- 5 Şubat 2016
- 6.477
- 9.873
- 148
anladım ben de devlete gittim de aynı sorunları yaşamıştım umarım en kısa zamanda siz de kurtulursunuz bu dertten,özel de çok pahalı değilmiş gerçi ama yapamazsam kendim ben de giderimValla devlete bundan seneleeer once ben de gittim ama yuzume bakmadan tahlilsiz biseysiz boyumu kilomu sordu sonrada bi kagit tutusturdu elime pcden cikarip hazir bunlari ye dedi ..tabiki ben kendi cabamla o zaman 62den 53e dusmustum ama bekardim dertsiz tasasiz sporumu yapiyodum menuye gore yiyodum onume geliyodu annem sagolsun..simdi dokuz aylik bir oglum var zaten kilo vardi biraz bir de dogum kilosu eklendi kendi kendime bisi yapmak istemedim emiyo oglum diye diyetisyene gittim eskisehirde baya unlu ayda 150tl ama gecen aydan bu yana 5kilo gitti.. Benim icin de zor maddi acidan tasinma asamasindayim ama psikolojim iyice kotulesmisti artik esim de bisey demedi onun icin hic gecinmez olmustuk kiskanclik vardi asiri derece cunku ben kiloluydum cirkindim ozguven diye bisey kalmamisti..
Su an gayet iyiyim marttan bu yana toplam dokuz kilo vermisim Daha da gidecek inssllah eylulde tatile gidicez ve benm hedefim o zamana kadar 55i gormek..