Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence bu olculme isini de kurallastiralim..
hatta bu cezanin herkes icin yaptirimi varsa, su icmeme icin ceza olabilir mi acaba ne dersiniz??
demek ki suyu seviyor ve rahat tüketiyorsun.Günde 2 ltre su mu dediniz? Ya benim gibi en az 3-4 lt tüketenler ne olacak???
bhk cım bu su içememe nedenlerini bi araştıralım mı canikom, uzun vadede çok zararlı bir hareket..
böbrekler için özellikle de hı?
yarın için böyle bir araştırma yapabilrimisin? genel olarak internet camiasında nasıl nedenler varmış, ve sendeki nedenler ile kıyaslamlıbir şekilde yapabilirmiyiz canikom?
not: bu 2lt su içemeyince kk cezası olmadı işlemedi pek :) yeni bir yaptırım bulana kadar, günlük içtiğimiz suyu 1 bardak artırma önerisinde bulunuyoruma.s
ayy inanmıyorum ya:1no2:
sürekli bu su içmemeye bir ceza gelecekse ben katılamıcam ama...
bi ceza yeni bitti,
sen yeni ceza koyalım diyosun herbalcimbenneyaptımki
bence illa böyle bir ceza olacaksa her hafta kilo alanların cezası olsun
ya hep karar veriyorum yediklerimi yazıcam falan diye ama hep bi aksaklık çıkıyo inanın ama bilgisayar bulmuşken yazayım canım çok sıkkın diyete falan adapte olamıyorum diyet yapmak istemiyorum arkadaştan dönüşte başım döndü anlamadım 4 -5 basamak düştüm kucağımda efe de vardı Allah ıma binlerce şükür yarabbim hiç bişey olmadı bi ara yüzünü basamaklara vurduğunu kan olduğunu zannettim kahroldum gözümü her kapattığımda efe kucağımdan fırlıyo falan resmsn piskolojim bozuldu öyle bi durumda ne yapardım Allah ım ya ne kadar şükretsen azdır anlatamıyorum hislerimi sizi ihmal ediyorum farkındayım ve çok üzülüyorum inanın ama gerçekten bi süre ara vermek istiyorum şuan üzgünüm 2 gün sonra pişman olabilirim ama kaptanım izin veriirse 11 haziran a kadar ara versem iyi olur
yarın da yokum ama cevap vermem gerek..
..................
neyse..
biraz canım sıkıldı benim..
su içebildiğim bir günün ertesi günü görüşebilmek umuduyla..
bence illa böyle bir ceza olacaksa her hafta kilo alanların cezası olsun
.........
cococum da birinden bahsetmişti,
gelince diyiversin.
ya herbalım bak üzüldüm şimdi.
önce kural kural diye debelendim,
şimdi de istemiyor huysuzluk yapıyor durumundayım.:bbo:
hemen bir kaçşey yazıp çıkıcam.
1.nescafe kuralı direk diyetle ilgli değil bana göre ve sadece biz emziren anneler için olan bir kural olduğu için müdehale hakkı buldm kendimde.
2.eşleşme konusunda dile getirdiğim sadece öneriydi,olmadı,isyan cıkarmadım.
3.su konusu da motivemle alakalı değil,ben dün bir yudum bile su içemedim desem??
4.bir diktatörlük mü işliyor takımımızda?kaptanım kural koyar,kayıtsız şartsız işlenir,hiç mi eleştirilmez?
5.ortalık karıştı demişsin..bence karışmadı ama karıştıran durumunda olmak çok üzdü beni cidden..
neyse daha fazla yazamıcam.
görüşürüz
ohh bea 1 tr su bitti .hihoyyyt saat daha 12..![]()
ya hep karar veriyorum yediklerimi yazıcam falan diye ama hep bi aksaklık çıkıyo inanın ama bilgisayar bulmuşken yazayım canım çok sıkkın diyete falan adapte olamıyorum diyet yapmak istemiyorum arkadaştan dönüşte başım döndü anlamadım 4 -5 basamak düştüm kucağımda efe de vardı Allah ıma binlerce şükür yarabbim hiç bişey olmadı bi ara yüzünü basamaklara vurduğunu kan olduğunu zannettim kahroldum gözümü her kapattığımda efe kucağımdan fırlıyo falan resmsn piskolojim bozuldu öyle bi durumda ne yapardım Allah ım ya ne kadar şükretsen azdır anlatamıyorum hislerimi sizi ihmal ediyorum farkındayım ve çok üzülüyorum inanın ama gerçekten bi süre ara vermek istiyorum şuan üzgünüm 2 gün sonra pişman olabilirim ama kaptanım izin veriirse 11 haziran a kadar ara versem iyi olur
yarın da yokum ama cevap vermem gerek..
su içebilme durumu nedir dediğine göre şeker kaptanım,
sen de suyu seven ve zorlanmadan içebilenlerdensin.
bu durumda bunu anlaman cidden zor.
dediğin gibi şişeleri yanıma dizmek inan benim için durumu hiç farkettiren bir olay değil ne yazık ki..
dün elimde şişeyle dolandım evin içinde ama yok,
yarısını ancak içebildim.
neyse..
biraz canım sıkıldı benim..
su içebildiğim bir günün ertesi günü görüşebilmek umuduyla..
canım arkadaşlrım dün neler yedim??
sabah: 2 dilim kepekli ekmek ile yapılmış tost, 1 bardak şekersiz çay,
ara yarım lt su (notere gitmiştik arkadaşarla tazminatlar için ihtar çekmeye)
öğlen 1 simit-1 bardak çay
ara şekersiz- sütsüz kahve (bunu bulabildim ya, eğitim arasında)
akşam lahana çorbası, 6 adet ıspanak sarma, 3 kaşık yoğurt
ara 1 adet erik
1,5 lt sudelikafadulden
6 madde :
1: yeşil çay içemedim dostlari eğitim esnasında nasıl yapacağım onu düşünüyorum valla, 45 er dakikalık dersler, 10 dakika tenefüs ve 280 kişinin aynı anda kapıdan çıkmya ve girmeye çalışması 10 dakika sürüyor zaten
2:1.5 olduuu maalesifff1shok:
3: yoğurt tamamdır
4:hihh mekik çekmeyi unuttumm
5:şükürlerim Yüce Mevlaya
6: ohoooo bir defada 60- 80 olmak üzere en az 10 kere yapmışımdırrr.a.s
senin eşin hayat, neşemeşecim :))
şimdilik iyi geceler dilyioruumm ve kaçıyorum sahnelerdeeennnn
öperim hepiniziiii
kızlar bu hafta ilk 3 e girersekk ctesi günü kısır partisi yapalım mıııııdelikafadulden
kaptanim, nesemesenin fikri cok super.. olculmek.. bel-basen olculerini aciklama cezasi o hafta kilo veremeyenlere.. ayy cok fena bi ceza bu.. benim aklima gelince korkuyom :)) dikkat ediyom..
araştırayım tabi ama ben bunu değişmeyecek bişey olduğunu düşünüyorum.
ben kendimi bildim bileli böyledir bu.
annem de öyledir hatta.
cococum da birinden bahsetmişti,
gelince diyiversin.
ben hayatımda sadece 2.5 sene önce cok su içtim.
tam kendime hayretler içerisindeydim ki guatr olduğumu öğrendim,
meğer ondanmış...
ya herbalım bak üzüldüm şimdi.
önce kural kural diye debelendim,
şimdi de istemiyor huysuzluk yapıyor durumundayım.:bbo:
hemen bir kaçşey yazıp çıkıcam.
1.nescafe kuralı direk diyetle ilgli değil bana göre ve sadece biz emziren anneler için olan bir kural olduğu için müdehale hakkı buldm kendimde.
2.eşleşme konusunda dile getirdiğim sadece öneriydi,olmadı,isyan cıkarmadım.
3.su konusu da motivemle alakalı değil,ben dün bir yudum bile su içemedim desem??
4.bir diktatörlük mü işliyor takımımızda?kaptanım kural koyar,kayıtsız şartsız işlenir,hiç mi eleştirilmez?
5.ortalık karıştı demişsin..bence karışmadı ama karıştıran durumunda olmak çok üzdü beni cidden..
neyse daha fazla yazamıcam.
görüşürüz
off kızlar off bensiz yine kaynatmışsınız ne geçmişi ne geleceği okuyabiliyorum iş yerinden kaçamak girdim yeni olduğum için daha kim nedir bilmiyorum ondan giremiyorum akşamlarıda yeni evle uğraşıyoruz giremiyorum.. onun için beni unutmayın arada anın benii senağlama gerçi bu aralar cuma günleri hep unutuyorum bildirimi yulaf sağolsun hatırlatıyo oda olmasa çoktan atılmıştım herhalde gruptan...
kızlar bu arada bi haberim daha var tazminatımı bugün ödicekler galiba öderlerse borçsuz evlenicezzzzz delikafaduldenhihoyyyt
Allahıma binlerce şükür bu kadar zorluktan sonra bu rahatlığıda gösterecek inşallah bizee
neyse kızlar kestane kebap acele cevappp :)) bu arada bana yaptığınız yorumları görmeye bile fırsatım olmuyo ama biliyorumki sizde beni seviyosunuzzz
hem ben sevilmezmiyim ya şu şirirnliğe bak yarabbimmmm -tatlicadiarzu-
kaptanıma naçizane önerim:
kural ve ceza ikilisi olacak elbet
ancak burada katılımın artması bizim hedefimiz
bu durumda cezalarımız takıma yazamamak olmamalı bence
spor cezası veya başka bişey belki
ama katılımı azaltıcı birşey olması bana anlamlı gelmyor kaptanım
bu arada kaptanım canım
elifle eşiz ama o gelmiyor şu ara
o gelmezse sen yada kaptan yardımcısı izliycektiniz?
yahu benim menü hakkında hiiç yorum yapmamışsınız-tatlicadiarzu-
beklemedeyimsengözlerimebaksanab
bir gün sonradan yazıyorum ya...
hemen yazayım...
sabah: sütlü yulaf
ara: bitki çayı
öğlen:
2 dilim ekmek
kurufasülye pilav salata
ara:
2 yağsız gevrek
akşam:
peynirli makarna - 3 kaşık
tarhana çorbası
1 adet soda
akşam ara öğün:
soda
buddy cim yediklerimin listesi:
======================
sabah 8:15 : 1 kac adet incecik borek
ara : sutlu kahve - 3 adet hurma
saat 4:15 gibi : 1 adet portakal - sonrasinda 3 kasik yogurt
aksam 6:00 : 1 tabak ispanak yemegi-sonra esim zorla 1 yk daha ekledi yemek bitsin diye :)) + bol yesil salata + 1 kase yogurt..
su : 2 lt.
sabahki borekler ince de olsa, moralimi bozdu. ogleyi pas gecmek istedim o yuzden. yoksa benden kacar mi..
off kızlar off bensiz yine kaynatmışsınız ne geçmişi ne geleceği okuyabiliyorum iş yerinden kaçamak girdim yeni olduğum için daha kim nedir bilmiyorum ondan giremiyorum akşamlarıda yeni evle uğraşıyoruz giremiyorum.. onun için beni unutmayın arada anın benii senağlama gerçi bu aralar cuma günleri hep unutuyorum bildirimi yulaf sağolsun hatırlatıyo oda olmasa çoktan atılmıştım herhalde gruptan...
kızlar bu arada bi haberim daha var tazminatımı bugün ödicekler galiba öderlerse borçsuz evlenicezzzzz delikafaduldenhihoyyyt
Allahıma binlerce şükür bu kadar zorluktan sonra bu rahatlığıda gösterecek inşallah bizee
neyse kızlar kestane kebap acele cevappp :)) bu arada bana yaptığınız yorumları görmeye bile fırsatım olmuyo ama biliyorumki sizde beni seviyosunuzzz
hem ben sevilmezmiyim ya şu şirirnliğe bak yarabbimmmm -tatlicadiarzu-
kaptanim, nesemesenin fikri cok super.. olculmek.. bel-basen olculerini aciklama cezasi o hafta kilo veremeyenlere.. ayy cok fena bi ceza bu.. benim aklima gelince korkuyom :)) dikkat ediyom..
bir gün sonradan yazıyorum ya...
hemen yazayım...
sabah: sütlü yulaf
ara: bitki çayı
öğlen:
2 dilim ekmek
kurufasülye pilav salata
ara:
2 yağsız gevrek
akşam:
peynirli makarna - 3 kaşık
tarhana çorbası