Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11. olmusuz kizlar, bilginize =)
29.05.2009 Cuma
10.50: 2 bardak su
11.00: 1 kase nesfit
14.00: 1 kuru kayisili activia yogurt
16.00: 2 adet grisini
17.00: 1 kuru kayisili activia yogurt
19.30: 2 ince tavuk gogsu, 1 domates, 1 dilim kepek ekmegi, 1 bardak kola
2.5 litre su.
activia da su ana kadar bir islev gostermedi. yuruyuse basladigimda umarim etkisini gosterir.
yoksa sinameki tozu aldim, haftada 2-3 onu kullancam.
off yulafim ya, gozlerim agridi, bizim isyeri kapaniyor diye bi dolu ekstaradan is cikardilar, ingiltere'deki takima devretmek icin temizlememiz gereken..( bugun biterse haftaya daha basrali bi sekilde kendimle ve seninle ilgilenmek istiyorum buddycim.
haa bir de yulafcim, ben cuma gunleri kendime sinir koymuyorum. tatil gunum canim ne cekerse yiyorum, disari yemege cikiyoz vs.... bu durumda yazayim yine de? kaydirigubbakcemile3
dun babamla telefonda konustuk. nasil gidiyor kilo durumlari dedi...:çok üzgünüm: bu hafta cok dikkat etmem lazim..
bir ay icinde turkiye'ye gelme durumumuz var.. :))
[/QUOTE]masallah ne guzel yulafcim, incecik gorsun annenler :) en son annen seni gordugunden beri kac kilo verdin, merak ettim ??
bakalim beni nasil bulacaklar. dogumdan beri ( 6 yil once bu arada dogumum :)) ) hala hamilelik kilolarimi vermemi bekliyorlar..
bu hafta degisik bi seyler katmam lazim insallah.. hafta sonu sIki tutmam lazim.. sonra toparlamak cok zor oluyor..
toparlarsin canim 1 ayda. isin sirri bol hareket az yemek. annenlere de surpriz olur harika olur. benimkiler beni cok merak ediyorlar =) annem benden hevesli durumda surekli kiyafetlerin ne alemde ihtiyacin var mi alalim mi bak bol gelenleri verme kimseye ben giyim fln diyor annem hep =)
kizlar birinciligi ozledik yaw..
bu hafta sIkalim disleri de artik guzel bi sonuc gorelim.. ozledik yaw..
yulaf sen bi yurusen var ya, acaip fark atariz. :)) kaptanim sen de bi ara super kilo vermistin..
nesemesecim hay aklinla bin yasa. bu olculme isi bizi dize getirdi :)) en azindan beni.. agzima bisi atarken aklima geliyo.:)))
30.05.2009 Cumartesi
10.30: 2 buyuk bardak su
11.00: 2 yumurta ile yapilmis omlet, 1 dilim kizarmis kepek ekmegi, 1 domates, 1 fincan sekersiz cay
13.30: 1 adet findikli cikolata
17.00: tavuk doner
19.30: 5 yk mantar sote, 1 dilim kepek ekmegi
2.5 litre su. 50 dk fln yurudum.