- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf kızlar yaa hava mı çarptı beni nedir anlamadım .. 1 haftadır kötü hissediyorum .. çarpıntı, uyku hali, başağrısı .. gecen tansiyonum yükseldi.. niye böyle oldum anlamıyorum.. tahlillerim normal, görünürde hiçbişey yok..
psikolojik galiba..tatilim mi geldi yoksa
Tarif enfesspordan önce de 1 şeftali,1 kaşık yulaf ve 1 kaşık yoğurdu karıştırıp yiyorum kızlar..eve geçince de soda içerim çok acıkırsam biraz karpuz belki.
offf kızlar yaa hava mı çarptı beni nedir anlamadım .. 1 haftadır kötü hissediyorum .. çarpıntı, uyku hali, başağrısı .. gecen tansiyonum yükseldi.. niye böyle oldum anlamıyorum.. tahlillerim normal, görünürde hiçbişey yok..
psikolojik galiba..tatilim mi geldi yoksa
Ben hiç koşamıyorum yaben ilk başladığımda 98 kg ile 5 te zor yürüyordum cnm..şimdi en az 6,6 6,8 in altına inmiyorum..hatta 15 dk koşuyorum..kilon azaldıkça hafifliyorsun..sen kaç kg sun ? ben 76 larda kaldım aylardır sinir oldum..
bugünkü menüm:
sabah 06.00 : smoothie(içindekiler;ananas,çilek,elma,kayısı,muz,avokado,salatalık,marul,tarçın,keten tohumu,chia tohumu.Tabii bunlardan azıcık azıcık,toplam 1 büyük bardak çıktı)
öğle 12.00 : 2 kaşık salata,5 kaşık bezelye yemeği,1 kase mercimek çorbası
akşam 16.30 : 1 kase salata,1 kase mercimek çorbası,2 kaşık patlıcan yemeği
ara 18.00 : şekersiz türk kahvesi,1 hurma
gece de sporumu yapacağımmin 45 dakika
Ben hiç koşamıyorum yaen fazla 4.5'ta yürüyebilirim o kadar.o da yürüyüşümün sonlarına doğru ancak. ben 90.500 ile başladım,gruba 87.400 ile dahil oldum ama şu an 83 kiloyum.sen yine 98'te iyi yapıyormuşsun ya ben bayılırım valla
metabolizmanı şaşırtman lazım aylardır 76'da isen.hedefin kaç?
offf yaaa çok ihtiyacım var.. bayramda annemlere gidicez belki orda dinlenirim biraz..teşhis de tedaviden senden doktorcum.hemen bir reçete yaz kendine ve tatile çık .![]()
sağol kuşum 14/10 oldu.. sonra hep 8/5 civarı.. izin ağustosta inşallah.. ama bayram vaaarrrr yuppiiiTarif enfes
Geçmiş olsun tatlıma, kaça çıktı peki??
Tatil sana gelmesin, sen tatile koşşizin ne zaman?? Bellimi?
bugünkü menüm:
sabah 06.00 : smoothie(içindekiler;ananas,çilek,elma,kayısı,muz,avokado,salatalık,marul,tarçın,keten tohumu,chia tohumu.Tabii bunlardan azıcık azıcık,toplam 1 büyük bardak çıktı)
öğle 12.00 : 2 kaşık salata,5 kaşık bezelye yemeği,1 kase mercimek çorbası
akşam 16.30 : 1 kase salata,1 kase mercimek çorbası,2 kaşık patlıcan yemeği
ara 18.00 : şekersiz türk kahvesi,1 hurma
gece de sporumu yapacağımmin 45 dakika
yavyuuummm harika gidiyorsun sakın bozma ..Gece gece 50 dakika yürüdüm,250 kalori yaktım.hız 5'e kadar çıktım sonunda![]()
süpersin canımmm , az yemişsin yürüme de süpppeerrMerhaba Kızlar
dun 10600 adım attım:)
dunku menum
iftar
kofteli turlu+salata
22:00 soda +3 hurma
23:00 erik (canım cok cektı)
sahur a kalkamadım ama aksam cok yedıgımden sıkıntı olmaz inşallah
su da yatana kadar 1 lt oldu
Gece gece 50 dakika yürüdüm,250 kalori yaktım.hız 5'e kadar çıktım sonunda![]()
Canım süper gidiyorsun ama Sahursuz olmaz birgün öncede yoktu galiba güçten düşersin kaslarından olursun. Yağdan gitsin kilolar ok?Merhaba Kızlar
dun 10600 adım attım:)
dunku menum
iftar
kofteli turlu+salata
22:00 soda +3 hurma
23:00 erik (canım cok cektı)
sahur a kalkamadım ama aksam cok yedıgımden sıkıntı olmaz inşallah
su da yatana kadar 1 lt oldu
Sorma yaaa çökmüş ne Ramazanmış arkadaşgünaydınlarrrr kızlar.buralar hepden sessiz sakin olmuş
nerelerdesiniz.herkeze ramazan rehaveti mi çöktü
Anneden alırsın sen o güzel enerjiyi bebişim mis misssssss :))) hakikatten bayağı yükselmiş sonrada çok düşük seyretmiş her gün ölç kontrol et balım gerçi sen zaten yapıyorsundur. Bak bakalım bikaç hafta...offf yaaa çok ihtiyacım var.. bayramda annemlere gidicez belki orda dinlenirim biraz..
sağol kuşum 14/10 oldu.. sonra hep 8/5 civarı.. izin ağustosta inşallah.. ama bayram vaaarrrr yuppiii
yavyuuummm harika gidiyorsun sakın bozma ..
süpersin canımmm , az yemişsin yürüme de süpppeerr
kızlar selam günümüz güzel geçsin inş..
sabah klasik kahvaltımı yaptım..öğlende salata ve somon yemeyi düşünüyorum.akşama bakılır
dün sporda çok kürek çektim her yanım sızlıyor.
bozar mıyım hiç tartıda güzel sonuçlar görüyorum,haftada o 2 kilo gidecek!yavyuuummm harika gidiyorsun sakın bozma ..
canım çok sağ ol ben 27 mayısta başladım 18 gün olmuş,bugün 82.500'ü gördüm.87.400 ile başlamıştım yaklaşık 5 kilo gitmiş.çok hırslandım,bu kilo bütün hayatımı etkiledi,bir de ben hayatım boyunca zayıftım 52 kilolardan çıktım65 hedefim ilk basta sonra belki 60..ama sinir oldum kendime..bide bütün gün aç kalıp akşam yemeğe saldırıyorum bazen..özellikle stresli olduğum günlerde..hemen hemen 1 yıldır 75 70 arasındayım.ordan inemedim haftasonları çok kaçamak yaptım falan..ama simdi sıkı bir tempoyla başlayıp 6 lı rakamları görmek istiyorum..sen genel olarak nasıl besleniyorsun canım.sen de güzel vermişsin.ne kadar zamanda düştün 87 den 83 e?
kızllaaaaarrr yaklaşık 1 haftadır varolan semptomlarım dün akşam spor sonrası hipoglisemi atağı ile zirveye ulaştı..
bugün dahiliye doktoru arkadaşımla konuştum.. biliyorsunuz uzun zaman protein diyeti yaptım artı yanında intermittan fasting ile.. ve geçen hafta normal diyete döndüm.. işte metabolizmam bunu kaldırmadı.. hiperglisemi ardından da reaktif hipoglisemi yaşıyoruöm. yani kan şekeri denem altüst oldu.. şimdi yeniden bünyeyi toparlamaca.. 3 aaatte 1 bişeyler yemem gerek diyetiseynle de görüştüm .. bakalım toparlayabilecek miyim.. çok şüküğr insülin direncim çıkmadı.. 2 haftaya düzelmezse şeker yükeleme testi yaptırıcam..
ahhhh ahhh bunların olacağını da bile bile yaptım ya ... ne diyeyim kendme..
Canım 3 saatte bir bir şey yemen çok iyi aslında,karatay yapıp sadece 2 öğün beslenmeyi çok ama çok zararlı buluyorum.sen öyle yapmıyorsundur da en iyisi 6 öğün yemek bence.yapamıyorsak min 4 öğün yemeliyiz,ben de öyle yapıyorum,üzüldüm senin adına ama toparlarsın,sağlığına çok dikkat etkızllaaaaarrr yaklaşık 1 haftadır varolan semptomlarım dün akşam spor sonrası hipoglisemi atağı ile zirveye ulaştı..
bugün dahiliye doktoru arkadaşımla konuştum.. biliyorsunuz uzun zaman protein diyeti yaptım artı yanında intermittan fasting ile.. ve geçen hafta normal diyete döndüm.. işte metabolizmam bunu kaldırmadı.. hiperglisemi ardından da reaktif hipoglisemi yaşıyoruöm. yani kan şekeri denem altüst oldu.. şimdi yeniden bünyeyi toparlamaca.. 3 aaatte 1 bişeyler yemem gerek diyetiseynle de görüştüm .. bakalım toparlayabilecek miyim.. çok şüküğr insülin direncim çıkmadı.. 2 haftaya düzelmezse şeker yükeleme testi yaptırıcam..
ahhhh ahhh bunların olacağını da bile bile yaptım ya ... ne diyeyim kendme..