Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tamam başlayalım bana uyar ama benim nivea body cd im yok :çok üzgünüm:başka bişiler yaparım bende :lepi:

canikoomm kk da link vermiş olmaları lazımm,
ya da niea body kendi sayfaso varsa iste bakalım belki gönderirler gamyoncuiremsu

kızlar dünn sabah, 1 bardak lahana çorbamı içtim
yanıma da 2 elma aldım, güzelce dilimledim, 1 küçük şişe de suu ve eğitime koştum
eğitim yeri evime çok yakın, öğlen evime koştum yinee
vee evde "nermin beğendi" yaptım :)))

şöylew yapılıyor, bir buhar aparatı ediniyorsunuz ve içine kırmızı biberleri dilimleyip atıyorsunuz, 1 küçük patlıcanı da dilimleyelim kafamıza göre veee, üzerine de 1 tutam ıspanak koylım, 1 diş de sarımsak attım ben buraya soymadan, ve 1 çay bardağı suyu da ilave edip ocağa koydum,
öte yandan bir tane domatesi rendeledim, ve yarım limonun da suyunu sıktıımm

şimdi sebzelerim domates rendesinin üzerine patlıcan-ıspanak- kırmızı biber -sarımsak sırası ile yerleşti üstüne de limon suyuuu
ımmhhh ben çok beğendim gerçekteenn bi deneyin :)

bu arada bugün nivea body günümdü ama sabah erken kalkamadım o sebeple yapamadım
ancaak eğitimden eve gelince hemen biraz bişiler yedim (1 kuru, 1 burçak, biraz peynir, 1 bardak çay, 1 lahmacun :S) ve biraz dinlenip
yürüyüş çıktım, hızlı tempolu 45 dakika yürüyüş (14 tur yürüyüş+1 tur koşuu :))
eve geldim 1 saat bisiklete bindiimm
gitmiştir o lahmacun deil miii, zaten yediğimde saat 7 idi :)

öperim hepinizii ii geceler canikolarımmmm

Günaydın kızlar....Dün bilgisayarıma virüs bulaşmış olması sebebi ile topice uğrayamadım hiç...:bbo:
Bu aralar canım hiiiiiç spor yapmak istemiyor...Zaten akşamları evde anneme yardım ediyorum ev toparlama konusunda...Böyle geçiyor işte günler...
Biliyorsunuz yarın takımda son günüm..Kimbilir belki evlendikten sonra hayalim olan 52 kiloya ulaşmak için tekrar aranıza katılabilirim :lepi:

Dün yediklerim :

08,30 : 1 kase nestfit
12,00 : 1 kase çorba,1 porsiyon yeşil fasulye
18,00 : 2-3 kaşık patlıcan salatası,1 dilim ekmek,1 dilim karpuz,1 dilim peynir
su : 2 lt

Kızlar artık çok yemek yiyemiyorum..2-3 çataldan sonra inanılmaz şiştiğimi hissediyorum..Gerçi karpuz bol miktarda su içerdiği için şişiriyor olabilir ama bir iki dilim fazla yersem bikaç saat kıvranıyorum resmen...Böyle karnımın gerildiğini hissediyorum..kafamçokkarıştı...
Gerçi bu az yemek işime geliyor ama akraba ziyaretlerinde çook dil döktürüyor..
Hele karşındaki kişi şişman kişi sağlıklı kişidir zihniyetinde olunca laf anlatmak daha bir zor oluyor..
Örnek babaannem :roflol:...
Malum eskinin insanı "ye aş'ı gör iş'i" mantığıyla düşünüyor kaydirigubbakcemile3

Herneyse kızlar yarışmadan ayrılıyorum ama düğünden hemen önce en son kilomu sizlere bildireceğim..Bakalım gerçekten söylenildiği gibi stresten kilo veriliyormuymuşş :roflol:

canim ben nivea'nin ucretsiz danisma hattini aradim.
bulamiyorum dvd'nizi acaba nerelerde var dedim.
onlarda adimi adresimi fln aldilar.
2-3 gun sonrasinda yolladilar.

saol canım filmcide bulamazsam ararım dediğin danışma hattını...

tam hazırlandım dışarı cakacaktım ki yağmur başladı valla benim suçum yok ben yüriyecektim kısmet olmadı işte

MEYVE - KARPUZ​

Yaz sıcağında en lezzetli serinleme yollarından biri şüphesiz karpuz yemektir. Ya da hoş bir piknik, tatlı ve sulu bir karpuzla mükemmelleşir. Latince ismi Citrullus Vulgaris olan karpuz kabakgillerdendir. Anayurdu Afrika' nın tropikal bölgeleridir. Mısır' daki
antik kalıntılardaki duvar resimlerinde karpuz resmedilmiştir. Daha sonra ticari gemilerle akdeniz ülkelerine yayılmıştır.

Bugün dünyada yaklaşık 500 çeşit karpuz yetişmektedir. Bunlar kabuğunun, çekirdeklerinin biçimine,rengine ve ağırlığına göre farklılık gösterir. Karpuz mayıs ve eylül aylarında ancak özellikle temmuz ortasından ağustos sonuna kadar bol miktarda bulunur.

Tatlı ve sulu, olgun bir karpuz seçmek için birkaç noktaya dikkat etmeliyiz. Kabuğunun rengi parlak değil, mat olmalı ve tırnağınızla hafifçe kazıdığınızda yeşil kısım kolayca çıkmalıdır. Şekli simetrik olmalıdır. Toprağa oturan kısmının rengi açık sarı olmalı, beyaz veya yeşil olmamalıdır. Olgun karpuz oda sıcaklığında tutulmalıdır. Ancak çok uzun bir süre değil. Buzdolabında 1 hafta süreyle saklanabilir.

Eğer kesmece karpuz alacaksanız içinin renginin parlak kırmızı, çekirdeklerinin de koyu kahverengi veya siyah renkte olmasına dikkat edin. Çekirdeksiz karpuz alıyorsanız dikkat edin. Çünkü çok fazla beyaz çekirdek karpuzun olgunlaşmadan toplandığını gösterir.

Karpuz bol miktarda C vitamini ve antioksidan özelliği ile çeşitli kanser türlerine karşı etkili olan Beta karoten içerir. İçerdiği yüksek potasyum kalp fonksiyonlarının ve kan basıncının düzenlenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda iyi bir lif kaynağı olduğundan bağırsak hareketlerini düzenler ve bağırsak kanserini önlemede de rol oynar. Karpuz çekirdekleri de içinde bulunan Cucurbocitrin adlı madde ile kan basıncını düşürmeye ve böbrek fonksiyonlarının düzenlenmesine yardımcı olur. Yağ ve kolestrol içermediğinden ve kalorisi de düşük olduğundan yaz aylarında yapılan diyetlerde özel bir yeri vardır.

Tatlı ve sulu soğuk bir karpuz yaz aylarının en lezzetli serinleticisidir. İçerdiği bol su ve vitaminlerle sağlıklı beslenmemizde önemli bir rol oynar.

100 gr Karpuzda;

herbaliiiiiiiiiiiiiiiiiiim biz 1. olcaz degil mi hehe

gerci celik annem masallah 1.2 vermis.

nesemesecim ben olculerimi hemen vereyim ama gobegimi vermeyim hfuafhe gogus bel basen olculeri uyar ama gobek uymaz hfuahef

olmaz göbek ölçünü alıcaz özellikle...

süper süpr o zmaann
ben de 1 dilim diyinceee her seferindeeee o kocaman dilimi yiiyorsun sandımdı:jeyyar:

yok aslında 1 günde yediğim dilimi size resimle göstermek istemiştim ama bugünlerde öyle başım kalabalık ki...Zaten senin dediğin kadar yesem tüm gün hiçbirşey yiyemem artı..

4-5 evet evettt ben de tam bugün bu sayıda tutalım mı neşecim dicektiimmvereliniortak
analştık bu rakamlarda
nnütfen 7-8 olmasınn o zeytinleerrkaydirigubbakcemile

canım ben tam bir zeytin manyağıyım...

ŞenizŞeniz
huzurlarınızda tekrar tebrik etmek isityoruummhihoyyyt

hihoyyyt alkisalkisalkis :dance:

03.06.2009

Sabah: yarım dilim köy ekmeği, yarım dilim peynir, 4 zeytin, yarım domates, yarım salatalık, 1 bardak şekersiz çay

Ara: 1 külahlı dondurma

Öğle: makarnalı yeşil salatam

Ara: çeyrekten az pizza, 2-3 dilim patates, 1 lipton acetea

Akşam: yarım tabak menemen, 2 yudum ekmek, az karışık meyve

Aktivite: 1 saat temiz havada yürüyüş

04.06.2009

Sabah: çeyrek (benim ölçümde çeyrek) dilim ekmek, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 şekersiz çay

Bol koşuşturmaca

Öğle: 1 simit (annemler davet etti kıramadım), 1 dilim peynir, 4 zeytin, 2 şekersiz çay (bugünlük ekmek sınırım bitti)

Akşam:

Kızlar derse geç kaldım, görüşürüz....

Kızlar yalnız karpuzu benim diyetisyenim 1 dilimden fazla yeme 1 günde demişti, farkettirmeden kilo yapıyormuş, çok şekerli olduğu için şeker hastalarının çok dikkatl kullanması gerekiyor...

selam yulafcim, kabak citlemenin olcusunu cok kacirmadiysan, bi de su kaynana sopasi ne ki yulaf kiz :)) arkadasin diyette olduguna gore kalorisi yuksek bisi diildir sanirim.. guzel gorunuyor.. yuruyus super..

bu hafta birinci oluruz insallah yulafim ama celik hanim tavan yapti biliyosun simdiden 1.2 kilo vermis.. ben 700 gr verdim.. gerci buna da sukur dimi..

oo yulafim bu arada 1 erik eklenmis :)) 1 tanecik ama olsun.. meyve var yulafin diyetinde :)

yulaf lahana yagi ile ilgili bizi de bilgilendir canim lutfen.. ben de tr'a gidince baslamak istiyorum insallah..

ben gelebildim sonunda kizlar =)

hemen menumu yazim.

03.06.2009 Carsamba

11.00: 2 buyuk bardak su
11.30: 1 haslanmis yumurta, 1 domates, 1 kk peynir, 1 dilim kizarmis kepek ekmegi, 1 fincan sekersiz cay
15.00: 3 kaynana sopasi, 1.5 domates, 1 krem peynir (gezmedeydim.)
17.30: 1 erik
19.30: kabak citme, sarimsakli yogurt, 2 dilim kizarmis ekmek
20.30: 1 kuru kayisili activia yogurt

60 dk yuruyus.
tesaduf gittim arkadasima. o da diyette oldugu icin ogle menumuz bu sekilde oldu =)

yulafcim karpuzla ilgili bilgi icin tesekkurler..

ben yine karpuz alayim iyiymis..

demek ki orta boy bir karpuzun 8 de 1 dilimi 45 kaloriymis kizlar.. demek ki bir ara ogunde 2 dilimi gecmemek iyi olur.. 1 orta boy elma 60 cal. diye hatirliyorum..

canim karpuz istedi simdi bak.. :))

nesemese cim su dondurma olayini gunun erken saatlerine alman iyi olmus.. senin bir vazgecilmez galiba, ama en azindan erken yeme kismi cok iyi..

haa bu arada, ben bu olculme isine takildim.. bu ikili yarismalarda kullanmayi kabul etmedim haa ona gore.. ama kilo veremezsem acikliycam olculerimi.. cunku baskalari cok fazla kilo verebilir onlari kontrol edemeyiz.. sekil 1 -a : celik baci.. kiz 2 gunde 1.2 kilo verdi nitekim. ben de iyi verdim ama 1.2 kiloyu 2 gunde vermem imkansiz.. gerci biz yulaf-herbal ikilisi olarak iddialiyiz ama olsun yine de ;))

nrmyn cim selam canim..

ben de su nivea body cd sine baslamak istiyorum.. ama kizim pesimde oluyor. o yuzden size katilamam herhalde.. bize en cok yuruyus uyuyor.. bir boy buyuk bisiklet aldik ona bu yaz.. o bisikletle giderken ben de hizli hizli yuruyorum, hatta bazen kosuyorum ona yetismek icin, yaris yapiyoruz.. evdeyken ben ne yapsam o da yapmak istiyor.. gerci haftada 1 gun de olsa yapabilirim.. ama biraz da useniyor muyum nee.. insan bu guzel havalarda evde de durmak istemiyor hic..

hemen dunku menumu yazayim
========================
sabah: 4 adet kraker, 1 dilim beyaz peynir..
ara : yok
ogle: evde yapilmis yarim hamburger, 2 kasik makarna, 1 bardak ayran
ara : 1 muz, 5-6 kraker
aksam: 2 lahmacun, ayran.

2. lahmacun biraz fazla oldu biliyorum..:( sonrasinda kahve cikolata teklif edildi esim tarafindan.. cok zor oldu ama.. dedim hayiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrr. o cikolatayi ya cumaya sakla, ya da sen ye. :))) o da yedi galiba :))

yulafcim, ben yine yarin sabah cok erken cikacagim.. dondugum de gec olmazsa, ve kilomda yarin sabah bir degisiklik olursa update ederim..

700 gr vermisim.

herbal(90.600 / 89.900 / 700 / %0.77)
kizlar lutfen bir gun daha dikkat edin. ozellikle aksam yemegine. ve aksam yemeginden sonra bir sey yememeye.. yarin birinciyiz insallah hihoyyyt

lahana yagina basladim bgn kizlar. gogus altindan gobek altina kadar asagidan yukariya dogru masaj yaptim iyice yedirdim, ust bacaklarima da ayni sekilde. sonra strecledim, uzerine de korse girdim. yuruyusten sonra eve geldigimde sirilsiklam olmustum. belden asagimi soyle bir yikadim yag gitsin diye. inanilmaz rahatlamis hissediyorum kendimi.

olculerimi de aldim, buyrun:

gogus: 92 cm
bel: 75 cm
gobek: 94 cm
basen: 98 cm

hemen dunku menumu yazayim
========================
sabah: 4 adet kraker, 1 dilim beyaz peynir..
ara : yok
ogle: evde yapilmis yarim hamburger, 2 kasik makarna, 1 bardak ayran
ara : 1 muz, 5-6 kraker
aksam: 2 lahmacun, ayran.

2. lahmacun biraz fazla oldu biliyorum..:( sonrasinda kahve cikolata teklif edildi esim tarafindan.. cok zor oldu ama.. dedim hayiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrr. o cikolatayi ya cumaya sakla, ya da sen ye. :))) o da yedi galiba :))

herbalim masallah hamburger, makarna, lahmacun.
tek tek degil de birlesince cok fena olmuslar =)
arada olur diyelim ama dikkat!

canim ya kaynana sopasi grisini gibi
ondan biraz daha kalin, daha uzun ve bence daha lezzetli =)

kabak citmesini de cok abartmadim canim. yani toplamda 4 yk gecmiyordur

Back
X