Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slm kızlar kötü bi hafta sonuydu çok abarttım yarın tartılayımda herbal la yarışalım

neşecim inş tüm isteklerine kavuşursun Allah yardımcın olsun nedense içimden bu sefer meleğine kavuşacağın geçiyo ne olur sende buna inan bak eş olucaz bebiş gelirse kilo almaman için koç luğunu yaparım benim doğumdan önceki kiloma sadece 2.5 3 kilo kaldı bugün okuldaki öğretmen arkadaşlarla pikniğe gittik çok zayıflamışsın dediler

herbal gurbet kuşu vatan a dönüyon demek hangi şehire geliyon bakim

nesecim hadi hayırlısı bakalım... inşl bu ay olur güzelim... nasıl ilaç kullanıyorsun bana söyler misin? ne ilacı yada? evet canım az önce tartıldım iiii gidiyor.....

Canım şimdilk klomene başaldım dr öyle demişti onra gidince bakalım neler verecek? Sen tedavi oluyormuydun? Dediysen de unutmuşum , kafam çok karışık..

slm kızlar kötü bi hafta sonuydu çok abarttım yarın tartılayımda herbal la yarışalım

neşecim inş tüm isteklerine kavuşursun Allah yardımcın olsun nedense içimden bu sefer meleğine kavuşacağın geçiyo ne olur sende buna inan bak eş olucaz bebiş gelirse kilo almaman için koç luğunu yaparım benim doğumdan önceki kiloma sadece 2.5 3 kilo kaldı bugün okuldaki öğretmen arkadaşlarla pikniğe gittik çok zayıflamışsın dediler

herbal gurbet kuşu vatan a dönüyon demek hangi şehire geliyon bakim

Amiiiiiiiinnnnnnn canım, seve seve kabul ederim koçluğunu. Bakalım içinden geçen gerçekleşecek mi? Eğer olusa dile benden ne dilersen...:sm_cool:

Kızlar bugün yarım saat yürüyebildik çünkü eşim artık rahatsızlanıyor çok yürüyemiyoruz..Beni bıramıyor da..Yediklerimize de dikkat ediyoruz. Bakalım bu cuma nasıl çıkacak kilolar??

EEeeee ölçülerini kim verecek???

gunaydin kizlar.

yeni bir hafta daha basliyor. insallah hepimiz icin guzel, verimli bir hafta olur.

simdiden soyleyim daha belli birsey yok da bir kac gunlugune paylasimda bulunamayabilirim.

arkadaslarla ufak bir tatil yapalim diyoruz. oyle olursa haftasonuna kadar giremeyebilirim.

haber vercem tabi ki sizlere.

gunaydin takimcim,

ben de hepinize guzel bir hafta diliyorum..

buddy cim, tatile gidersen gule gule git, gule gule gel canimcim.. seni ozliycem..

hemen dunku yediklerimi yaziyim
==========================
sabah 9:30: kasarli tost, 3 zeytin, biraz havuc, sekersiz cay
oglen saat 2: 2 lahmacun, ayran , 1 dilim pasta (tatli krizi boyle cozuldu ;)) )
aksam: 1 elma

garip bi menu oldu biliyorum ama bi sekilde dengelemeye calistim..

bu arada celikcim 89.400 kiloyum.. geleneksel herbal-celik yarismasi baslamistir.. hadi bakalim.. vereliniortak

08.06.2009 Pazartesi

sabah: 1 haslanmis yumurta, 3 cherry domates, 1 kk beyaz peynir, 1 kizarmis kepek ekmegi, yarim fincan sekersiz cay
ogle: 1 kuru kayisili activia yogurt
ara: 5 grisini
aksam: az bezelye, az pilav, 1 dilim kepek ekmegi

bol bol su.
60 dk yuruyus

ben geldiimm canım takımımmm
beypazarı gezimiz güzeldi çok güzeldiiiopuyorumnanaktan
yemek konusunda acayip tuttum kendimi, 1 porsiyonu hep 5 kişi paylaştık diyim size, 1/5 höşmerim (tatlı), 1/5 porsiyon etli pilav (güveç), 4 adet de ızgara köfte, 1 dilim ekmek, 1 tane yaş kuru, 1 bardak karadut suyu, 1kepçe naneli, 1 kepçe de karadutlu dondurma, 1 şişe maden suyu tüümm gün yediklerim bunlarrr

peki bugün ne yedim?
bugün çok keyifsizdim ben yaa hala da öyleyim sanrıım, bu enerji kimden geliyorsa kendisine gitsin diyorum içimdenmafoldumben
böyle bi canım sıkkn sadece, başım ağrıyor bir mızmız moddayım :((

bugün sabah 2 kaşık nesfit+1 kase süt
ara 1 paket çubuk krakerr (ancaak bugün içindekileri okudum ve içinde doymuş yağ, doymamış yağ-trans yağğğ ne ararsan varr, artık yemiycemm lütfen siz de yemeyiinn)
öğlen 1 tabak şehriyeli kebap-salata-1/2 kase çorba
eve geldim 4 gibi, dedim ya canım skkın enerjim düşü :( evde tatlı varmış hemen götürdüm, üstüne de 1 avuç kabuklu badem :((

akşam oldu yemek yedik tabii :(
2 küçük etli biber dolma, semiz otu salatası, 1 bardak gazoz

böyle kızlarr
bi çay içicem şimdi, tamamdır diyelimm
şimdii geliyorr cevaplarr

......

Herneyse kızlar yarışmadan ayrılıyorum ama düğünden hemen önce en son kilomu sizlere bildireceğim..Bakalım gerçekten söylenildiği gibi stresten kilo veriliyormuymuşş :roflol:
canikoomm ara sıra uğ*ra oldu muuuuhihoyyyt
öpüyorum seniz çok çok
çok hayırlı güzel bir yuva kurarsın inş., Allah sizi iki dünyada eş eylesin birbirinize inşaallaahhh:Saruboceq:

selam kızlar... bugün ki yediklerim
sabah klasik kahvaltım...
akşamsa az makarna az patlıcan yemeği ve salata,light kola
dondurma.....
hepinizi öpüyorum....

Kızlar yalnız karpuzu benim diyetisyenim 1 dilimden fazla yeme 1 günde demişti, farkettirmeden kilo yapıyormuş, çok şekerli olduğu için şeker hastalarının çok dikkatl kullanması gerekiyor...
tamam neşecim
yulafcıımd azaten bunu anlatabilmek için karpuzu döktü ortayaa
anereye yahuuu daha karpuz keseceğidikk diyenleree
bu saatte karpuz yiyemeyiz dicezzvereliniortak

Bol yürüyüş yap hemen geliyor inşallah...Tecrübe ile sabittir...

Kızlar 2 gündür yürüyemediyoruz. Önce eşim biraz rahatsızlandı, bugün de reglim 1 hafta olmasına rağmen yeni yeni gelmeye başladı ve çok sancım var. Bugünü kendimi şımartma günü yaptım napim...Yediklerimize dikkat ediyoruz. Bu akşam 5i birarada çayımızı da içtik..Kızlar bu ay 2. aşılamam olacak inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var...İlaçlarıma başladım bile..

yok cnaım ya benim öyle kolay kolay gelmiyor biraz zaman alıyo:çok üzgünüm:

Back
X