Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

celik harikasin, super bir fikir. alkisalkisalkis bence de kendimize boyle kisa donem hedefleri koymak ise yarar.. ben varim.. vereliniortak iyi olan kazansin.. buyrunnnnnnnnn

tamam cok iyi oldu bu.. yarin sabah tartilip, carsamba sabahi tekrar tartiliyoruz..

bu hafta insallah herkes cok guzel kilo verir, hepimiz 1 kilo veriyomus . ne guzel olur. ama birinci benim ona gore celik bacuuu naniknanik

hayat cım neşecim Allah yardımcınız olsun en tatlı bebişler sizinkiler olsun inşallah

herbal hadi bakalım yarın sabah ikimizde tartılıyoruz ve kısa bi süre çarşambaya kadar kim daha çok kilo verecek var mısın böylelikle çarş kadar dikkat ederiz 2 güncük sıkarız dişimizi sonra bi 2 günde cuma yarışması için dayanırız böylelikle haftayı güzel geçiririz bu aya iyi bi başlangıç yapalım böyle gitsin ne dersin şekeryerimseniben uzun vadede dayanamıyorum ben bide böyle deneyelim vereliniortak

evet spor konusunda dürtün beni aslında spor yapmayı çok seviyorum piskopatça olabilir ama spordan sonraki o ağrılar büyük bir haz veriyor bana ama iş başlamakta :delphin:

veeee evet başlıyorum şimdi kalkıp 50 mekik çekicem ve sizi süprizde yaparım belki:)

kızlar temennilerniz için teşekkür ediyorum... Rabbim hayırlı zamanda verecektir inşl. nesecim eşin neden istemiyor aşılamayı.... ben bu ay gitmeyi düşünüyorum.... bu arada minik bir kedimiz oldu.. çok tatlı kızlar....
neyse ben menüme geçeyim sabah kahvaltıdan sonra ayıptır söylemesi mangal yaptık....
kızlar et yedim bir tanede lavaş yedim, patlıcan biber domates de cabası...
yarım saati askın yürüdüm....
birazdan bisikletime bineceğim ve spor yapacağım....
benim kalçadasorunum var...
belim çok ince ama kalçanın sıkılaşması lazım. o yüzden kalça hareketleri yapıyorum. var mı sizin bildiğini kalça hareketleri......

:bbo: ayy celik annem, ben senden korktum kiz.. ben de biraz daha yuruyim bari. yerimseniben

burada bugun 45 dk yurudum. ama aksam da yuremem lazim..

evet 50 tam mekik 50 kez dizleri bükmeden parmak ucuna dokunma 50 yarı mekik 50kez 50 kez sol bacağı karnıma çektim her bacağı 50 kere açtım kapadım makas hareketi 50 bisiklet50 kere dirsekler 90 derece iken kollarımı açtım kapadım ve sadece 15 dk aldı hadi kızlar artık tembellik yok yaz geldi bu yaz bu işi halledelim kurtulalım artık ömrüm boyunca hep şişmandım bitsin artık yaaaa sıkıldım artık çok kötü gaza geldim bilmiyorum

rakipte süper çalışıyo yahu herbalım yazınca kalabalık gözüküyoda 15 dk bitti sende iyi yürümüşsün bacım neyse çıkıyom namaz kılıcam süslenicemde gidicez adam isyan edecek aman özlemişim ne yapayım hıh

hayatim benim bildigim bi hareket var. ozellikle yan kalcalar icin. ama nasi tarif etcem.

yan yatiyosun. vucudun dik. bu konumda bacaginin havaya kaldirip, yere indiriyorsun. sonra zorlastiriyorsun, yukari kaldiriyorsun ama tam yere indirmiyorsun. bu baya zorluyo..

sonra , dizlerini ve ellerini yere koyuyorsun.(yere yatmadan, sadece eller ve dizler yerde, vucut yere parelel) yana dogru bacagini kaldirip, yere indiriyorsun. sirayla sag sol.

bu hareketler yan kalca icin ideal. herkesin yaglanma durumu farkli bolgede olabiliyor.

nivea body de cok guzel bir cd..

kizlar , celik , isinmayi unutmayin. ve gevseme hareketlerini lutfen..

ben de su nivea body cd sine mi baslasam acaba.. evet ya, bi seylere baslamam lazim..

kizlar bu hafta 1. lige oynuyoruz insallah dimi.. ? :lepi:

kızlar temennilerniz için teşekkür ediyorum... Rabbim hayırlı zamanda verecektir inşl. nesecim eşin neden istemiyor aşılamayı.... ben bu ay gitmeyi düşünüyorum.... bu arada minik bir kedimiz oldu.. çok tatlı kızlar....
neyse ben menüme geçeyim sabah kahvaltıdan sonra ayıptır söylemesi mangal yaptık....
kızlar et yedim bir tanede lavaş yedim, patlıcan biber domates de cabası...
yarım saati askın yürüdüm....
birazdan bisikletime bineceğim ve spor yapacağım....
benim kalçadasorunum var...
belim çok ince ama kalçanın sıkılaşması lazım. o yüzden kalça hareketleri yapıyorum. var mı sizin bildiğini kalça hareketleri......

hayatcim bi ara bize evde kedi besleme hakkinda yazarsan cok iyi olur.. bizim kizimiz da tuturdu evde bir hayvan beslemek istiyor. ben de aliskin degilim.. nasil idare ederiz bilmiyorum.. biraz tecrube ettikten sonra , yazarsan cook makbule gecer canim..

canim ozlemissindir tabii. :asigim: hadi sen cik seker ..

rakipte süper çalışıyo yahu herbalım yazınca kalabalık gözüküyoda 15 dk bitti sende iyi yürümüşsün bacım neyse çıkıyom namaz kılıcam süslenicemde gidicez adam isyan edecek aman özlemişim ne yapayım hıh

geldim simdiii ufacik menumu yedim geldim hehehe

sabah: kepek ekmegi ile yapilmis kasarli tost, 1 fincan sekersiz cay
ogle: 1 kuru kayisili activia yogurt
ara: 1 kasik mantar sote
aksam: yumurtali patates, sarimsakli yogurt, 1 dilim kepek ekmegi

30 dk yuruyus.

yavas yavas alistiriyorum ayaklarimi. yoksa su topluyor yuruyemiyorum gunlerce.

bu hafta 1.lige oynuyoruz kizlar.

bizim bilgisayara bisi oldu. laptop dan baglaniyorum.. simdi de esim istiyor.. hadi son yazacaklarini yaz, alicam diyor.. hepinizi opuyorum.. aksam menumu yazmaya gelirim ins. gelemezsem yarin sabaha gorusuruz.

simdiden herkese cok guzel bir hafta, cok guzel bir ay diliyorum.. yeni hafta . yeni ay, guzelliklerle gelsin insallah.. a.s.

hayatcim bi ara bize evde kedi besleme hakkinda yazarsan cok iyi olur.. bizim kizimiz da tuturdu evde bir hayvan beslemek istiyor. ben de aliskin degilim.. nasil idare ederiz bilmiyorum.. biraz tecrube ettikten sonra , yazarsan cook makbule gecer canim..

hayvan beslemek cok guzel de bakimi bir o kadar da zor. benim arkadasim kedi besliyor evdeki tum koltuklari ve sandalyeleri mahvoldu kedinin tirmalamasindan.
erkekse oynasma zamani geldiginde onu gideremiyorsa cok pis bir salgi birakiyor o da cok pis kokuyor. o yuzden erkekse kisirlastirmanizi oneririm.
tuyler koltuk ustunde her yerde. benim gibi titiz bir insansaniz bahceli eviniz yoksa cidden zor.

bir de marley&me filmini izlediniz mi bilmiyorum da orda da kopek sevgisi vardi.

cok alisip da hayvanin olumu sizleri cok olumsuz etkileyebilir. lisedeki en yakin arkadasim 7-8 yil kedi besledi, ayni kediyi. oldukten sonra bunalima girdi ciddi sekilde.

ben o yuzden cesaret edemiyorum. uzaktan sevmek en iyisi.

canım şöyle anlatayım....
önceleri bu fikre ben soğuk bakmıştım... ama eşim çok ısrar etti.... ve internetten araştırmaya başladık... kediler hakkında herşeyi en ayrıntısına kadaröğrendik.. sonra bir veteriner bulduk.. o kendisinde bir çok kedi bulunduğunu ve bize verebileceğini söyledi...
kliniğine gittik. oradaki yavru kedilere baktık... ve bir tanesini beğendik... 45 günlüktü aldığımızda.şimdi 60 günlük oldu... çok uysal ve tatlı bir kedicik....bir zararı yok bize...sabahtan akşama kadaryalnız kalıyor zaten evde...
mutfağa, salona, oturma odasına ve yatak odasına girmiyor. biz izin vermiyoruz sadece kucağımızda girebiliyor... genellikle çalışma odasında vakit geçiriyor bizim gibi oda... yatağı var orada uyuyor.... biz yattığımızda o da yatıyor.... geziyor.... eşimi çok seviyor hep onun kucağında.... tuvalet eğitimi almıştı biz aldığımzıda. kediler kuma yapıyorlar tuvaletlerini. kum kabı var. içinde de özel kum var. oraya giriyor ve yapıyor. kokuda bırakmıyor kakası....yani şimdilik bir problem yaşamadık... biz kısırlaştırmayı düşünüyoruz...ben öneririm bir kediniz olsun....
eve geldiğimde üstüme tırmanmaya başlıyor...
umarım seni aydınlatmışımdır canım.....

Kızlar bugünün hasılatını vereyim...

Bugün 1 saat yeşillik alanda eşimle yürüyüş yaptık.

Sabah: Bir dilim köy ekmeği, bol domates salatası, 1 şekerli limonlu çay, 2 dilim beyaz peynir, zeytinleri biraz fazla kaçırdım (sanırım tuzlu canım çekti gene, yürüyüşte de başım döndü sık sık)

Ara: Bol karışık meyve

akşam: 1 kase düğün çorbası, yarım tabak enginarlı bezelye, 2 kaşık sütlaç

ara: Püsküütümün tavsiyesi ile 1 bardak süt

Nasıl kızlar???

Kızar bu sabah tartıda 79,1 i görünce şok geçirdim, hemen yediklerimizi düzenledim ve yürüyüşe başladık. Gene adet beni batırdı kızlar...ınşallah veririm hemen bunları. Yarın işte yemek için de domates ve salatalık, beyapeynirimi akşamdan hazırladım bile..Korkunç kiloları görmeden bu kiloların hemengitmesi gerek inşallah...

kizlar biriniz lahana yagi kullaniyordu. ne alemde ise yariyor mu?
ben de yuruyuse baslicam ya tekrar dusunuyorum kullanmayi da bir sorayim dedim.

nesemesecim ayy CIS olmak uzeresin, dikkat dikkat.. aman hemen 78'e don canimcim.. 80'e cok yaklasmissin.. tedbirler super olmus ama.. hadi bu hafta sen de hem takima hem de kendine bi guzellik yap.. ozledik birinciligi bi ara cok iyiydik kizlar..

Kızar bu sabah tartıda 79,1 i görünce şok geçirdim, hemen yediklerimizi düzenledim ve yürüyüşe başladık. Gene adet beni batırdı kızlar...İnşallah veririm hemen bunları. Yarın işte yemek için de domates ve salatalık, beyapeynirimi akşamdan hazırladım bile..Korkunç kiloları görmeden bu kiloların hemengitmesi gerek inşallah...

bence cok iyi. ogle yemegi de meyve olmus.. toplamda kalori miktari dusmus..
kizlar takimca yuruyus haftamiz basladi.. :nazar:

Kızlar bugünün hasılatını vereyim...

Bugün 1 saat yeşillik alanda eşimle yürüyüş yaptık.

Sabah: Bir dilim köy ekmeği, bol domates salatası, 1 şekerli limonlu çay, 2 dilim beyaz peynir, zeytinleri biraz fazla kaçırdım (sanırım tuzlu canım çekti gene, yürüyüşte de başım döndü sık sık)

Ara: Bol karışık meyve

akşam: 1 kase düğün çorbası, yarım tabak enginarlı bezelye, 2 kaşık sütlaç

ara: Püsküütümün tavsiyesi ile 1 bardak süt

Nasıl kızlar???

cok tesekkur ederim hayatcim , yulafcim.. ikinize de kedicik mesajlariniz icin.. hayatcim kimbilir ne sekerdir opuyorumnanaktan
iki mesajdan cikardigim, kedinin butun ev de serbest dolasmasi degil de, ona ozel bir oda tahsis edilmesi.. bu sanirim onemli bir nokta. aksi halde yulafin bahsettigi durumlar ortaya cikabilir, ve yipratici olabilir. bizim ev iki katli, ama bir de zemin katimiz var, masa tenisi masasi, yuruyus bandi, cocuk havuzu ve bi takim ivir zivir seyleri alacak kadar buyuk ve duz bir yer.. belki orayi kedinin yasayabilecegi guzel bi mekan yapabiliriz diye aklima geldi.. oranin kapisi da var.. gerci ayip mi olur kedicige :uhm: biraz soguk da olabilir.. kediler sicak sever diye hatirliyorum..

ya isin kotusu ben hayvanlari uzaktan seviyorum.. dokunamiyorum.. artik bunu asmam gerekecek sanirim.. en temizi kus gibi sanki ama.. cook zor geliyor evde bakma dusuncesi..

yulafcim haklisin ayrilik meselesi de zor tabii.. ama hayatin da bir parcasi diger yandan.. :sm_confused:

neyse turkiye'ye gidince unutur belki bizimki bu istegini.. CADIARZU

kizlar bu arada, burda disarda hic yoldan gecen kedi felan yok kaydirigubbakcemile3 onun yerine ne var tahmin edin bakalim?? buldunuz mu? sincap.. her yer de pitir pitir sincaplar geziniyor.. bizim bahceye de ugruyorlar.. gecenlerde bir komsunun kedisi evden cikmis, ya da kacmis galiba, biz de hep bir agizdan " aaa kediye bak " dedik. sonra da cok gulduk.. burda sokakta kendi basina gezinen kedi gorunce insan sok oluyor :roflol: polise haber veriyor..

iste budur yulaf menusu dedigin :))

hadi ya demek ayaklarin su topluyor yulafcim.. o zaman tabi yavas yavas baslamak en iyisi.

ben de bugun tekrar yurudum 1 saate yakin.. :)

geldim simdiii ufacik menumu yedim geldim hehehe

sabah: kepek ekmegi ile yapilmis kasarli tost, 1 fincan sekersiz cay
ogle: 1 kuru kayisili activia yogurt
ara: 1 kasik mantar sote
aksam: yumurtali patates, sarimsakli yogurt, 1 dilim kepek ekmegi

30 dk yuruyus.

yavas yavas alistiriyorum ayaklarimi. yoksa su topluyor yuruyemiyorum gunlerce.

bu hafta 1.lige oynuyoruz kizlar.

esime bu hafta eve tatli, cikolata vs. almamasini tembih ettim. gorunce gozum donuyor resmen.. cok iradesizim bu konuda.. :((

bugun yediklerim:
=============
sabah erken: 1 kase musli + yarim bardak sut

oglene dogru : 1 pita, 3 zeytin, 2 kk beyaz peynir, 1 kasik sos, 1 adet salamli yumurta, sekersiz cay, domates, havuc

hemean ardindan : 1 kac minik boy saray helvasi ve baklava :utangac: pisbogaz herbal dayanamadi.

ama hemen yuruyuse ciktim kizlar.. telafi etmek icin... malum celik i gecmem lazimyerimseniben

aksam 7 ye dogru : firinda yagsiz balik, 1 adet sadwic ekmegi, 1 kasik mayonez, bol salata

Back
X