Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nesecim hadi hayırlısı bakalım... inşl bu ay olur güzelim... nasıl ilaç kullanıyorsun bana söyler misin? ne ilacı yada? evet canım az önce tartıldım iiii gidiyor.....
slm kızlar kötü bi hafta sonuydu çok abarttım yarın tartılayımda herbal la yarışalım
neşecim inş tüm isteklerine kavuşursun Allah yardımcın olsun nedense içimden bu sefer meleğine kavuşacağın geçiyo ne olur sende buna inan bak eş olucaz bebiş gelirse kilo almaman için koç luğunu yaparım benim doğumdan önceki kiloma sadece 2.5 3 kilo kaldı bugün okuldaki öğretmen arkadaşlarla pikniğe gittik çok zayıflamışsın dediler
herbal gurbet kuşu vatan a dönüyon demek hangi şehire geliyon bakim
canikoomm ara sıra uğ*ra oldu muuuuhihoyyyt......
Herneyse kızlar yarışmadan ayrılıyorum ama düğünden hemen önce en son kilomu sizlere bildireceğim..Bakalım gerçekten söylenildiği gibi stresten kilo veriliyormuymuşş :roflol:
yarın film adığım bir yer var ordan bir soracam bulurum herhalde
....
canım ben tam bir zeytin manyağıyım...
tamam neşecimKızlar yalnız karpuzu benim diyetisyenim 1 dilimden fazla yeme 1 günde demişti, farkettirmeden kilo yapıyormuş, çok şekerli olduğu için şeker hastalarının çok dikkatl kullanması gerekiyor...
neşemeşecim bu ara öğünden epey fazlaca olmamış mıısırnaşık şey03.06.2009
...Ara: çeyrekten az pizza, 2-3 dilim patates, 1 lipton acetea....
Bol yürüyüş yap hemen geliyor inşallah...Tecrübe ile sabittir...
Kızlar 2 gündür yürüyemediyoruz. Önce eşim biraz rahatsızlandı, bugün de reglim 1 hafta olmasına rağmen yeni yeni gelmeye başladı ve çok sancım var. Bugünü kendimi şımartma günü yaptım napim...Yediklerimize dikkat ediyoruz. Bu akşam 5i birarada çayımızı da içtik..Kızlar bu ay 2. aşılamam olacak inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var...İlaçlarıma başladım bile..