsun :) ben halsizlikten ölürüm

kavitasyon ultrason cihazı ile yağları parçalama işlemi ben daha önce gittim hiç fayda görmedim
karboksiterapi: ince bir iğne ile deri altına karbondioksit sanırım gaz veriliyor . buna bir arkadaşım gitmişti harikaa sonuç almıştı.. büyük bir hgazla ben de gitmiştim ama canım çok yanmıştı
laser lipoliz: çok güzel sonuçları var ama ufak bir operasyon gibi vcanın yanabiliyor.
son olarak fırsat sayfalarında çıkanlar işlemi doğrudürüst yapmıyrlar.. normal parası ile gittiğin gibi olmuyor .. örneğin benim gittiğim merkezde kavitasyon 30 dk baya da yoğun yapıp üstüne vakumlaama yaparken fırsat sitesinden gelenlere 1 dk yapıp vakum da yapmıyorlardı

şimdilik aklıma gelen bnlar
ben reformer pilatese gidiyorum ciddi anlamda sıkılaştım

hoşgeldiiiinnnn
canim cok tesekkur
lazer lipolizden korktum biraz..operasyon gibi bisey istemiyorum ama karboksiterapi ilgimi cekti ona da bakiyim hemen:)

21 Mart Pazartesi menüm
Kahvalti
08.45 marul maydonoz ve misirdan olusan salata
1 altinbasak ustu zeytin ezmesi
1 kk peynir
1/2 dilim kızarmış ekmek+çay
Öğle
12.00 4 yk makarna
salata
14.00 1 orta sekerli Türk kahvesi
16.30 yulaf nesfit bir s.b süt ile
17.30 haslanmis tavuk
6 y.k makarna ve yoğurt
1,5 saat tempolu yuruyus arkasindan 100 tane yarim mekik 100 tane bacak çekme elli tane ters mekik
bugun de finito :)

yaşım 30 her sene kışın klo alıp yaz gelince zayıflamaya çalışırım 5,6 kilo verirdim ama geçen sene hiç kilo veremedim.kendimi bildim bileli hiç sabit bir kiloda kalmadım 2008 senesinde bazı nedenlerden dolayı çok zayıfladım daha doğrusu etrafımdakiler öyle söylüyordu ama ben farkında bile deyildim dolasıyla tadınıda çıkaramadım 2009 acak ayında evlendim ve yine farkına varmadan kilo almışım kilomun fazlalığından farkında deyildim eve baskül aldım bir tartıldım 75 küsür boyum 162 bu arada ilk diyetimle ozaman tanıştım bir hastanaenin diyetisyenine gittim bana bir liste ve egzersiz verdi yaptım kontrole gittiğimde tayini istemiş ve yerine yeni diyetisyen gelmeyince paramı iyade ettiler neyse ben devam ettim ve 13 kilo vermiştim ama çok zor olmuştu alışkanlıklarımdan vaz geçmek osenenin yazında diyet programıma devam edemedim mevsimsel dediğim gibi kışın alıp yayın vermek için uğraşıyorum şimdi yine 70 72 arası gidip geliyorum bu işin acemisi deyilim ama bu sefer nerden başlıycamı bilemiyorum h:oops:ayalim 52 kilo olmak artık eskisi gibi kolay veremiyorum kiloyu pko var yaş oldu yolun yarısı :KK17::KK48:amma yzasım varmış :oops:

21 Mart Pazartesi menüm
Kahvalti
08.45 marul maydonoz ve misirdan olusan salata
1 altinbasak ustu zeytin ezmesi
1 kk peynir
1/2 dilim kızarmış ekmek+çay
Öğle
12.00 4 yk makarna
salata
14.00 1 orta sekerli Türk kahvesi
16.30 yulaf nesfit bir s.b süt ile
17.30 haslanmis tavuk
6 y.k makarna ve yoğurt
1,5 saat tempolu yuruyus arkasindan 100 tane yarim mekik 100 tane bacak çekme elli tane ters mekik
bugun de finito :)
Gun boyu cok yemissin ama acisini cikarmissin :) yalniz soyliyim yedigini eritmissin sadece :) kilo kaybi bekleme gun icin :)

Back
X