Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayyy kızlarrr
benim kilom aynı ... ama ben bu sabah çok erken çıktım evden okulun kermesi vardı ve daha yeni geldim... ben şimdi diskalifiye mi oldum..... amaaaa vallaa kermesten dolayı erken çıktım evden..
diskalifiye olmak istemiyorum.....

1. TAKIM **106. ETAP**

nrymn (59,6 / 59,3 / 0,3 / 0,50%)
neşemeşe ( 76,5 / 76,4 / 0,1 / 0,13% )
hayat70 (59,0 / 59/ 0 / 0 %)
KHENA (64 / 63,8 / 0,20 / 0,31 %)
herbal ( 90,6 / 90,6 / 0 / 0 %)
bhk (67/ 66.9 / 0.1 / 0.15 % )
çelik198408 ( 69,8 /68,9 / 0/ 0 %)
yulaf ( 66,9 / 66,4 / 0,50 / 0,75 % )
TuRuNCu ( 57,8 / 57,7 / 0,1 / 0,17%)
flawless ( 61,5 / 61 / 0,5 / 0,81 %)
cocostar (63,5 / 63,3/0,2 /0,31 %)
elifcino (65,4 / 65,4 / 0/ 0%)

1. TAKIM TOPLAM KıLO(801,6 / 799,6 / 2,00 / 0,25 %)

Son düzenleme:
29.05.2009 Cuma

10.50: 2 bardak su
11.00: 1 kase nesfit
14.00: 1 kuru kayisili activia yogurt
16.00: 2 adet grisini
17.00: 1 kuru kayisili activia yogurt
19.30: 2 ince tavuk gogsu, 1 domates, 1 dilim kepek ekmegi, 1 bardak kola

2.5 litre su.

activia da su ana kadar bir islev gostermedi. yuruyuse basladigimda umarim etkisini gosterir.
yoksa sinameki tozu aldim, haftada 2-3 onu kullancam.

off yulafim ya, gozlerim agridi, bizim isyeri kapaniyor diye bi dolu ekstaradan is cikardilar, ingiltere'deki takima devretmek icin temizlememiz gereken.. :(( bugun biterse haftaya daha basrali bi sekilde kendimle ve seninle ilgilenmek istiyorum buddycim.

haa bir de yulafcim, ben cuma gunleri kendime sinir koymuyorum. tatil gunum canim ne cekerse yiyorum, disari yemege cikiyoz vs.... bu durumda yazayim yine de? kaydirigubbakcemile3

29.05.2009 Cuma

10.50: 2 bardak su
11.00: 1 kase nesfit
14.00: 1 kuru kayisili activia yogurt
16.00: 2 adet grisini
17.00: 1 kuru kayisili activia yogurt
19.30: 2 ince tavuk gogsu, 1 domates, 1 dilim kepek ekmegi, 1 bardak kola

2.5 litre su.

activia da su ana kadar bir islev gostermedi. yuruyuse basladigimda umarim etkisini gosterir.
yoksa sinameki tozu aldim, haftada 2-3 onu kullancam.

coco cum , bhk cim, sizin mesajlarinizla daha dolu , guzel oluyordu 1 .takim..

ama tabii tercihinize saygi duymak duser bize.. siz ne sekilde daha basarili olacaginizi dusunuyorsaniz o sekilde hakkinizda hayirlisi olsun. ben burdan baska bir yere bakamiyorum hic.. arada bir gelip, haberleyin bizi bari kizlar... a.s.

dun babamla telefonda konustuk. nasil gidiyor kilo durumlari dedi...:çok üzgünüm: bu hafta cok dikkat etmem lazim..
bir ay icinde turkiye'ye gelme durumumuz var.. :))

off yulafim ya, gozlerim agridi, bizim isyeri kapaniyor diye bi dolu ekstaradan is cikardilar, ingiltere'deki takima devretmek icin temizlememiz gereken.. :(( bugun biterse haftaya daha basrali bi sekilde kendimle ve seninle ilgilenmek istiyorum buddycim.

haa bir de yulafcim, ben cuma gunleri kendime sinir koymuyorum. tatil gunum canim ne cekerse yiyorum, disari yemege cikiyoz vs.... bu durumda yazayim yine de? kaydirigubbakcemile3

sen bilirsin canimcim.
tabi ki haftada 1 gun kacamak yapmak hepimizin hakki.
eger diger arkadaslariimzin da caninin isteyecegini dusunuyorsan yazma.
ben anlayim ki herbalim buddym cuma gunu tatil vermis kendine.

dun babamla telefonda konustuk. nasil gidiyor kilo durumlari dedi...:çok üzgünüm: bu hafta cok dikkat etmem lazim..
bir ay icinde turkiye'ye gelme durumumuz var.. :))

toparlarsin canim 1 ayda. isin sirri bol hareket az yemek. annenlere de surpriz olur harika olur. benimkiler beni cok merak ediyorlar =) annem benden hevesli durumda surekli kiyafetlerin ne alemde ihtiyacin var mi alalim mi bak bol gelenleri verme kimseye ben giyim fln diyor annem hep =)

masallah ne guzel yulafcim, incecik gorsun annenler :) en son annen seni gordugunden beri kac kilo verdin, merak ettim ??

bakalim beni nasil bulacaklar. dogumdan beri ( 6 yil once bu arada dogumum :)) ) hala hamilelik kilolarimi vermemi bekliyorlar..

bu hafta degisik bi seyler katmam lazim insallah.. hafta sonu sIki tutmam lazim.. sonra toparlamak cok zor oluyor..

toparlarsin canim 1 ayda. isin sirri bol hareket az yemek. annenlere de surpriz olur harika olur. benimkiler beni cok merak ediyorlar =) annem benden hevesli durumda surekli kiyafetlerin ne alemde ihtiyacin var mi alalim mi bak bol gelenleri verme kimseye ben giyim fln diyor annem hep =)[/QUOTE]

kizlar birinciligi ozledik yaw..

bu hafta sIkalim disleri de artik guzel bi sonuc gorelim.. ozledik yaw..

yulaf sen bi yurusen var ya, acaip fark atariz. :)) kaptanim sen de bi ara super kilo vermistin..

nesemesecim hay aklinla bin yasa. bu olculme isi bizi dize getirdi :)) en azindan beni.. agzima bisi atarken aklima geliyo.:)))

masallah ne guzel yulafcim, incecik gorsun annenler :) en son annen seni gordugunden beri kac kilo verdin, merak ettim ??

bakalim beni nasil bulacaklar. dogumdan beri ( 6 yil once bu arada dogumum :)) ) hala hamilelik kilolarimi vermemi bekliyorlar..

bu hafta degisik bi seyler katmam lazim insallah.. hafta sonu sIki tutmam lazim.. sonra toparlamak cok zor oluyor..

toparlarsin canim 1 ayda. isin sirri bol hareket az yemek. annenlere de surpriz olur harika olur. benimkiler beni cok merak ediyorlar =) annem benden hevesli durumda surekli kiyafetlerin ne alemde ihtiyacin var mi alalim mi bak bol gelenleri verme kimseye ben giyim fln diyor annem hep =)
[/QUOTE]

annemleri en son yilbasinda once gormustum yani diyete baslamadan once. beni 83 kiloyken gormuslerdi. kamera aciyoruz arada ama belli olmuyor kamerada da cok fazla.
gorustugumuzde bakalim ne dusunecekler.

bence sen de kurtulacaksin bu kilolarindan.

kizlar birinciligi ozledik yaw..

bu hafta sIkalim disleri de artik guzel bi sonuc gorelim.. ozledik yaw..

yulaf sen bi yurusen var ya, acaip fark atariz. :)) kaptanim sen de bi ara super kilo vermistin..

nesemesecim hay aklinla bin yasa. bu olculme isi bizi dize getirdi :)) en azindan beni.. agzima bisi atarken aklima geliyo.:)))

haydi kizlar bu hafta 1. olalim. ben yuruyuse basliyorum pazartesinden itibaren.

1 Haziran hedefime 1,4 kg fazlalik ile ulasamamis bulunuyorum.
yuruyus ile harekete gectikten sonra en gec 2 hafta icerisinde hedefime ulasmis olurum.

sizler ne yaptiniz kizlar? hepimiz hedef belirlemistik. ulasabildik mi?

30.05.2009 Cumartesi

10.30: 2 buyuk bardak su
11.00: 2 yumurta ile yapilmis omlet, 1 dilim kizarmis kepek ekmegi, 1 domates, 1 fincan sekersiz cay
13.30: 1 adet findikli cikolata
17.00: tavuk doner
19.30: 5 yk mantar sote, 1 dilim kepek ekmegi

2.5 litre su. 50 dk fln yurudum.

yulafcim merhaba,

canim ben simdiye kadar hic boyle bi yulaf menusu gormemistim. :)) yeme duzenini degistirmeye mi karar verdin yoksa c.tesi diye mi? bence gunun erken saatlerindeki cikolatadan bisi olmaz. afiyet olsun.. guzel bir hafta sonu kacamagi olmus. donerler, 5 yk mantar sote ;))

yuruyus katmaya karar verdigine cook sevindim yulafim... insallah ben de basliyorum yuruyuslere.. kaydirigubbakcemile5 bu hafta 1. yiz insallah.. :hooray:

30.05.2009 Cumartesi

10.30: 2 buyuk bardak su
11.00: 2 yumurta ile yapilmis omlet, 1 dilim kizarmis kepek ekmegi, 1 domates, 1 fincan sekersiz cay
13.30: 1 adet findikli cikolata
17.00: tavuk doner
19.30: 5 yk mantar sote, 1 dilim kepek ekmegi

2.5 litre su. 50 dk fln yurudum.

bence yuruyuslere, spora bi basladin mi, 2 hafta surmeyecek. bu hafta guzel sonuclar gelecek insallah.. hihoyyyt

annemleri en son yilbasinda once gormustum yani diyete baslamadan once. beni 83 kiloyken gormuslerdi. kamera aciyoruz arada ama belli olmuyor kamerada da cok fazla.
gorustugumuzde bakalim ne dusunecekler.

bence sen de kurtulacaksin bu kilolarindan.

haydi kizlar bu hafta 1. olalim. ben yuruyuse basliyorum pazartesinden itibaren.

1 Haziran hedefime 1,4 kg fazlalik ile ulasamamis bulunuyorum.
yuruyus ile harekete gectikten sonra en gec 2 hafta icerisinde hedefime ulasmis olurum.

sizler ne yaptiniz kizlar? hepimiz hedef belirlemistik. ulasabildik mi?[/QUOTE]

insallah yulafcim yaa, ben de cok istiyorum bu kilolardan kurtulmayi, tabii saglik sihhatle..

bu arada, inanmiyorum sana, demek annenler en son gorudklerinde 83 kiloydun, acaip guzel olacak, cok sevinecekler.. super bisi.. Allah hayirlisiyla kavustursun annecigine ve sevdiklerine..

ben de 5 kilo daah versem gitmeden, 10 kilo farkla gitmis olucam, sanirim farkedilir bir sonuc olur..

...
ben de hemen bugun ku menumu yaziyorum.
=================================
sabah 11 : 1 pita, 3 zeytin, 1 kasik aci sos, 4-5 ince dilim kasar peyniri, biraz domates&havuc, 1 yumurta, sekersiz siyah cay

saat 4:30 : ne ara ogun ne de ogle yemege firsatim olmadi. bizim kuzunun programi vardi.. orada ikram ettikleri minik kurabiyelerden 4 adet yedim.. dayanamadim..

pardon birden yolladim mesaji yanlislikla..

aksam 6:30 : 2,5 parca firinda yagsiz tavuk, 2 adet ekmek, bol yesil salata, 1 bardak icecek(turkcesi yok, asitli iceceklerin en sagliklisi denebilir, ginger neydii.. bir ara aciklarim.. simdi aklima gelmiyor.. )

su: sabah sadece 2 buyuk bardak icebildim.. ama daha vaktim var.. 2 lt ye tamamliycam insallah..

Back
X