celik harikasin, super bir fikir. alkisalkisalkis bence de kendimize boyle kisa donem hedefleri koymak ise yarar.. ben varim.. vereliniortak iyi olan kazansin.. buyrunnnnnnnnn
tamam cok iyi oldu bu.. yarin sabah tartilip, carsamba sabahi tekrar tartiliyoruz..
bu hafta insallah herkes cok guzel kilo verir, hepimiz 1 kilo veriyomus . ne guzel olur. ama birinci benim ona gore celik bacuuu naniknanik
tamam cok iyi oldu bu.. yarin sabah tartilip, carsamba sabahi tekrar tartiliyoruz..
bu hafta insallah herkes cok guzel kilo verir, hepimiz 1 kilo veriyomus . ne guzel olur. ama birinci benim ona gore celik bacuuu naniknanik
hayat cım neşecim Allah yardımcınız olsun en tatlı bebişler sizinkiler olsun inşallah
herbal hadi bakalım yarın sabah ikimizde tartılıyoruz ve kısa bi süre çarşambaya kadar kim daha çok kilo verecek var mısın böylelikle çarş kadar dikkat ederiz 2 güncük sıkarız dişimizi sonra bi 2 günde cuma yarışması için dayanırız böylelikle haftayı güzel geçiririz bu aya iyi bi başlangıç yapalım böyle gitsin ne dersin şekeryerimseniben uzun vadede dayanamıyorum ben bide böyle deneyelim vereliniortak
evet spor konusunda dürtün beni aslında spor yapmayı çok seviyorum piskopatça olabilir ama spordan sonraki o ağrılar büyük bir haz veriyor bana ama iş başlamakta
veeee evet başlıyorum şimdi kalkıp 50 mekik çekicem ve sizi süprizde yaparım belki:)