Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugünkü menüm:
sabah uyanamadım :(
11.00 1 kase avokadolu salata,1 kase mercimek çorbası,3 yemek kaşığı bezelye yemeği
14.00 1 dilim ananas
16.30 aynı salata,aynı çorba,4 yemek kaşığı limonlu patlıcan yemeği
18.30 yarım keçiboynuzu
sabah spor yaptım yatmadan da yapacağım toplamı yazarım birazdan:KK55:

kızllaaaaarrr yaklaşık 1 haftadır varolan semptomlarım dün akşam spor sonrası hipoglisemi atağı ile zirveye ulaştı..
bugün dahiliye doktoru arkadaşımla konuştum.. biliyorsunuz uzun zaman protein diyeti yaptım artı yanında intermittan fasting ile.. ve geçen hafta normal diyete döndüm.. işte metabolizmam bunu kaldırmadı.. hiperglisemi ardından da reaktif hipoglisemi yaşıyoruöm. yani kan şekeri denem altüst oldu.. şimdi yeniden bünyeyi toparlamaca.. 3 aaatte 1 bişeyler yemem gerek diyetiseynle de görüştüm .. bakalım toparlayabilecek miyim.. çok şüküğr insülin direncim çıkmadı.. 2 haftaya düzelmezse şeker yükeleme testi yaptırıcam..
ahhhh ahhh bunların olacağını da bile bile yaptım ya ... ne diyeyim kendme..

Ahhhh ah çok geçmiş olsun arkadaşım. Nasılda etkilemiş diyet. Lütfen kendine dikkat et sık sık az az ye. Demekki hep doğru olan 3 ana 3 ara imiş :(

Gunaydınlar

Çok geçmiş olsun ispanyolcum

Dunku menum
iftar
kerevizli kabaklı corba
taze fasulye
salata
21:30
turk kahvesı+3 hurma+ 1 porsıyon cılek+bir şekersiz kurabıye kucuk
2:00
3 ceviz +kapalı avuc gojı berry+domates salatalık biber zeytın peynir + 1 haşlanmış yumurta+az sucuk
Mükemmel menün ;) şekersiz kurabiyeyi nerden buldun :)))) kendin mi yaptın??

çok geçmiş olsun doktorcum.anlayamadığım şey şu protein diyetinden sonra normal diyete dönmen mi seni rahatsızlandırdı yoksa protein diyeti yüzünden şimdi mi semtomlar çıkıyor.
hipoglisemi çok kötü bir şey oluyor aman sık sık az az ye ki sorun yaşama.ben şekerimin 27 olduğunu bile görmüş biri olarak o hali bilirim.insilün direncin çıkmamış şükür ki toplanman kolay olur
sağol kuzumm.. muhtemelen düşük karbonhidrattan yükseğe çıkınca oldsu.. 3 ana 3 ara öğün yapıcam. diyetisyen desteğiyle toparlıycam inşallah..
Canım 3 saatte bir bir şey yemen çok iyi aslında,karatay yapıp sadece 2 öğün beslenmeyi çok ama çok zararlı buluyorum.sen öyle yapmıyorsundur da en iyisi 6 öğün yemek bence.yapamıyorsak min 4 öğün yemeliyiz,ben de öyle yapıyorum,üzüldüm senin adına ama toparlarsın,sağlığına çok dikkat et:110:
sağol canımm.. eveet bir kez daha bu noktaya geldim.. eski arkadaşlar bilir ne kadar diyet varsa deneyip en son böyle olmuyor en güzeli en az 4 öğün diye kararımı verip sonra yine şok diyetlere yöneldim. bu sefer olmayacak ama bıraktım artık şok diyetleri

bugünkü menüm:
sabah uyanamadım :KK43:
11.00 1 kase avokadolu salata,1 kase mercimek çorbası,3 yemek kaşığı bezelye yemeği
14.00 1 dilim ananas
16.30 aynı salata,aynı çorba,4 yemek kaşığı limonlu patlıcan yemeği
18.30 yarım keçiboynuzu
sabah spor yaptım yatmadan da yapacağım toplamı yazarım birazdan:KK55:

1.5 saat yürüdüm(45+45 şeklinde),toplam 460 cal yakmışım:KK31:
ayy bayılıyorum sanaaaaa süpersin..
Günaydınnnnn fıstıklar :KK200:

Ahhhh ah çok geçmiş olsun arkadaşım. Nasılda etkilemiş diyet. Lütfen kendine dikkat et sık sık az az ye. Demekki hep doğru olan 3 ana 3 ara imiş :KK43:
canım yaaa biliorsun ben hep bunu yapıyorum, 5te 5 , dukan, hurma bunları deneyip sonra verdğimden fazlasını alıp pişman olmuştum.. . ama bu sefer sağlığım çok etkilendi..inşallah doğru yoldayımdır
Gunaydınlar

Çok geçmiş olsun ispanyolcum

Dunku menum
iftar
kerevizli kabaklı corba
taze fasulye
salata
21:30
turk kahvesı+3 hurma+ 1 porsıyon cılek+bir şekersiz kurabıye kucuk
2:00
3 ceviz +kapalı avuc gojı berry+domates salatalık biber zeytın peynir + 1 haşlanmış yumurta+az sucuk
sağol kuzum.. harikasın valla.. oruç tutup bu kadar güzel beslenmişsin..su da 1.5 lt olduysa süper
günaydın arkadaşlar

dünkü menüm
sabah:1,5 yumurta-1 dlm ekmek-domates-salatalık
öğlen:1 tabak mercimek çorbası-1 dilim ekmek
akşam:2 tavuk baget-2 dilim fırında kabak mücver
gece :1 kase cacık

3 lt su-2 fincan yeşil çay
çok çok güel çoookkk güzeeelll

sağol canımm.. eveet bir kez daha bu noktaya geldim.. eski arkadaşlar bilir ne kadar diyet varsa deneyip en son böyle olmuyor en güzeli en az 4 öğün diye kararımı verip sonra yine şok diyetlere yöneldim. bu sefer olmayacak ama bıraktım artık şok diyetleri

canım sen daha süpersin ama bir daha sakıııın şok diyet yapma.ben sana kilo alma hikayemi anlatayım bak.4 yıl önce falan 60 kiloydum vereceğim sadece 5 kilo vardı,ama ben ne yaptım? gittim o lahana çorbası,3 öğün patates vs diyetlerini yaptım ve 2 ayda 52 kiloya düştüm.ve bu kiloyu koruyamadım 6 ay direndim ve hepp diyet yapmak zorunda kaldım hep.yediğim 1 kaşık sebze bile yaradı bana ve sonuç?4 yıl boyunca her yıl +10 kilo min kattım kiloma :KK43: 90.500 'ü bile gördüm tartıda.artık akıllandım,yiyerek ve sporla veriyorum.eğer kilo vermen durduysa,detoks suları vs deneyebilirsin ama asla aç kalma.

ispanyol ispanyol evde blender'ın varsa smoothie yapsana,çok güzel tarifler var internette.ben kafama göre yapıyorum.hem tok tutuyor hem kalorisi çok düşük.hem de lifli olduğu için çok iyi.mesela her gün 1 öğünü smoothie ile geçir?

canım çok sağ ol ben 27 mayısta başladım 18 gün olmuş,bugün 82.500'ü gördüm.87.400 ile başlamıştım yaklaşık 5 kilo gitmiş.çok hırslandım,bu kilo bütün hayatımı etkiledi,bir de ben hayatım boyunca zayıftım 52 kilolardan çıktım :KK43:
şimdi ilk hedefim 69 benim de.6'lı rakamları görmek istiyorum artık.Her gün beslenmemi buraya yazıyorum ama genel olarak yaptıklarımdan bahsedeyim.öncelikle hiç kaçamak yapmıyorum,haftada 1 bile.(çünkü ben iradeli değilim pek,o bir olur iki,üç...)sabahları çok erken yapmaya çalışıyorum kahvaltımı,her gün olmuyor ama 6 gibi yapmaya çalışıyorum.gece oturmak bana kilo aldırdı,bu yüzden 11-5 arası uyuyorum ama dünkü kahve beni uyutmadı daha da akşam içmem:kahve:gece metabolizmamız için kesinlikle uyumamız lazım,yemesek bile gece oturmak kilo aldırıyor.
sabahları ilk işim yarım limonla ılık-sıcak arası limonlu su içmek.Büyük su bardaklarında,yarım saat sonra da kahvaltı yapıyorum.onlar belli zaten,ya smoothie,ya yulaf,ya da zeytin domates salatalık vs
öğle ve akşamı biraz kaçırırsam ara yok,ama 6 öğün sık sık yemek çok önemli,sen aç bırakınca o akşam yediğin her şey yağ oluyor,vücut kıtlık var olarak algılayıp depo yapıyor:bicak:o yediklerinin hepsini 6 öğüne bölsen haftada 1.5-2 gider.
şekeri,unu,yağı hayatımdan çıkardım.
günde 3 tane bitki çayı içiyorum,stresli olunca passiflora çayından iç sen de,doğadan'ın var.yeşil çay,adaçayı,rezene bunlar önemli ödem de attırıyor.
sabah 6'da başladığım için yemeye akşam 6'da bırakıyorum.meyve bile yemiyorum,hiçbir şey yemek yok.
başkaa spor yapıyorum ama sporum çok düzensiz,onu da bir plana sokacağım kısa zamanda:skandal:
bu kadar canım tüm yaptıklarım bir dene özellikle az az sık sık ye.
bir de günde 2.5 lt (min) su içiyorum.
aralarda kuruyemiş,kuru meyve,taze meyve yiyorum.
ana öğünlerde salata ve çorba artık hep koyuyorum,yanına da birkaç kaşık ana yemek,ekmek falan yok.bu kadar:KK68:

canım süpersin.gayet sağlıklı besleniyormuşsun.benim çok düzensizleşti son zamanlarda.akşama kadar aç kalıp akşam saldırıyordum.sporu pek aksatmamaya calsııyorum allahtan ama aç aç sporda da canım çıkıyo bişey yapasım gelmiyo açıkcası.5 kg da büyük başarı 20 günden az sürede maşallah.böyle devam edersen çok rahat görürsün 6 lı rakamları :KK55::KK200:

sağol kuzumm.. muhtemelen düşük karbonhidrattan yükseğe çıkınca oldsu.. 3 ana 3 ara öğün yapıcam. diyetisyen desteğiyle toparlıycam inşallah..

canım yaaa biliorsun ben hep bunu yapıyorum, 5te 5 , dukan, hurma bunları deneyip sonra verdğimden fazlasını alıp pişman olmuştum.. . ama bu sefer sağlığım çok etkilendi..inşallah doğru yoldayımdır

sağol kuzum.. harikasın valla.. oruç tutup bu kadar güzel beslenmişsin..su da 1.5 lt olduysa süper

çok çok güel çoookkk güzeeelll
1,5 a baya yakın içtim belki de olmuştur

günaydın arkadaşlar

dünkü menüm
sabah:1,5 yumurta-1 dlm ekmek-domates-salatalık
öğlen:1 tabak mercimek çorbası-1 dilim ekmek
akşam:2 tavuk baget-2 dilim fırında kabak mücver
gece :1 kase cacık

3 lt su-2 fincan yeşil çay

Güzel menün fıstığım ;)

fitblack fitblack simdi yeni basladigin ve verecek cok kilon oldugu icin oyle 2ser 3er gidiyor. Fazla odem vs atilip vucudun bu duzene alisincs daha az gidecek. Beklentilerini cok yuksek tutup hayal kirikligi.yasama.. en saglikli olani haftada yarim kilo verip ayda 2 kilo vermek.

fitblack fitblack simdi yeni basladigin ve verecek cok kilon oldugu icin oyle 2ser 3er gidiyor. Fazla odem vs atilip vucudun bu duzene alisincs daha az gidecek. Beklentilerini cok yuksek tutup hayal kirikligi.yasama.. en saglikli olani haftada yarim kilo verip ayda 2 kilo vermek.
yok canım biliyorum zaten kendime şöyle dedim; ilk 1 ay haftada 2 kilo,sonraki aylar haftada 1 kilo.benim kilom cidden fazla olduğu için haftada yarım kilo beni pek kurtarmaz,69'a kadar böyle. sonrası allah kerim artık bakalım

Son düzenleme:
canım süpersin.gayet sağlıklı besleniyormuşsun.benim çok düzensizleşti son zamanlarda.akşama kadar aç kalıp akşam saldırıyordum.sporu pek aksatmamaya calsııyorum allahtan ama aç aç sporda da canım çıkıyo bişey yapasım gelmiyo açıkcası.5 kg da büyük başarı 20 günden az sürede maşallah.böyle devam edersen çok rahat görürsün 6 lı rakamları :KK55::KK200:
akşama kadar aç kalıp spor yaparsan bir de kasları yakmayasın :( ben mesela spordan önce mutlaka 1 muz yiyorum kocaman,ya da badem ceviz,onların enerjisi ile daha iyi yapılıyor.min 4 öğün yemeliyiz,valla bazen ben de sabahları uyanamıyorum o gün 3 öğün oluyor çok halsiz oluyorum bütün gün falan,vücudum alışmış.ama artık aksatmadan 6 öğün yapmaya çalışacağım,en kötü 4 öğüno_O

canım sen daha süpersin ama bir daha sakıııın şok diyet yapma.ben sana kilo alma hikayemi anlatayım bak.4 yıl önce falan 60 kiloydum vereceğim sadece 5 kilo vardı,ama ben ne yaptım? gittim o lahana çorbası,3 öğün patates vs diyetlerini yaptım ve 2 ayda 52 kiloya düştüm.ve bu kiloyu koruyamadım 6 ay direndim ve hepp diyet yapmak zorunda kaldım hep.yediğim 1 kaşık sebze bile yaradı bana ve sonuç?4 yıl boyunca her yıl +10 kilo min kattım kiloma :KK43: 90.500 'ü bile gördüm tartıda.artık akıllandım,yiyerek ve sporla veriyorum.eğer kilo vermen durduysa,detoks suları vs deneyebilirsin ama asla aç kalma.
sağol canımm.. bundan sonra yapmam zaten..doğum kilolarımın çoğunu verdim .. 2-3 kilo akldı zaten.. o da az az gitsin..
ispanyol ispanyol evde blender'ın varsa smoothie yapsana,çok güzel tarifler var internette.ben kafama göre yapıyorum.hem tok tutuyor hem kalorisi çok düşük.hem de lifli olduğu için çok iyi.mesela her gün 1 öğünü smoothie ile geçir?
birara çok niyetlendim. sonra protein diyeti yapınca vazgeçtim. deneyeyim diyorum ama evde pek kalmadığım için kaynıyor hep

Back
X