Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menü çok güzel tatlım.. altınbvaşak 1 paket mi 1 tane miKizlar herkese iyi aksamlar
23 Mart Çarşamba menüm
Sabah 8.45 1 adet altinbasak
2 kk peynir maydonoz
2 zeytin ve cay
Ogle 2 kasik corba
avuc ici kadar mezgit izgara
3 kasik zeytinyagli enginar ve salata
Aksam 18.00 yarim kepce yogurt corbasi
4 yemek kaşığı barbunya
yasil salata.. Bugün ise gidip gelirken 20+20 dakika yurudum daha da halim yok simdi cay kuşburnu ve turk kahvesi keyfi yapiyoruz acik havada ohhhh gel keyfim gell :)
doktor hatası değilde , tüpler klipsleniyor bazen o açılabiliyor. siirtte iken bir personelimiz vardı 42 yaşında 3. ye böyle hamile kaldı, adeti gecikince de şüphelenmemiş baya bir süre menopza giriyorum galiba diye düşünmüş.. gebelik farkedildiğinde 3 aylıktı... çok nadir oluyor ama.. takma kafana aşkusuuuTüp bağlatmada da risk var mı?Doktor hatasıyla mı alakalı?Beş yaşına girecek oğlum sıkıntı olmadı hiç.39 yaşından sonra hamile kalmayayım bir de.
kaptaaannn koşşşşşş Sevilay pestil yemişşş diyecektim ama sorun değil datlum zarralı sayılmazzzBugunku mnm
Kahvalti az beyaz peynir.5 zeytin domates.1 dilim ekmk
Ara ( veli ziyaretindeydim mecbur yedim) 1 mini kare uzum pekmezli pestil
Ogle haslanms brokoli 1 karnibahar.3 ksk. Yogurt 1 dilim ekmk.salata
Ara 1 su brd yarim yagli tarcinli sut
4 gunkurusu
Aksm 5 ksk yesil mercimk salatasi.1 ince parmak kadaf tavuk sinitzel.2 ksk yogurt 1 dilim cvdr
Su 2.5 lt
Spor sabah 30 dk hizli yuruyus
Ogle 30 dk hizli yuruyus
ooo süpersin dosttummApriL_2007 gülersin değil mi? Ne kadar 33-34 göstersemde hayırlısı ile çocuklarımı büyüteyim.İkiside büyüdü şükür,en baştan gözüm yemiyor açıkcası.
Ben şu sıra yediklerimi yazmıyorum ama sporumu yapıyorum şükür.
20 dakika interval eliptik ile
5 dakika göbek eritme videosu
140 kerr yanlara eğilme
6 dakika germe
2 litre su, bitki çayı
ooo yavyummm pastalara börekelr havada uçuşmuş.. ama mazeretin var..Merhaba arkadaslar nasilsiniz? Diyetler iyi gidiyordur umarim:) April bir kac gundur baya yogunsun anladigim kadariyla Allah kolaylik versin..
22 Mart menum
8:30 limonlu ilik su
9:30 zencefilli limonlu bitki cayi
11:30-13:30 kahvalti( arkadasa davetliydim uzun surdu o yuZden)
1 kk peynir
2 zeytin
1 dilim peynirli kek, yarim kurabiye ve yarim dilim ekmek( aslinda yemicektim bunlari AMA benim kiz parcaladi yemek zorunda kaldim)
2 tane firinda sigara boregi
Bir avuc Badem+ceviz
3 tane gun kurusu
2 dilim portakal
1 cay kasigi recel
15:30.....45 dakika Jillian Michaels workout
18:30 aksam yemegi
3 dilim firinda karnibahar(yagsiz, unsuz)
5 kasik yogurtlu salatalik kabak
1 kase az yagli salata
19:00... 20 dk yuruyus
2,5 lt su
23 Mart menum
07:45 limonlu ilik su
08:30 kahvalti
1 haslanmis yumurta
Domates, salatalik
1 kk peynir
1 cay kasigi fistik ezmesi
Kucuk bi dilim kizarmis ekmek
2 dilim elma
1 tane avakado
15:00 bir kupa filtre kahve + 1 dilim yas pasta( bugun dogumgunumdu komsum surpriz pasta yapmis benim icin birlikte yedik:)
16:45.... 45 dakika hizli tempo yuruyus( yaspastayi eriteyim dedim:)
18:30..... 35 dk hizli tempo yuruyus
19:30 aksam yemegi
Karisik izgara
Salata
3 kasik bulgur pilavi
El buyuklugunde pide
2 dilim baklava( esim yemege goturdu dogumgunum oldugu icin baklava yedik
21:30.... 15 dk yuruyus
Veee
3 lt su
Bugun Boyle oldu ozel bi gun oldugu icin AMA yarin telafi edicem, hafif atlaticam gunu
idrar testinde hemen çıkmaz üzülme, bekle salıyı, dualarımız seninle tatlımmmCanim transferim kolay gecti bu sfer cok sukur .7. Gundeyim ama test yaptim cikmadi bu seferde tutmadi sanirim sali gunu kan vericem Allah tum isteyenlerede banada nasip etsin ins
ohh ohhh süpersinnnSabah tartildim dayanamadim oh ohhhhhh benden kilocuklar gidiyo gram gram da olsa oh oh gidiyo
![]()
benimde düşüktü ..iğnelerinden verdi doktorum kırıp yoğrda katıp kullanıyorum.. şu anda ayda 1 alıyorum hazirana kadar alıcam ..iç mutlkaa metabolziman da canlanırrrKızlarr tahlil yaptırmıştım birtakım Dvitaminin yokmuşvarmı bir tavsiyesi olan Dr um damla yazdı içeceğiz bakalım
![]()
yok beybicim paket değil 1 tanemenü çok güzel tatlım.. altınbvaşak 1 paket mi 1 tane mi
doktor hatası değilde , tüpler klipsleniyor bazen o açılabiliyor. siirtte iken bir personelimiz vardı 42 yaşında 3. ye böyle hamile kaldı, adeti gecikince de şüphelenmemiş baya bir süre menopza giriyorum galiba diye düşünmüş.. gebelik farkedildiğinde 3 aylıktı... çok nadir oluyor ama.. takma kafana aşkusuuu
kaptaaannn koşşşşşş Sevilay pestil yemişşş diyecektim ama sorun değil datlum zarralı sayılmazzz
ooo süpersin dosttumm
ooo yavyummm pastalara börekelr havada uçuşmuş.. ama mazeretin var..
iyiki doğdunnn selmaaaaa , iyiki doğdun selmaaaaa.. nice mutlu yılların olsun canımmm
idrar testinde hemen çıkmaz üzülme, bekle salıyı, dualarımız seninle tatlımmm
ohh ohhh süpersinnn
benimde düşüktü ..iğnelerinden verdi doktorum kırıp yoğrda katıp kullanıyorum.. şu anda ayda 1 alıyorum hazirana kadar alıcam ..iç mutlkaa metabolziman da canlanırrr
Tamam canımmm öyle yapayim :)Nasıl bir acıkmaysa o ! Neyse tekrar kahvaltı etmemissin en azından.bir ara öğün yapsaydın ya çok açlık çekme canım.
Doğum günün kutlu olsun canım.Merhaba arkadaslar nasilsiniz? Diyetler iyi gidiyordur umarim:) April bir kac gundur baya yogunsun anladigim kadariyla Allah kolaylik versin..
22 Mart menum
8:30 limonlu ilik su
9:30 zencefilli limonlu bitki cayi
11:30-13:30 kahvalti( arkadasa davetliydim uzun surdu o yuZden)
1 kk peynir
2 zeytin
1 dilim peynirli kek, yarim kurabiye ve yarim dilim ekmek( aslinda yemicektim bunlari AMA benim kiz parcaladi yemek zorunda kaldim)
2 tane firinda sigara boregi
Bir avuc Badem+ceviz
3 tane gun kurusu
2 dilim portakal
1 cay kasigi recel
15:30.....45 dakika Jillian Michaels workout
18:30 aksam yemegi
3 dilim firinda karnibahar(yagsiz, unsuz)
5 kasik yogurtlu salatalik kabak
1 kase az yagli salata
19:00... 20 dk yuruyus
2,5 lt su
23 Mart menum
07:45 limonlu ilik su
08:30 kahvalti
1 haslanmis yumurta
Domates, salatalik
1 kk peynir
1 cay kasigi fistik ezmesi
Kucuk bi dilim kizarmis ekmek
2 dilim elma
1 tane avakado
15:00 bir kupa filtre kahve + 1 dilim yas pasta( bugun dogumgunumdu komsum surpriz pasta yapmis benim icin birlikte yedik:)
16:45.... 45 dakika hizli tempo yuruyus( yaspastayi eriteyim dedim:)
18:30..... 35 dk hizli tempo yuruyus
19:30 aksam yemegi
Karisik izgara
Salata
3 kasik bulgur pilavi
El buyuklugunde pide
2 dilim baklava( esim yemege goturdu dogumgunum oldugu icin baklava yedik
21:30.... 15 dk yuruyus
Veee
3 lt su
Bugun Boyle oldu ozel bi gun oldugu icin AMA yarin telafi edicem, hafif atlaticam gunu
Bir haftada belli oluyor mu? İnşallah kanda çıkar.Güzel haber olsun.Canim transferim kolay gecti bu sfer cok sukur .7. Gundeyim ama test yaptim cikmadi bu seferde tutmadi sanirim sali gunu kan vericem Allah tum isteyenlerede banada nasip etsin ins
Liste işe yaradı demek.Kutlarım.Sabah tartildim dayanamadim oh ohhhhhh benden kilocuklar gidiyo gram gram da olsa oh oh gidiyo
![]()
D vitamini kullanımında kilo vermek hızlanıyor.Geçmiş olsun kardeşim.Kızlarr tahlil yaptırmıştım birtakım Dvitaminin yokmuşvarmı bir tavsiyesi olan Dr um damla yazdı içeceğiz bakalım
![]()
Sen bir diyetisyene git gitmelisin. Çok sağlıksız besleniyorsun.günaydın kızlar umarım herkes iyidir.bu sabah tahlil sonuçlarımı aldım kandaki yağ oranım yok denecek kadar az çıktı.doktor şaşırdı sen hiç yağ yemıyor musun dedi cidden de yemedim çok fazla..diyetisyene gitmemi önerdi.ne yapsam bilemedim..şimdiye kadar kendim verdim kilomu ama çok sağlıklı diyet yaptığım söylenemez aç bıraktım kendimi ya da çok yedim bozup..düzenli beslenmem şart.diyetisyene gitsem iyi olcak heralde.
Tesekkur ederim:) Bugun telafi edicez artikmenü çok güzel tatlım.. altınbvaşak 1 paket mi 1 tane mi
doktor hatası değilde , tüpler klipsleniyor bazen o açılabiliyor. siirtte iken bir personelimiz vardı 42 yaşında 3. ye böyle hamile kaldı, adeti gecikince de şüphelenmemiş baya bir süre menopza giriyorum galiba diye düşünmüş.. gebelik farkedildiğinde 3 aylıktı... çok nadir oluyor ama.. takma kafana aşkusuuu
kaptaaannn koşşşşşş Sevilay pestil yemişşş diyecektim ama sorun değil datlum zarralı sayılmazzz
ooo süpersin dosttumm
iyiki doğdunnn selmaaaaa , iyiki doğdun selmaaaaa.. nice mutlu yılların olsun canımmm
ohh ohhh süpersinnn
benimde düşüktü ..iğnelerinden verdi doktorum kırıp yoğrda katıp kullanıyorum.. şu anda ayda 1 alıyorum hazirana kadar alıcam ..iç mutlkaa metabolziman da canlanırrr
menü süper.. 22:30 geç değil mibugün ki menümü yazayım
sabah 10,00 1 dilim dil peyniri
öğle 12,30 fırında sebze patlıcan,kabak,domates,büyük tabak salata,1 kase yoğırt
akşam spordan sonra omlet yerim sanırım peynirli 22,30
spor 1 saat tempolu yürüyüş ( 7 km yürüyorum haftada 5 gün)
2 lt su
Ayyy benim oran çok düşük 3 çıktımenü çok güzel tatlım.. altınbvaşak 1 paket mi 1 tane mi
ooo süpersin dosttumm
ohh ohhh süpersinnn
çok çok az yiyorsun araogunler yap tatlım.bugün ki menümü yazayım
sabah 10,00 1 dilim dil peyniri
öğle 12,30 fırında sebze patlıcan,kabak,domates,büyük tabak salata,1 kase yoğırt
akşam spordan sonra omlet yerim sanırım peynirli 22,30
spor 1 saat tempolu yürüyüş ( 7 km yürüyorum haftada 5 gün)
2 lt su
Aksamdaki hafifliğini seveyim ben senindünkü menüm
08: 00 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir
10:00 şekersiz türk kahvesi
12:00 2 küçük boy ızgara tavuk, 1 bardak ayran
16:00 sade nescafe , 10 tane beyaz leblebi
18:30 1 tatlık kaşığı kakao katılmış 1 bardak sıcak süt, (bi de yemek pişiriken 2 parça et yedim pişmiş mi diye )
su:3 lt
spor: bölgesel hareketler ve 100 ip atlama
benimki de 6ydı.. sadece güneşle ilgili bir durum değil.Ayyy benim oran çok düşük 3 çıktı(( eee güneş yüzü görmezsem 3 yıldır olacağı buydu! İlacımı kullanacağım tabiii. Vayyy bilmiyordum metabolizmayı çalıştırdığını çok sevindim bende kara kara düşünüyorum kilo alıcam bu vitamin yüzünden diyeee:))))) Saol kuzum.
çok çok az yiyorsun araogunler yap tatlım.
eşim akşam saç traşına gitmek istedi ben de o gelene kadar sütle idare ederim dedim.. ama acıkmadım sonra da .. iyi olduuAksamdaki hafifliğini seveyim ben senin![]()
Ayyy benim oran çok düşük 3 çıktı(( eee güneş yüzü görmezsem 3 yıldır olacağı buydu! İlacımı kullanacağım tabiii. Vayyy bilmiyordum metabolizmayı çalıştırdığını çok sevindim bende kara kara düşünüyorum kilo alıcam bu vitamin yüzünden diyeee:))))) Saol kuzum.
çok çok az yiyorsun araogunler yap tatlım.
menü süper.. 22:30 geç değil mi
İşte işin içinde spor varsa bazen böyle olabiliyor. Sende haklısın canımakşam 22,00 de eve girmiş oluyorum canım sporum anca bitiyor.spordan önce de ofiste bişeyler atıştırıyorum ama eve geldiğimde çok aç hissediyorum kendimi.bişey yememeye çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum tabi.
Canm.insallah pozitifu gorursun de daha testte cikmasi icin erken 12. Gun falan cikar varsaCanim transferim kolay gecti bu sfer cok sukur .7. Gundeyim ama test yaptim cikmadi bu seferde tutmadi sanirim sali gunu kan vericem Allah tum isteyenlerede banada nasip etsin ins
Anladım canım Çokkk teşekkürler senide yoruyoruz beybimmm. Bilgiler için sağol bitanesin toktorcummmm.benimki de 6ydı.. sadece güneşle ilgili bir durum değil.
şöyle anlatayım
2 tür D vitamini var:
D2:bitkisel besinlerle alınır ve ciltte toplanır, burada güneş ışınlarından alınan UV etkisiyle başka bir maddeye dönüşür, bu madde de karaciğer ve böbrekte asıl D vitaminine dönüşür
D3 : vücutta kendimiz sentezleriz bir miktar da hayvansal besinlerle alınır. bu da karaciğer ve böbrekte asış D vitaminine çevrilir..
süt ,süt ürtünleri, yağlı balıklar, yumurta, mantar patates d vitamini açısından zengin yiyecekler.. eğer bunları az tüketiyorsak hem de kış mevsimindeysek veya güneşe çıkamıyorsak d vitamini seviyemiz düşüyor..
bitkisel kaynaklı en çok ptataes te var mesela biz de diyette çok sık yemiyoruz..
kilo aldırmıyor d vitamini kilo vermeyi hzlandırıyor ayrıca muck
bizim ara ogunlerimizde sana örnek olabilir canım çal gitsinöyle yapıcam canım beyaz leblebi aldım şimdi kendime acıktıkca yicem.