Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

can kuşlarım bugün neler yaptım?
biraz geç kalktım yineee :( ve spor yapamadım

sabah 2 kaşık nesfit ve 1 kase süt içtim ve çıktım evden vee günümüz başladııa.s
öğlen 2 tavuk baget sebzeli, 1biraz pilav, cacık ve çok az çorba
arada 1 browni=143 cal (eveet herbalin de dediği gibi ve yulafında onayladıüı gibii kırmızı günler başladı bayanlarr)
akşam 1 lavaş, domates, peynir, 2 çatal acuka
ara 1 avuç badem (=20cal?), 1 danette puding (=135 cal)

bugün ilk gün idi, tatlı krizimizi böyle aştık, inşaallah yarın telafi edicemm
sizleri seviyorm ve çook öpüyoruumm
ii geceler diliyoruum,

not: sarımsak bilgilewri için çook teşekkür ederizz yulafcım, emeğine sağlık Şeniz

merhaba hanımlar. bugün okulda veda partsi yapcaz... gelsin börekler kısırlar köfteler sarmalar. sırf bunun için kahvaltı yapmayacağım....yağlı şeylerden kaçınacağım.....istesemde yiyemem zaten.....

yulafcim,

eger yarin giremezsem kilomu bugunden bildiriyorum canim. biraz erken oldu, aslinda bir kac yuz grama daha veda edip yazmak isterdim ama bu haftalik boyle olsun.. regl haftamda cok olmasa bile kilo verebildigim icin cok sevincliyim. cunku hep aliyordum.. insallah sizler de verirsiniz.. yasasin yine olcumu vermicemm. :))

herbal (89.9 / 89.2 / 0.7 / 0.78)

yulafcim nerelerdesin buddy cim?? hasta mi oldun yoksam?

dun menunu de yazmadin. hic boole yapmazdin, merak ettim. yuulaaaf? nerdeesin? :sm_confused:

merhaba hanımlar. bugün okulda veda partsi yapcaz... gelsin börekler kısırlar köfteler sarmalar. sırf bunun için kahvaltı yapmayacağım....yağlı şeylerden kaçınacağım.....istesemde yiyemem zaten.....

ohh ohh hemen analt bakalım hayatcım neler yediiinnnn:jeyyar:

herbal ım okuyabilecek mi bilmiyorum ama pzt 68.8 idim bu sabah 68.3 düm 500 gr gitmiş cumaya 67.9 olsam süper olacak ama yarın doğum günüm olmaya bilir niye giremedime gelince işe başladım meğer iznim bitmiş yaw çalışan anne olmak zormuş bilgiayarı eşim verdiği halde giremedim

ay neşecim koç luğumu kabul etmene sevindim süper ikili olcaz kız ya bende klomenden sonra hamile kalmıştım sadece onu kullanmıştım hadi sanada yarar inş öptm kocamannnnnnnn

yulafcim,

eger yarin giremezsem kilomu bugunden bildiriyorum canim. biraz erken oldu, aslinda bir kac yuz grama daha veda edip yazmak isterdim ama bu haftalik boyle olsun.. regl haftamda cok olmasa bile kilo verebildigim icin cok sevincliyim. cunku hep aliyordum.. insallah sizler de verirsiniz.. yasasin yine olcumu vermicemm. :))

herbal (89.9 / 89.2 / 0.7 / 0.78)

tebrik ediyorum herbalim senii
hayırlı yolculuklarr dilyiorumm bir de turkbayragi

çelik anneemm ne haberlerrrr :)
nasıl gidiyor iş bakalım hı :)
az kaldı zaten tatile, ne kadar şanslısın cnaikoomm

aa hadi ya celik.. inanmiyorum megerse izin bitmis :) ) cok sekersin celik yaa.

ayy izinden sonra ne zor gelmistir simdi dimi. sabah kalk hazirlan, cik, bebisi birak..
gelince bir suru is.. Allah kolaylik versin canim. ama az kaldi tatile , bu isin guzel yani :teselli:

herbal ım okuyabilecek mi bilmiyorum ama pzt 68.8 idim bu sabah 68.3 düm 500 gr gitmiş cumaya 67.9 olsam süper olacak ama yarın doğum günüm olmaya bilir niye giremedime gelince işe başladım meğer iznim bitmiş yaw çalışan anne olmak zormuş bilgiayarı eşim verdiği halde giremedim

ay neşecim koç luğumu kabul etmene sevindim süper ikili olcaz kız ya bende klomenden sonra hamile kalmıştım sadece onu kullanmıştım hadi sanada yarar inş öptm kocamannnnnnnn

celik hadi in artik 67 lere ..

calismaya basladin kesin verirsin artik daha hizli celikcim.. insallah saglik sihhatle..

nrymn yulaftan haberin var mi? cok merak ettim. hic boyle yapmazdi. sana msn falan atti mi?

buddy siz kaldim su alemde.. :(((

tatile giderim belki diyordu ama sonra iptal oldu demisti..

kizlar, millet siz nerdesiniz yaa. kizlar takima ugrasiniza yaw..

Canım Hayat tatile çıkana kadar O da bizimle. Tatile çıktı mı yoksa???

can kuşum haydi hayırlı başarılar diliyoruuum, çabucak kurtul inşaallahhŞeniz

Amin hayırlısıyla canım. Zaten tarihi öne alındı. 29'unda sınavım...

selam kizlar,

nasilsiniz bakalim?

yulafim ben acaip sis hissediyorum kendimi yaw. bu donemde kilo vereni tebrik etmek lazim..

celikim nooldu sekercim yahu eniste bey yine bilgisayara el koydu galiba..

nesemesecim ben kacirdim herhalde canimcim, ne sinavi, sen ogretmen diil miydin? sinav yapman gerek miyo mu senin ?? :))

Canım ben hem öğretmen hem öğrenci. 29'unda yeterlilik sınavım var.

Kızlar yarın kilo vermeyen ölçülerini açıklayacak mıııııı?????:lepi:

merhaba kızlar evde temizlik olduğundan sık giremiyorum son bir kaç gündür....

yediklerime dikket ediyorum ama yürüyüş yapamaıyorum malesef ama temizlik yapıyoz oda spor sayılır ......

hafta sonu yokum bir kaç gün kaçamak yapcam demiz görmedim daha bu sene hiç ilk açılıyı yapayım diyorum bakalım bir sorun çıkmazsa artık ...

şimdilik hoşçakaln kızlar ben temizliğime döneyim ...

bu arada yulafcım nerelerde ya bir yerlere gitcem diyodu acaba gittimi ...

kizlar kizlar ben geldim =)

gecmisi okudum.

ayh ayh beni merak etmissiniz utandim :utangac:

netimde sorun vardi. o yuzden giremedim kizlar.

cok ozledim sizleri aklim sizdeydi hep =)

buddy'm sana iyi yolculuklar.
insallah guzel gecer tatiliniz.

kacaak yapmadim kizlar, yuruyusume de devam ettim :)

Back
X