- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Itirafimi yaptim az sonra gorursun kaptanim
Umarım o açmayı yakmışsındır!! Bugünde lütfen daha dikkatli ol , tartıya son gün haberin olsun. Madem tadına bakamıyorum hepsini yiyorum diyorsun bakma tadlarına kuzumm zararlı çıkıyorsun sonra!
Aaaa öyle deme toparla kendini canımkızlar selam nasılsınız?benim keyifler kötü pek bişey yapamıyorum ama çok yememeye çalışıyorum..üst üste geldi herşey tatil dönüşü kendime gelemedim![]()

Eeee bir zahmet !!Sabah 40 dk yurumustum zaten .kendime ceza koydum aksma dogru 45 dk leslie 3 miles yapcm .o acmayi eritmeliyim.
ben fıstıkk gibiym ama sevilayı bilmeemmmm.. çikolatalı açma yemişşşşş .. kız ona kaptanım kızz
ispiyonladım ki seniiii..
olmuşa çare yok.. o zaman napıyoruzzz spoooorrr.. yarına da kaçamaksız bir menü.. ben de senin gibiyim.. tadımlık diye başlıyorum gerisi geliyor.. o yüzden tadına bile bakmıyorum artık.. off akşam yanımda dondurma yedier.. eşim 1 kaşık bari al sensi zboğazımdan geçmiyor dedi.. 1 kaşık alırsam gerisi gelir almıycam dedimm. şu son 5 kilomu da versem de bitse artık şu kasmalar.. rahat rahat yine yiyemiycem ama hiç değilse bu kadar kasmam..
canım benimm toparlanmaya çallış lütfen.. hadi bir spor programı yap kendine , spor endorfin salgılatır keyfin artar biraz
eveeett işte buuuuuu
Kalp kalp kalp :))))