Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Valla devlete bundan seneleeer once ben de gittim ama yuzume bakmadan tahlilsiz biseysiz boyumu kilomu sordu sonrada bi kagit tutusturdu elime pcden cikarip hazir bunlari ye dedi ..tabiki ben kendi cabamla o zaman 62den 53e dusmustum ama bekardim dertsiz tasasiz sporumu yapiyodum menuye gore yiyodum onume geliyodu annem sagolsun..simdi dokuz aylik bir oglum var zaten kilo vardi biraz bir de dogum kilosu eklendi kendi kendime bisi yapmak istemedim emiyo oglum diye diyetisyene gittim eskisehirde baya unlu ayda 150tl ama gecen aydan bu yana 5kilo gitti.. Benim icin de zor maddi acidan tasinma asamasindayim ama psikolojim iyice kotulesmisti artik esim de bisey demedi onun icin hic gecinmez olmustuk kiskanclik vardi asiri derece cunku ben kiloluydum cirkindim ozguven diye bisey kalmamisti..
Su an gayet iyiyim marttan bu yana toplam dokuz kilo vermisim Daha da gidecek inssllah eylulde tatile gidicez ve benm hedefim o zamana kadar 55i gormek..
anladım ben de devlete gittim de aynı sorunları yaşamıştım umarım en kısa zamanda siz de kurtulursunuz bu dertten,özel de çok pahalı değilmiş gerçi ama yapamazsam kendim ben de giderim

Kizlar iyi geceler muhtemelen herkss uyudu ben daha cocuk salliyom:)
Ben artik gelemiyom buraya iki gundur de ilgaz mizmiz ne istiyo anlamadim bisey de yemiyo kafayi yicem dis geliyo heralde allahtan atesimiz cikmiyo..
Ben bu cuma da bildirim yapip izne ayrilayim aprilim

kız dur bii kırkın çıkmadı daha.. 3 aya kalmaz eskisinden zayıf olursun merak etme

Yokkk duramaz tez canlı :sus:

:KK70::KK70::KK70:

Tatlım bizim ceza vermemize gerek kalmıyor zaten 3 kez bildirimde bulunmayan diskalifiye ediliyor. Bu tür şeyler sorumluluk işi canım unutulmamalıdır :110: neysee!

Yaaaa öyle ONBİRİNCİ yani sonuncu güzelleri olduk :110: haftaya daha iyi olmalıyız bende de regl olma şişkinliği var olsam da hafiflesem keşke. Güzel kilolar veren arkadaşlarımız oldu da vermeyenler de olduğu için yüzde düştü kuzummm Hoppa

Ay evet tez canliyim sanirim duramiyorum. Bur de bayram etkeni var tabi. Incelmis eski kiyafetlerime sogar olmus olmak istiyorum. Havalar duzeldi bu hafta bebisle yuruyuse cikma planlarim var bakalim yapabilirsem.

aprilim ya diskalifiye oluyor ama grup ortalamalarimiz hep dusuyor o bildirimde bulunmayanlar yuzunden ve son haftalarda surekli birileri oluyor unutmua olan. Nisan nasildi ;)

ben geldimmm
bugünlerde iştahım resmen yok aslında iyi bir şey ama sağlıklı şeyler de tüketemiyorum kaslarım erir diye korkuyorum valla.
sabah 10.00 soya sütü ile yulaf pişirdim,içine tarçın,4 ceviz,2 hurma koydum
15 dal maydanoz
13.00 1 kase nohut yemeği,1 kase salata ve üzerine avokadolu fesleğen sosu(çok faydalı kızlar isteyene tarifini veririm)
18.30 1 tabak taze fasulye haşlaması üzerine biraz sos,2 armut
ara öğün yapamadım pek yarın yapacağım mutlaka:KK200:
bu hafta biraz üstlere çıkalım hep sonlardayızz gelin kızlar lütfeeen:110:

ben geldimmm
bugünlerde iştahım resmen yok aslında iyi bir şey ama sağlıklı şeyler de tüketemiyorum kaslarım erir diye korkuyorum valla.
sabah 10.00 soya sütü ile yulaf pişirdim,içine tarçın,4 ceviz,2 hurma koydum
15 dal maydanoz
13.00 1 kase nohut yemeği,1 kase salata ve üzerine avokadolu fesleğen sosu(çok faydalı kızlar isteyene tarifini veririm)
18.30 1 tabak taze fasulye haşlaması üzerine biraz sos,2 armut
ara öğün yapamadım pek yarın yapacağım mutlaka:KK200:
bu hafta biraz üstlere çıkalım hep sonlardayızz gelin kızlar lütfeeen:110:

Sen vejdteryandin demi. Hangi derecedesin. Yani bazilari ay nasil desem bilemedim sadece et balik tavuj yemeyenlerden misin yoksa yumurta vs de tuketmiyor musun. Bilmem derdimi anlatabildim mi

Sen vejdteryandin demi. Hangi derecedesin. Yani bazilari ay nasil desem bilemedim sadece et balik tavuj yemeyenlerden misin yoksa yumurta vs de tuketmiyor musun. Bilmem derdimi anlatabildim mi
anladım canım 2.5 yıl ovo-lacto vejetaryendim yani et balık tavuk vs (annesi ve yüzü olan tüm hayvanlar) yemiyordum.yeni vegan oldum yani artık yumurta süt ürünleri vs de tüketmiyorum:KK200: merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin çekinmeden.

anladım canım 2.5 yıl ovo-lacto vejetaryendim yani et balık m hayvanlar) yemiyordum.yeni vegan oldum yani artık yumurta süt ürünleri vs de tüketmiyorum:KK200: merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin çekinmeden.

Ay helal valla. Ben simdi vegan vejeteryan olabilirim desem yalan olur. Ama bir dusuncesi olup hayatina gecirrnleri takdir ediyorum. kozmetik alirken hayvandeneyi ilmamasina vs de dikkate diyorsundur o zaman degil mi

Ay helal valla. Ben simdi vegan vejeteryan olabilirim desem yalan olur. Ama bir dusuncesi olup hayatina gecirrnleri takdir ediyorum. kozmetik alirken hayvandeneyi ilmamasina vs de dikkate diyorsundur o zaman degil mi
evde çok fazla o tarz ürünüm var ama listeyi çıkardım geçen vegan bir parfüm aldım mesela,yavaş yavaş oluyor çünkü maddi açıdan da şu an hızlı ilerleyemiyorum.mesela deri giysilerim de var yalan yok onları şu an atamam da ama yeni bir şey alırken almamaya özen gösteriyorum.yani veganlık dediğin gibi bir yaşam felsefesi aslında,sanıldığı kadar da zor değil.ben vejetaryen olduğumda hayatta vegan olamam onlar bayağı delirmiş herhalde falan diye düşünüyordum ama bu konuda birazcık okuyup araştırınca kesinlikle vegan olmalıyım dedim.
ayrıca ben aslen adanalıyım ve eti çok severdim :D bence ben olduysam herkes olur

evde çok fazla o tarz ürünüm var ama listeyi çıkardım geçen vegan bir parfüm aldım mesela,yavaş yavaş oluyor çünkü maddi açıdan da şu an hızlı ilerleyemiyorum.mesela deri giysilerim de var yalan yok onları şu an atamam da ama yeni bir şey alırken almamaya özen gösteriyorum.yani veganlık dediğin gibi bir yaşam felsefesi aslında,sanıldığı kadar da zor değil.ben vejetaryen olduğumda hayatta vegan olamam onlar bayağı delirmiş herhalde falan diye düşünüyordum ama bu konuda birazcık okuyup araştırınca kesinlikle vegan olmalıyım dedim.
ayrıca ben aslen adanalıyım ve eti çok severdim :KK70: bence ben olduysam herkes olur

Simdi durust olacagim benim dusuncem vejeteryanliga ters. Soyle ki bitki ve hayvanlarin yenmek icin varoldugunu dusunuyorum (whatsapp utanan maymun :D) cok aman aman etci bi insan degilim. Ama su noktada iyi bi vegan olabilirim. Kozmetik vs icin hayvan deneylerine ya da cok kotu sartlarda uretime zorlanan tavuk ya da kotu kesim yapilan diger isletmelere karsiyim hic deri kuyafet almam. Kaz tuyu yastik vs almam alinmasina karsi cikarim. Yani o felsefenin insani noktasinda hic sorun yok ama yerim de :))

Simdi durust olacagim benim dusuncem vejeteryanliga ters. Soyle ki bitki ve hayvanlarin yenmek icin varoldugunu dusunuyorum (whatsapp utanan maymun :KK70:) cok aman aman etci bi insan degilim. Ama su noktada iyi bi vegan olabilirim. Kozmetik vs icin hayvan deneylerine ya da cok kotu sartlarda uretime zorlanan tavuk ya da kotu kesim yapilan diger isletmelere karsiyim hic deri kuyafet almam. Kaz tuyu yastik vs almam alinmasina karsi cikarim. Yani o felsefenin insani noktasinda hic sorun yok ama yerim de :))
süpersin,bence bu bile çok güzel bir şey:KK200: işin bir noktasına katılman ve saygı duyman bile mükemmel bir şey:KK68: ben de naveganlara yani vegan olmayanlara saygılıyım herkes özgür sonuçta,isteyen yer istemeyen yemez bu kadar:KK22:

süpersin,bence bu bile çok güzel bir şey:KK200: işin bir noktasına katılman ve saygı duyman bile mükemmel bir şey:KK68: ben de naveganlara yani vegan olmayanlara saygılıyım herkes özgür sonuçta,isteyen yer istemeyen yemez bu kadar:KK22:

Bncede isteyen yer istemeyen yemez ama veganlik zor. Disarida yemek yada davetlerde vs. Bn tavuk margarin kremsanti gibi seylri tuketmiyorum.bazen laf anlatmak cok zor oluyor insanlara.

anladım canım 2.5 yıl ovo-lacto vejetaryendim yani et balık tavuk vs (annesi ve yüzü olan tüm hayvanlar) yemiyordum.yeni vegan oldum yani artık yumurta süt ürünleri vs de tüketmiyorum:KK200: merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin çekinmeden.
Canm peki bu hyvansal proteini nerden aliyon sormasi ayip :) yanlis anlasilmasin eskiden ben de vejetaryenmisin bilmeden :) daha yeni yeni et tuketiyorum sagligim icin mecburen ..

Tatlislar ben daha yeni uyuyacagim cok yorucu bi gundu maalesef yarin da oyle ve diyetisyen gunum bakalim nolcak ..
Dunku menum
Sabah 10.00
Peynir kk
Bir dilim ekmek
Cay
Yumurta
Biber
Salatalik

Ara kivi

Oglen
Kofte dort tene
Ayran

Ara
Badem

Aksam 18.00
Alti kasik bezelye
İki kasik pilav
Salata on kasik

İki lt su
Spor yok malesef

Hayırlı ramazanlar bayanlar.Bu günlerde çok yoğunum. Büyük oğlum ortaokuldan mezun oldu. Küçüğün okula git gel, günler koşuşturma ile geçiyor. Böyle güzel olaylar olsun da bizde koşalım.Bu arada ben 500 gram aldım.Spor yapamıyorum. Acıkınca yemek yiyorum ve doyunca bırakıyorum.Bu şekilde beslendiğimden beri daha az yediğimi fark ettim.Sporda yapsam güzel olacak ama bakalım.Geçmişi okuyamadım.Daha sık gelmeye çalışacağım.

Bncede isteyen yer istemeyen yemez ama veganlik zor. Disarida yemek yada davetlerde vs. Bn tavuk margarin kremsanti gibi seylri tuketmiyorum.bazen laf anlatmak cok zor oluyor insanlara.
çok iyi yapıyorsunuz özellikle tavuk artık o kadar zararlı ki full antibiyotik ve hormon.bir belgesel izlemiştim food inc diye iyi ki yemiyorum dedim,alerjim var deyin bazen anlamıyor çünkü ben ancak böyle anlatabiliyorum :D

Canm peki bu hyvansal proteini nerden aliyon sormasi ayip :) yanlis anlasilmasin eskiden ben de vejetaryenmisin bilmeden :) daha yeni yeni et tuketiyorum sagligim icin mecburen ..
sağlığın için illa hayvansal protein almak zorunda değilsin :) ama veganlık zor zanaat yani bilinçsiz yapılırsa çok tehlikeli.ben 2.5 yıl vejetaryen iken çok araştırdım okudum. hatta hayvansal proteinlerin kanser yaptığı artık bilimsel çalışmalarla yayınlandı,annem lokal ileri meme kanseri oldu geçen sene.tedavisi bitince onu da vegan yaptım şimdi sağlığı düzeldi kontrolleri tertemiz çıkıyor.onkoloğu da et yemese de olur dedi,bitkisel proteinlerin vücudumuz için daha yararlı olduğunu öğrenmek isterseniz doktor murat kınıkoğlu'nu bir araştırın derim youtube'dan videolarını da izleyebilirsiniz.ama bize öğretilen çocukluktan beri şeyler var.bunları kırmak kolay değil,ben de veganlara deli gözüyle bakıyordum.yani ben "hayatta yapamam" demenizi de anlıyorum sadece bir araştırın derim:KK200:

Back
X