tamam başlayalım bana uyar ama benim nivea body cd im yok :çok üzgünüm:başka bişiler yaparım bende :lepi:
canikoomm kk da link vermiş olmaları lazımm,
ya da niea body kendi sayfaso varsa iste bakalım belki gönderirler gamyoncuiremsu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam başlayalım bana uyar ama benim nivea body cd im yok :çok üzgünüm:başka bişiler yaparım bende :lepi:
canikoomm kk da link vermiş olmaları lazımm,
ya da niea body kendi sayfaso varsa iste bakalım belki gönderirler gamyoncuiremsu
yarın film adığım bir yer var ordan bir soracam bulurum herhalde
canim ben nivea'nin ucretsiz danisma hattini aradim.
bulamiyorum dvd'nizi acaba nerelerde var dedim.
onlarda adimi adresimi fln aldilar.
2-3 gun sonrasinda yolladilar.
sadece 2 kaşııkkklava:
herbaliiiiiiiiiiiiiiiiiiim biz 1. olcaz degil mi hehe
gerci celik annem masallah 1.2 vermis.
nesemesecim ben olculerimi hemen vereyim ama gobegimi vermeyim hfuafhe gogus bel basen olculeri uyar ama gobek uymaz hfuahef
süper süpr o zmaann
ben de 1 dilim diyinceee her seferindeeee o kocaman dilimi yiiyorsun sandımdı:jeyyar:
4-5 evet evettt ben de tam bugün bu sayıda tutalım mı neşecim dicektiimmvereliniortak
analştık bu rakamlarda
nnütfen 7-8 olmasınn o zeytinleerrkaydirigubbakcemile
ŞenizŞeniz
huzurlarınızda tekrar tebrik etmek isityoruummhihoyyyt
ben gelebildim sonunda kizlar =)
hemen menumu yazim.
03.06.2009 Carsamba
11.00: 2 buyuk bardak su
11.30: 1 haslanmis yumurta, 1 domates, 1 kk peynir, 1 dilim kizarmis kepek ekmegi, 1 fincan sekersiz cay
15.00: 3 kaynana sopasi, 1.5 domates, 1 krem peynir (gezmedeydim.)
17.30: 1 erik
19.30: kabak citme, sarimsakli yogurt, 2 dilim kizarmis ekmek
20.30: 1 kuru kayisili activia yogurt
60 dk yuruyus.
tesaduf gittim arkadasima. o da diyette oldugu icin ogle menumuz bu sekilde oldu =)
hemen dunku menumu yazayim
========================
sabah: 4 adet kraker, 1 dilim beyaz peynir..
ara : yok
ogle: evde yapilmis yarim hamburger, 2 kasik makarna, 1 bardak ayran
ara : 1 muz, 5-6 kraker
aksam: 2 lahmacun, ayran.
2. lahmacun biraz fazla oldu biliyorum..sonrasinda kahve cikolata teklif edildi esim tarafindan.. cok zor oldu ama.. dedim hayiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrr. o cikolatayi ya cumaya sakla, ya da sen ye. :))) o da yedi galiba :))